Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

vuuu beterin beteri varmış bende ilerde görümce olucam kardeşim bir yuva kurduğunda hep dua ediyorum Allahım ben bunlar gibi olmayayım diye. Ya bide aklıma geldi şimdi senin görümcelerde yapıyormu bilmiyorum. Benimkiler evime gelince tuzun yeri bence burası olmalı şu şurda olmasa olmazmı ben gelince zorlanıyorum falan filan gibi laflar. En son gecen gün çay bu kavanozda bunun kapağı bir tuhaf ben bunu açmakta zorlanıyorum değiştir bunu deyince bende patladım artık. Valla ben zorlanmıyorum eh burasıda benim evim olduguna göre sorun yok dedim bakakaldı oh olsun

yakın zamanda demiştim yeni ev aldık kısmetse taşınıcaz diye hem kredi borcu hem kira ödemeyelim diye eve taşındık ama insaattan yeni çıkma olduğu için binada bizden başka kimse oturmuyor eşim de işten hep geç geliyor bir de abonelikler yapılmadı maalesef orda degilde eşimin ailesiyle kalıyoruz bir hafta oldu şimdiden orda kalsam daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım konu şu evleri 2 oda biri anne babanın biri ablanın biz haliyle ablanın odasında kalmaya başladık ama nasıl uyuyacağımı şaşırıyorum geçen akşam pat diye odaya girdi ikimiz de sıçradık baktı baktı gitti ben sinirlendim bişey mi alacaktın dedim sonuçta onun odası bi anlık unutmuş olabilir bizim olduğumuzu yok öylesine baktım dedi dün akşam eşim işten geldi onların yanında sarılamam diye odaya gidiyoruz pat diye yine geldi ve bu sabah kapıyı öyle bir açtı ki yataktan nasıl sıçradım anlatamam bağırdım sonunda off abla off dedim çekti gitti işe gec kaldın diyecekmiş bana güya.. evliyiz biz ya bi kapıyı çal tamam senin odan da ayıp denen bişey var annesi her sabah kapımı çalıyor hiç açmadı içerde olduğumda ama ablası dalıyor odaya uyarıcam ama nasıl kapıyı çal mı desem valla ben çekiniyorum nasıl söylesem diye ama sıkmaya başladı bu halleri

iyi demişsin canım ağzına sağlık bende sevmem öyle başkasının düzenime karışmasını

yuhh artık beeeeee

terbiyeye sokabildinmi bari

Gerçekten de terbiyeye soktum, eğittim kız:92::92::92: o aslan benim yanımda kedi,kedi.... Yazık ,babamdan korkmuyom senden korktuğum kadar diyo.Şeytan azapta gerek dimi? Ama gerçekten çooook severiz birbirimizi,arada tuzu biberi ilave ederiz o kadar,allah kimsenin ağzının tadını bozmasın. Ha bu arada kayınvaldeden de dua almışlığım var bu konuda.

benimkilerde hemen hemen aynı sayılır. çokkkkkkkkkk bilmişleride var içlerinde.. öyle gıcık öyle itici öyle mide bulandırıcılarıda var.
bi tan3esi biraz saf ama o bile eli kolu sürekli senin üzerinde sürekli çene, bıktırıyor ki bunun yanında süslü kokona diye adlandırdığım çok bilmşleride var... birde herşeyi çene çene çene.. ama uygulama yok.. deyip deyip yapmazlar. sırf çene.. böyle böyle koca idare eden tipler. kısaca benim karakterime tam anlamıyla zıtmı zıt karakterler ..
eşim bile sıkılıyorum onlarla diyorda ben pek sıkıldığını anlayamıyorum ama

.

Son düzenleme:
ahhhh kardeş,
bizimkinin "babası" kendi evimde sabahın 9 unda işe gittinmi diyecekmiş kapıyı direk açtı uyuyuorduk ve benim gecelik bele kadar sığanmış iç çamaşırımm meydandaydı...
ve bu gümbürtüye gitti.
oysa bu yaptığından sonra evime gelemeyecek olması gerek.
gelmesini istemediğimde kavga çıkıyor.

ki ben onu istemeye geldiklerindeki yaptıklarından tiksinmişken ,sonra düğünde yaptıklarından tiksinmişken
ve 7 ay saklanıp 7 ay sonra evimize sırf meraktan geldiğinde çoktan tiksinmişken bu olan....
görmeden bilemez kimse ne tiksinç olduğunu!

Son düzenleme:

bizdede aynı görümcemle kaynanam geliyolar. yok tezgahın üstünde niye baharatlık var yok niye bukadar tencere var. senin evine çok değilmi bukadar. kaynana bi yaptığı yemek fırında tavuk sabah akşam hazır garip yiyecekler. görümcede dul zaten bulgur pilavı dışında yemek bilmez güvece mantar koyup üstüne kaşar rendeler fırına atar bi över sanırsın zeytin yağlı yaprak sarma yapmış.

bende bi gün dedim burası senin mutfağın değil burda yemek pişiyo ev gibi ev. tabi surat asıldı.

yine aklıma gelennleri yaziim.
bebeğim doğdu biz bebek arabasını aldık. bigün avm ye gidiyoz arabayıda aldık ama tekerleklerinde farklı kilitler var. anlayamadık baştan. yürüdüğümz yolda zahmetli kaynana başladı siz bunu geri verin. diyorum öğrenicez kilitleri var kontrol için getirdik. durup durup diyo karışmak gibi olmasın ama siz bunu geri verin. zaten losayım canım burnumda çemkirmişim o sinirle. eşime dedim al ananı gidin gözümün önünden. bide diyı neyse ben veririm üstünü. ayyy bana deseydiniz ben daha iyisini alırdım. onun çenesinden arabayı o gün bi adam gibi düzene sokamadım sinirim oldu 1500. ertesi gün tek çıkarttım dışarı gayet iyi sokaktan çıkarken daha orasına burasına bakıp her kilidini açıp başladım sürmeye. hayır bikere dedin ne tekrarlayıp sinir bozuyon zaten orda bi uğraş içindeyim.

geçendede oğluma şarkı söyleyen pepe oyuncak aldı halası çocukta pepe çarkı sölerken emekleme pozisyonunda ileri geri sallanarak oyun yapıyo. ikdebir diyo ayyy terbiyesiz bak oyuncağa napıyo. bende diyorum anne oyun yağıyo emekleme için antreman hareketleri onlar her bebek yapar. aaa diyo bizim berkte yapardı erkeklik hislerini öğreniyolar olurmu diyo. sapıkmıdır nedir kadın anlamadım.
hayır bide çocuk ona yada bana sarılıp yapınca ayıp ben babaanneyim bana yapma. aaa anneye napıyo terbiyesiz diyo nasıl tuttum kendimi bilmiyorum ama bu yüzden bi patlarsam fena patlıycam. sapık karıya.

bunuda yaziim :))
oğlumun dişleri çıktı ikide bir diyo olumu mangala götürcem et yedircem gıcık oldum. zaten oğlum etide tattmıştı. dedim o ilk etini yedi. amaaannn siz tavuk vermişsinizdir diyo. mal karı yaa biz çulsuzuz kırmızı et yemiyoz yani. bikere oğlunun evinden bahsediyon bölede patavatsız salak bi şey işte..

rahatlayım dedim daha bi gıcık oldum kadına iimi :)))))))

Hep okudum yazmadim ama benim zilliyide yazmaliyim artik

amannn yarabbimmm dusmanimin basina vermesin boylesini kacarak evlendim bir gelinligi cok gordu kucuk gelinin gelinligini saklamismis ben giycekmisim ne gelinligi almakmis bende inadimdan kotla evlendim icinde kaldi bi bileklik takti nikahimda onuda aldilar elimden basinda paralansin

oglu bulunmaz bursa kumasi ya keske olmasaydi bu is dedi hep ne saygisizligim kaldi ne pasakli oldugum ayyyy anlatinca bile midem bulaniyo

beni hatırlayanlar varmı bilmiorum ama bende yazıyım tekrar.
hamileydim ve evimde köpek besledigim için kaynanam sen ben oglumun evine giremiyim diye aldın o köpegi demişti ve benim düşük tehlikem vardı o kadar üzüldümki agla agşla içim çıktı o gece.
neyse aradan zaman geçti o süre içinde evlerine gitmedim aramadım hiç.
geçen hafta bebegimin öldügünü ögrendim 8 haftalıkken bi tek o gün aradılar.arayış o arayış çarşamba günü kürtaj oldum eşimle konuştular ama telefonu yelize ver diyip bi geçmişş olsun bile demediler.benim için bundan sonra eşimin annesi kavramıda bitti tabiki
ama yinede anneler günü geliyor gitsem 5 dk diye düşünüyorum ama karar veremedim aklıma geldikçe sinirleniyorum.
eşime sordum en sonunda sence ne yapmalıyım diye seni zorluyamam hiç birşekilde çünkü sen haklısın biliyorum ama illa birşey de diyorsan onları utaandırmak için gel bi 5 dk kutla eve dönelim dedi.
artı görümcem nişanlı ve benim eşimin tak dedigi şey kardeşim evlenince görücek onlar diyo.eşim tamamen benim yanımda çok şükür

valla canım anlattığın durumda olsam gitmem emin ol utanmaz anlattığın karakterde bir kadınsa. okadar ince düşünen biri olsa bebeğini düşürmüşsün bir sokak ötenden kalkıp gelirdi yanına

valla canım anlattığın durumda olsam gitmem emin ol utanmaz anlattığın karakterde bir kadınsa. okadar ince düşünen biri olsa bebeğini düşürmüşsün bir sokak ötenden kalkıp gelirdi yanına

canım olan tam anlamıyla bu işte gelmelerini geçtim zaten evde köpek var diye gelmiyor anlıyorum işin o tarafını ama telefona beni istememesi o kadar kırdıki anlatamam.bir türlü karar veremiyorum anneme sordum şimdi ne olursa olsu o eşinin annesi git dedi büyüklük sende kalsın dedi zaten sen gittiginde yerin dibine girmesı lazım dedi.kafamı çok kurcalıyo bu mesela sanırım gidicem ama o kadar sadece eşimin adına ve eşimi dogurdugu için.eşimi çok seviyorum ve çok iyi bir insan hep benim yanımda üzülmüyüm diye gözümün içine bakıyo onu arada bırakmakta istemiyorum ((

kızlar nere yazacagımı bulamadım buraya yazıyorum konus dışı mıdır bilemiyorum . anneler günü gelio ve kaynanamlar daha dogrusu görümcem tv alcak ikide bir bize diyor megersem ortak olalım da 500 tl verleim tv alalım hali hazırda kredi borcu ödüyorum 750 tl diger borclarada var eee ne diimm uyuyamadım dünn .. kredi kartı full dolu allahım allahımmmmmm.

Uyandimmm ve igrenc Haberi aldim kaynanacigim geliyomus allahtan benim evime degil ama dukkanimizla evi bitisik oraya geliyo ve butun yaz burda olucak

gitmiycem hosgeldin falan diye o gelsin benim evime karnim burnumda daha bi kere sormadi

Yazdiklarin beni aglatti canim bende ikizlerimi tek tek dusurdum ilk hamileligimdi kopek besliyodum kaynanam olacak kadin kopek beslersen boyle olur iyi olmus dedi yuzume karsi oda yetmedi herkesin icinde katilsin sen dusurdun cocugunu kocanin arabasinda gezdin gezdin dustu dedi zamanla daha yazarim neler ettigini bana ustelik hepsini 3 ay icinde yapti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…