Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

nasıl yaniiiiii

eşimle anlaşmamız vardı ikimizde face kullanmıyoduk meğersem beyfendi beni kandırıyomuş faceden milletle konuşup duruyomuş. ancak beni salak yerine koymuş. evelsi günde bi msj yakalamıştım bi kıza çekilmiş bende tanıyorum o kızı ama onun çekmediğini başka bi arkadaşının çektiğini söledi tabi ki oda yalan. ne yapmam gerek

var ya şu facebook mudur nedir onu hiç sevmiyorum ne buluyolar onda ya herkes herkesin herşeyini billiyo görüyo ne zevk alıyolar anlamıyorum ben şahsım kullanmıyorum eşim kullanıyo ama onun şifresinide bildiğim için sorun yok yani

sende eşinle konuş neden yalan söylediğini sor mutlaka bi açıklaması olacaktır herşeyi böyle kendine dert etme ayrıca mesaj yazdığı kızı sende tanıyosan ve içinde art niyet yoksa bu mesajın böyle şeyler için kavga çıkartma ama neden yaptığı sor

evet soruyorum eşime ama açıklama yaparken bile yalan sölüyo kıza tutmuş nie bana düşman gibisin nie yüzüme bakmıyosun die msj atmış ama (o atmamış güya) o msjı tabi ben inanmıyorummmmm

Tabiki yalan soylemis:)
Ayrica bir baska arkadasi kimmis bir sor? Boylece onu iyice sıkışdırmiş olacaksın.
O arkadaşı onun Facebook ne ısı var amada kötü bir yalanciymis. Madem öyle bende Facebook acacağım ve herkeze acik ve herkesi ekleyecegini soyle birde o catlasinda anlasin aynayi.. Konyayi.. Ayrıca şifreyi değiştirirse kezinlikle yeni şifreyi al ve ikinci bir Facebook açıp bütün oradaki kızları ekle daha sonra şüphelendiğin bir durumda ikinci gizli facebook sen ağız ararsın. Ne diyeyim sana ben tatlım... Ne adamlar dünyada ya:) hepzi öküz :s

evet soruyorum eşime ama açıklama yaparken bile yalan sölüyo kıza tutmuş nie bana düşman gibisin nie yüzüme bakmıyosun die msj atmış ama (o atmamış güya) o msjı tabi ben inanmıyorummmmm

arkadaşı neden kendi face inden değilde senin eşinin face inden mesaj atıyo bu yalan bi kere ve kızın onun yüzüne bakmaması onu neden bu kadar ilgilendiriyo sen ipleri iyice eline al canım malesef eşin pek masum görünmüyo ah bu erkekler ya gül gibi karıları yanlarında dururken neden hep macera peşinde koşmaktan hoşlanırlar

nefret ediyorum ben onun için ailemi memleketimi bırakıp geldim gurbete. ona öle değer verdim ki onun bana yaptıklarına bak. yazık valla yazıkkkkk

neden miii Ş..SİZLER çünkü

canım kıza msj tel den atılmış eşimin telinden gördüm ikigün önce. face olduğunu kullandığınıda bugün öğrendim orada ne haltlar karıştırdı onu bilmiyorum

canım kıza msj tel den atılmış eşimin telinden gördüm ikigün önce. face olduğunu kullandığınıda bugün öğrendim orada ne haltlar karıştırdı onu bilmiyorum

tatlım ne diyeceğimi bilemedim bilmeden yorum yapıp seni doldurmakda istemem belki eşin iyi niyetinden arkadaşına yardım etmek istemişte olabilir sonuçta sen eşini daha iyi tanırsın karşına lıp ciddi ciddi konuş hem siz daha yeni evli sayılırsınız şimdiden böyle şüphelerle bu evliliği yürütmek zor olur bunları konuş eşinle

nefret ediyorum ben onun için ailemi memleketimi bırakıp geldim gurbete. ona öle değer verdim ki onun bana yaptıklarına bak. yazık valla yazıkkkkk

neden miii Ş..SİZLER çünkü

canım menim dur önce sakinleş bakalım belkide bi bardak suda fırtına koparıyosun önce anla dinle sonra ne yapacağını düşün böyle ağlayarak üzülerek hayatı kendine zehrederek bi yere varamazsın herşeyin başı sakinliğini korumaktan geçer

sakin olmaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapıyo dişlerimi sıkıp duruyorum. bu ne yaaaa. artık bana ne dese inanmam ki. çok zor yani. ya gerçekten kendime kızıyorum salaklığıma kızıyorum daha evleneli 11 ay olmuş adamın yaptığına bak. belki bişey yapmıyodurda ama şüphe işte. kuşku...

canım öncelikle herşeyi sakince düşün, öfkeyle kalkan zararla oturur, iyice ölç, tart, sonra yorumunu yap ama yalanın büyüğü-küçüğü, beyazı-siyahı olmaz, facebook hesabımız olmayacak diye söz verdiyseniz ikinizinde olmamalı, ayrıca benim telefonumdan arkadaş mesaj çekti ne demek ya, ne saçma. peki o arkadaşını sen tanıyor musun, yada mesaj atılan kızı tanıyor musun, eğer tanıyorsan karakterlerinide az çok bilirsin. eşinide en iyi sen tanırsın, böyle bişey yapıp yapamayacağının yorumunu daha iyi yapabilirsin. tabi öncelikle sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış.
biz eşlerimiz için türlü fedakarlıklar yaparken onların böyle basit düşünmeleri ve davranmaları çok üzücü maalesef...

biliyolardır canım çok iyi biliyolar ama maksat karışmak gelinin dediği olmasın eşime diyolar ağırlığını koy taviz verme

eşimle konuştum ilk başta yine ne face i canım falan dedi ben gördüm deyince ya işte sen kızarsın die sölemedim falan dedi bende gerçekten sana yazıklar olsun dedim seni ne görmek nede konuşmak istiyorum dedim ve kapattım. şimdi ne yaomam gerek bilmiyorum. bana yalan sölemesi sorun yoksa face falan hikaye en nefret ettiğim şey yalan insan aynı yatağı hayatı paylaştığı adama yalan mı söler. ne olur yardım edin ne yapayım eve bile gitmek istemiyorum

Benim kaynanada doğmamış hatta olmayan çocuğa don biçenlerden.. Yani ben hayatta böyle diretmelere göz yummam asla taviz vermem yapmamda ama yinede insanın sinirlerini bozuyor bunlardaki hep benim dediğim olacak yada ben ne dersem o oluyor havası.. olmasa bile o havayı veriyor.. onların yanında oturmak istemedim diye oğlunu evlenmekten vazgeçirmeye çalışan kadın komşularına akrabalarına diyormuş ben izin verdim gelin bize alışana kadar uzak oturun diye..o demiş göya cıngar çıktı halbuki.. tabi don biçme mevzusuna gelince çocuğum olursa tabi erkek olmalıymış ilki kocasının ismini koyacakmışım.. eşimde istiyor hayatta olmaz diyorum belki olurdu ama o kadın o lafı etti ya hayatta koyasım gelmez daha sonra ben koydum diyecek. Zaten kadına da koymam ben dedim.. zaten ben kız çocuk seviyorum diyede ağzını kapadım.. sonra zamanla kıza geçtiler ağız arıyorlar en küçük kendini çok akıllı zanneden kızı da var o gün neymiş azize ismi onun çok hoşuna gidiyormuş bu arada annesinin adı tabi.. azize meryem koy diyorlar kız olursa bunu diyen kzıda yeni doğum yaptı ve kızı oldu çok beğeniyorduda kendi niye elif koydu acaba.. bu arada bide eltim var o orda onların yanında oturuyor göya evleri ayrı ama bütün gün aşağıda kız mecbur inmese çağırıyorlar camlara çerçevelere vuruyorlar kızı resmen köle gibi kullanıyorlar.. zavallının birde bebeği var hangisiyle uğraşsın ben uzaktayım bide onun anlattıklarını çektiklerini duysanız eşek kadar kaynının donlarını bile o topluyor ortadan.. bu kadarda saygısızlar. kocasının aldığı maaşın hesabını soruyormuş görümceler zaten büyük bi kısmını babasına veriyormuş aynı yerde yiyip içtikleri için.. bizimde üst katta ev yapılıyor bende oraya gideceğim kira ödememek için birsüre de olsa yani ev alana kadar o şartla gidiyorum.. ve asla yeme içme bir felan istemiyorum bide kadın erkek ayrı oturuyorlar zaten.. kızları hepsi evli bütün gün ordalar bi ton çocukla.. sofra kuruluyor kadın kilolu yer sofrası zaten oturamıyor diye eşinin sofrasında oğullarıyla birlikte gelinler besleme gibi kenarda hiç benim mizacıma uygun şeyler değil.. kızlar nasılsa kızları onlar her lafın içinde ayrı oturduklarında onlar girebiliyor biz yine besleme gibi dışarda. bende inançlı biriyim ama böyle birşey yapıyorsan herşeye dikkat edeceksin bi yeri sıkıp bi yeri salmak olmaz.. öffffff darlandım... ki bitmez anlatacakalrım...

Kızlar bugün çok mutluyum heyecanlıyım telaşlıyım
Minik erkeğim 6 yaşına giriyor bugün çok ama çoook güzel
bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
iyiki doğdun hayatımızın anlamı evimizin neşesi canım herşeyim minik dev adamım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…