Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

siz siz olun kesinlikle dul kaynananın oğluyla evlenmeyin

merak etme cnm ALLAH göstermesin ama kayınpederim ölse kv hayatta tek başına durmaz.öteki oğluylada hiç anlaşamıyo.yine bana gelir.ben bakmaya üşenmemde herşeye karışıp dır dır etmesi yokmu.insan içinde sapıtması bide...

Hayırlï uğurlu olsun canım.allah sağlıklı, mutlu,uzun bir ömür versin oğluna.hele bir delikanlı olduğunu gör de hayırlısıyla,o duygularını tarif etmeye kelime bulabilecekmisin bakalım? Allah sizi birbirinize bağışlasın.

günaydın... bişey soracağım ya sabah sabah .. annemle babam 10 gülüğüne şehir dışına çıktı. kardeşimle evde kalıyoruz. kayınvalidem bi kere bile arayıp sormadı bi ihtiyacın sıkıntın var mı diye. annemler gitmeden önce bize gel demişti ben de onlar gidince çağırır arar sorar zannettim. bi tek kayınpederim iş yerine geldi. o da toplam da 2 dakka oturdu oturdu denirse artık ona. nişanlıyım bu arada. normal mi karşılamalıyım. ben de çok aramıyorum telde. ama karşılaşınca çok samimiyiz. ama bi de burda biz yalnızız. araması gerekmezmiydi.

canım ya bunda bişey yok ki sorun yapacak. hem iki gün sonra allah nasip ederse evlenirsen bu seferde evde seni yalnız bırakmayacaklar yeter yalnız kalmak istiyorum diyeceksin o zaman da boşveer tadını çıkar

yok sorun yapmıyorum da istemiyorum zaten gerek yok vıcık vıcık olmaya. aman neyse allah muhtaç etmesin onlara yüzümüzüe bakmazlar heralde .

Metobalizma hızlandıran çay

1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu ve portakalın kendisi
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-3 adet karanfil
1 lt su
kaynamış suya hepsi konulacak 2-3 dakika bekletilip içilecek :))

Günaydın canım aklım sende kaldı nasılsın daha iyisindir umarım :))

sanada günaydın canım. nasıl olayım aynı hala, hatta daha öfkeli. dün hiç konuşmadık eşimle oda bişey demedi. onunla yatmadım ayrı yattım sabahta beni işe bıraktı hiç konuşmadım. yabancı gibi davrandım.ama ne olacak bilmiyorum

günaydın canlar bugün kendimi o kadar iyi hissediyorumki kaynananız akşam geçirmek harika oluyor vallaha tabii birde eşimle aramızı düzeltsek dahada iyi olurdu

Canım benim neden konuşmadın ki? Hem ayrı yatman bence yanlış olmuş, o yatağa nasılsa döneceksin, ne olursa olsun yatağını ayırma bitanem. O şimdi üste çıkma çabalarındadır. Sende o konuşsun diye beklersin. Erkeklerin genel tavrıdır, sorunlar konuşulmadan üzerine sünger çekmeye bayılırlar. Unutuldu zannederler ki en büyük yanlışı orada yaparlar, bilmezler ki orada çözümlenmeden kalan küçük bir düğüm ; üzerine atılan binlerce düğümle kocamaaan bir düğüm oluşturur. Konuş hayatım sakin sakin ama sinirlenmeden konuşmamız gerekiyor de al karşına konuş problemi ancak konuşarak çözersiniz. Sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında birtanem?

günaydın canlar bugün kendimi o kadar iyi hissediyorumki kaynananız akşam geçirmek harika oluyor vallaha tabii birde eşimle aramızı düzeltsek dahada iyi olurdu

Gözün aydın hayatım eşinle ne olmuştu ki ben yeni girdim bu topiğe de onun için bilmiyorum. Yardım edebileceğimiz bir durum vardır belki :))) Sevgilerimle.....

QUOTE=kralkaya;24529885]Canım benim neden konuşmadın ki? Hem ayrı yatman bence yanlış olmuş, o yatağa nasılsa döneceksin, ne olursa olsun yatağını ayırma bitanem. O şimdi üste çıkma çabalarındadır. Sende o konuşsun diye beklersin. Erkeklerin genel tavrıdır, sorunlar konuşulmadan üzerine sünger çekmeye bayılırlar. Unutuldu zannederler ki en büyük yanlışı orada yaparlar, bilmezler ki orada çözümlenmeden kalan küçük bir düğüm ; üzerine atılan binlerce düğümle kocamaaan bir düğüm oluşturur. Konuş hayatım sakin sakin ama sinirlenmeden konuşmamız gerekiyor de al karşına konuş problemi ancak konuşarak çözersiniz. Sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında birtanem?[/QUOTE]

ya adam birşey yok gibi davranıyo bundan öncede olmuştu hep dediğin gibi yaptım ama bak aradan zaman geçiyo aynı. bu sefer öle yapmayacağım ben konuşmayacağım o konuşsun o birşeyler yapmaya çalışsın. ondan sonra ahkeske affder nasıl olsa geçer rahatlığına bürünüyo burnu sürtsün biraz da o düşünsün ne olacak ne yapabilirim çok kırdım die eğer düşünmezsede kendi bilir valla.yeter artık.her sorunda ben konuşuyorum bu sefer konuşmayacağım işte o yok gibi davranacağım...davranıyorum da

Son düzenleme:
Ahkeske tatsızlıgın bu sekilde sessiz kalarak büyümesi çok daha beter bişey yaa keşke konuşsaydınız.bi de keşke ayrı yatmasaydın.seni çoook iyi anlıyorum.ben de yaşadım bikaç kez.şeytan dürttü de dürttü ama yapmadım.hem sonra mecbur geri döncem.hem de günaha girmemek adına..en iyisi var ya arkanı bile dönmeden yatmak.gözleri de kapatmak.o çatlasın o dayansın...bugün konusursunuz umarım.yoksa başka şeyler de binecek üstüne..
Kralkaya senin hikayeni de merakla bekliyorum bi yandan da..

kızlar kırgınlığım hayal kırıklığım o kadar büyük ki içimde aynı yatağa girmek istemiyorum. kızgın öfkeli nefret edercesine o yaatağa girmektense ayrı yatmayı tercih ederim. aslında sabaha kadarda uyuyamadım ama bu sefer böle olmalı. herzaman alttan alan herzaman fedakarlık gösteren olmayacağım bu sefer. şuna bak saaat kaç oldu aramadı bile.

merhaba arkadaşlar ben yeni girdim bu topige.benimde doğuma az kaldı kayınvalde gelecek diye aldı beni bi sıkıntı.bugünde görümcemi rüyamda gördüm sabah ruh gibi uyandım hala kendime gelemedim:))

yalnız bu topik süper rahatlamak için birebir:)birde anlattığın kişi seni anlıyor.çünkü aynı problemi yaşıyan buraya geliyor..

yatak ayırmamak lazım bu konuya katılıyorum arkadaşlar.ben hiç mi ayırmadım ayırdım eşimde ayırdı.ama sanırım 2 kereyi geçmez.ama Allahım bir daha nasip etmez inşallah bu durumu.çünkü hiç hoş değil ne erkek ne bayan tek yatmaya alışmamalı bence.bazen o yataga geç gelince ben o gelinceye kadar uyuyamıyordum oda öyleydi.ama şimdi öyle değil.bence sarılarak uyunmalı ki sarılmadığında kendini eksik hissetsin:))alışkanlıklar önemlidir kızlar.alıştığın şeyi hemen terk edemezsin sende boşuk oluşturur.rahatsız eder.

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…