Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ya vedud ağzını bağla dilini tut

kızlar bide hergün mutlaka düzenli bi şekilde tevbe suresi 129. ayeti okuyun gerçekten olaylar mucize gibi ilerliyo rabbim çok yardım ediyo.

Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O'ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.

ayyy, annesiyle mi yatmış, töbe töbe, bu ne ya böyle, büyük konuşmayımda öyle bişey yapsa kocam... neyse terbiyemi bozmıycam.
kaynanam bana şöyle dedi, böyle dedi diyenlere imreniyorum aslında, evet... o da nasıl olur diyenlere cevabım şu; benimki benimle hiç muhattap olmuyor çünkü, bişey söylese iyi-kötü bende cevap verir içimi boşaltırdım (gerçi öyle hemen cevap verecek, hazırcevap biri değilim ama yinede bişey söylerdim belki). böyle susması insanı dahada çileden çıkartıyor ve mazlum rolünü çok iyi oynuyor.

dün gittik,kvalide yalnızdı.biraz oturduk tv filan izledik.sonra bu konuşmak istediğini söyledi.benim ne hatam varsa ne şikayetiniz varsa söyleyin dedi..ben eylülü,diğer gelinimi evlatlarımdan önde tutuyorum dedi.özürler diledi,kötü olmayalım iyi olalım beni diri diri mezara koymayın dedi.biz de kötü olmak istemiyoruz dedik..bizi sevmesenizde,bir büyük gibi sayın arayın sorun o yeter dedi.beni sevdiğini söyledi,kurana el basıp yemin etti.ben öyle bişey beklemedim halbuki ama,öyle yaptı ben de aldım sazı elime,beni benimsemediniz dedim,bir kötülüğünüzü görmedim ama iyilik de görmedim dedim.evladınıza annelik babalık yapmıyosunuz dedim..dedim..dedim..dedim..eşim de söyledi bişeyler..öyle konuştuk baya bi..
sevindim AMA ben kararlıyım,dün burda da söylediğim gibi,mesafeli olur,beklenti içine girmezsem gayet güzel geçinir gideriz..beni sevdiğine inanıyorum ama göstermiyo,göstermicek..en azından kötülük yapmıyo buna şükür dicem napalım....bu arada orda yatmadık,kendi annemlere döndük gece..böyle işte kızlar,konuşur gibi yazdım ama..

Selam kızlar günaydın, okuduğum mesaja şaşırmakla meşgulüm, ne kaynanalar varmış insan bu sayfaları okudukça haline şükrediyor ister istemez kıyas yapıyor, yok canım dedirtecek türden...

aynen mesafe iyiymiş bende geç anladım
benimkide seviyor ama göstermiyor oda

vaaaay baya şeyler olmuş tatlım. iyi olmuş valla. bencede canım boşver çok yüz verme arada bir ara sor nasılsınız falan die o kadar işte o zaman böle kıymetli oluyosun. bak gördünmü öle kuran a el basar işte. oh ii olmuş valla sevindim. şöle işte özür dilemesini bilip yola gelsinler caanııımmmm

koca kadın yalvardı resmen,beni sevmesen de,ister mecbur ister isteyerek,gelin bize de dedi..tamam dedim yani iyi oldu bu konuşma,dediğim gibi bundan sonra mesafeli ama olduğu kadar da iyi olurum geçer giderim...

efsuuuuun baaaak dolunayda geldi şok oldum valla. bugünde bi keramet var kızım ayrı ev isteyelim oda gelir belki....

geldim annemm ama gidicem birazdan...

benim kaynanatör şuanda mahmutpaşadan kına almakla meşgul..münasip biyerine kına yakıcakta..

1günümüz bile kötü geçmedi ama ne zamanki oğluyla aram bozuldu,anasının yanına gitti gidişi o gidiş..

benim kaynanamla hiç sorunum yok diyenler bence bikere daha düşünsün..

en iyi kaynana MORT kaynana!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…