- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
Yazdiklarin beni aglatti canim bende ikizlerimi tek tek dusurdum ilk hamileligimdi kopek besliyodum kaynanam olacak kadin kopek beslersen boyle olur iyi olmus dedi yuzume karsi oda yetmedi herkesin icinde katilsin sen dusurdun cocugunu kocanin arabasinda gezdin gezdin dustu dedi zamanla daha yazarim neler ettigini bana ustelik hepsini 3 ay icinde yapti bana
canım yaaaa çok geçmişşş olsun neyseki şimdi kucagına almak üzeresin bebişiniii allahım sag salim hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin bebişini .seninki daha betermiş canım ya benimki o kadar kötü şeyler söylemedi ama aramadıda bir kere olsun nediyim allaha havale ettim sende öyle yap.oraya geliyolarmış hiç muhattap olma
kızlar haftasonu kayınvalideme gittim sinirlerim bozuldu geri geldm.bana ne dese beğenirsiniz.doğumla arasını uzatmayalım hemen mevlütünü yapalım dedi. bende doğuran bensem ben ne zaman müsait olursam o zaman yaparım dedim.hanımefendi kendi evinde yapmayı planlıyormuş, bana hiç sormadan planlamış.bende benim evim yok mu ben nerde yaşıyorsam benim evim neresiyse bebeğimin mevlütünü orda okuturum dedim, sen bir tane daha doğurursan o zaman istediğin gib yaparsın dedim ama sinirden kan beynime cıktı ya...ne demek benim adıma karar verecek
canım olan tam anlamıyla bu işte gelmelerini geçtim zaten evde köpek var diye gelmiyor anlıyorum işin o tarafını ama telefona beni istememesi o kadar kırdıki anlatamam.bir türlü karar veremiyorum anneme sordum şimdi ne olursa olsu o eşinin annesi git dedi büyüklük sende kalsın dedi zaten sen gittiginde yerin dibine girmesı lazım dedi.kafamı çok kurcalıyo bu mesela sanırım gidicem ama o kadar sadece eşimin adına ve eşimi dogurdugu için.eşimi çok seviyorum ve çok iyi bir insan hep benim yanımda üzülmüyüm diye gözümün içine bakıyo onu arada bırakmakta istemiyorum((
günaydın kızlar. yine yeni bigün yine kendi kendimi teselli edercesine bugün güzel olacak diyorum. hergün diyorum bugün olsun artık.
insanlardan nefret ediyorum. neden bu kadar acımasız bi dünya ve adaletsiz...
günaydın kızlar. yine yeni bigün yine kendi kendimi teselli edercesine bugün güzel olacak diyorum. hergün diyorum bugün olsun artık.
gunaydin.guzel bir gun olacak insallah.
neler olmuyo ki. yoruldum artık. kimseye de anlatamıyorum. eşimle konuşuyorum. bana hak veriyo görüyorum diyo ama oda çaresiz allahdan beni dinleyip anlıyo. bıktım kv den bana yapılan haksızlıklardan. artık birlikte oturmak istemiyorum ama ev kiraları çok fazla gücümüz yetmez yani kirayı falan öderiz tabiki ama sadece onla bitmiyo ki sonrasındada çok sıkıntı çekeriz ne olacak bilmiyorum. arsa var aslında ev yapılacak ama ondanda ses seda yok daha. önümü görmek istiyorum göremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?