ben öyle yapacağım canım c.tesi günü var bende doktordan randevu alacağım insan nezaketen sorar bişe lazımmı diye
ama ben her işine koşardım ama yapmıyorum artıkyapma salla. yapsanda yapmasanda yaranamıyorsun en azından yorulmazsın
bulmazlar. eşime diyorum annenle aramızın kötü olmasının tek sebebi sensin diyorum
oralı bile olduğu yok
bana kalırsa sizin açınızdan iyi olur. kayınvalidenizin doldurmaya gücü yetiyorsa siz ordaykende yapabilir. hem böyle bir durumda eşiniz sizi ve kızınızı özlicek eksikliğinizi hissedicek kayınvalıdeni hiç takmaz diye düşünyorum bu mesafe bu ayrılık size iyi gelicek :)
canım günaydın. evet hamile olabilirsin bazen böle olaylar oluyo.test yaptın mı.kanaman var mı devam eden yoksa sadece leke mi oldu
cnm dün sadece pembemsi bir leke geldi.bugün sabah ise kanlı kahverengi bir akıntı.şimdi ise hiçbirşey yok.4 gün geciktim.testi ise yarın yapmayı düşünüyorum.
bilmiyorum aslında yeni gelinken bir kaç kere dedi ben tek daha rahat yapıyorum dedim. ondan mı yapmıyor diyorum ama hamileyim. yani nezaketen sorsa geçen misafirlerim gelecek baya kalabalık. temizligimi işimi bitirdim misafirlerin gelmesine iki saat kala yardım edeyimmi diye sordu aslında çok şaşırdım aama gerek yok ben yaptım anne sağol dedim... misafirime diyor elifgibiolmak a yardım edeyimmi diye sordum yaptım dedi... iyi oldu.. sen bilirsin dedim çıktım evime. bahar temizligi yaptımda kapımı açıp yardım edilecek birşey varmı diye sormadı. aksine koltukları çekerken düşük yapmış bir kız bana tembih ediyor sakın halı kaldırma koltuk çekme diye bizim gelinin halıları küçük yerleri laminant birşey olmaz dedi.. benimde laminant teyze dedi.. sustu kaldı... Allah ım muhtaç ettirmesi ne onu bana ne beni ona...yaranamıyorsun cidden kalkıp sen benim neyime yardım ettinki diyor geçen gün sağlık ocagına gidecem diyorum zaten işime yaradıgın yok diyor... bilmiyorum vicdanım rahat değil ama kendimi enayi gibi hissediyorum
akşama kv ye gidiyoruz!! bakalım neler olcak..ama eminim bişey olmaz,yaparlar ederler bi bakmışsın hiçbişey olmamış gibi davranırlar..bizim oralarda böylesine "eserekli" denir
sende hiiç oralı olmuyormuş gibi davran deli olsun eserekliler
akşama kv ye gidiyoruz!! bakalım neler olcak..ama eminim bişey olmaz,yaparlar ederler bi bakmışsın hiçbişey olmamış gibi davranırlar..bizim oralarda böylesine "eserekli" denir
kızlarr kaynanam aradıcuma günü günü varmış sabahtan beni yardıma çağırıyor
inanılır gibi değil yaaa bide bana diyorki gün öncesinden haber etmiştim sana diyor
omu benim aklımda kaldı anne dedimbaşımdan ne işler geçti onumu kafamda tutayım
cuma günü benim doktor kontrolüm var dedimammaaaaaaaaan diyor
ne aman kızıda okulda olurmuş o saatte. banane yaaa o komşuları kimle gezdiyse gün gün
yardımada onu çağırsıniyiy ettim işim erken biterse gelirim dedim
benim bebeğim karnımda öldüğünde kızıyla taa başka memleketlere gidip evine mobilya döşeyen kadına hiiç te gidip saçımı süpürge edemem
zamanında çok yaptım 1 gün önceden gidip tüm hazırlığı yapardım ertesi gün kendi evinde misafir gibi otururdu herşeye ben koşardım
bulaşık makinasına kadar yerleştirip evime öyle giderdimbir baktım yaranamamışım eline sağlık bile demezz
bundan sonra böyle lale devri bitti
oh ohhh!! Allahım bana güç versin de ben de onun gibi olayım orda..buzdolabı gibi yanii..gerekmedikçe konuşmıcam bile..
akşam olsa da gitsek
bnde bi saat sonra çıkıcam.dedenin tebarekesi var.mecbur onun suratını görcem.bn böle rol yapan bi insan daha görmedim ya.kayınpederini sevmek zorunda değil ama bi damla gözyaşı dökmedi.bide diyoki üzüntüden kasıldım ağlayamıyorum.halbuki takmadı bile.dedenin cenazesi ortada yatıyo bana gelmiş gelll neclasu seni bk kimle tanıştırcam..iki dk snra bi daha aa bk b bnm gelinim...sinir oldum...usulca dedim anne şimdi onun sırasımı die ne varmış cnm tanıştırdysam diyoo..dedenin hatrına gidicem birazdan.akşamada ondayız..
bnde bi saat sonra çıkıcam.dedenin tebarekesi var.mecbur onun suratını görcem.bn böle rol yapan bi insan daha görmedim ya.kayınpederini sevmek zorunda değil ama bi damla gözyaşı dökmedi.bide diyoki üzüntüden kasıldım ağlayamıyorum.halbuki takmadı bile.dedenin cenazesi ortada yatıyo bana gelmiş gelll neclasu seni bk kimle tanıştırcam..iki dk snra bi daha aa bk b bnm gelinim...sinir oldum...usulca dedim anne şimdi onun sırasımı die ne varmış cnm tanıştırdysam diyoo..dedenin hatrına gidicem birazdan.akşamada ondayız..
öyle ya işin geç biterse de geç gidersin ya da gitmezsin
sen de çok çekmişsin hee..bundan sonra sen sür sefanı,sana güvenip misafir çağırmasın,ağırlasın kendi..
inanmıyorum yaaaa aynı benimkisianası ölmüş kaynanamın herkes başsağlığına geliyor o zaman benim oğlan 6-7 aylık felan onu almış oynatıyor gezdiriyor seviyor
eşimin arkadaşları gelmişti anneleriyle şok olup gittiler . kadın diyorki kaynananın notunu orda verdim cenaze yerinde diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?