Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

testi yaptım..sonuç negatif..

hayırlısı olsun canım...üzme canını...bebiş istiyosanız o bişekilde gelir zaten..

bak bizde bebiş için yırtındık gelmedi..iyikide gelmemiş şimdi sefil olurduk..
benim bebiş hakkımı sana veriyorum bak önümüzdeki ay hamiş kalacan

canım moralini bozma sakın. şimdi rahatla ki regl olabilesin ki çalışmalar başlasın yine. papatya çayı falan iç sakinleş biraz

ya bn yine sakin olmaya çalışıcaktm da eşimi aradım hani ümitlenmesin diye..olsun blki testte yanlış çıkmıştır deyince.telefnu kapatr kapatmaz kendmi tutamadım...

hakkınızda hayırlısı olsun dolunaycım
inşşallah senin değerini bilecek biri çıkar karşına

benimde ilk testi yaptığımda adet dönemimden birkaç gün geçmişti ve heyecanla test yaptım hatta laf aramızda işyerinde yaptım :) sonuç negatifti, belki bir ümit diye yapmıştım. ama sonra oluruna bıraktım ve bikaç ay sonrada çift çizgili bi test elimdeydi, halada saklarım onu, hatta kesin olsun diye iki tane yapmıştım. ikiside duruyor.

ricaederim buna kuranı karıştırma bir kuran arapça bir yazı değil Allahın kelamıdır kurandan bahsettiğini nerden bileyim arkadaşın artı kuran kocaları kedi gibi yapmak için inmemiştir bunun adı üfürükçülüktür ve islam üfürükçülüğü yasaklamıştır bence sen islamı ve kuranı tam anlamıyla idrak et sonra bana fetva ver

bende tek çizgileri saklıyorum

kızlar ben öğle yemeğine geçiyorum çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra sevinç kızıyoooo takip etmiyosun diye

senin çaresizlik diye gülüp eğlendiğin durum umarım basına gelmez arkadaşım.neden buradayız her türlü fikri ve tavsiyeyi duymak görmek için değilmi ???
ya sadece bir espiriydi hepiniz nekadarda gerginsiniz olaylara pozitif bakış açısı getirmek istedim çaresiz derken sözlere büyülere sığınacak kadar çaresiz olmazsın burada yazıyorsan bir fikrin varsa çaresiz değilsindir demek istedim sadece bukdar ön yargılı olmaya gerk yokki cınbızla birşeyler çekip ardan karşındakine saldırmak ne kazandıracak ki size herkes den öğrenilecek şeyler vardır ben bir evlilik ve aile danışmanıyım bir kadın kocasını kedi gibi yapmak için arapça sözlere sığınıyorsa ( yazılan budur ) kurandan bahsetmiyorum ki tekrar söylüyorum o kadın çaresizdir ama kendini çaresiz hissetmesine gerek yoktur özü budur sözlerimin ama bence agresifliğinizin ve önyargınızın bir çözümünü arayın ilk önce sevgiler

bende tek çizgileri saklıyorum

canım benim herşeyin bir vakti zamanı vardır ve herşerde olduğu gibi herşeydede bir hayır olduğuna inanırım ben, benim yaş biraz ilerlemişti söylemesi ayıp :)) acele ettim o yüzden, bebeğimi çok seviyorum, bütün sıkıntılarına, yorgunluklarına rağmen bir gülüşü yetiyor ama bazende aklıma gelmeden edemiyorum: acaba eşimle biraz daha mı başbaşa vakit geçirseydik diye çünkü çocuk olunca ilk zamanlar hiçbirşey yapılmıyor, vaktinin tamamını ona harcıyorsun, birde benim ki gibi huysuz bir çocuksa gecen gündüzüne karışıyor. o yüzden herşeyin hayırlısını versin yüce rabbim
bende yemek vaktini bayağı geçirdim, bi dolanıp geliyim, sonra iş-güç beni bekler...

evet canım herşeyde bir hayır var ben korunmadığım için olur sandım
olmadı gerçi daha yeni sayılırım... çalışmları yapıyorum gerisini takdiri ilahiye bırakıyorum...
nasip kısmet artık gerisi canım sağlık sıkıntımız yok eşimle...

o gülüş yetmez olurmu annesi yeter tabiii

seninle tanışmadık canım adım efsun 24 yaşındayım 10 aylık evliyim kv beraber oturuyorum
çalışıyorum henüz bebişim yok bildiğin gibi
sen neler yapıyorsun bakalım?

bol bol bebişlerden bahsedelim o zaman canım belki onlarda gelirler

bahsedelim canım zaten benim kırmızılarda geldi çok şükür
kürtajın üstüne daha 2. reglim hamileyim diye kormuştum gecikince
Allahın işi bu işte ya yalvarırız pozitif olsun diye yada olmasın diye

evet canım bunu bende duymuştum saol

kürtajdan sonra ne zaman hamiş kalmak sağlıklı canım

iyi madem içinde bişe bırakmamışsın sen benim takdiğimde ilerle faydasını görürsün tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…