Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ve heleki birde erkeklerin biz bayanlara oranla daha da gec olgunlastgnı düşündkce işin daha da zor özlemcim allah hepimize sabır versin

bencede zor hem kendi yaşın ufak hemde kocan olgunlaşmamış benim eşimde 25 yaşında bekar kuzenleriyle bir araya gelince çocuklaşıyo tabi onlar gidince fırça modu diyorum çocuğuz olsa baba olacaksın az ağır takıl

bende ilk öyle oturmustm ama baktm rahat yüzü yok malı mulkleri onların olsn dedm cıktm kızlar kiraya azıcık asım agrısız basım ins sizinde imkanınız olur da kurtulursunuz.

ya bende öle düşünüyorum canım hatta evin kredilerini kayınvalidem ödüyo bu evde ablanında hakkı var dedikten sonra hiç kalmak istemedim ama eşimin işyeri açması elimi kolumu bağladı malesef

ya bende öle düşünüyorum canım hatta evin kredilerini kayınvalidem ödüyo bu evde ablanında hakkı var dedikten sonra hiç kalmak istemedim ama eşimin işyeri açması elimi kolumu bağladı malesef

valla sunu ev işin içine girince hersey kocada bitiyor canım o isterse cıkıyr istemezse cıkmıyor eşin ne düşünüyr peki bu konuda

valla sunu ev işin içine girince hersey kocada bitiyor canım o isterse cıkıyr istemezse cıkmıyor eşin ne düşünüyr peki bu konuda

biz ilk zamanlar ayrı ev hayali kuruyorduk biz çıkarken kayınpederim vefat etti o zmn ki evleri kiraydı dubleksti ama altta annem üstte biz otururuz dedi ok dedim sonra o evden çıkmak zorunda kaldılar yeni ev alındı işte anneannenin vasıtasıyla tokiden oda onlarla yaşamaya başladı en son ben dahil oldum eve . Eşim beni anlıyor ben seni 8 yıldır bunun içinmi bekledim dedim en sonunda haklısın gidemmi diyorsun dedi sonra düşündüm ya bişey olursa onlara biri 50 diğeri 75 yaşında bu defada vicdanım el vermedi gitmeye

anlıyrm fakat sen bu kadar vicdanlıyken onlar sana degil bunu da düşünmen lazım sonucta butun bir hayatın söz konusu ama tabi ki kendi fikrin canm hayrlısı ne diyim

anlıyrm fakat sen bu kadar vicdanlıyken onlar sana degil bunu da düşünmen lazım sonucta butun bir hayatın söz konusu ama tabi ki kendi fikrin canm hayrlısı ne diyim

ne bilim medusasem kafam çok karışık bu yüzden evet benim psikolojimi bozdular zaten 10 ayda insan her gece ağlarmı ? aynaya bakıyorum şişmiş morarmış gözler bu ben değilim diyorum kii ben sohbeti muhabbeti yeni insanlarla kaynaşmayı seven biriydim 10 ayda bu özelliğim yok oldu sohbeti bırak evden çıkasım gelmio kimseye gitmek istemiyorum

al bendende o kadar canm işe geliyrm millet diyo ki evlenince insan daha neseli olur sen iyice kotulestn kendimiz için bile olmasa onun ailesi için mutlaka hergün kavga ediliyor cunku ki bende daha yeni evliyim bilmiyrm valla

ahhh ahhh yarama tuz basma benimkinin de ağzından kızım lafı çıkmaz seviç der sevinç bile demez bende canım isterse anne derim dilimin ucuyla
içimden gelmiyorki zoruna gider tabi bir yere kadar katlanıyorsun

İlk gelin olmak zor çünkü hataların çoğu ilk gelinde yapılıyor sonra tepki verince dengeyi bulmak için en kötüsü ilk gelin oluyor diğerleri rahat ediyor

ben ilk gelinim maleseff herşeyin acemiliğine geldim daha ikinci gelin yok
bir kaynım var geçende kaynanam diyorki onada birini bulsak bizden iyi kapımı var diyor

onlara bişi olmaz canım
biz stresten sinirden ölürüz onlara heeç bişi olmazzz

kızınamı karalamış yok artık benim oğlaanda babaannesini çok sever ama ben onu hiç karalamam
ayrı tutmam gönderirim yanına
iyi etmişsin kız
benimkide çoktan kovulmayı hakettide işte

seninki gelin diyormuş benimki herkesin içinde bu der BU manyak yaaa
birgün dedimki bu değil benim bir adım var dedim şok oldu
kötü olmayalım derken hayatımızdan olduğumuzun farkındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…