Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım yaaaa çok geçmişşş olsun neyseki şimdi kucagına almak üzeresin bebişiniii allahım sag salim hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin bebişini .seninki daha betermiş canım ya benimki o kadar kötü şeyler söylemedi ama aramadıda bir kere olsun nediyim allaha havale ettim sende öyle yap.oraya geliyolarmış hiç muhattap olma

merhaba kızlar,evime döndüm!!!
bilenler bilir,memleketteydik,bu sabah döndük.kaç gündür uzak kaldım buradan,ama geçmişi okumayı gözüm kesmiyo şuanda
evimi özlemiş miyim acaba diye bakıyorum etrafa,malum yeni evliyim,eve pek alışkın değilim hala özlemişim heraldeee..bu uzuuuun tatilden sonra şunu anladımkii insan eşiyle iyi olsun da gerisi boş,hem de bomboooooşş..hele ki bir takım insanları takmaya hiç gerek yok,burda içimizi döküyoruz çok güzel de,inanın kızlar kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz,bize yazık.en iyisi takmamakmış...
şuan bu psikolojideyim..yeni bir kv vakasıyla karşılaşana kadar ben buyum

Geldi ama yanina gitmedim allaha havale ettim hepte soyluyorum olemesin yataginda helallik beklesin benden cok cigerimi yakti daha bu ne ki

allah razi olsun az kaldi rabbim isteyen herkese nasip etsin isallah

kızlar haftasonu kayınvalideme gittim sinirlerim bozuldu geri geldm.bana ne dese beğenirsiniz.doğumla arasını uzatmayalım hemen mevlütünü yapalım dedi. bende doğuran bensem ben ne zaman müsait olursam o zaman yaparım dedim.hanımefendi kendi evinde yapmayı planlıyormuş, bana hiç sormadan planlamış.bende benim evim yok mu ben nerde yaşıyorsam benim evim neresiyse bebeğimin mevlütünü orda okuturum dedim, sen bir tane daha doğurursan o zaman istediğin gib yaparsın dedim ama sinirden kan beynime cıktı ya...ne demek benim adıma karar verecek

cnm bn henüz o tatlı duyguyu yaşamadım ama eminim yaşasam banada yapar. bi keresinde kv anlatmıştı banada eski eltim doğum yaptığı zaman karışmış onada aynı seninkinin yaptığı gibi şu zmn olcak mevlüt diye.ablam istanbuldan gelcek anne biraz daha bekleyelim o gelince yapalım demiş.bizim kv kıyameti koparmış.tabi olay kaynıma intikal etmiş.kaynımda asla eşini ezdirmez.eşimin dediği olcak anne demiş.bizimki kudurmuş.bide utanmadan anlatmıştı.çocuğun teyzesi tabiki mevlüdüne gelmesi en doğal hakkı ama gelde anlat..

kızlar bugün kaynanama misafirler geldi eltimi yardıma çagırmış.. ben sabah kalktım evimi topladım temizledim. eltim geldi. elifgibiolmak bugün misafir gelecek yardıma gel. dedi.(ben evlendiğimden beri bir kere çagırmamışımdır gel yenge yardıma diye. kardeşinide getirmiş yardıma sırf onlar yardım ediyor ya bende yardım edeyim.. ) kendimi iyi hissedince çıkacam yukarı yenge dedim. bir yanım çık yardım et diyor bir yanım o sana ne yardımında bulunduki diyor. neyse dayanamadım çıktım.yengem evi süpürmüş börekler felan yapılmış bende pasta yapmıştım aldım çıktım yukarı. misafirler geldi yemekti pasta börekti yedik hepberaber. yemegimizi de yukarda yedik eşimle.. ilk başta kaynanam tavırlıydı baktı ben hizmet yapıp duruyorum yumuşadı. ama o yumuşasada ben ona karşı yumuşayamıyorum artık...

herkese iyi akşamlar,
elifgibiolmak, maalesef insan geçmişi ve yaşadıklarını unutamıyor, bazende unutturulmuyor, benim eşimde bana çok takıyorsun unut olanları diyip duruyor ama her seferinde bir olay oluyor, ben geçmişi hatırlamamaya çalıştıkça onlar üstüne yenisini ekliyorlar, o yüzden bundan sonra ne yapsalarda benim için boş.
yine size bir olayı anlatayım, kaynanamla telefonda konuşuyoruz herzamanki gibi bir arkadaş ekolünden laflarıyla başkasının gelini üzerinden bana laf çarpıyor. gelin kaynanasıyla hiç geçinemezmişde ona iyi davranmazmış vs. vs. gelinde hastalanmış sonra neymiş efendim kaynanasıyla arası kötü olduğu için allah hastalık vermiş, kocasıda karısının tarafını tutmuş oysa karı bulunurmuş, sokak karı doluymuş ama anne bulunmazmış. birde bana öyle değilmi mi diyor. ne diyim ben şimdi. bende herkesin yeri ayrıdır. anne ayrı eş ayrı dedim. bişey diyemedim...

madem eşin böyle biri sırf onun iin katlan bence eşin için oda yoksa kaynananın elle tutulur insani bi yönü yok. evde istediği hayvan olsun sonuçta onun torunu gitti çok acı bi durum. çok tiksinse bile gelip bi üzüntüsünü gösterip eve gidince kendini dezenfekte ederdi. ama dedim ya eşin bukadar iyi biriyse onun için katlanılır.

günaydın kızlar. yine yeni bigün yine kendi kendimi teselli edercesine bugün güzel olacak diyorum. hergün diyorum bugün olsun artık.

günaydın kızlaaaaaaaaar dertsiz sorunsuz mutlu huzurlu geçecek bi gün olsun inşallah

neler olmuyo ki. yoruldum artık. kimseye de anlatamıyorum. eşimle konuşuyorum. bana hak veriyo görüyorum diyo ama oda çaresiz allahdan beni dinleyip anlıyo. bıktım kv den bana yapılan haksızlıklardan. artık birlikte oturmak istemiyorum ama ev kiraları çok fazla gücümüz yetmez yani kirayı falan öderiz tabiki ama sadece onla bitmiyo ki sonrasındada çok sıkıntı çekeriz ne olacak bilmiyorum. arsa var aslında ev yapılacak ama ondanda ses seda yok daha. önümü görmek istiyorum göremiyorum...

bazen bütün dünya sana karşıymış gibi görünür bütün sorunlar seni buluyomuş gibi olur herkes üstüne üstüne geliyodur ama unutma tatlım her gecenin bi sabahı muhakkak vardır ve her sabah güneş yeniden doğar sıkıntılar dertler yerini güzelliklere bırakır elbet bize düşen azıcık daha sabırlı olmak ve beklemek umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hiç ummadığın bi zamanda ayrı bi eve çıkmış eşinle çocuğunla mutlu mesut yaşıyosun o zamanda bu günleri düşünüp keşke o kadar stres yapmasaydım hiç değmezmiş diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…