Valla hakikaten sürükleyici bir kitap gibi okudum yazdıklarını nasıl birşey bu böyle.. Bu ankaralı kayınvalidelerin huyundanmı suyundanmı acaba cadalozluk?
cnm ANKARA lısıda bir BİLECİK liside.ilden değil kaynanalıktan kaynaklanıyor.
siz siz olun kesinlikle dul kaynananın oğluyla evlenmeyin
Kızlar bugün çok mutluyum heyecanlıyım telaşlıyım
Minik erkeğim 6 yaşına giriyor bugün çok ama çoook güzel
bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
iyiki doğdun hayatımızın anlamı evimizin neşesi canım herşeyim minik dev adamım benim.
günaydın... bişey soracağım ya sabah sabah .. annemle babam 10 gülüğüne şehir dışına çıktı. kardeşimle evde kalıyoruz. kayınvalidem bi kere bile arayıp sormadı bi ihtiyacın sıkıntın var mı diye. annemler gitmeden önce bize gel demişti ben de onlar gidince çağırır arar sorar zannettim. bi tek kayınpederim iş yerine geldi. o da toplam da 2 dakka oturdu oturdu denirse artık ona. nişanlıyım bu arada. normal mi karşılamalıyım. ben de çok aramıyorum telde. ama karşılaşınca çok samimiyiz. ama bi de burda biz yalnızız. araması gerekmezmiydi.
günaydın.... yine kimsecikler yok yaaa
Günaydın canım aklım sende kaldı nasılsın daha iyisindir umarım :))
sanada günaydın canım. nasıl olayım aynı hala, hatta daha öfkeli. dün hiç konuşmadık eşimle oda bişey demedi. onunla yatmadım ayrı yattım sabahta beni işe bıraktı hiç konuşmadım. yabancı gibi davrandım.ama ne olacak bilmiyorum
günaydın canlar bugün kendimi o kadar iyi hissediyorumki kaynananız akşam geçirmek harika oluyor vallaha tabii birde eşimle aramızı düzeltsek dahada iyi olurdu
Ahkeske tatsızlıgın bu sekilde sessiz kalarak büyümesi çok daha beter bişey yaa keşke konuşsaydınız.bi de keşke ayrı yatmasaydın.seni çoook iyi anlıyorum.ben de yaşadım bikaç kez.şeytan dürttü de dürttü ama yapmadım.hem sonra mecbur geri döncem.hem de günaha girmemek adına..en iyisi var ya arkanı bile dönmeden yatmak.gözleri de kapatmak.o çatlasın o dayansın...bugün konusursunuz umarım.yoksa başka şeyler de binecek üstüne..
Kralkaya senin hikayeni de merakla bekliyorum bi yandan da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?