kürtajdan sonra ne zaman hamiş kalmak sağlıklı canım
Selam kızlar günaydın, okuduğum mesaja şaşırmakla meşgulüm, ne kaynanalar varmış insan bu sayfaları okudukça haline şükrediyor ister istemez kıyas yapıyor, yok canım dedirtecek türden...
koca kadın yalvardı resmen,beni sevmesen de,ister mecbur ister isteyerek,gelin bize de dedi..tamam dedimyani iyi oldu bu konuşma,dediğim gibi bundan sonra mesafeli ama olduğu kadar da iyi olurum geçer giderim...
testi yaptım..sonuç negatif..
geldim annemm ama gidicem birazdan...
benim kaynanatör şuanda mahmutpaşadan kına almakla meşgul..münasip biyerine kına yakıcakta..
1günümüz bile kötü geçmedi ama ne zamanki oğluyla aram bozuldu,anasının yanına gitti gidişi o gidiş..
benim kaynanamla hiç sorunum yok diyenler bence bikere daha düşünsün..
en iyi kaynana MORT kaynana!!
canım moralini bozma sakın. şimdi rahatla ki regl olabilesin ki çalışmalar başlasın yine. papatya çayı falan iç sakinleş biraz
ya bn yine sakin olmaya çalışıcaktm da eşimi aradım hani ümitlenmesin diye..olsun blki testte yanlış çıkmıştır deyince.telefnu kapatr kapatmaz kendmi tutamadım...
canım dokrotdan doktora değişiyor bu kimisi beklemeye gerek yok diyor
kimisi 3 ay veya 6 ay zaman veriyor . En sağlıklısı en az 3 regl dönemi geçirmekmiş canım
ben hemen hamile kalınması taraftarı değilim çünkü insanın içi kazınıyor küreniyor
adet oldukça yenileniyor üstelik çok kan kaybediliyor ve bence hemen psikolojisi düzelmiyor
ben çok istiyorum bir bebeğim daha olsun ama şu anda bedenen ve ruhen buna hazır olduğumu sanmıyorum
üstelik kan pıhtılaşması çıktı günlük aspirin ve folik asite başladım bakalım hayırlısı
ayy ne çok yazmışım doktor olduk resmen haaa
benimde ilk testi yaptığımda adet dönemimden birkaç gün geçmişti ve heyecanla test yaptım hatta laf aramızda işyerinde yaptım :) sonuç negatifti, belki bir ümit diye yapmıştım. ama sonra oluruna bıraktım ve bikaç ay sonrada çift çizgili bi test elimdeydi, halada saklarım onu, hatta kesin olsun diye iki tane yapmıştım. ikiside duruyor.
kızlarrrr sevinç nerde :26:
bende tek çizgileri saklıyorum
kızlar ben öğle yemeğine geçiyorum çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra sevinç kızıyoooo takip etmiyosun diye
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
hmmm...
bende başladım folik asite
ondan sordum zaten doktuş
buraya kadar herşey tamam da bu da fazla yani... terbiyesizlik.. keşke o an tepkini verseydin
ricaederim buna kuranı karıştırma bir kuran arapça bir yazı değil Allahın kelamıdır kurandan bahsettiğini nerden bileyim arkadaşın artı kuran kocaları kedi gibi yapmak için inmemiştir bunun adı üfürükçülüktür ve islam üfürükçülüğü yasaklamıştır bence sen islamı ve kuranı tam anlamıyla idrak et sonra bana fetva ver
arkadaşım seninle karşılıklı diyaloğa girmek bile istemiyorum ama zorluyosun. ve evet kuran rabbbimin kelamıdır ve arapça indirilmiştir. konuyu bilmiyosan atlama o zaman üfürükçü dediğin büyü yapandır biz Allahın isimleri ve onun hikmetlerinden konuşuyoruz. sen duydun mu hiç esmaül hüsnayı hiç okudun mu hiç bir meale baktın mı acaba. bence hayır çünkü bilsen ve baksan bu kadar cahilce konuşmazdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?