Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eşim biliyo çnkü annesinin huyunu.başlarda onu savunurdu.bnde hiç eşime demedim annen öle dedi böle yaptı diye.baktı gördü bn annesinin her işini yaptığım halde hala iş buyuruyo.sen hizmetçi değilsin dedi.çok şükür 2 senede anladı(nişanlılık döneminde dahi ütüsünü yapmaya giderdim.arardı çnkü gel yardıma diye.)

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, 18eylul+, AHKESKE+, neclasu+, ebrumelek12

selam kızlar nasılsınız varmı yaramaz bir durum

evine hoşgeldin canım doğru yoldasın

amaaann bu iş yaptırma hevesi nerden geliyo ben anlamıyorum.hizmetçi mi alıyosun gerçekten yaa,gelin değil mi yapsın,etsin,ne demek yani,gelin demek hizmetçi demek mi..yani büyüktür elbet işini görürsün ama bi yere kadar.o sana sevgi ilgi verirki sen de ona hürmet eder,işini yaparsın..ama ne verdin ki ne bekliyosun diyorum ben böylesine..gelin almadan önce ne yapıyolardı,kim yapıyodu işlerini..
eşin herşeyin farkındaysa senden iyisi yok valla heeee

o sorun bendede var normalde çok hazır cevapımdır ama resmen dilim bağlanıyor
eve gelincede kendime kızıyorum cevabını veremedim diye

ne güzeelll oğluna mutlu yıllar dilerim..Allah hayırlı,uzun,sağlıklı bir ömür versin ona,hep birlikte mutlu olun inşallah..

valla canım istediğin kadar sinir ol işte adamların umrunda değil. hiç taktıkları yok. resmen bu yapılan terbiyesizlik başka bişey değil. ama olurmu hanımlar küçük dağları biz yarattık havasında sanki bilmiyorum ne olduklarını. ama ne yapacaksın işte BÖLE ÇILDIRIYORUM...

seni böyle çıldırttıklarını bilmesinler bari,ekmeklerine yağ sürme,mutlu olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…