Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bu durumun seni rahatsız ettigini eşinle paylasmadın mı janet

daha herseyi anlayabilmesi için yasi genc olgunluga ihtiyacı var ona olan sevgimle bunları da asacagiz insallah

daha herseyi anlayabilmesi için yasi genc olgunluga ihtiyacı var ona olan sevgimle bunları da asacagiz insallah

insallah canım ama kaynanalar oldugu muddetce zor bende sölenmim diyrm ama bi yerde patlıyr artk insan malesef eee sen sölenincede esin sana darlanıyor ama cok sukur biz eşimle cok iyiyz arada ufakda olsa atısmalar var tabi :S

ben 18 esim 24 biz sevgiye aska onem verdik olgunluga deil olgunluk zamanla yerine oturur mühim olan beklemek ve beklicem

bence yaşın çok ufakmış canım evlilik için ben 24 yaşındayım ama acaba biraz daha mı bekleseydim diyorum şimdi kendi kendime... bizde aşka önem verdik eşimle 8 sene çıktık ve evlendik ama bence olgunlukta az buçuk önemli canım evlilik bu oyun değil malesef

ve heleki birde erkeklerin biz bayanlara oranla daha da gec olgunlastgnı düşündkce işin daha da zor özlemcim allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…