memnn oldum bende özlem yok efsuncm nisanliyken iyiydi
banada öyle der,hayatımın en özel varlıgı sensin der,annesi kıskanmasın diye onun yanında koltukda başka yere oturur yanıma oturmaz,yolda elimi tutmaz,artık yapıyo onu ama hala annesinin yanında iki yabancıyız,
bu durumun seni rahatsız ettigini eşinle paylasmadın mı janet
daha herseyi anlayabilmesi için yasi genc olgunluga ihtiyacı var ona olan sevgimle bunları da asacagiz insallah
daha herseyi anlayabilmesi için yasi genc olgunluga ihtiyacı var ona olan sevgimle bunları da asacagiz insallah
bencede saygıdan dolayıdır canım bu yüzden ayrı evde olsa keşke herkes yaaaaevliliklerden bişey anlamıyo kimse
sizin ve eşinizin yaşı kaç ? peki sen o olgunluğun eşinde olmadığını farketmedin mi
karni acıkan var miiiiiiii?
ben 18 esim 24 biz sevgiye aska onem verdik olgunluga deil olgunluk zamanla yerine oturur mühim olan beklemek ve beklicem
ben 18 esim 24 biz sevgiye aska onem verdik olgunluga deil olgunluk zamanla yerine oturur mühim olan beklemek ve beklicem
sende mi esşinin ailesiyle birlikte kaliyorsun
bence yaşın çok ufakmış canım evlilik için ben 24 yaşındayım ama acaba biraz daha mı bekleseydim diyorum şimdi kendi kendime... bizde aşka önem verdik eşimle 8 sene çıktık ve evlendik ama bence olgunlukta az buçuk önemli canım evlilik bu oyun değil malesef
ben maddi durumdan dolayı kabul ettim ev aldılar işyeri açtık mecburen
ah canım benim maşallah ya o yasta kendinde evlilik cesareti bulmakta bir erdemdr ne kadarlık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?