valla canım hepimiz şok olduk neler neler var yaaa gerçekten allah yardımcısı olsun. ne yapılabilir ki bu durumda herşey bir yana ama anneci erkek gibisi yok işte çözümsüz sorun gibi.
evet yaaa zaman zaman halime şükrediyorum
neclasu geldiii. ne yaptın canım yaptın mı test
yapamıyorum ya korkuyorum... okdr çok yaptımki önceki aylar..hep hüsran oldu
Kızlaarrrr bi ara bi arkadaş bi söz yazmıştı arapça
onu hatırlayan varmı ???
Okuyunca kedi gibi oluyorlar demişti
Tabiki canım sırf bu yüzden değil. Eşimin olanları benden bilmesi konusuna bir örnek vermek istedim sadece. Yani onların yıktığı dağları görmezden gelirken, benim yapmadıklarımla onların eksikliklerinide benden bilir olmaya başladı.
Ne yapacağımı bilmiyorum, artık çoookkk sıkıldım. Dün yine tartıştık. İlişkimiz başladığından beri sürekli sorun, sorun, sorun... Bir ay kafam rahat yaşayamadım. Eşimin okulu, eşimin askerliği, eşimin işi, eşimin ailesi hep sorunlarla sıkıntılarla sürdü. Hep sabrettim ama artık sabredemiyorum. Halaaaa daha iş sıkıntısı devam ediyor. Geçen cuma gene işden ayrıldı. Bir dünya borcumuz var, hiç umrunda değil. Kredi çeker öderiz diyor (ki daha önceden çekilmiş başka kredileride var.) Allahtan ben çalışıyorum. Ama hayatım böyle geçecek görüyorum.
yapamıyorum ya korkuyorum... okdr çok yaptımki önceki aylar..hep hüsran oldu
hoşbulduk canım geçmişi okumuyormusun kızzz
Hee anam sabaha kadar anasıyla yatmış
korkunun ecele faydası yok canım yapta kurtul kafan rahatlasın varsa var yoksa yok:26::26:[
varsa çıkarmı bu kdr sürede acaba...tmm kızlar bana dua edin.üzerimi giyinip gidiyorum...
senin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???
valla sevinçcim bunları okudukça zaman zaman değil herzaman şükretmeliyiz bence.
yapamıyorum ya korkuyorum... Okdr çok yaptımki önceki aylar..hep hüsran oldu
ya vedud ağzını bağla dilini tut
ayni hatayi yapanda benim ki ben yurtdisina gelmis biriyim benim icin daha da zor oldu kaynanam yabanci ama hepsi ayni walla:)Selam arkadaşlar kaynanayla ilgili türlü türlü dertler var bunları bir başlık altında toplayıp kimin
kaynanasıyla ilgili ne sorunu varsa buraya yazsın hepberaber paylaşıp hepberaber çözüm yolu bulmaya çalışalım.
Tek bir sorundan bahsetmiyorum kaynanayla ilgili ne derdiniz varsa buraya yazın.
Ben evlenince evini barkını ailesini bırakıpta eşinin memleketine yerleşme hatasında bulunan biriyim.
Özellikle büyük şehirden küçük şehire taşınmak başlı başına bir problemmiş.
Yeni bir hayata alışma evreleri geçirirken eşimin çevresindeki insanların cahil kendini yetiştirmemiş
Sabit fikirli anlayışsız insanlar olduğunu farkettim
Özelliklede annesi....
Onun yüzünden evliliğimi bitirme noktasına geldi.
Tası tarağı toplayıp memleketime dönme noktasına geldim.
Bu topici de o yüzden açtım paylaşalım ve birlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım
Bu kaynanalar artık hayatı bize zindan edemesin.
korkunun ecele faydası yok canım yapta kurtul kafan rahatlasın varsa var yoksa yok:26::26:[
varsa çıkarmı bu kdr sürede acaba...tmm kızlar bana dua edin.üzerimi giyinip gidiyorum...
hakkında hayırlısı olsun canım 5 gün gecikmiş varsa büyük ihtimalle çıkar tabi geç yumurtlama felan olmadıysa :26:
hadi bakalım hayırlısı :26:
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM İNŞŞALLLAHHH
HAYIRLI HABER VER BİZE BUGÜN
ayni hatayi yapanda benim ki ben yurtdisina gelmis biriyim benim icin daha da zor oldu kaynanam yabanci ama hepsi ayni walla:)
18 eylülde kaynoşa gidecekti akşam hala ses seda yok
ne yaptıki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?