- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
banada öyle der,hayatımın en özel varlıgı sensin der,annesi kıskanmasın diye onun yanında koltukda başka yere oturur yanıma oturmaz,yolda elimi tutmaz,artık yapıyo onu ama hala annesinin yanında iki yabancıyız,
ah bu erkekler....
arkadasim biz senle küs müyüz benle hiç konusmuyon da
benm nikahm da bana kaynanam yuzunden zehir oldu aglamaktan gozlerim sismisti
banada öyle der,hayatımın en özel varlıgı sensin der,annesi kıskanmasın diye onun yanında koltukda başka yere oturur yanıma oturmaz,yolda elimi tutmaz,artık yapıyo onu ama hala annesinin yanında iki yabancıyız,
nikah düğün birmi oldu sizde ne yaptı o gün
Tahmin edebiliyorum.. Sende inadına anası varken git sarıl öp yanına otur. Aşkımlı konuş bişeyler yap yaa. Benimki şimdiden ben annemlerin yanında aşkımlı cicimli konuşamam demeye başladı bile! Bende dedim size gelicem vakit bulduğumda en kısa zamanda ve sen ailenin yanında bana aşkm btanem hayatm diceksn hangsni istersen diyebilirsin dedim Oda bi gık cık etti ama sen bilirsin o zaman bana sakın yaklaşma 1 metre uzak dur dedim tamam tamam dicez dedi bakalım dicekmii?? yaşasın kötülükkkkk
evet cnm sabah nikah aksam dugundu gelin cikinca agdadim ben kırmızı duvagm vardi arabaya binince esim duvagı aralayıp bana bakti sonra elimi tuttu. simdi o konuyu acacak olsam beni sucluyo
ben annesine soylenmeseymisim boyle olmazmis ben hatalıymisim yani senin annen yanlis anladiysa ben napiym
anlattm cnm ya ama beni anliyo mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?