Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ah bu erkekler....

soyledigim lafi yanlis alayip gorümceme yetiştirmis o da geldi bana hesap soruyo esim de anlamadan dinlemeden geldi kızdi neymis o onun bitane annesiymis sanki ben neysem

Tahmin edebiliyorum.. Sende inadına anası varken git sarıl öp yanına otur. Aşkımlı konuş bişeyler yap yaa. Benimki şimdiden ben annemlerin yanında aşkımlı cicimli konuşamam demeye başladı bile! Bende dedim size gelicem vakit bulduğumda en kısa zamanda ve sen ailenin yanında bana aşkm btanem hayatm diceksn hangsni istersen diyebilirsin dedim Oda bi gık cık etti ama sen bilirsin o zaman bana sakın yaklaşma 1 metre uzak dur dedim tamam tamam dicez dedi bakalım dicekmii?? yaşasın kötülükkkkk

nikah düğün birmi oldu sizde ne yaptı o gün

evet cnm sabah nikah aksam dugundu gelin cikinca agdadim ben kırmızı duvagm vardi arabaya binince esim duvagı aralayıp bana bakti sonra elimi tuttu. simdi o konuyu acacak olsam beni sucluyo

tabi tabi sen oyle san evlendikten sonra degisir gorursun

ben annesine soylenmeseymisim boyle olmazmis ben hatalıymisim yani senin annen yanlis anladiysa ben napiym

karnim acıktı kızlarr ya evde de kimse yok kaynanam gezmeye gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…