Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

boşver canım kurtulmuşsun işte düşünme artık. ohhhh şöle otur bi keyif kahvesi iç
evet canım malesef ve ne yapmam gerek bilmiyorum nasıl cezalandırmalıyım ne olacak bilmiyorum

evet canım malesef ve ne yapmam gerek bilmiyorum nasıl cezalandırmalıyım ne olacak bilmiyorum[/QUOTE]

Ne diyeyim inan bilmiyorum Allah yardımcın olsun:18:

kücük adamın dogum günü kutlu olsun ALLAH uzunnnnnnnn uzunnnnnnn ömür versin saglıklı
mutlu huzurlu ve başarılı olsun hayatı boyunca benim içinde öp küçük adamı
İYİKİ DOGMUŞŞŞŞŞŞŞ

allah yardımcın olsun canım cok zor bu insanlar ne böyle orda oturmaya mecburmusun eger mecbursan mesafe koy arana
artı hamilesin ALLAH kucagına almayı nasip etsin hem bence asla adını koyma bebegine bendende istediler ben koymadım sonra havalarından gecilmez ben dedim bebege hiç koca adam ismimi koyulur dalga gecerler demiştim

Ahkeske yazdıklarına çok üzüldüm.ne desen haklısın.ne olursa olsun ortada bi yalan var ne yazık ki..ama eşinle ciddi ciddi konuşmadan böyle kendini kahretme,bi konuşun bakalım..

Ahkeske yazdıklarına çok üzüldüm.ne desen haklısın.ne olursa olsun ortada bi yalan var ne yazık ki..ama eşinle ciddi ciddi konuşmadan böyle kendini kahretme,bi konuşun bakalım..

konuştum canım ve yalan sölüyo...kıza msj atmadım valla ara sor dedi ama face var evet dedi sonradan itiraf etti salak. aşkııııım özür dilerim diyo.tabi önemi yok kapat senle ne konuşmak nede seni görmek istiyorum dedim...ama ne yapacağım bilmiyorum. burada ailem olsa hiç düşünmez bugün onlara giderdim ama yoklarda

Merhaba canlar, bu topiği açandan Allah razı olsun. Ah keşke durumuna üzüldüm hayatım ben de yalandan nefret ederim. Sakin ol ama oturup konuş sakin sakin ama. Bir çözüm yolu bulunur daha çok yenisiniz yaptığı hoş görülecek bir şey değil ama işte ateşe körükle gitmemek gerekir. Ne olur üzülme arkadaşım. Yalan da olsa bırak o kıvransın ne mutlu sana ki suçlu sen değilsin o. Bunun altında ezilsin. Dimdik dur kocalarımızı kimselere kaptırma niyetinde değiliz:)) Bu arada ben kayınvalidemi o pislik cadıyı çekiştirmeye girmiştim buraya:))) Yazını okuyunca cevap vermek istedim:)) Düzelir inşallah. Yaptığı hatayı anlar bir daha tekrarlamaz umarım.

saol canım teşekkür ederim işre bir yandan cadılarla bir yandan böle oğulları ile uğraşıp duruyoruz...

Haklısın birtanem şimdi profiline baktım ankara danmışsın sen de. Ben de buralı değilim gurbette kaldık( Allah yukarda hak doğrunun yardımcısıdır.

Ah nerden başlasam nasıl anlatsam kayınvalidemin ettiklerini, hangi söz yeter ki anlatmaya. Klişe bir laf varya daha çok sevgiyi anlatmakta kullanılan benimkisi tam tersi nefretimi anlatmaya gökler kağıt olsa denizler mürekkep yetmez canlar yetmeeezzzz....

valla canım hepimizde aynıları anlat herşeyini insan rahatlıyo. dök içini

Anlatayım canım. Sene 2007 de ilk eşimden ayrılıp kızımı alarak Ankara ya yerleştim. Kızım şu an 11 yaşında 6.sınıfta. Zor bir çocukluk zor bir gençlik ve sıkıntılı bir evlili geçirdim. Annemle babam olacak şerefsiz ben üniversiteyi kazandığım yıl ayrılmışlardı. 16 yıl bitti ben o şerefsizle görüşmeyeli. Neyse Ankara da bir okulda görev yapıyorum kızımda aynı okulda yeni yaşantımıza alışmaya çalıştık çalışıyoruz derken 2009 mayıs ta canım annemi bir trafik kazası sonucu kaybettim daha 49 yaşındaydı. Bir erkek kardeşim bir ben bir de kızım kaldık koskoca hayatta. Erkek kardeşim o yıl üniversite sınavlarına girdi kazandı çok şükür Ankara ya yakın bir ilde okumaya başladı. Zor günler bunalımlı günler başladı. Bir yandan kendi yalnızlığım bir taraftan kardeşime ve kızıma karşı sorumluluklarım. Hep güçlü olmam gerekti hayatta güçsüz olmama izin verilmedi ki zaten. Günler böyle devam ederken 16 yıllık arkadaşım ablam dediğim insan( kendisi amcamın kızı anlamın arkadaşı aslında) kendi amcamın kızı ablam yine ortak arkadaşlar 7 kişil bir grubumuz vardı 2010 yılını yılbaşını geçirmek üzere Ankara ya geldiler bayan bayana toplandık. Ertesi gün şimdi görümcemolan ablam annemler çağırıyor dedi. Kendisi başka şehirde evli, Ailesi burada yaşıyor. Bir de hep duyduğum ama resmini dahi görmediğim dul bir abisi var. Ara sıra takılırdım ona hayatında kimse var mı diye sorunca yok be abla beni abine alsana derdim o da abim evlenmeyi düşümüyor derdi:)) Bu arada şimdii görümcem benim ilk düğünüme de gelmişti hatta bilezik takmıştı :)) Neyse biz kalktık cümbür cemaat annesigile gittik. Annesi yani bizim cadı ben nişanlıyken görmüş beni hatta ilk eşimi beğenmemiş öyle söyledi. Aman bir kafa bir kafa. Ayy ne iyi kadın dedim. Ablam filan zaten çok seviyorlar çok kafa dengi diyorlar. Ben de sevdim. Orada biz malum abi ile karşılaştık. Ablam hep çok çirkin o sen beğenmezsin derdi baktım çirkin filan değil. İlginç bir insan :))) Bizim aramızda bir yakınlaşma oldu hissettim ama kimseye çaktırmadım. Neyse 1 ocak 2010 da tanıştık. Misafirler gitti. Normal hayata döndük. 9 ocak üniversiteden kız arkadaşım yanıma geldi geziyoruz. Bir mesaj malum abiden tabi ben şok:)) Neyse o akşam arkadaşım ben ve eşim oturduk bir yerlerde sohbet ettik. Daha ilk akşam bizimki şap diye öptü beni ara beni dedi sonra tabi ben aramadım :))

canım yaaa nasıl hayatın film gibi.eee sonra

O ara ara beni arıyordu. Yemeğe filan davet etti gitmedim hep bir bahane buldum. Aslında ilk buluşmada kendinden çok sinirliyim cimriyim filan diye bahsedince tırstım :)) N eyse bunlar farklı bir yönden başladılar bu sefer. Görümcem ne zaman Ankara ya gelse beni kahvaltıya davet etmeye başladılar. EE 16 yıllık arkadaşım canım ciğerim ablam. Ben de kızımı alıp gidiyorum. Bu arada eşim 11 yıl olmuş ilk eşinden ayrılalı kayınvalidemin zorlaması ile teyzesinin kızı ile evlenmiş. EE malum akraba evliliği. Şimdi lise 1 de bir oğlu var, yüz olarak problemli doğmuş ameliyat filan olmuş. Ergenlik bitince tekrar oalacak. O da bizimle yaşıyor. Neyse kahvaltıya gidiyoruz bizim cadı bir ilgi bir alaka kızıma bana yere göğe sığdıramıyor. Bir de teyzesi var eşinden ayrılmış hele o . allahım allahım dersin. Ne yapacaklarını beni nasıl kandıracaklarını şaştılar. Ben oğullarıyla aramada bir şey yokken oldum sanki evin gelini. Bir iltifat bir iltifat..... Aradan böyle 8 ay geçti.... Eşimin her davetini reddettim hiç aramadım mesaj yazarsa kısa kısa cevap yazdım. Görümcem gelince çağırınca gittim akşama kadar oturdum döndüm... 8 ay sonra yaz tatilinde yine görümcem gelmişti kızlarla buluşup gittik. Havuza filan giridk. Teyzesi zorla soktu. Vücuduma bakacakmış. Balık gibiymişim kim dermiş çocuk doğurmuşum sütun gibiymişim mişimde mişim:)) Bu arada laf aramızda güzelimdir bir bakan döner bir daha bakar:))) Eşim kızımla beni o gece göndermedi teyzesi annesi görümcem hepimiz kaldık. Lafı uzattım biraz ama baştan anlatmayınca tadı çıkmıyor ki. Öyle böyle derken biz 4 eylül de çıkma kararı aldık. Eşim sen beni tanı, ailemi tanı dedi. Ben de anneni babanı çok seviyorum dedim. O da annem iyidir ama CADOLOZDUR dedi. Gel de inan. Mümkün değil. O olsa olsa bir melek yani. Biz hafta sonları oraya gitmeye başladık kızımla. Eşim annesi babası oğlu birlikte yaşıyorlar. Çağırıyorlar bizde gidiyoruz. 2 gece ya da tek gece kalıp dönüyoruz. Gece herkes yatıyor biz de kızımla yatıyoruz. Annemi yeni kaybetmişim bir boşluk kadında böyle ilgi gösterince ben eşimden önce ona vuruldum. Kızm da çok seviyordu. Hatta o arada kayınpederimle cadı hacca gittiler ben onları yolcu ederken sanki annemi bir kez daha kaybetmiş gibi oldum. AĞLAMA KRİZLERİ GEÇİRDİM. Ah yazık gözyaşlarıma.....

Bende kaynanayı ilk gördüğümde ne iyi kadın demiştim çok safmışım

Hacca gitmeden bir gün bana sen neden oğlumdan ayrı yatıyorsun girsene koynuna dedi. Olur mu hiç öyle şey evlenmeden etmeden dedim. Ne var sanki kız mısın dedi. N e alakası var teyzecim ama benim ahlak kurallarıma uymaz dedim. Erkekler böyle bağlanır dışarıya mı gitsin oğlum dedi. Tövbe tövbe dedim. Akşam herkes yatmıştı bu namaz kılıyordu, ben de çamaşır asıyordum. Namazı selamladı bir hışım geldi kolumdan tuttu. Eşimin yattığı odanın kapısını açıp beni içeri attı kapıyı kapattı. Ben öylece kaldım. Eşim baktı ne oldu dedi. Bne de annen beni attı buraya dedim güldü gel yanıma dedi. Sarıldı bana uyudu ben nasıl uyurum Allahım öldüm sabaha kadar. Hacca gitti bizim cadı nasıl hacıysa tövbe tövbe. Ben 1 ay onlarda kaldım eşime ve çocuğuna baktım. Eşim bizim için bir deneyim olur dedi. Evcilik oynadık yani. Sonra kurban bayramı nı köylerinde geçiriyorlar. Kayınvalidem illa o da gidecek köye dedi. Hactan direktif veriyor. Milletin gözü gelin görsün demiş. Eşimin ilk eşi de o köyde. Neyse bunlar beni götürdü aman zaten bütün köy Duymuş hatta güya evlenmişiz biz. Herkes camlarda eline 1 kap yoğurt alan süt alan gelini görmeye geldik diyorlar dalıyorlar eve. Ben çok sıcak kanlıyımdır insanları severim ayırt etmem. Çocuklara zaten aşığımdır. Neyse bir muhabbet bir muhabbet. Öğretmeniz ya onların gözünde çok yüceyim sağolsunlar. Herkesi feth ettik döndük Ankara ya:))) Bu seferde eşimin oğlu başaldı. Doldurmuş annesi istemem Allah istemem. Dünyayı dar etti bize. Döndü bizimkiler hactan. Eşimin oğlu çok düşkün ababanneye. Ondan destek arıyor. Allah ver hiç destek olmadı. Sen karışamazsın baban tabi ki evlenecek dedi. Oğlan mecbur kaldı kabullendi. Ah bir evlenseniz ikiz çocuklarınız olsun diye kadın kendini parçalıyor. Bir ikna edemedin oğlanı diyor. Ben de biz birbirimiz tanıyoruz diyorum. Her hafta sonu gidiyorum evini ocağını temizliyorum gelen misafirini ağırlıyorum. Kendi evime uğrayamaz oldum.....

valla ne yalan söleyim çok enteresan geldi. onlarda nie kalıyosun ki aranızda bişey yokken. kaynana da maşallah yaniiiii fenaaaaa. yaptıklarına bak

iş bitecek çıkış yaklaştı eve gitmek istmiyorum ama başka gidecek yerim yok. mecburum o eve gitmeye kimseyi görmek istemiyorum ne kv ne görümce ama başka çarem yok işte. yoruldum allahım yardım et. ne yapacağım bilmiyorum nasıl bi akşam olacak baakalım eşimi görmek istemiyorum. onu süründürrmek istiyorum. ama nasıl offf offff dua edin kızlar.

Dualarım seninle canım. Allah yardımcın olsun. Ben yarın devam edeceğim anlatmaya....

Valla hakikaten sürükleyici bir kitap gibi okudum yazdıklarını nasıl birşey bu böyle.. Bu ankaralı kayınvalidelerin huyundanmı suyundanmı acaba cadalozluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…