- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin
herkese..herkese...nolur bana da
sana da ikiniciyi nasip etsin..
evliliğin en zor yılıymış ya ilk yıl..bizim de zorluğumuz ailesi yönünden..yoksa eşimle maşallahımız var
kaynım abim gibi..öyle bi konuşur ki benle..bizimkiler böyle ama biz böyle olmıcaz diyo.biz birbirimize bağlı mutlu bi aile olalım diyo..bizim tek hayalimiz o evden kurtulup evlenip yuva kurmaktı diyo..biz sevgi görmedik,güleryüz görmedik diyokocan seni ezdirmez,o ezdirse ben ezdirmem diyo..inşallah onlara benzemicez,ama anne baba nede olsa belki bazı huylarımız benzer,onu da siz karılarımız olarak düzeltin diyo..eşim de hep böyle söyler..ama bunu abimden duymak da güzeldi..çok duygulandık,ağladık..
evliliğin en zor yılıymış ya ilk yıl..bizim de zorluğumuz ailesi yönünden..yoksa eşimle maşallahımız var
kaynım abim gibi..öyle bi konuşur ki benle..bizimkiler böyle ama biz böyle olmıcaz diyo.biz birbirimize bağlı mutlu bi aile olalım diyo..bizim tek hayalimiz o evden kurtulup evlenip yuva kurmaktı diyo..biz sevgi görmedik,güleryüz görmedik diyokocan seni ezdirmez,o ezdirse ben ezdirmem diyo..inşallah onlara benzemicez,ama anne baba nede olsa belki bazı huylarımız benzer,onu da siz karılarımız olarak düzeltin diyo..eşim de hep böyle söyler..ama bunu abimden duymak da güzeldi..çok duygulandık,ağladık..
sana da ikiniciyi nasip etsin..[
yanlış hatırlamıyorsam sende bn gibi 8 aylık evlisin ve bebiş istiyoruz.ama kısmet değilmiş bu ay da.bn netten ovülasyon testi sipariş verdim.sen denedinmi denemediysen çok faydasını gören var.İNŞALLAH fayda görürürz.soğan küründen bi fayda göremedim çnkü..
yanlış hatırlamıyorsam sende bn gibi 8 aylık evlisin ve bebiş istiyoruz.ama kısmet değilmiş bu ay da.bn netten ovülasyon testi sipariş verdim.sen denedinmi denemediysen çok faydasını gören var.İNŞALLAH fayda görürürz.soğan küründen bi fayda göremedim çnkü..
kızlar evet ovülüasyon testi ile hamile kalan çok kişi var. bende tavsiye ederim. hatta bi tanıdığım ikinci ay hamile kaldı hemen
evet canım geçtiğimiz eylülde evlendik..ben hiçbişey denemedim.ovulasyon günlerimi kendim takip etmeye çalıştım,o günlerde birlikte olduk,o kadar..ama madem böyle bişey var,ben de sipariş veriyim o halde..bi markası,iyi olan bi çeşidi filan var mı nasıl bişey,ona göre alıyım
ne kadar guzel bı konusmaaa cok tebrık edıyorum valla zaten cogu zaman bekledıgımız sadece bu sozler degılmı
neclasu,laboquick adında buldum..alıcam o halde..
Diğer konuları bilemem ama isim konusunda sakın taviz verme, o mu taşıyor ki karnın da onun istediği olacakmış... Eşine bu konuda kesin tavır koy....
Benim kaynanam hiç karışmamıştı yahu, ben mi taşıyorum da ben koyayım demişti, ben anne beğendiğin istediğin bir isim var mı dediğimde "aman yok yavrum, sen istediğini koy bana sorma demişti"
neclasu,laboquick adında buldum..alıcam o halde..
biraz geç oldu cwp yazmam ama işim vardı.evet bnmde sipariş ettiğim o hatta forumdan bi arkadaşada danıştım oda aynısını almış ve yarısını kullanmış hamile kalmış.bnm henüz gelmedi ama 2 güne kdr gelir herhalde.buradan yazışalım durumları.birbirmze destek oluruz.
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bir kaynana mağduru olarak
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bir kaynana mağduru olarak
gel tatlım gel biz madurlar topluluğu ne olacağız böleeee
inanın blmiyorum kaynana senede 10-15 gün gelip bizi boşanma noktasına getirip giidyorbugün 17 gündür bizde 13 gündür eşimle konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?