- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
tabiki canım sırf bu yüzden değil. Eşimin olanları benden bilmesi konusuna bir örnek vermek istedim sadece. Yani onların yıktığı dağları görmezden gelirken, benim yapmadıklarımla onların eksikliklerinide benden bilir olmaya başladı.
Ne yapacağımı bilmiyorum, artık çoookkk sıkıldım. Dün yine tartıştık. Ilişkimiz başladığından beri sürekli sorun, sorun, sorun... Bir ay kafam rahat yaşayamadım. Eşimin okulu, eşimin askerliği, eşimin işi, eşimin ailesi hep sorunlarla sıkıntılarla sürdü. Hep sabrettim ama artık sabredemiyorum. Halaaaa daha iş sıkıntısı devam ediyor. Geçen cuma gene işden ayrıldı. Bir dünya borcumuz var, hiç umrunda değil. Kredi çeker öderiz diyor (ki daha önceden çekilmiş başka kredileride var.) allahtan ben çalışıyorum. Ama hayatım böyle geçecek görüyorum.
sabah,sabah çok güldüm arkadaşım bukadar çaresiz olamazsınKızlaarrrr bi ara bi arkadaş bi söz yazmıştı arapça
onu hatırlayan varmı ???
Okuyunca kedi gibi oluyorlar demişti
sabah,sabah çok güldüm arkadaşım bukadar çaresiz olamazsınbir arapça söze gerek yok erkekler zaten kedi tek fark evcil değiller eğitmek ve evcilleştirmek bizlerin elinde ama sanırım bu arapça sözle filan olmaz
sabah,sabah çok güldüm arkadaşım bukadar çaresiz olamazsınbir arapça söze gerek yok erkekler zaten kedi tek fark evcil değiller eğitmek ve evcilleştirmek bizlerin elinde ama sanırım bu arapça sözle filan olmaz
çaresiz olduğumuzu kim dedi ki sana tatlım
biz paylaşıyoruz ortak çözümler üretiyoruz sadece herkez aynı özelliklere sahip değil hayatta...
canım boşver yaaa
yok bilip bilmeden konuya pat diye dalıyorlar yaaa neyse
sevinçin bitki kürüde gelmek bilmedi bi türlü yaaa :18:
kendide yok
sevinçççççççççççççççç
nerdesinnnnnnnnnnnnn
yok bilip bilmeden konuya pat diye dalıyorlar yaaa neyse
sevinçin bitki kürüde gelmek bilmedi bi türlü yaaa :18:
kendide yok
sevinçççççççççççççççç
nerdesinnnnnnnnnnnnn
valla yaaa sizin kür uçtu galibavalla yaaa sevinç nerelerde ki. ya dolunay da yok bu aralar ne oldu acaba
sevinç ne kadar ii insansın yaa. tamda efsunla senden bahsediyoduk. hoşgeldin canım...
merhaba kizlar bende 2 yillik evliyim ama 2 yildir gozumden yas eksik olmadi,esim adeta bir kukla ve annesi ne derse onu yapiyor,ayni seyi ben soyluyorum kabul etmiyor annesi soyluyor hayranlikla kabul ediyor,evlilikle ilgili tum hayallerim sona erdi bosanmayi dusunuyorum,annesi oglunun cocuk yapmasini istemiyor ne o efendim ipotek altina girermis ALLAHIM SABIR VER BANA
daha neler anlatamam kendı cocuklarının parasını yıyor o zamn ıpotek olmuyor,komsuya soylemıs ınsan hıc oglunu evlendırmek ıster mı kendıne ortak kosuyorsun yahu.hayretler ıcınde kaldım nasıl bır zıhnıyete sahıpler,esımde annesının yanında bana cok kotu davranıyor ama o olmayınca duzelıyor
senin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???
valla yaaa sizin kür uçtu galibaValla yaaa sevinç nerelerde ki. Ya dolunay da yok bu aralar ne oldu acaba
ah ah onuda yapti 1 aylik evliyiz esim annesiyle yatiyor sabaha kadar dolduruyor oglunu oglu sabah yataga geliyor sen annemi sabah opmedin oyle baktin soyle dedin zindan ettiler evliligimi yasamadigim hic bir sey kalmadi
Sabah sabah şoka girdim yaw annesiylemi yattıı
Daha neler
günaydın..dün kv deydim ALLAH TAN sorunsuz geçti...şimdide eşimi geçirdim...giderken sordum test yapsammı bugün diye..oda çok ümitli...istersen yarını bekle mevsim geçişindende olmuş olabilir dedi.hayal kırıklığna uğramak istemiyoruz..açıkçası korkuyorumm..yoksa eczane iki dk..
sabah sabah şoka girdim yaw annesiylemi yattıı
daha neler
hoşgeldin sevinçcim
anammm
Anasıylamı yatıyomuş karısı varken
keşke eşine demeden bi test yapsaydın canım yinede ben bile merak ettim şimdi :18:
başka belirtiler varmı?
dün gece eşim süpriz yapmış bana annemleri getirdi
babamda yatsı namazına camiye gitmiş haberi yokken 10da oturmaya getirdi eşim onları
güzel bi akşam oldu benim için azda olsa keyfim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?