kızlaaaar ben çıkıyorum ailme gi-di-yo-rum oleeeeeyHafta başı görüşürüz herşey gönlünüzce olsun inşallah öpüldünüzzzz
ya bn testi yapınca önce üzüldüm sonra senin dediğin gibi zamanı vardır dedim ama.bn hala adet olmadım.test de negatif.kafam karıştı acaba bi sorunummu var yada üstüne gördümde testdemi çıkmadı..birkaç gün yine gelmezse dr a gitmeyi düşünüyorum.:44:
sorma canım ya sadece o olsa iyi bir de cahil ömrümü yiyor ömrümü o kadar varlıklılar var ya bebeğimize bir çöp almadılar. hamileliğim boyunca herkese bebeğin bebek arabasını biz alıcaz dediler baktım doğurucam bunlardan hala ses seda yok gittik eşimle kendimiz aldık sonra kalan diğer eksikleri alalım bari dediler bekledim yine ses yok yine eşimle aldık şimdide doğum ücretini vericez demişler eşime bende direk sen paramızı bir kenara koy da ne olur ne olmaz dedim yani :))
yok canım o pek öyle omuyor.. size maaşallah Allah bozmasın tabi ama iyi , ahlaklı medeni insanlara denk gelmişsin sen çok şükret.. Bizimkide oğullarını fena halde kıskanıyor.. gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar tek kaynana da yok 3 de görümce var.. düşman başına.. ben şuan yanlarında değilim ama eltim sinir krizleri geçiriryor.. bende onların yanında oturmak istemedim diye eşimi evlenmekten vazgeçirmeye çalışmışlar.. ki 7 senedir beraberdik. acayip kıskançlar ne giydiğinden ne aldığından nereye gittiğinden ne yediğine evine kimin gelip gittiğine kadar kıskanıyorlar.. hep bi otorite kurma çabası.. cahil insanlarla uğrşmak çok zor sen ne desen onun aklındaki aynı sabit.. anlatılmaz yaşanır yani.. kardeşleri arar ayrı anası arar ayrı nerdesiniz ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz.. gerçekten anlatmakla bitmez..Masallah masallah masallah cnm :))
Rabbim guzel ahlak versin hepsine.
Ne dugun zamani karistilar, ne hazirligimda, ne de ondan sonra.
Hatta hamile kalsam, dogum yapacak bile olsam kayinvalidemi isterim yanima:))
Yeni gelin gb pitir pitir yerinde durmaz hic.
Herseye kosturur, herkese karsi oyledir.
Kayinpederimle de tv izlemek keyifli oluyor:))
Beraber yorumlar yapabiliyoruz.
Bana yabanci gb davranmadilar hic, kendimi hep iyi hissettim yanlarinda.
Hatta biz nisanliyken, esim burada calistigindan, sdc ailesiyle gorusebiliyorduk.
O zamanlar bile ayni samimiyet icindeydiler. Aileme karsida tabi.
Gecen yaz, yazliga davet etmislerdi, nisanliydik o zaman.
Nasil agirlayacaklarini sasirmislardi.
Hepte oyle devam ettiler.
Masallah diyeyim de, nazar degmesin:))
Karsililikli iyi niyet ve samimiyet oldugunda, hersey yolunda gidiyor.
yok canım o pek öyle omuyor.. size maaşallah Allah bozmasın tabi ama iyi , ahlaklı medeni insanlara denk gelmişsin sen çok şükret.. Bizimkide oğullarını fena halde kıskanıyor.. gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar tek kaynana da yok 3 de görümce var.. düşman başına.. ben şuan yanlarında değilim ama eltim sinir krizleri geçiriryor.. bende onların yanında oturmak istemedim diye eşimi evlenmekten vazgeçirmeye çalışmışlar.. ki 7 senedir beraberdik. acayip kıskançlar ne giydiğinden ne aldığından nereye gittiğinden ne yediğine evine kimin gelip gittiğine kadar kıskanıyorlar.. hep bi otorite kurma çabası.. cahil insanlarla uğrşmak çok zor sen ne desen onun aklındaki aynı sabit.. anlatılmaz yaşanır yani.. kardeşleri arar ayrı anası arar ayrı nerdesiniz ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz.. gerçekten anlatmakla bitmez..
konrol panelimde tam başka sekmeye tıklayacaktım bide sayfayı yukarı çıkıyodum
başlığı bian için
"kaynanaspor" diye okudum:44:
hemen geri baktım düzgün okudum
malesef bende kaynana mağduruyum bir haftalığına bize gelmişti gelmez olaydı eşimle aramıza girdi salak oğludu annesi için bana dayak vurdu elleri kırılsaydıbide çok boş bişey için dinlemeden etmeden bana vurdu onu asla affettmiyecem ikisinden nefret ediyorum artık
maddi durumum gerekçesiyle kaynanama yakın yerden taşınıp kendi annemin alt katına oturduk yani annemler destek olsun diye .. kaynanam sinir krizi geçirip hastaneye yattı :) ilginç
:126:sohbete balıklama girdim ama dayanamadım.benim kayınvalide de 3 gün oruç tuttu oğlunu(eşimi) evlendirdim diye,ben de salak gibi bi gururlandım,meğer eşim çok haylazmış ,artık karısı düşünsün ben kurtuldum diyeymiş. Ben aslan terbiyecisiyim ya,
olmazmı bırak bekar olmasını sadece,kızlar bişey soracam hep kaynana sorunundan bahsedilir ama evlenmemiş ve sizden büyük olan görümcesi olupta sorunu olan yokmudur
kızlar bişey soracam hep kaynana sorunundan bahsedilir ama evlenmemiş ve sizden büyük olan görümcesi olupta sorunu olan yokmudur
efsunum evliliğin 1 yılı dolmadan işten istediğin zaman çıkıp tazminatını alma hakkın var..6ay daha kalırsan tazminatın yanar canım..
eşine anlatacaksanda patronun sapıklıklarını anlatma şimdilik,eğer olurda bir süre daha orda çalışmak istersen eşin buna göz yummayabilir..
sen bence öncelikle bi iş ayarla kendine ondan sonra ver evlilik cüzdanının fotokopisini ,ayrılıyorum de..haklarını talep et..
eşşşşşek gibi vermek zorunda canım..
eğer iş bulmadan ordan ayrılırsan hani korkum şu bunalıma girme...kendi kendime işimden oldum moduna girebilirsin..
okadar iyi ve eski bir elemansın canım bence sapık patronun boşboğazlık yapmış...güvenilir elemanı gökte arıyor patronlar..
kıymetini bil canım sen çok değerlisin...
kuzum sende değerlisin annenin babanın eşinin bi tanesisin:)üstelik bizlerde varız:):13::13::13:
kaynanan olacak kadın öncelikle bi anne..kendi çocuğuna nasıl üzülüyorsa elin kızınada üzülebilmeli..
sonuçta bizde bi ana baba çocuğuyuz..neysee canımmm boşver,hayvanlar sadece kendi yavrularını düşünür...hayvani bir içgüdüdür bu..kaynananda bu içgüdü var galiba
gel annem gel..zararın neresinden dönersen kardır:)anlat hele seninki nasıl bi çeşit kaynana?
bu arada topiğin en teklikelisi benimki galiba..
baksanıza kadın 2damla gözyaşıyla nasılda yıktı nan yuvamı
kızlar bişey soracam hep kaynana sorunundan bahsedilir ama evlenmemiş ve sizden büyük olan görümcesi olupta sorunu olan yokmudur
Evli bekar hiç farketmez canım. Bende 4 tane var. evlisi bekarı dulu ne ararsan var rengarenk seç beğen al almazsan koy karşına otur bak hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?