merhaba kizlar bende 2 yillik evliyim ama 2 yildir gozumden yas eksik olmadi,esim adeta bir kukla ve annesi ne derse onu yapiyor,ayni seyi ben soyluyorum kabul etmiyor annesi soyluyor hayranlikla kabul ediyor,evlilikle ilgili tum hayallerim sona erdi bosanmayi dusunuyorum,annesi oglunun cocuk yapmasini istemiyor ne o efendim ipotek altina girermis ALLAHIM SABIR VER BANA
ipotek altına girmek mıPess diyorum başka da birşey demiyorum...
daha neler anlatamam kendı cocuklarının parasını yıyor o zamn ıpotek olmuyor,komsuya soylemıs ınsan hıc oglunu evlendırmek ıster mı kendıne ortak kosuyorsun yahu.hayretler ıcınde kaldım nasıl bır zıhnıyete sahıpler,esımde annesının yanında bana cok kotu davranıyor ama o olmayınca duzelıyor
Anaaammmm bu nasıl bir zihniyetAlsın koynuna da yatıversin bari! Tövbe, Tövbe...
Himmm allh yardimcin olsun evet sorunlar yasiyorum ama sukur oyle annesinin yaninda kotu davranmk faln olmadi bnce annesi okuyup ufletmisde olabilir bn inanirim Boyle seylere kayinvalidemin kayinpederime yaotirdiginin herkesin farkinda Adam it gibi gel gel git git isekilde eskiden inanmazdim sagolsun kayinvalidm ogretti bakalim daha neler ogrenecem allh islah etsin vallhi gucun varsa evet bn durabilurim hem maddi hem manevi ditorsan oylebkocayi neyle derim asla kayivlaide yuzunden yikilmasin yuva ditenlzrdenim ama senin esindede isyok esi es anayi Ana gibi turulmadigi zamn sorunlar hep buyur azalmaz
kesinlikle haklisin benim esimde is yok hic bir ozelimiz yok her seyi annesine soyluyor buda beni cok rahatsiz ediyor
burda okuduğum bir çok yazıda hep aynı şey var erkekler annelerine toz kondurmuyo. bizdede aynı durum olmuştu daha 1 aylık evliydik eşimle annesinin yanında kapıştık çok kötüydü. sonra ben gidip haklı olmama rağmen kv den özür diledim. çünkü eşim eve gelince annesiyle kavga ettim diye ağlamıştı bende onu ilk ve son olarak orda ağladığını gördüm dayanamadım.
sonraları uyandım taktik değiştirdim. mesela annesine gidince bi laf soksun yada saçma bi hareket yapsın eşime gırgır yaparak anlatıyorum.
hatta bikeresinde bu okadar işe yaradıki kv demle eşim 1 yıl konuşmadılar. benimle hiç alakası olmayan bi durumdan kavga ettiler. ama ben kv demle ara sıra görüşüyodum. malum sonradan ben kötü olmayım. kadın nedese beğinirsin ben oğlumla senin yüzünden küstüm demezmi. nedenide neymiş.
kayınvalidemin ilk okula giden bir oğlu var bide onla yaşıt torunu bi bayram arifesi bize gelmişler eşimde koca çikolata kutusunu çocuklara vermiş. hanımlar mutfakta sigara kahve keyfi yapıyo çocukların elinde koca çikolata kutusu odaya bi girdim köşe koltuğun b parçası bi tarafta bi parçası diğer tarafta halı yer değiştirmiş çikolatalar dağılmış. bende kızdım çocuklara. hatta kaynanam duydu oğluna '' ah oğlum burası babanın ev değil öle bol bol yiyemezsin dedi.''
banada diyoki benim haberim yok bayram sabahı çocuklar çikolata yiyolar diye kızmışsın öyle dediler bende sırf sen o evde bizi stemiyosun oğlumda bize gelip gitmesin ayağımızı keselim diye kavga sebebi buldum demezmi.
bide dediki sen yinede kocana bişey söyleme. bende dedimki yine olsa yine yaparım sen evinde çocuğunu diken üstünde tutuyosun okadar titizsin sende olsan aynısını yapardın. sen büyüksün bize yol göstermen gerekir. sen böyle yaparsan biz nasıl olgun davranalım. benimde öle bi uyum var küsüyorum işte diyo haspam. eşimede söylerim bunu hiç saklamam sende sonra niye söyledin deme dedim. çok ısrar etti söyleme diye ama söyliycem dedim.
eve geldim eşime öle sinirli değil yemeğimizi falan yedik beraber uzanıp tv izlerken gülerek bil bakiim annen sana niye 1 yıldır küsmüş dedim. sonra anlattım gülerek yine.
eşimde o sıkıştı barışmak için şimdi bunu bahane bulmuş. bende dedim yok barıştırıcam sizi benim yüzümden ayrı kalıyosunuz bunun günahını alamam saçmalama dedi sende yanlış bişey yapmamışsın. o torunlarına neler yapıyo sende yengelerisin dedi.
eşim hiç aramadı sonra bigün eltimler görümcem bizdeyken tıpış tıpış kalkıp geldi. eşim ne olduğunu biliyo artık. ama dikkat ettiğim bişey var. v dem bana laf sokunca dayanamayıp bazen karşılık veriyorum. eşim ozaman annesinden yana konuşuyo yada sessiz kalıyo. ama ben kv me cvp vermezsem. bigüzel annesine lafı oturtuyo.
uzunmu oldu ne :)))
günaydın kızlar...
günaydın kızlarrrr. bakalım bugün nelr olacak. kv sine gidenler neler yaptılar. nelasu test yaptın mı canım
günaydın..dün kv deydim ALLAH TAN sorunsuz geçti...şimdide eşimi geçirdim...giderken sordum test yapsammı bugün diye..oda çok ümitli...istersen yarını bekle mevsim geçişindende olmuş olabilir dedi.hayal kırıklığna uğramak istemiyoruz..açıkçası korkuyorumm..yoksa eczane iki dk..
günaydın..dün kv deydim ALLAH TAN sorunsuz geçti...şimdide eşimi geçirdim...giderken sordum test yapsammı bugün diye..oda çok ümitli...istersen yarını bekle mevsim geçişindende olmuş olabilir dedi.hayal kırıklığna uğramak istemiyoruz..açıkçası korkuyorumm..yoksa eczane iki dk..
günaydın ahkeşkem, neclasu ...
nasılsınız kızlar ne var ne yok?
kaç gün geçti neclasucum???
geçen ay 1 inde olmuştum.bu ay 28 inde olmam gerekiyordu...bugün 3 ü ...yani 5 gün geçti..
günaydın canım ne olsun işte iilik şükür bildiğin gibi sen ne yaptın nasılsın. nasıl oldun. bugün nasıl keyifler.
keşke eşine demeden bi test yapsaydın canım yinede ben bile merak ettim şimdi :18:
başka belirtiler varmı?
dün gece eşim süpriz yapmış bana annemleri getirdi
babamda yatsı namazına camiye gitmiş haberi yokken 10da oturmaya getirdi eşim onları
güzel bi akşam oldu benim için azda olsa keyfim yerine geldi
oooohhhhhhhh harika olmuş bak gördünmü o kadar sıkıntıya gerek yokmuş. sevindim valla senin adına canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?