bazen bütün dünya sana karşıymış gibi görünür bütün sorunlar seni buluyomuş gibi olur herkes üstüne üstüne geliyodur ama unutma tatlım her gecenin bi sabahı muhakkak vardır ve her sabah güneş yeniden doğar sıkıntılar dertler yerini güzelliklere bırakır elbet bize düşen azıcık daha sabırlı olmak ve beklemek umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hiç ummadığın bi zamanda ayrı bi eve çıkmış eşinle çocuğunla mutlu mesut yaşıyosun o zamanda bu günleri düşünüp keşke o kadar stres yapmasaydım hiç değmezmiş diyosun
saracım evet öyle biliyorum ama artık çok çıkmaza girdim sabır edecekte dayanacakta gücüm kalmadı. evimde dinlenemiyorum bile hergün iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum eve gidince birsürü tantana eve gitmek dahi istemiyorum artık. tamam diyorum kendi kendime sabır düzelecek az kaldı ama bakıyorum bir değil iki değil nereye kadar sabır. çöktüm resmen çöktüm. şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim aklıma tüküreyim... kendime çok kızıyorum ama eşimi de çok seviyorum ve biliyorum ki oda beni çok seviyo ama ne yazıkki şartlarrr
ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn
neler olmuyo ki. yoruldum artık. kimseye de anlatamıyorum. eşimle konuşuyorum. bana hak veriyo görüyorum diyo ama oda çaresiz allahdan beni dinleyip anlıyo. bıktım kv den bana yapılan haksızlıklardan. artık birlikte oturmak istemiyorum ama ev kiraları çok fazla gücümüz yetmez yani kirayı falan öderiz tabiki ama sadece onla bitmiyo ki sonrasındada çok sıkıntı çekeriz ne olacak bilmiyorum. arsa var aslında ev yapılacak ama ondanda ses seda yok daha. önümü görmek istiyorum göremiyorum...
tatlım inanki seni anlıyorum yanlız sana tavsiyem hiç bişeyi içinde tutuma madem beraber yaşıyosunuz herkes haddini bilecek o kırılmasın bu üzülmesin diye kendini üzme ne kadar güçlü olduğunu hem kendine hem kaynananlara göster yeri geldimi ver laflarını otursunlar bi defa yaptınmı hep yaparsın korkma seni kolay lokma sanmasınlarki ezemesinlerherkesşin anasının babasının evladı evlenildi idye kaynana var diye kimse köle değil kaynanaysa kaynanalığını bilecek rezillle rezil olmayacaksın derler ya öyle değil o işte sen sustukça korkak sanıyolar kedi kediyi görünce tırnaklarını geri çekermiş unutma
sende onu bende çok beğenerek kendime aldım sende çok beğendiyesen aynından bi tanede kızına al evine götür de verme aldığını
zaten bundan sonra pat pat cevap vereceğim yok kırılır aman sorun çıkmasın falan yok yeter artık birazda o düşünsün hatta onlar düşünsün bıktım yemin ederim hayattan soğudum evliliğimin en güzel günleri rezil oluyo rezil.
veririmiyim hiç yaa terbiyesiz insan utanır biraz böle saygıyıda yok ediyolar hiç yapmadığım şeyleri yaptıracak bana ama yapacağım valla sorunlar yaşanırsa da zaten şimdi herşey kötü değişen olmayacak yani benim açımdan birazda onlar sıkıntı çeksin bakalım...
saracım evet öyle biliyorum ama artık çok çıkmaza girdim sabır edecekte dayanacakta gücüm kalmadı. evimde dinlenemiyorum bile hergün iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum eve gidince birsürü tantana eve gitmek dahi istemiyorum artık. tamam diyorum kendi kendime sabır düzelecek az kaldı ama bakıyorum bir değil iki değil nereye kadar sabır. çöktüm resmen çöktüm. şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim aklıma tüküreyim... kendime çok kızıyorum ama eşimi de çok seviyorum ve biliyorum ki oda beni çok seviyo ama ne yazıkki şartlarrr
belki yüzüne söyleyerek günaha giriyo olabiliriz ama ALLAH IM beni affet diyorum bn.yüzüne söylemezsem kendimi paralıyorum kendime zarar veriyorum bu sefer.bnde sölemezdim bktım sölemeyince iyice azıttı artık insan içi fln demiyo bn ailem herkes yerlerde...senmisin insan içinde öyle yapan bnde insan içinde bi kere laf dedim.kalbim çıkıcak gibi oldu.alışkın değilim ya laf sölemeye..bir bölr iki bölee..aa şimdi alıştım şaka niyetine patlatıyorum lafları hiç bşey diyemiyo.kendimide üzmüyorum.en iyisi öle yap sen valla çok iyi oluyo.
çok üzüldüm,o kadar haklısınki..ama kendini üzdüğünle kalıyosun sanırım,kimseye bişey olduğu yok.onlara sorsan pek memnundurlar hallerinden,seni mutsuz görürlerse belki sevinirler de içten içe..o yüzden sen eşinin yanında dimdik durmaya çalış arkadaşım..bi de durumunu ben şöyle biliyorum,kv,görümce ve eşi de sizinle,bi tek yatmaya kendi evlerine gidiyolar diye hatırlıyorum,görümcenin çocuğuna mı bakıyodu kv..yanlış hatırlıyosam düzelt ama bu haliyle bu durum beni delirtti açıkcası..senin en güzel günlerini,yıllarını bu psikolojiyle geçirmen hoş mu yani,ne düşüncesiz insanlar bunlar..eşim hep yanımda diyosun buna şükret ve bi an önce ikna et onu da ayırın evleri derim ben.uygun kirası olan bi yer bulursunuz,maddi olarak bişeylerin eksik de olsa iç huzurun olur,bu en güzeli...
sana bişey diyecek olsa seni arardı diceksin aslında amaaaaaaatöbe töbeee...
eşin düşünmeye başlamış,bi an önce de harekete geçer inşallah..arsa işini bekleyemicek duruma gelmişsin anladığım kadarıyla,en hayırlısı bi an önce ayrılmak,madem bu kadar dayandın,daha kötü olmadan ayrılın..kötülükle olmasın yani.
görümcen de kocası da bi tuhafmış yani,nasıl memnunlar hallerinden?sizin hayatınızı mahvederken kendileri de arada kaynıyo,nasıl rahat ediyolar,hayret verici..çekmek zorunda mısın her gün onları.ay çok sinirlendim arkadaşım,seni daha da doldurmıyım en iyisi
ayrı eve çıktın da kötü oldun demezler,inanki bu zamana kadar kimi gördüysem herkes iyiki evleri ayırdık dedi.kayınvalideler de dahil.birlikteyken iyi geçinenler bile...çünkü ne kadar iyi olursan ol ev ev üstüne olmuyo..kaldı ki kim ne derse desin,senin mutluluğundan önemli mi,boşver canım bunları..ayrıca hakkın da zaten,herkes evini yerini bilsin istiyosun,kötü bişey mi yani..hiç kafanı doldurma bunlarla,güzellikle ayrılın.hiç de bişey olmaz..en kötü şey senin eşinle kötü olman,onun dışında kimseyi o kadar da umursamamak lazım..
bn şuan kiradayım ve eşimin ailesiyle evimizin arası 2 km bile yok.öleyken rahat bırakmıyo kv.geçenlerde evlerini ve arsalarını müteahhite vermekten söz ettiler öle olursa bizede ev düşüyo.tabiki aynı binada..içimden dedim bi evim olsunda altlı üstlü oturmaya katlanıcam artık kv ile diye düşünürken.dün eşimle tesadüfen bu konu geçti.bn fikrimi sölemeden'eğer bizede ev düşerse kiraya veririz başka yerden alırız' dedi.şok oldum annesinden ayrı kalacağnı hiç tahmin etmiyordum.neden diye sordum bn karımı yoramam öle neclasu şu geldi gel yardıma neclasu hadi şunuda yapıver.bnm karım hizmetçi değil dedi.şaştım kaldım valla..İNŞALLAH en kısa zamanda müteahhit almayı kabul ederde bnmde bi yuvam olur.her ay kşra ödemek için bişyler satmaktan yoruldum
efsuncum bu arada ben bugün regl oldum,senin de haberin olsun istedim..umudumuz bu ay da yarım kaldı........
canım hayırlısı olsun rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?