Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

:)))
kıskançlıktan başka bişey değil..
benim kayınvalidemde çok kıskançtır tabiki özelliklede annemi kıskanır :))bigün bi tartışma anında söyledim sen annemi kıskanıyorsun diye ogün bugündür kıskansa bile asla belli etmez gururuna yediremiyor çünkü :))

Diyorumki annecim bak bende senin bir kızınım ne olur bana da o şekilde davran diyorki sen ne kadar iyi olursan ol ..... yerini (eltim yani) tutamazsın daha ne diyeyim diyorum ana baba bedduası almayayım ama olmuyor

Hee bak bide o var kimde ne krem,ila. vs görse hemen almaya kalkarlar Tv de gördükleride dahil. Ama seninkide canı cok tatlıymış.
Benim kayınvalide insülin kullanıyor ama benim yiyemediğim tatlıyı bir kerede oturup yiyor anlamış değilim ha nasıl şeker hastası sıvı tüketmemesi lazım başka bir hastalıktan dolayı ama su şişeleri elinden düşmüyor bide bir yandan az su içicem bu hafta diyor bir yandanda şişeyi kafaya dikiyor. Sonrada aklına gelince zamanında cok cektim hep bu hastalıklar ondan buldu beni der. Boğazına hakim olsa hiçbir hastalığı olmayacak ama anlayana tabii

Çevremde herkes özellikle görümcemin oğlu çok lezzetli yemek yaptığımı söyler ama kaynana beğenmiyor midesini acıtyıyormuş yemeklerimi şehriye çorbasına tavuk haşlar didikler koyarım mesela havuç rendeleri onu yemez eltim salçaya suyu boca edip şehriyeyi atar içine ondan 2 tabak yer

arkadaşlar tşk ederim biraz rahatadım ben izin aldım çıkayım şimdi en az 15 kişi gelecek gidip yemek yapmam lazım çok şükür kaynanayla son gecem tek tesellim bu:)

Eltin akrabası filanmı nedne bu kadar tutuyor alamadım genelde gelinleri tutmazlar ama

arkadaşlar tşk ederim biraz rahatadım ben izin aldım çıkayım şimdi en az 15 kişi gelecek gidip yemek yapmam lazım çok şükür kaynanayla son gecem tek tesellim bu:)

Hadi bakalım kolay gelsin sana şimdiden ayrıcada gözün aydın sakın ardından su filan dökmeyesin haaa

kızlar benimki evde onunla yaşayan kızıyla kavga etmiş saç başa girmişler valla. eşim de bana ne olduğunu anlatmıyor. ben birşey anlatmasan zorlar illaki anlattırır, kendisi anlatmıyon kızıyorum çok. bir de anneler gününde ne alacaksınız?

e beğenmiyorsa yemesin canım, sen buna neden üzülüyorsun. otursun kuru ekmek yesin keyfi bilir :)

Yuh diyorum bu kadarına...bizimkinin de sürekli bi yeri ağrır.biseyler midesini bulandırır,dokunur filan.bi kere de iyiyim de be mübarek,bu kadar mı kötüsün hep..valla ben hiç duymuyorum artık onları..hımm diyorum geçiyorum..

Mehmet koymadığımız için sızlıyormuş saçmalık işte kayınpeder ben ensar diye seslenemem diyomuş kendi bilir umrum değil valla

buna yakın şeyler yaşadım bende, eşim varken yeni gelin gibi dört dönen kadın, yanımızda o yokken çalan kapıya bile bakmıyordu, üstelik ben bebeğimi emzirdiğim halde. ve ben o şekilde kaç kere kapıyı açtım. o kadar çok şey yaşadım ki; iç çamaşırlarımıza bile karıştı, ben burda anlatmaya utanırım ama o söylemeye utanmadı.
hediye meselesine gelince, normalde ayrı bir şehide oturuyor ama bu hafta maalesef ki gelme ihtimali var (gelmemesi için o kadar çok dua ediyorum ki)
ona ne kadar hediye aldıysam hiçbirini beğenmedi. kaldı ki hep ünlü markaların ürünlerini aldım, kendini özel hissetsin, iyi niyetimi anlasın diye ama ne hikmetse beğenemedi bir türlü hatta son olarak bir hırka almıştım. bana birşey demedi ama oğlunu doldurmuş yine gezme dönüşü mağazaya uğruycaz dedi eşim bende niye dedim, annem hırkayı değiştiricek dedi. mağazaya gittik yarım saatlik bi bakınmadan sonra bişey beğendi hanımefendi. ödemeyi yapıyoruz tekrar kasada çünkü yeni beğendiği şey aldığımızın 10 katı bedeldeydi. birde ilgilenen bayana diyor ki: bunu almışlar bana ama ben beğenmedim, yeni aldığını göstererek bu daha güzelmiş bunu alsalardı iyiymiş. yazık kadıncağızda ne diyeceğini şaşırdı, teyze diğeride güzeldi zaten bu yeni geldi bugün görmemiştir onlar dedi. elin yabancısı işte böyle iyi niyetli düşünürken bizimkisi yine hasetlik peşinde. o yüzden ona hiçbirşey almak istemiyorum. yada en azından artık kıyafet değilde başka tarzda, değiştiremeyeceği şeyler almak istiyorum.

ayy bu konuyu daha gorseymısım damlarmısım
aynı benım kaynanam yaa oda boyle sureklı orası burası ağrır bıde abartrda abartır hastalıkhastası sankii
bı temzlıkyapar alt tarafı ertesı sbah arar ayy dun cok temzlık yaptım ben ılaç kokusuna gelemıyorumm gece atesım cıktıılaçlardanda bılmem nede halbukı ugruyoruz hıcbıseyı yok
amacları ılgı cekmek

selam kızlar ben de sıkıntıdan bunaldım. evleneli 2 yıl oldu kv lerle farklı şehirdeyiz bi geliyorlar 1 ay sonra yine geliyorlar 1 ay gitmiyorlar tek çocuk tabi kv yemek yapar ben pek sevmesemde oğlu bayılır ben işten gelince yeriz ben toplarım lavabo banyolardan mutfaktan tiksiniyorum onlar varken çok bunaldım kocamla normalde çok iyiyiz ama her geldiklerinde bi kavga ediyoruz sürekli arkamdan bişeyler söylüyor bizi ayırmakmı istiyo derdi ne anlamadım onunla baş edemiyorum geçen sonuna kadar sabrettim oh kavgasız gidiyorlar derken otobüse binerken söylemiş yine bişeyler yine aramız bozuk sürekli ben eziliyorum ama kocam onun ezildiğini düşünüyor ne yapcam ben kızlar????

kv senin icin soylediklerini ve ya yapdiklarini pek aciklamadigin icin bu durumda kocan gibi dusundum bir an yazdiklarini okuyunca. Benimde senin gibi nisanlim tek cocuk bu yuzden daha nisanlanmadan sorunlar cikdi ve oglunu elinden almis cadi gelin yapdi hala surekli agliyor ve daha bir kac ay once ciddi sikintilar yaratti. ben kendimi iyi savunamayan birisi olarak Allahdan herkez durumun farkindaydi cunku kv'dem kendini cok ele verecek seyler sacmaladi ve oglu bile annesini tersledi bende ilerde neler yapacak ve ya olacak diye okadar merak ediyorumki. Zadece ondan bir sehir uzakda oturacagim bu kezin. Senin durumun okadar kotu gorunmuyor cunku bir sehir uzakdasin. Ben sahzen gelir misafir gibi gelir sonra gider diye dusunuyorum tabi sorun cikaracaksa. Cikarmasa basimin uztunde yeri var gelsin hata ben isten gelince birde mis gibi yemek hazir olsun ohh ne guzel yemek yapmamada gerek kalmaz..yorgun..yorgun. Bence sen ne istiyorsun degilde kocanla olan iliskin icin katlan. bir ay gelip kaliyorsa ozaman sende akili ol... iliskini cok iyi tutmaya calis! ama mesafeli... cok rahatsiz oluyorsan onlarin geldigi ay hafta sonlari bir kere kocani al disari cik.. belki iyi gelir. bu arada kocana ne dersen kendin kotu olursun.. haberin olsun.. eyer kv cadinin tekiyse zaten kocan bunu farkeder... sen ozelikle kocanin yaninda bunlara melek gibi davran cunku eyer seni kotuluyorsa kv den kocan ondan supelenir.... ama dedigim gibi onlarida kendi ailenin yerine koy... ve bir birinize sans tani....

bana soracak olursan ben pek taniyacagimi sanmiyorum... cunku baya korktum ve tehlikeli buluyorum..gerci saftirgin tekiyim bir ay iyi olsa kanarim..

Mehmet koymadığımız için sızlıyormuş saçmalık işte kayınpeder ben ensar diye seslenemem diyomuş kendi bilir umrum değil valla

canım dinen çocuğun isim hakkı ilk anne ve babanındır. eğer bilmiyolarsa arayıp ilahiyatı sorsunlar. ne cahil insanlar var yyaa... yarın bigün çocuğuna kızıp ismiyle yada severken sıpa falan desen buseferde ayyyy dedemize küfretti derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…