- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
ve heleki birde erkeklerin biz bayanlara oranla daha da gec olgunlastgnı düşündkce işin daha da zor özlemcim allah hepimize sabır versin
bende ilk öyle oturmustm ama baktm rahat yüzü yok malı mulkleri onların olsn dedm cıktm kızlar kiraya azıcık asım agrısız basım ins sizinde imkanınız olur da kurtulursunuz.
7aydır evliyim ve mutluyum pişman değilim
ya bende öle düşünüyorum canım hatta evin kredilerini kayınvalidem ödüyo bu evde ablanında hakkı var dedikten sonra hiç kalmak istemedim ama eşimin işyeri açması elimi kolumu bağladı malesef
valla sunu ev işin içine girince hersey kocada bitiyor canım o isterse cıkıyr istemezse cıkmıyor eşin ne düşünüyr peki bu konuda
biz ilk zamanlar ayrı ev hayali kuruyorduk biz çıkarken kayınpederim vefat etti o zmn ki evleri kiraydı dubleksti ama altta annem üstte biz otururuz dedi ok dedim sonra o evden çıkmak zorunda kaldılar yeni ev alındı işte anneannenin vasıtasıyla tokiden oda onlarla yaşamaya başladı en son ben dahil oldum eve . Eşim beni anlıyor ben seni 8 yıldır bunun içinmi bekledim dedim en sonunda haklısın gidemmi diyorsun dedi sonra düşündüm ya bişey olursa onlara biri 50 diğeri 75 yaşında bu defada vicdanım el vermedi gitmeye
Kısır yapacağım kızla
anlıyrm fakat sen bu kadar vicdanlıyken onlar sana degil bunu da düşünmen lazım sonucta butun bir hayatın söz konusu ama tabi ki kendi fikrin canm hayrlısı ne diyim
Kısır yapacağım kızla
ne bilim medusasem kafam çok karışık bu yüzden evet benim psikolojimi bozdular zaten 10 ayda insan her gece ağlarmı ? aynaya bakıyorum şişmiş morarmış gözler bu ben değilim diyorumkii ben sohbeti muhabbeti yeni insanlarla kaynaşmayı seven biriydim 10 ayda bu özelliğim yok oldu sohbeti bırak evden çıkasım gelmio kimseye gitmek istemiyorum
al bendende o kadar canm işe geliyrm millet diyo ki evlenince insan daha neseli olur sen iyice kotulestn kendimiz için bile olmasa onun ailesi için mutlaka hergün kavga ediliyor cunku ki bende daha yeni evliyim bilmiyrm valla
günaydın sewinncc yok nerdeee oda halledemiyo ki çünkü annesi onuda takmıyo pek... Evlerini hep o İdare etmiş maddi açıdan o yüzden kendini yönetici hissetmeye başlamışBide eşimin dedesi çok sert bi insanmış mahallede herkes ondan korkarmış öyle sevgiyle büyümemiş yani kayınvalidem Herkes çocuğuna terbiye verir ama bizim dede aşırıya kaçmış bayaa o yüzden banada davranışları soğuk gelio. Isınamıyorum dolasıyla anne diyorum ama laf olsun yani Zaten kızım dediğini hiç duymadım. hep ismimle hitap eder yani yanına ''cim'' falanda katmaz. 2 gündür hastayım işe gitmiyorum dün sabah yumurtayı kırmamıştı kahvaltı hazırlarken ben kırayımmı anne dedim hasta hasta iş yaptırıyo deme sonra bana dedi her zamanki gibi gülerek yok demem dedim bende belki ufak biz söz ama artık zoruma gidio herşey
Janet' sana bişey demiştim ama görmedin sanırım.
İlk gelin olmak zor çünkü hataların çoğu ilk gelinde yapılıyor sonra tepki verince dengeyi bulmak için en kötüsü ilk gelin oluyor diğerleri rahat ediyor
günaydın kayınvalide mağdurları,bendede bir tane numune var akıllara zarar bişey alan bulsam zengin adam hemen tanıştırırım yani oda zengin istiyo,başımdan giderdi,aklına esince bana sarıyo,sinir oluyorum ,yaptıklarını anlatsam agzınız iki metre açık kalır,kocamda anasının karşısında bişey diyemez,allah o kadını nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum ,içimi çok yaktı 8 aydır kendininde içi yansın umarım
günaydın MDK 55 BU NEYİN kısaltması ? Benim ki ema-emanzipasion :feminist-ingilizceden . Dertler aynı geçen yıl kaynanam beni kendi kızıma karalamış benim kızım kaynanayı çok sever kaynanada onu ama bu kötülük yapılmaz ki ,beni kızımdan kıskanır ,düşünün yani bende bunu evden kovdum çünkü ailevi meselerimize karışıyordu şimdi eşim olmadan içeri girmiyor
benimkiside çok sabitli dediğinden asla vazgeçiremezsin doğruda olsa yanlışta olsa
tam eskilerden cahil bi insan ama allahtan görümcem kayınbabam biraz daha anlayışlı insanlar oldukları için engel oluyolar
yoksa kayınvalidem aynen eskiler gibi bana gelin muamelesi yapacakta
ilk zamanlarda bana her yerde gelinde gelin dediğinde eşime ben ne gelinlik yapıyorum ulu orta herkesin yanında gelin diye hitap ediyo
dediğimde eşim rahatsız olduğumu söyleyince gelin kelimesi ağzından çıkmaz oldu hal hareketlerine daha dikkat etti
dediğiniz gibi herşey eşte bitiyo biraz sizi koruduğunu ailesine fark ettirse düzelir gibi oluyolar ama eşimle kaç kavga ettik bunu söyletene kadarda
onların yüzünden hiç bi problemimiz olmayan eşimle aram bozuluyo eşime desem içine atıyo hiç bişi yapmıyo bende bişi diyemiyorum onlara çekingenim o konularda
yada problem olmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?