testi yaptım..sonuç negatif..
canım moralini bozma sakın. şimdi rahatla ki regl olabilesin ki çalışmalar başlasın yine. papatya çayı falan iç sakinleş biraz
ayrı ev isteyenleeeerrr!!! Allah dualarınızı kabul etsiinn,inşallaaahh
bende önce adam gibi koca,sonra adam gibi kocadan bebiş istiyommm
geldim annemm ama gidicem birazdan...
benim kaynanatör şuanda mahmutpaşadan kına almakla meşgul..münasip biyerine kına yakıcakta..
1günümüz bile kötü geçmedi ama ne zamanki oğluyla aram bozuldu,anasının yanına gitti gidişi o gidiş..
benim kaynanamla hiç sorunum yok diyenler bence bikere daha düşünsün..
en iyi kaynana MORT kaynana!!
ricaederim buna kuranı karıştırma bir kuran arapça bir yazı değil Allahın kelamıdır kurandan bahsettiğini nerden bileyim arkadaşın artı kuran kocaları kedi gibi yapmak için inmemiştir bunun adı üfürükçülüktür ve islam üfürükçülüğü yasaklamıştır bence sen islamı ve kuranı tam anlamıyla idrak et sonra bana fetva verBunda gülecek bişey yok canım. sabah sabah bu kadar komik olan ne anlamadım. onun arapça dediği kuran-ı kerimde geçen bi ayet komik bişey değil yani. inanmıyosan eğer saygı duymasını bileceksin buda gülerek olmaz.
benimde ilk testi yaptığımda adet dönemimden birkaç gün geçmişti ve heyecanla test yaptım hatta laf aramızda işyerinde yaptım :) sonuç negatifti, belki bir ümit diye yapmıştım. ama sonra oluruna bıraktım ve bikaç ay sonrada çift çizgili bi test elimdeydi, halada saklarım onu, hatta kesin olsun diye iki tane yapmıştım. ikiside duruyor.
ya sadece bir espiriydi hepiniz nekadarda gerginsiniz olaylara pozitif bakış açısı getirmek istedim çaresiz derken sözlere büyülere sığınacak kadar çaresiz olmazsın burada yazıyorsan bir fikrin varsa çaresiz değilsindir demek istedim sadece bukdar ön yargılı olmaya gerk yokki cınbızla birşeyler çekip ardan karşındakine saldırmak ne kazandıracak ki size herkes den öğrenilecek şeyler vardır ben bir evlilik ve aile danışmanıyım bir kadın kocasını kedi gibi yapmak için arapça sözlere sığınıyorsa ( yazılan budur ) kurandan bahsetmiyorum ki tekrar söylüyorum o kadın çaresizdir ama kendini çaresiz hissetmesine gerek yoktur özü budur sözlerimin ama bence agresifliğinizin ve önyargınızın bir çözümünü arayın ilk önce sevgilersenin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???
bende tek çizgileri saklıyorum
canım benim herşeyin bir vakti zamanı vardır ve herşerde olduğu gibi herşeydede bir hayır olduğuna inanırım ben, benim yaş biraz ilerlemişti söylemesi ayıp :)) acele ettim o yüzden, bebeğimi çok seviyorum, bütün sıkıntılarına, yorgunluklarına rağmen bir gülüşü yetiyor ama bazende aklıma gelmeden edemiyorum: acaba eşimle biraz daha mı başbaşa vakit geçirseydik diye çünkü çocuk olunca ilk zamanlar hiçbirşey yapılmıyor, vaktinin tamamını ona harcıyorsun, birde benim ki gibi huysuz bir çocuksa gecen gündüzüne karışıyor. o yüzden herşeyin hayırlısını versin yüce rabbim
bende yemek vaktini bayağı geçirdim, bi dolanıp geliyim, sonra iş-güç beni bekler...
bol bol bebişlerden bahsedelim o zaman canım belki onlarda gelirler
kızlar bide hergün mutlaka düzenli bi şekilde tevbe suresi 129. ayeti okuyun gerçekten olaylar mucize gibi ilerliyo rabbim çok yardım ediyo.
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: Bana, Allah yeter (kâfidir), O'ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.
bahsedelim canım zaten benim kırmızılarda geldi çok şükür
kürtajın üstüne daha 2. reglim hamileyim diye kormuştum gecikince
Allahın işi bu işte ya yalvarırız pozitif olsun diye yada olmasın diye
dün gittik,kvalide yalnızdı.biraz oturduk tv filan izledik.sonra bu konuşmak istediğini söyledi.benim ne hatam varsa ne şikayetiniz varsa söyleyin dedi..ben eylülü,diğer gelinimi evlatlarımdan önde tutuyorum dedi.özürler diledi,kötü olmayalım iyi olalım beni diri diri mezara koymayın dedi.biz de kötü olmak istemiyoruz dedik..bizi sevmesenizde,bir büyük gibi sayın arayın sorun o yeter dedi.beni sevdiğini söyledi,kurana el basıp yemin etti.ben öyle bişey beklemedim halbuki ama,öyle yaptıben de aldım sazı elime,beni benimsemediniz dedim,bir kötülüğünüzü görmedim ama iyilik de görmedim dedim.evladınıza annelik babalık yapmıyosunuz dedim..dedim..dedim..dedim..eşim de söyledi bişeyler..öyle konuştuk baya bi..
sevindim AMA ben kararlıyım,dün burda da söylediğim gibi,mesafeli olur,beklenti içine girmezsem gayet güzel geçinir gideriz..beni sevdiğine inanıyorum ama göstermiyo,göstermicek..en azından kötülük yapmıyo buna şükür dicem napalım....bu arada orda yatmadık,kendi annemlere döndük gece..böyle işte kızlar,konuşur gibi yazdım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?