Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ne kadar guzel bı konusmaaa cok tebrık edıyorum valla zaten cogu zaman bekledıgımız sadece bu sozler degılmı

ne kadar guzel bı konusmaaa cok tebrık edıyorum valla zaten cogu zaman bekledıgımız sadece bu sozler degılmı

off bıktım bu kaynanadan
cumartesi doğum var annem geldi 2 hafta önce kaynana tutturmuş bende gelcem diye kadınla 4 aydır konuşmuyorum annemle zaten uzun zamandır konuşmuyorlar hala gelmek istiyor benimde hakkım diyormuş gelcek burda kaynanalık yapcak babamda gelcek doğum için neymiş uygun değilmiş gelmesi ona sorcaktık
off çok sinirliyim
zaten isim konusuda olay oldu eşim dedesinin ve babasının ismi olan mehmet istedi bende ensar istedim sonra mehmet ensar koymaya karar verdik ama eşim herkese mehmet koycaz dedi sonra ikna oldu ve sadece ensar koymaya karar verdik ama ailesine söylemedi dün akşam sormuş kaynana isim konusuna karar verdinizmi demiş eşimde evet demiş ensar koycaz kadın çıldırmış hayır olmaz istemiyorum izin vermiyorum eşimde ben tükürdüğümü yalamam demiş sonra kayınpederim mesaj attı değiştirin ismi hacı dedenin kemikleri sızlar ayy napıyım şimdi ben bunları

Diğer konuları bilemem ama isim konusunda sakın taviz verme, o mu taşıyor ki karnın da onun istediği olacakmış... Eşine bu konuda kesin tavır koy....
Benim kaynanam hiç karışmamıştı yahu, ben mi taşıyorum da ben koyayım demişti, ben anne beğendiğin istediğin bir isim var mı dediğimde "aman yok yavrum, sen istediğini koy bana sorma demişti"

Ne güzel canım ya birde kendiside aynı sıkıntıyı yaşamış zamanında harun koymak istemiş eşimin adını kayınpederi gelmiş ismail koymuş ve senelerce anlatmış içimde yara kaldı diye aynı şeyi bana yapıyor lanet ama kesinlikle taviz vermiycem

neclasu,laboquick adında buldum..alıcam o halde..

biraz geç oldu cwp yazmam ama işim vardı.evet bnmde sipariş ettiğim o hatta forumdan bi arkadaşada danıştım oda aynısını almış ve yarısını kullanmış hamile kalmış.bnm henüz gelmedi ama 2 güne kdr gelir herhalde.buradan yazışalım durumları.birbirmze destek oluruz.

önemli değil canım,ben de girip çıkıyorum yemekle uğraşıyorum..tamam,ben de sipariş vericem,zaten adetimin ilk günü bugün.gelişmeleri haberdar ederiz,herşey iyi olur inşallaaaahhh

inanın blmiyorum kaynana senede 10-15 gün gelip bizi boşanma noktasına getirip giidyor bugün 17 gündür bizde 13 gündür eşimle konuşmuyoruz

canım ya eşinle aran nie bozuluyo ki ne yapıyo ki kaynana bak ne oluyo bilmiyorum ama hiçbişey eşinle aranı bozmasın. bak bana sen senede o kadar berabersin ben hergün. üstelik görümce kocası falanda var yatmadam yatmaya giderler.
unutma beterin beteri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…