- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kaynanatör bişey yapmasın da kızcağıza
valla bugün kimden bahsetsek o geliyoBak 18 eylül de geldii. Hoşgeldin canım ne yaptın kaynanatörle
ya vedud ağzını bağla dilini tut
bol bol bebişlerden bahsedelim o zaman canım belki onlarda gelirler
ayyy bak bak bak efsuncuğumun bebişide geliyomuuuuuşşşşşş.bak annesi bak
dün gittik,kvalide yalnızdı.biraz oturduk tv filan izledik.sonra bu konuşmak istediğini söyledi.benim ne hatam varsa ne şikayetiniz varsa söyleyin dedi..ben eylülü,diğer gelinimi evlatlarımdan önde tutuyorum dedi.özürler diledi,kötü olmayalım iyi olalım beni diri diri mezara koymayın dedi.biz de kötü olmak istemiyoruz dedik..bizi sevmesenizde,bir büyük gibi sayın arayın sorun o yeter dedi.beni sevdiğini söyledi,kurana el basıp yemin etti.ben öyle bişey beklemedim halbuki ama,öyle yaptıBen de aldım sazı elime,beni benimsemediniz dedim,bir kötülüğünüzü görmedim ama iyilik de görmedim dedim.evladınıza annelik babalık yapmıyosunuz dedim..dedim..dedim..dedim..eşim de söyledi bişeyler..öyle konuştuk baya bi..
Sevindim ama ben kararlıyım,dün burda da söylediğim gibi,mesafeli olur,beklenti içine girmezsem gayet güzel geçinir gideriz..beni sevdiğine inanıyorum ama göstermiyo,göstermicek..en azından kötülük yapmıyo buna şükür dicem napalım....bu arada orda yatmadık,kendi annemlere döndük gece..böyle işte kızlar,konuşur gibi yazdım ama..
dün gittik,kvalide yalnızdı.biraz oturduk tv filan izledik.sonra bu konuşmak istediğini söyledi.benim ne hatam varsa ne şikayetiniz varsa söyleyin dedi..ben eylülü,diğer gelinimi evlatlarımdan önde tutuyorum dedi.özürler diledi,kötü olmayalım iyi olalım beni diri diri mezara koymayın dedi.biz de kötü olmak istemiyoruz dedik..bizi sevmesenizde,bir büyük gibi sayın arayın sorun o yeter dedi.beni sevdiğini söyledi,kurana el basıp yemin etti.ben öyle bişey beklemedim halbuki ama,öyle yaptıben de aldım sazı elime,beni benimsemediniz dedim,bir kötülüğünüzü görmedim ama iyilik de görmedim dedim.evladınıza annelik babalık yapmıyosunuz dedim..dedim..dedim..dedim..eşim de söyledi bişeyler..öyle konuştuk baya bi..
sevindim AMA ben kararlıyım,dün burda da söylediğim gibi,mesafeli olur,beklenti içine girmezsem gayet güzel geçinir gideriz..beni sevdiğine inanıyorum ama göstermiyo,göstermicek..en azından kötülük yapmıyo buna şükür dicem napalım....bu arada orda yatmadık,kendi annemlere döndük gece..böyle işte kızlar,konuşur gibi yazdım ama..
vaaaay baya şeyler olmuş tatlım. iyi olmuş valla. bencede canım boşver çok yüz verme arada bir ara sor nasılsınız falan die o kadar işte o zaman böle kıymetli oluyosun. bak gördünmü öle kuran a el basar işte. oh ii olmuş valla sevindim.şöle işte özür dilemesini bilip yola gelsinler caanııımmmm
efsuuuuun baaaak dolunayda geldi şok oldum valla.bugünde bi keramet var kızım ayrı ev isteyelim oda gelir belki....
harbi heee kimden bahsetsek geldi
Galiba bugün bizim günümüz tatlım
ben önce ayrı ev
sonra bebiş istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harbi heee kimden bahsetsek geldi
Galiba bugün bizim günümüz tatlım
ben önce ayrı ev
sonra bebiş istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?