bende 6.
vuuu beterin beteri varmış bende ilerde görümce olucam kardeşim bir yuva kurduğunda hep dua ediyorum Allahım ben bunlar gibi olmayayım diye. Ya bide aklıma geldi şimdi senin görümcelerde yapıyormu bilmiyorum. Benimkiler evime gelince tuzun yeri bence burası olmalı şu şurda olmasa olmazmı ben gelince zorlanıyorum falan filan gibi laflar. En son gecen gün çay bu kavanozda bunun kapağı bir tuhaf ben bunu açmakta zorlanıyorum değiştir bunu deyince bende patladım artık. Valla ben zorlanmıyorum eh burasıda benim evim olduguna göre sorun yok dedimbakakaldı oh olsun
yuhh artık beeeeee
terbiyeye sokabildinmi bari
vuuu beterin beteri varmış bende ilerde görümce olucam kardeşim bir yuva kurduğunda hep dua ediyorum Allahım ben bunlar gibi olmayayım diye. Ya bide aklıma geldi şimdi senin görümcelerde yapıyormu bilmiyorum. Benimkiler evime gelince tuzun yeri bence burası olmalı şu şurda olmasa olmazmı ben gelince zorlanıyorum falan filan gibi laflar. En son gecen gün çay bu kavanozda bunun kapağı bir tuhaf ben bunu açmakta zorlanıyorum değiştir bunu deyince bende patladım artık. Valla ben zorlanmıyorum eh burasıda benim evim olduguna göre sorun yok dedimbakakaldı oh olsun
ahhhh kardeş,yakın zamanda demiştim yeni ev aldık kısmetse taşınıcaz diye hem kredi borcu hem kira ödemeyelim diye eve taşındık ama insaattan yeni çıkma olduğu için binada bizden başka kimse oturmuyor eşim de işten hep geç geliyor bir de abonelikler yapılmadı maalesef orda degilde eşimin ailesiyle kalıyoruz bir hafta oldu şimdiden orda kalsam daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım konu şu evleri 2 oda biri anne babanın biri ablanın biz haliyle ablanın odasında kalmaya başladık ama nasıl uyuyacağımı şaşırıyorum geçen akşam pat diye odaya girdi ikimiz de sıçradık baktı baktı gitti ben sinirlendim bişey mi alacaktın dedim sonuçta onun odası bi anlık unutmuş olabilir bizim olduğumuzu yok öylesine baktım dedi dün akşam eşim işten geldi onların yanında sarılamam diye odaya gidiyoruz pat diye yine geldi ve bu sabah kapıyı öyle bir açtı ki yataktan nasıl sıçradım anlatamam bağırdım sonunda off abla off dedim çekti gitti işe gec kaldın diyecekmiş bana güya.. evliyiz biz ya bi kapıyı çal tamam senin odan da ayıp denen bişey var annesi her sabah kapımı çalıyor hiç açmadı içerde olduğumda ama ablası dalıyor odaya uyarıcam ama nasıl kapıyı çal mı desem valla ben çekiniyorum nasıl söylesem diye ama sıkmaya başladı bu halleri
beni hatırlayanlar varmı bilmiorum ama bende yazıyım tekrar.
hamileydim ve evimde köpek besledigim için kaynanam sen ben oglumun evine giremiyim diye aldın o köpegi demişti ve benim düşük tehlikem vardı o kadar üzüldümki agla agşla içim çıktı o gece.
neyse aradan zaman geçti o süre içinde evlerine gitmedim aramadım hiç.
geçen hafta bebegimin öldügünü ögrendim 8 haftalıkken bi tek o gün aradılar.arayış o arayış çarşamba günü kürtaj oldum eşimle konuştular ama telefonu yelize ver diyip bi geçmişş olsun bile demediler.benim için bundan sonra eşimin annesi kavramıda bitti tabiki
ama yinede anneler günü geliyor gitsem 5 dk diye düşünüyorum ama karar veremedim aklıma geldikçe sinirleniyorum.
eşime sordum en sonunda sence ne yapmalıyım diye seni zorluyamam hiç birşekilde çünkü sen haklısın biliyorum ama illa birşey de diyorsan onları utaandırmak için gel bi 5 dk kutla eve dönelim dedi.
artı görümcem nişanlı ve benim eşimin tak dedigi şey kardeşim evlenince görücek onlar diyo.eşim tamamen benim yanımda çok şükür
valla canım anlattığın durumda olsam gitmem emin ol utanmaz anlattığın karakterde bir kadınsa. okadar ince düşünen biri olsa bebeğini düşürmüşsün bir sokak ötenden kalkıp gelirdi yanına
canım olan tam anlamıyla bu işte gelmelerini geçtim zaten evde köpek var diye gelmiyor anlıyorum işin o tarafını ama telefona beni istememesi o kadar kırdıki anlatamam.bir türlü karar veremiyorum anneme sordum şimdi ne olursa olsu o eşinin annesi git dedi büyüklük sende kalsın dedi zaten sen gittiginde yerin dibine girmesı lazım dedi.kafamı çok kurcalıyo bu mesela sanırım gidicem ama o kadar sadece eşimin adına ve eşimi dogurdugu için.eşimi çok seviyorum ve çok iyi bir insan hep benim yanımda üzülmüyüm diye gözümün içine bakıyo onu arada bırakmakta istemiyorum((
beni hatırlayanlar varmı bilmiorum ama bende yazıyım tekrar.
hamileydim ve evimde köpek besledigim için kaynanam sen ben oglumun evine giremiyim diye aldın o köpegi demişti ve benim düşük tehlikem vardı o kadar üzüldümki agla agşla içim çıktı o gece.
neyse aradan zaman geçti o süre içinde evlerine gitmedim aramadım hiç.
geçen hafta bebegimin öldügünü ögrendim 8 haftalıkken bi tek o gün aradılar.arayış o arayış çarşamba günü kürtaj oldum eşimle konuştular ama telefonu yelize ver diyip bi geçmişş olsun bile demediler.benim için bundan sonra eşimin annesi kavramıda bitti tabiki
ama yinede anneler günü geliyor gitsem 5 dk diye düşünüyorum ama karar veremedim aklıma geldikçe sinirleniyorum.
eşime sordum en sonunda sence ne yapmalıyım diye seni zorluyamam hiç birşekilde çünkü sen haklısın biliyorum ama illa birşey de diyorsan onları utaandırmak için gel bi 5 dk kutla eve dönelim dedi.
artı görümcem nişanlı ve benim eşimin tak dedigi şey kardeşim evlenince görücek onlar diyo.eşim tamamen benim yanımda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?