Vlla bir an bunları benmi yazdım acaba dedim. Bebeğin analı babalı büyür inşallah. Allahım sana sabırlar versin.
Buna ne dersiniz çocuğuma annem bakıyor annemdede bacağında iltihap çıktı ki annem en son dayanacağı yere kadar ayanır dr a gitmez artık adım atamıyordu kaynana geldi çocuğa bakmaya annemin kullandığı kremlerin aynısını eşime aldırmış 10 sene önce bacağına çuval düşmüş onun için sürüyormuş:)
Buna ne dersiniz çocuğuma annem bakıyor annemdede bacağında iltihap çıktı ki annem en son dayanacağı yere kadar ayanır dr a gitmez artık adım atamıyordu kaynana geldi çocuğa bakmaya annemin kullandığı kremlerin aynısını eşime aldırmış 10 sene önce bacağına çuval düşmüş onun için sürüyormuş:)
Hee bak bide o var kimde ne krem,ila. vs görse hemen almaya kalkarlar Tv de gördükleride dahil. Ama seninkide canı cok tatlıymış.
Benim kayınvalide insülin kullanıyor ama benim yiyemediğim tatlıyı bir kerede oturup yiyor anlamış değilim ha nasıl şeker hastası sıvı tüketmemesi lazım başka bir hastalıktan dolayı ama su şişeleri elinden düşmüyor bide bir yandan az su içicem bu hafta diyor bir yandanda şişeyi kafaya dikiyor. Sonrada aklına gelince zamanında cok cektim hep bu hastalıklar ondan buldu beni der. Boğazına hakim olsa hiçbir hastalığı olmayacak ama anlayana tabii
Çevremde herkes özellikle görümcemin oğlu çok lezzetli yemek yaptığımı söyler ama kaynana beğenmiyor midesini acıtyıyormuş yemeklerimi şehriye çorbasına tavuk haşlar didikler koyarım mesela havuç rendeleri onu yemez eltim salçaya suyu boca edip şehriyeyi atar içine ondan 2 tabak yer
arkadaşlar tşk ederim biraz rahatadım ben izin aldım çıkayım şimdi en az 15 kişi gelecek gidip yemek yapmam lazım çok şükür kaynanayla son gecem tek tesellim bu:)
Çevremde herkes özellikle görümcemin oğlu çok lezzetli yemek yaptığımı söyler ama kaynana beğenmiyor midesini acıtyıyormuş yemeklerimi şehriye çorbasına tavuk haşlar didikler koyarım mesela havuç rendeleri onu yemez eltim salçaya suyu boca edip şehriyeyi atar içine ondan 2 tabak yer
Eşim çok duygusal aslında annesi sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor der ya şaka gibi birşey yiyeceğiz ben bunu yemem (ki yaptığım hiç bir yemeği yemiyor) midemin ameliyat dikişleri ağrıyor ameliyatı ne zaman olmuş ama biliyormusunuz 35 yıl önce hala midesinde dikişler duruyor
Çok iyi anlıyorum seni. Benzer şeyleri yakın zamanda bende yaşadım. Çocuğum ilk hafta 300 gr gerilediği için demediği kalmadı benim ailem bakamamış anlamıyorlarmış bilmem ne. Daha bunları söyleyen insan cocuk yıkamaktan haberi yok. Bebeği bir yıkadık şok oldum ben valla yalap şapAma isim olayını hic anlamadım neden dedenin kemikleri sızlıyormuşki ne alaka yani herkes buyuklerin ismini koymak zorundamı.. Allahım akıl fikir versin bu insanlara
Doğumumda gelip 1 ay yan gelip yattı normal doğum yapmıştım alttan dikişlerim vardı oturamıyordum bebeğiminde çok gaz sancıısı oluyordu yinede soframdan 1 tabak kaldırmadı ağlattı beni hergün eşime anlatıyordum annesine laf söyletmiyordu sabaha kadar uyuyamıyordum sabaha karşı ancak uyuyabiliyordum gelip yatak odamın kapısının önünde çığlık atıyordu uyanayım kahvaltısını hazırlayayım diye bir gün eşime patladım inanmadı ertesi sabah kapının önünde bekledim bağırdığında eşimi arayıp dinlettim o saatten sonra birşey demedi . ki daha neler neler hayatımın kabusunu yaşadım. Eşimde normalde çok iyi biridir ama annesine gelince bambaşka biri oluyor
Yuh diyorum bu kadarına...bizimkinin de sürekli bi yeri ağrır.biseyler midesini bulandırır,dokunur filan.bi kere de iyiyim de be mübarek,bu kadar mı kötüsün hep..valla ben hiç duymuyorum artık onları..hımm diyorum geçiyorum..
selam kızlar ben de sıkıntıdan bunaldım. evleneli 2 yıl oldu kv lerle farklı şehirdeyiz bi geliyorlar 1 ay sonra yine geliyorlar 1 ay gitmiyorlar tek çocuk tabi kv yemek yapar ben pek sevmesemde oğlu bayılır ben işten gelince yeriz ben toplarım lavabo banyolardan mutfaktan tiksiniyorum onlar varken çok bunaldım kocamla normalde çok iyiyiz ama her geldiklerinde bi kavga ediyoruz sürekli arkamdan bişeyler söylüyor bizi ayırmakmı istiyo derdi ne anlamadım onunla baş edemiyorum geçen sonuna kadar sabrettim oh kavgasız gidiyorlar derken otobüse binerken söylemiş yine bişeyler yine aramız bozuk sürekli ben eziliyorum ama kocam onun ezildiğini düşünüyor ne yapcam ben kızlar????
Mehmet koymadığımız için sızlıyormuş saçmalık işte kayınpeder ben ensar diye seslenemem diyomuş kendi bilir umrum değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?