- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
efsuncum bunumu diyorsun geçmişte bi soru bunu gördüm
anam seninkilerin hangisinden başlıyım kız
millet bitaneyle başa çıkamıyoo senin sayıyı enazından 1tane azaltmak lazım..
buralarda biyerde tarım ilacı oalcaktı
evet dolunay burdaydı ona sordum ilk
onun devamını ndaki yorumlarıda okurmusun ?
bana ona göre cevap verirsen sevinirim canım yaaa
çok bunaldım
nedir bu benim çektiğim ev de ayrı işte ayrı...
canım önce şu konuda anlaşalım. öle bunaldım sıkıldım demek yokdik duracağız ve güçlü olacağız. duydukların hiç ii olmamış tabiki çok üzücü sen çalış çalış arkandan konuşanılana bak. sakinlikle hiçbirşey yok gibi davran ve kendine başka işler bak canım biran önce ayrıl artık oradan bari iş yerine kafan rahat olsun mutlu ol. ama sakın bişey belli etme ve gözünü de açık tutu arkandan konuşalanları falan dinle. onun seni çıkarmasına sakın izin verme. ş...siz adam bide karısını aldatıyo zaten gidip söleyeceksin ispatlayacaksın görecek ondan sonra bide dindar takılıyo güyaaaa.
canım sen rahat olmaya çalış iş ara dediğim gibi ve eşinede söle ben başka iş bakıyorum burada maaş az de. hakkımı vermiyolar de falan. patronada inş. iş bulurda çıkarsan eğer daha ii olur inşallah. sizin çıkartmanıza gerek kalmadı der çıkarsın. ne açıklama yapacaksın.
hem daha anlatamadıklarım var demişsin neler var?
ama bunaldım ahkeşkem yaaa
benim başım dik hata yaptığımı sanmıyorum zaten canım evet ben yıllarımı emeğimi verdim lafa bak sen
yarın konuşup ayrılmayı düşünüyorum zaten canım eşimlede akşam konuşcam
o beni çıkaramaz zaten canım düşünür ama yapamaz...
işi sıkıntı etmiyorum bulurum çevrem çok işimle ilgili abimde bu meslekte hiç olmadı onunla çalışırım
elemanına bile sarkmış yaniii neyse...
canım bak lütfen fevri olma. iş bul sonra çık. iş bulmadaan çıkarsan evde olmak zorunda olacaksın bu daha da zor bi süreç olacak önce işini bul sonra çık.
canım yaaa işi sıkıntı etme sen
evdekileride o kadar takmıyorum zaten ben
anneme gider kalırım ne zamandır gitmedim
canın benim sen bilirsin tabi ki ama ne bileyim iş farklı işte maddiyat sonuçta onuda düşünmen gerek. ama ii olacağım diyosan hiç durma çık. böle onun kahrını çekip karşılığını alamamaktansa hele ki öle bi ş..sizle durman zaten yanlış bişey çık tabiki. bide eşinle konuş bakalım. eşin hiç bunları bilmiyo mu?
başka bulurum canım ya hiç olmadı iç muhasebeye girerim
artık kabak tadı vermeye başladı büro bana gitmek istiyorum
benim bilgimle 800 900 maaş alan var canım hatta bi arkadaşım benim kadar bilmediği halde alıyor
eşim zaten hoşlanmamıştı ondan ilk başladığımda pek sevmez onu
bu durumları hiç bilmiyor ona nasıl anlatsam diye düşünüyorum
bunaldım orda dicem artık
ya bunaldım sıkıldım de. maaşı az o kadar şey yapıyorum az para zam da yapmıyo de. bu çalışmaya daha iisi olur de. çık
saol canım yaa az kendime geldim canım
hayırlısı artık bundan sonrası
yarın benim için büyük gün uyuyamam bu gece ben :18:
az değil datlıııım çok kendine gel yavvvgüzelce uyu bak geceni güzel geçir eşinle geçir ii ol yani. bunda kötü olacak bişey yok bırak o ş...siz olsun. dua et inşallah da ii olur bundan sonrası şu yazdığım ayet vardı ya onu oku bol bol. içini ferah tut canım ohhh biraz eğlen yaaa
evde daral burda daral çok gelemem ben kendime
saol canım okurum...
nasıl eğlenim büroda yaaa
evde daral burda daral çok gelemem ben kendime
saol canım okurum...
nasıl eğlenim büroda yaaa
komik şeyler izle oku ne bileyim kafa dağıt canım biraz. akşamda eşinle yürü biraz falan değişik şeyler yap
konu çok mu ciddi? kim olursa olsun aslında çok kasmamak lazım kızlar. kendimize ederiz. kalanlar göbek atar
devamıda varda dolunayım yazamıyorum...
arkadaşımda aynen öyle diyor '' çalışma o pislikle ''
evde huzur yok işte huzur yok... ama sabır efsun diyorum sabır...
herşeyin bi vakti zamanı vardır...
eşimin dosyasıda bizde ve evraklarını kendim yazdığım için muhasebe ücretide almadık 6 aydır
işten çıkarsam evrakları burda bırakamam eşimde istemez zaten...
şimdi 2 sıkıntı var 1.si eşime ne açıklama yapmam gerektiği
2.si işten nasıl ayrılacağım nasıl açıklama yapacağım ?
dolunay ayrıca dün bi elemenla konuşurken söylediklerine kulak misafiri oldum lavaboya gittiğimde
'' efsunu çok severim onunla aramdaki bağ başka ilk elemanım.
ama gel gelelim bir insana çık demek çok zor.
evli ve işe ihtiyacı olan birine çık demek çok daha zor.
o yüzden efsun burda... '''
dedi...
İşte ben anlayamadım kesilen sanki kendisi aa cok kolay oluyor diyor daha bişey demiyor banada bir haller oldu ağzımı acıpta bişey diyemedim. İşte el kızıyızya bizim canımız yanmaz biz insandan bile sayılmıyoruz! Kendi kızı sezaryen oldu 2 sene önce olağanüstü hal ilan etmişti aynı kadın Allahım bildiği gibi yapsın ne diyim.
ne çok insan varmış ya şu kaynanalardan çeken
ben neden görmedim ki burayı daha önce.
efsunum evliliğin 1 yılı dolmadan işten istediğin zaman çıkıp tazminatını alma hakkın var..6ay daha kalırsan tazminatın yanar canım..
Eşine anlatacaksanda patronun sapıklıklarını anlatma şimdilik,eğer olurda bir süre daha orda çalışmak istersen eşin buna göz yummayabilir..
Sen bence öncelikle bi iş ayarla kendine ondan sonra ver evlilik cüzdanının fotokopisini ,ayrılıyorum de..haklarını talep et..
Eşşşşşek gibi vermek zorunda canım..
Eğer iş bulmadan ordan ayrılırsan hani korkum şu bunalıma girme...kendi kendime işimden oldum moduna girebilirsin..
Okadar iyi ve eski bir elemansın canım bence sapık patronun boşboğazlık yapmış...güvenilir elemanı gökte arıyor patronlar..
Kıymetini bil canım sen çok değerlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?