Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Canım ya senin yazdıklarınıda okudum Allah yardmcın olsun ben ne yaparsam yapayım kayınvalidem eltimi savunur yok o şöyle yok o böyle diye her yaptığım yanlış ona göre ki ben kendi ailemde çok sevilen çok sayılan bir insanım herkes çok becerikli olduğumu söyler ama bu kadına yaranamıyorum bir türlü. Köyden geliyor en küçük biziz herkes bizde toplanır ufak bebeğimde var gidene kadar eşimin kardeşleri karıları kocaları her akşam bizdeler 2 haftadır ölüyorum yorgunluktan ama yinde bir takdir görmem sürekli laf sokar

hanımlar bende sizin gibi kayganadan çekenlerdenim ama arada sevdiğimiz erkekler var onu kırmak istemiyoruz şimdi bu hafta anneler günü kaynanalara hediye alıcakmısınız ne alıcaksınız...

eşime sürekli beni şikayet ediyor yok şöyle yok böyle diye ki ben abdest alır çorabına kadar giydiririm ben ailemden böyle gördüm ama yinede eltim iyidir. Nişanlı iken kredi çekip ev aldık eşimle tüm takılarımı verdim düğündede ele güne karşı sahte bilezik alıp taktım çok şükür 5 senelik ev borcumuzu herşeyimden fedakarlık ederek bitirdik 2.5 senede eltimde kirada oturur ama sürekli tatile oraya buraya gider ki beni ilgilendirmez kendi parası ama sürekli onu acındıararak anlatır ya demezki bu kızda çalışıyor yemeyip içmeyip borcunu ödüyor ama en ufak açığımı yakalasın hemen tüm aileye anlatır bıktım tavırlarından

bunlar böle canım nankörler hayatta taktir etmezler varsa yoksa kendileri. ben de aynı senin gibiyim herkes sever çok güzel akıllı ve becerikli bulur ama bizimkilere göre hiç daha bigün saol denmedi.e eşin ne diyo bu duruma konuşuyomusun hiç?

canım benim işte hatayı burada yapıyoruz öle çok fedakarlık yapmayacaksın. verdikçe istiyolar sonra yine yaranamıyosun ama yapmazsan bir olur iki olur alışır sonra senden iisi olmaz eltin gibi. bunlar bundan anlıyo. yapmayacaksın...

hanımlar bende sizin gibi kayganadan çekenlerdenim ama arada sevdiğimiz erkekler var onu kırmak istemiyoruz şimdi bu hafta anneler günü kaynanalara hediye alıcakmısınız ne alıcaksınız...

valla eşin istiyosa git al. benim eşim pek düşünmez böle şeyleri bende hiç şunu bunu yapalım demedim. ne yapacağım yaptımda ne oldu. bundan sonra yok öle..

Doğumumda gelip 1 ay yan gelip yattı normal doğum yapmıştım alttan dikişlerim vardı oturamıyordum bebeğiminde çok gaz sancıısı oluyordu yinede soframdan 1 tabak kaldırmadı ağlattı beni hergün eşime anlatıyordum annesine laf söyletmiyordu sabaha kadar uyuyamıyordum sabaha karşı ancak uyuyabiliyordum gelip yatak odamın kapısının önünde çığlık atıyordu uyanayım kahvaltısını hazırlayayım diye bir gün eşime patladım inanmadı ertesi sabah kapının önünde bekledim bağırdığında eşimi arayıp dinlettim o saatten sonra birşey demedi . ki daha neler neler hayatımın kabusunu yaşadım. Eşimde normalde çok iyi biridir ama annesine gelince bambaşka biri oluyor

tün tüm görümceler eltiler bizdeydi yendi içildi gittiler kaynana yarın sabah gidiyor diye bu akşam hepsi son kez ziyarete gelecek tabii yenecek içecek ama kimse demiyor bu kızda işten geliyor kaynana bizde kaldığında herkesi benim haberim olmadan yemeğe davet eder eltimde kaldığında gideceksek aa gelmeyin ne gerek var ben yarın size geliyorum der

işte herşey eşlerimizde bitiyo ama onlar bunu idrak edemiyolar. bi anlasalar ufacık bir lafları ile bile düzelebilir. senin kaynana oğlundan yüz bulamasa bunları yapabilir mi. biraz zor yapar bak bakalım neler oluyo o zaman. senin ne yapıp edip eşine durumu göstermen lazım şikayet eder gibi değilde olayları sakince anlatır gibi veya annen beni hiç sevmiyo üzülüyorum falan der gibi. biraz da bu yolları dene. işini sakince halletmeye çalış

işte herşey eşlerimizde bitiyo ama onlar bunu idrak edemiyolar. bi anlasalar ufacık bir lafları ile bile düzelebilir. senin kaynana oğlundan yüz bulamasa bunları yapabilir mi. biraz zor yapar bak bakalım neler oluyo o zaman. senin ne yapıp edip eşine durumu göstermen lazım şikayet eder gibi değilde olayları sakince anlatır gibi veya annen beni hiç sevmiyo üzülüyorum falan der gibi. biraz da bu yolları dene. işini sakince halletmeye çalış

sürekli okuyorum yazdıklarınızı pes diyorum...benimde kayınvalimde sorunlarım var bu kadar değil belki ama yinede canımdan bezdiriyor beni bazen ama eşim sağolsun hep destekçim.o yüzden kusura bakmayın ama eşinizde çok hata buluyorum..

Çok iyi anlıyorum seni. Benzer şeyleri yakın zamanda bende yaşadım. Çocuğum ilk hafta 300 gr gerilediği için demediği kalmadı benim ailem bakamamış anlamıyorlarmış bilmem ne. Daha bunları söyleyen insan cocuk yıkamaktan haberi yok. Bebeği bir yıkadık şok oldum ben valla yalap şap Ama isim olayını hic anlamadım neden dedenin kemikleri sızlıyormuşki ne alaka yani herkes buyuklerin ismini koymak zorundamı.. Allahım akıl fikir versin bu insanlara

Son düzenleme:

Eşim çok duygusal aslında annesi sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor der ya şaka gibi birşey yiyeceğiz ben bunu yemem (ki yaptığım hiç bir yemeği yemiyor) midemin ameliyat dikişleri ağrıyor ameliyatı ne zaman olmuş ama biliyormusunuz 35 yıl önce hala midesinde dikişler duruyor

Vlla bir an bunları benmi yazdım acaba dedim. Bebeğin analı babalı büyür inşallah. Allahım sana sabırlar versin.

işte herşey eşlerimizde bitiyo. senin kaynana oğlundan korksa bunları yapabilirmi tabiki hayır biraz zor yapar.eşlerimiz bunu bi anlasa şunlara ufak bile olsa bir iki söz sölese herşey düzelir belki ,bunun farkına bi varsalar. canım eşine şikayet ediyo gibi söleme sanki olayları anlatıyo gibi anlat sonra annen beni sevmiyo galiba çok üzülüyorum falan de damardan gir biraz sakince konuş işlerini alttan alttan halletmeye çalış.

off çok güldüm. 35 yıldır geçmemişse o dikişler çenesinede attırsanıza o dikişlerden canım

k.pederime dr geçen ay demişki bu kadının hiç birşeyi yok siz bunu en iyisi psikoloğa götürün...daha ne denebilirki offf içim şişti vallaha

off çok güldüm. 35 yıldır geçmemişse o dikişler çenesinede attırsanıza o dikişlerden canım

Buna ne dersiniz çocuğuma annem bakıyor annemdede bacağında iltihap çıktı ki annem en son dayanacağı yere kadar ayanır dr a gitmez artık adım atamıyordu kaynana geldi çocuğa bakmaya annemin kullandığı kremlerin aynısını eşime aldırmış 10 sene önce bacağına çuval düşmüş onun için sürüyormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…