Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlaaaar ben çıkıyorum ailme gi-di-yo-rum oleeeeey hafta başı görüşürüz herşey gönlünüzce olsun inşallah öpüldünüzzzz

kızlaaaar ben çıkıyorum ailme gi-di-yo-rum oleeeeey hafta başı görüşürüz herşey gönlünüzce olsun inşallah öpüldünüzzzz

kızlaaaar ben çıkıyorum ailme gi-di-yo-rum oleeeeey Hafta başı görüşürüz herşey gönlünüzce olsun inşallah öpüldünüzzzz

hayırlı yolculuklar canım git gez toz gel yine kürkçü dükkanına
Güzel bi hafta sonu geçir aileciğinle canım...

sen yinede doktora görün ama benim bebek düşününceye kadar günüm hiç geçmezdi bekarkende evlenincede. öle ilaç alamam mevsim falan hiç değiştirmezdi. nezaman bebek düşünmeye başladım 10 gün falan gecikmeye başladı sonra kendiliğinden düzene girdi 3-4 ay içinde hamile kaldım. bazıları vücut hamileliğe hazırlanıyo ondan gecikiyo demişti ama ben piskolojik olduğunu düşünüyorum

bizimkide bebek doğunca künye alyodu çocuk yaşına gircek yok hala şimdide sünnete kaldı. doğumdan öncede hastane çıkışını ben alıcam diyip duruyodu baktım nedeyse doğurcam gitiim aldım. demiş eltime bize hiç gerek duymamış kendi almış. sanki onu bekliycektik hem isteyen insan gider 1 takım daha alır. bir battaniye almış çocuğa elini silmezsin. bir yıkadım peçete kadar oldu. bide diyo sen yüksek ayarda yıkamışsındır. dedim öle olsa benim aldığımda küçülürdü. bide kıyafet falan yıkamada ahkam kesmiyomu deli oluyorum boşuna okumuşum okadar tekstil lisesini üniverstesini. :))

yok canım o pek öyle omuyor.. size maaşallah Allah bozmasın tabi ama iyi , ahlaklı medeni insanlara denk gelmişsin sen çok şükret.. Bizimkide oğullarını fena halde kıskanıyor.. gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar tek kaynana da yok 3 de görümce var.. düşman başına.. ben şuan yanlarında değilim ama eltim sinir krizleri geçiriryor.. bende onların yanında oturmak istemedim diye eşimi evlenmekten vazgeçirmeye çalışmışlar.. ki 7 senedir beraberdik. acayip kıskançlar ne giydiğinden ne aldığından nereye gittiğinden ne yediğine evine kimin gelip gittiğine kadar kıskanıyorlar.. hep bi otorite kurma çabası.. cahil insanlarla uğrşmak çok zor sen ne desen onun aklındaki aynı sabit.. anlatılmaz yaşanır yani.. kardeşleri arar ayrı anası arar ayrı nerdesiniz ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz.. gerçekten anlatmakla bitmez..

aynen arkadaş çok iyi insanlara denk gelmiş valla...
sanada Allah kolaylık versin canım 4 kayganayla...
rahat bırakmazlar ki bacım özelinizi yaşayasın...

elleri kırılsın inşallahda bir daha kalkamasın sana çok sinirlendim

yuhh artık beeeeee

terbiyeye sokabildinmi bari

kızlar bişey soracam hep kaynana sorunundan bahsedilir ama evlenmemiş ve sizden büyük olan görümcesi olupta sorunu olan yokmudur

kızlar bişey soracam hep kaynana sorunundan bahsedilir ama evlenmemiş ve sizden büyük olan görümcesi olupta sorunu olan yokmudur
olmazmı bırak bekar olmasını sadece,
evlilersede yeterler cangır cangır..
bitek kaynana olmuyor herzaman nemrut... ıııyyyy pederler daha iğrenç olabiliyor.

Son düzenleme:

Çok haklısın bide lafı sırası gelince ''aaa kızlarımdan ayırmıyorum ben seni benim 5 kızım var demesi yokmu beni benden ediyor tüketiyor resmen. Ama artık üzülmüyorum Allahıma havale ettim. Hem haklısın sen sevenler bana yeter ona ihtiyacım yok :))

Evli bekar hiç farketmez canım. Bende 4 tane var. evlisi bekarı dulu ne ararsan var rengarenk seç beğen al almazsan koy karşına otur bak hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…