Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kürtajdan sonra ne zaman hamiş kalmak sağlıklı canım

canım dokrotdan doktora değişiyor bu kimisi beklemeye gerek yok diyor
kimisi 3 ay veya 6 ay zaman veriyor . En sağlıklısı en az 3 regl dönemi geçirmekmiş canım
ben hemen hamile kalınması taraftarı değilim çünkü insanın içi kazınıyor küreniyor
adet oldukça yenileniyor üstelik çok kan kaybediliyor ve bence hemen psikolojisi düzelmiyor
ben çok istiyorum bir bebeğim daha olsun ama şu anda bedenen ve ruhen buna hazır olduğumu sanmıyorum
üstelik kan pıhtılaşması çıktı günlük aspirin ve folik asite başladım bakalım hayırlısı
ayy ne çok yazmışım doktor olduk resmen haaa

Selam kızlar günaydın, okuduğum mesaja şaşırmakla meşgulüm, ne kaynanalar varmış insan bu sayfaları okudukça haline şükrediyor ister istemez kıyas yapıyor, yok canım dedirtecek türden...

kesinlikle katılıyorum şükürler olsun rabbime beterin beteri varmış

koca kadın yalvardı resmen,beni sevmesen de,ister mecbur ister isteyerek,gelin bize de dedi..tamam dedim yani iyi oldu bu konuşma,dediğim gibi bundan sonra mesafeli ama olduğu kadar da iyi olurum geçer giderim...

evet canım rol se rol yap kimseyle kötü olduğuna değmez sana nasıl davranıyorlarsa aynısını iadeli taahhütlü gönder

ayyy yaaa ne istiyor bu kadın sizden
Allah eline ayağına dolaştırsın inşallah

canım moralini bozma sakın. şimdi rahatla ki regl olabilesin ki çalışmalar başlasın yine. papatya çayı falan iç sakinleş biraz

papatya çayı yokkk gebelik düşünüyorsanız içmeyin helede gebeyken aslaaaaa
düşüğe neden oluyor hiç duymadınızmı

ya bn yine sakin olmaya çalışıcaktm da eşimi aradım hani ümitlenmesin diye..olsun blki testte yanlış çıkmıştır deyince.telefnu kapatr kapatmaz kendmi tutamadım...

canım yaaaaaa ağla rahatlarsın canım Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah üzülme

hmmm...
bende başladım folik asite
ondan sordum zaten doktuş

maşallah canım bende saklamıştım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
üzülmeyin vakti zamanını bekleyin arkadaşlar

buraya kadar herşey tamam da bu da fazla yani... terbiyesizlik.. keşke o an tepkini verseydin

arkadaşım seninle karşılıklı diyaloğa girmek bile istemiyorum ama zorluyosun. ve evet kuran rabbbimin kelamıdır ve arapça indirilmiştir. konuyu bilmiyosan atlama o zaman üfürükçü dediğin büyü yapandır biz Allahın isimleri ve onun hikmetlerinden konuşuyoruz. sen duydun mu hiç esmaül hüsnayı hiç okudun mu hiç bir meale baktın mı acaba. bence hayır çünkü bilsen ve baksan bu kadar cahilce konuşmazdın.

canım polemiğe girmeyin gerek yokkk

Selam şekerler ben yine geldim.

Kaynanamla ilgili ufak bi anekdotum olacak

Şimdi bizim hatun bi okulda çalışıyo,geçenlerde okuldaki psikolog kankaları oturmaya gideceklerdi buna,pazar günüydü tutturdu bana"illa sende gel sende gel"anne bi pazarımız var kocamla geçirmek istiyorum dedim

"sen bilirsin"dedi yarım ağız..Bende küsmesin diye güzel bi kek fanusu aldım içine de tiramisu yapıp gönderdim eşimle.Alacağı olsun gelmedi demiş.

Ya eşim haftaiçi 9 da geliyo eve birbirimize fazla vakit ayıramıyoruz,bi pazarımız var ve ben hiç tanımadığım insanların yanında acaip sıkılırım elimde değil..

Ertesi gün yolda karşılaştık,bi surat,bi liseli ergen tripleri falan

Eşim aramış kızmış ta ondan sonra kendine geldi hatun...Şu alınganlığı,küsme huyu olmasa süper biri ama işte ayyyyyyyyy ortası yok mu bunların?

Gecmis pek fazla okuyamadim sanirim yine tartismalar falan cikmis uzatmayalim arkadaslar lütfen.Bu arada ben anneler gunu stresi icerisindeyim bu yil sevgili k.validecigim neden kavga cikaricak diye buyuk bir merakla bekliyorum artik aylar oncesinden anneler gununun stresi sariyo hediye isini sizler halledebildinizmi kim ne aldi banada fikir olsun bari aslinda seytan hiiic bisey alma diyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…