eşin ne kadar düşünceli...2km mesafede rahat bırakmayan insan aynı binada ne yapar sen tahmin edersin.inşallah Allahım dualarınızı kabul etsin arkadaşım..huzur içinde yaşayabileceğiniz bi yuvanız olur inşallah..bize de inşallah..biz de kiradayız,bi sorunumuz yok şükür Allaha ama ev istiyoruz elbette,rabbim yardımcımız olsun
sağol canım..demekki zamanı değil napıyım,üzülmicem artık,bi sorun yoktur sadece zamanı değildir inşallah..
Yazdiklarin beni aglatti canim bende ikizlerimi tek tek dusurdum ilk hamileligimdi kopek besliyodum kaynanam olacak kadin kopek beslersen boyle olur iyi olmus dedi yuzume karsi oda yetmedi herkesin icinde katilsin sen dusurdun cocugunu kocanin arabasinda gezdin gezdin dustu dedi zamanla daha yazarim neler ettigini bana ustelik hepsini 3 ay icinde yapti bana
merhaba kızlar,evime döndüm!!!
bilenler bilir,memleketteydik,bu sabah döndük.kaç gündür uzak kaldım buradan,ama geçmişi okumayı gözüm kesmiyo şuanda
evimi özlemiş miyim acaba diye bakıyorum etrafa,malum yeni evliyim,eve pek alışkın değilim halaözlemişim heraldeee..bu uzuuuun tatilden sonra şunu anladımkii insan eşiyle iyi olsun da gerisi boş,hem de bomboooooşş..hele ki bir takım insanları takmaya hiç gerek yok,burda içimizi döküyoruz çok güzel de,inanın kızlar kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz,bize yazık.en iyisi takmamakmış...
şuan bu psikolojideyim..yeni bir kv vakasıyla karşılaşana kadar ben buyum
eşim biliyo çnkü annesinin huyunu.başlarda onu savunurdu.bnde hiç eşime demedim annen öle dedi böle yaptı diye.baktı gördü bn annesinin her işini yaptığım halde hala iş buyuruyo.sen hizmetçi değilsin dedi.çok şükür 2 senede anladı(nişanlılık döneminde dahi ütüsünü yapmaya giderdim.arardı çnkü gel yardıma diye.)
hoşgeldiiiiin canım. nerelerdesiniz yaaa. kayboldunuz hepberaber
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, 18eylul+, AHKESKE+, neclasu+, ebrumelek12
selam kızlar nasılsınız varmı yaramaz bir durum
evine hoşgeldin canım doğru yoldasın
ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn
valla canım yapmaya çalışacağım inş. yapacağım. aslında öle suskun değilimdir başkaları olsun pat cevap veririm hiç esirgemem ama maşallah adamlar bana büyü yapmış gibi ağzım dilim bağlanıyo sanki...
efsuncum bu arada ben bugün regl oldum,senin de haberin olsun istedim..umudumuz bu ay da yarım kaldı........
sinir olurum
ne güzeelll oğluna mutlu yıllar dilerim..Allah hayırlı,uzun,sağlıklı bir ömür versin ona,hep birlikte mutlu olun inşallah..
canım 2 gündür oda yok. demin bi ara gelip gitti hemen.efsun nerelerdeki :26::26::26:
valla canım istediğin kadar sinir ol işte adamların umrunda değil. hiç taktıkları yok. resmen bu yapılan terbiyesizlik başka bişey değil. ama olurmu hanımlar küçük dağları biz yarattık havasında sanki bilmiyorum ne olduklarını. ama ne yapacaksın işte BÖLE ÇILDIRIYORUM...
seni böyle çıldırttıklarını bilmesinler bari,ekmeklerine yağ sürme,mutlu olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?