Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

saracım evet öyle biliyorum ama artık çok çıkmaza girdim sabır edecekte dayanacakta gücüm kalmadı. evimde dinlenemiyorum bile hergün iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum eve gidince birsürü tantana eve gitmek dahi istemiyorum artık. tamam diyorum kendi kendime sabır düzelecek az kaldı ama bakıyorum bir değil iki değil nereye kadar sabır. çöktüm resmen çöktüm. şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim aklıma tüküreyim... kendime çok kızıyorum ama eşimi de çok seviyorum ve biliyorum ki oda beni çok seviyo ama ne yazıkki şartlarrr

ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn

tatlım inanki seni anlıyorum yanlız sana tavsiyem hiç bişeyi içinde tutuma madem beraber yaşıyosunuz herkes haddini bilecek o kırılmasın bu üzülmesin diye kendini üzme ne kadar güçlü olduğunu hem kendine hem kaynananlara göster yeri geldimi ver laflarını otursunlar bi defa yaptınmı hep yaparsın korkma seni kolay lokma sanmasınlarki ezemesinler herkesşin anasının babasının evladı evlenildi idye kaynana var diye kimse köle değil kaynanaysa kaynanalığını bilecek rezillle rezil olmayacaksın derler ya öyle değil o işte sen sustukça korkak sanıyolar kedi kediyi görünce tırnaklarını geri çekermiş unutma

ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn

sende onu bende çok beğenerek kendime aldım sende çok beğendiyesen aynından bi tanede kızına al evine götür de verme aldığını

uf ablamda ayni sorunlari yasiyordu en sonunda ayirdilar evlerini.masallah bizim kv bizimle yasamasa da yetisiyor heryerden.simdi de tutturmus habire bana cocuk yapsaniza artik ne duruyinuz deyip basimin etini yiyor ben de kocama patliyorum cok istiyorsa kendi bi tane daha dogursun diye :)

arkadaşım, öncelikle bu kadar kötümser olma lütfen, biliyorum insanı hayatından bezdiriyor bu gibi durumlar ama biz onlara inat dimdik durmalıyız ve eşlerimize sımsıkı sarılmalıyız. herkes durumunu kendi daha iyi bilir ama anladığım kadarıyla çalışıyorsun, eşinde mutlaka çalışıyordur (tam olarak bilmediğim için yorum yapıyorum, yanılıyorsam kusuruma bakma lütfen) ne kadar düşük olursa olsun 2 maaşla bir şekilde geçinirsiniz. asgari ücretle çalışan eşi çalışmayan çocuk okutan nice insanlar var. biraz sıkıntı yaşarsın elbette. hepimizin iyi-kötü maddi sorunları var bir şekilde. daha ucuz olan, 1+1 belki, bir ev kiralayıp, birazda idareyle geçinebilirsiniz. psikolojinin bozulmasındansa biraz maddi sıkıntı çekmek daha doğru olabilir...

sende onu bende çok beğenerek kendime aldım sende çok beğendiyesen aynından bi tanede kızına al evine götür de verme aldığını

zaten bundan sonra pat pat cevap vereceğim yok kırılır aman sorun çıkmasın falan yok yeter artık birazda o düşünsün hatta onlar düşünsün bıktım yemin ederim hayattan soğudum evliliğimin en güzel günleri rezil oluyo rezil.
veririmiyim hiç yaa terbiyesiz insan utanır biraz böle saygıyıda yok ediyolar hiç yapmadığım şeyleri yaptıracak bana ama yapacağım valla sorunlar yaşanırsa da zaten şimdi herşey kötü değişen olmayacak yani benim açımdan birazda onlar sıkıntı çeksin bakalım...

belki yüzüne söyleyerek günaha giriyo olabiliriz ama ALLAH IM beni affet diyorum bn.yüzüne söylemezsem kendimi paralıyorum kendime zarar veriyorum bu sefer.bnde sölemezdim bktım sölemeyince iyice azıttı artık insan içi fln demiyo bn ailem herkes yerlerde...senmisin insan içinde öyle yapan bnde insan içinde bi kere laf dedim.kalbim çıkıcak gibi oldu.alışkın değilim ya laf sölemeye..bir bölr iki bölee..aa şimdi alıştım şaka niyetine patlatıyorum lafları hiç bşey diyemiyo.kendimide üzmüyorum.en iyisi öle yap sen valla çok iyi oluyo.

çok üzüldüm,o kadar haklısınki..ama kendini üzdüğünle kalıyosun sanırım,kimseye bişey olduğu yok.onlara sorsan pek memnundurlar hallerinden,seni mutsuz görürlerse belki sevinirler de içten içe..o yüzden sen eşinin yanında dimdik durmaya çalış arkadaşım..bi de durumunu ben şöyle biliyorum,kv,görümce ve eşi de sizinle,bi tek yatmaya kendi evlerine gidiyolar diye hatırlıyorum,görümcenin çocuğuna mı bakıyodu kv..yanlış hatırlıyosam düzelt ama bu haliyle bu durum beni delirtti açıkcası..senin en güzel günlerini,yıllarını bu psikolojiyle geçirmen hoş mu yani,ne düşüncesiz insanlar bunlar..eşim hep yanımda diyosun buna şükret ve bi an önce ikna et onu da ayırın evleri derim ben.uygun kirası olan bi yer bulursunuz,maddi olarak bişeylerin eksik de olsa iç huzurun olur,bu en güzeli...

valla canım yapmaya çalışacağım inş. yapacağım. aslında öle suskun değilimdir başkaları olsun pat cevap veririm hiç esirgemem ama maşallah adamlar bana büyü yapmış gibi ağzım dilim bağlanıyo sanki...

evet canım doğru hatırlıyosun. aynen öle en güzel günlerim elden gidiyo valla. eşimide ikne ettim aslında kara kara düşünüyo ne olacak die. babasıyla konuşacak önce benim kv ile kp ayrı kp başka şehirde arsayı verelim die eğer o omazsa bakacağız başka yol. ama ben öle oldum ki birgün bile tahammül edecek sabrım kalmadı.
ve dediğin gibi adamlar bi mutlu mutlu bi rahatlar ohhhh. görümcemin eşide nasıl adam anlamıyorum hergün geliyo valla. kendi ailesinede çok nadir gider. şaaka gibiler yemin ederim.
eşim arıyo kv ne oldu ne diyo deyip didik didik ediyo bu aralar bu çıktı bibe iyice çıldırıyorum aramızda bişeydiyorum susuyo ama kadın hala aynı hala aynı

sana bişey diyecek olsa seni arardı diceksin aslında amaaaaaaa töbe töbeee...
eşin düşünmeye başlamış,bi an önce de harekete geçer inşallah..arsa işini bekleyemicek duruma gelmişsin anladığım kadarıyla,en hayırlısı bi an önce ayrılmak,madem bu kadar dayandın,daha kötü olmadan ayrılın..kötülükle olmasın yani.
görümcen de kocası da bi tuhafmış yani,nasıl memnunlar hallerinden?sizin hayatınızı mahvederken kendileri de arada kaynıyo,nasıl rahat ediyolar,hayret verici..çekmek zorunda mısın her gün onları.ay çok sinirlendim arkadaşım,seni daha da doldurmıyım en iyisi

inan arkadaşım zaten o kadar doluyum ki hiç etkilenmiyorum. içimde daha ne fırtınalar kopuyo ama "ya havle diyorum" biryandanda korkuyorum ya daha kötü olursa die sonra insanların bak gördünmü ayrı eve çıkarsn böle olur demelerine asla katlanamam

ayrı eve çıktın da kötü oldun demezler,inanki bu zamana kadar kimi gördüysem herkes iyiki evleri ayırdık dedi.kayınvalideler de dahil.birlikteyken iyi geçinenler bile...çünkü ne kadar iyi olursan ol ev ev üstüne olmuyo..kaldı ki kim ne derse desin,senin mutluluğundan önemli mi,boşver canım bunları..ayrıca hakkın da zaten,herkes evini yerini bilsin istiyosun,kötü bişey mi yani..hiç kafanı doldurma bunlarla,güzellikle ayrılın.hiç de bişey olmaz..en kötü şey senin eşinle kötü olman,onun dışında kimseyi o kadar da umursamamak lazım..

efsuncum bu arada ben bugün regl oldum,senin de haberin olsun istedim..umudumuz bu ay da yarım kaldı........

bn şuan kiradayım ve eşimin ailesiyle evimizin arası 2 km bile yok.öleyken rahat bırakmıyo kv.geçenlerde evlerini ve arsalarını müteahhite vermekten söz ettiler öle olursa bizede ev düşüyo.tabiki aynı binada..içimden dedim bi evim olsunda altlı üstlü oturmaya katlanıcam artık kv ile diye düşünürken.dün eşimle tesadüfen bu konu geçti.bn fikrimi sölemeden'eğer bizede ev düşerse kiraya veririz başka yerden alırız' dedi.şok oldum annesinden ayrı kalacağnı hiç tahmin etmiyordum.neden diye sordum bn karımı yoramam öle neclasu şu geldi gel yardıma neclasu hadi şunuda yapıver.bnm karım hizmetçi değil dedi.şaştım kaldım valla..İNŞALLAH en kısa zamanda müteahhit almayı kabul ederde bnmde bi yuvam olur.her ay kşra ödemek için bişyler satmaktan yoruldum

eşin ne kadar düşünceli...2km mesafede rahat bırakmayan insan aynı binada ne yapar sen tahmin edersin.inşallah Allahım dualarınızı kabul etsin arkadaşım..huzur içinde yaşayabileceğiniz bi yuvanız olur inşallah..bize de inşallah..biz de kiradayız,bi sorunumuz yok şükür Allaha ama ev istiyoruz elbette,rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…