Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

seninkide umursuz koca tipi canım allah kolaylık versin ölesi daha da zor

Kızlaarrrr bi ara bi arkadaş bi söz yazmıştı arapça
onu hatırlayan varmı ???
Okuyunca kedi gibi oluyorlar demişti
sabah,sabah çok güldüm arkadaşım bukadar çaresiz olamazsın bir arapça söze gerek yok erkekler zaten kedi tek fark evcil değiller eğitmek ve evcilleştirmek bizlerin elinde ama sanırım bu arapça sözle filan olmaz

Bunda gülecek bişey yok canım. sabah sabah bu kadar komik olan ne anlamadım. onun arapça dediği kuran-ı kerimde geçen bi ayet komik bişey değil yani. inanmıyosan eğer saygı duymasını bileceksin buda gülerek olmaz.

çaresiz olduğumuzu kim dedi ki sana tatlım
biz paylaşıyoruz ortak çözümler üretiyoruz sadece herkez aynı özelliklere sahip değil hayatta...

senin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???

yok bilip bilmeden konuya pat diye dalıyorlar yaaa neyse

sevinçin bitki kürüde gelmek bilmedi bi türlü yaaa :18:
kendide yok

sevinçççççççççççççççç
nerdesinnnnnnnnnnnnn

valla yaaa sizin kür uçtu galiba valla yaaa sevinç nerelerde ki. ya dolunay da yok bu aralar ne oldu acaba

yok bilip bilmeden konuya pat diye dalıyorlar yaaa neyse

sevinçin bitki kürüde gelmek bilmedi bi türlü yaaa :18:
kendide yok

sevinçççççççççççççççç
nerdesinnnnnnnnnnnnn

valla yaaa sizin kür uçtu galiba valla yaaa sevinç nerelerde ki. ya dolunay da yok bu aralar ne oldu acaba

geldim kızlarrr anacım sabah erken kalktım evin işini bitirdim
dışarı işini de bitirdim faturalar banka işleri felan vardı hallettim geldim
kür bana ulaşmadı daha ulaşır ulaşmaz paylaşacağım
sizler nasılsınız bakem varmı bir durum

ipotek altına girmekmi

Son düzenleme:

abbowwwwwwwwwwwwww

senin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???

valla yaaa sizin kür uçtu galiba Valla yaaa sevinç nerelerde ki. Ya dolunay da yok bu aralar ne oldu acaba

ayyy dolunayı bende çok merak ediyorum aslında yaaaa nasıl geçti görüşmesi acep :18:

ah ah onuda yapti 1 aylik evliyiz esim annesiyle yatiyor sabaha kadar dolduruyor oglunu oglu sabah yataga geliyor sen annemi sabah opmedin oyle baktin soyle dedin zindan ettiler evliligimi yasamadigim hic bir sey kalmadi

sabah sabah şoka girdim yaw annesiylemi yattıı
daha neler

kız yapsana ne meraklısınız
ben yaptım sabah negatif çıktı Allahtan
şimdi zamanı değil çünki mevsimsel zaar gecikmesi :26::26:

aferin ona ne güzel olmuşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…