selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyup geliyorum
eşimle anlaşmamız vardı ikimizde face kullanmıyoduk meğersem beyfendi beni kandırıyomuş faceden milletle konuşup duruyomuş. ancak beni salak yerine koymuş. evelsi günde bi msj yakalamıştım bi kıza çekilmiş bende tanıyorum o kızı ama onun çekmediğini başka bi arkadaşının çektiğini söledi tabi ki oda yalan. ne yapmam gerek
slm canım haoşgeldin. ne yaptın nasıl geçti doğumgünü
kücük adamın dogum günü kutlu olsun ALLAH uzunnnnnnnn uzunnnnnnn ömür versin saglıklı
mutlu huzurlu ve başarılı olsun hayatı boyunca benim içinde öp küçük adamı
İYİKİ DOGMUŞŞŞŞŞŞŞ
Merhaba canlar, bu topiği açandan Allah razı olsun. Ah keşke durumuna üzüldüm hayatım ben de yalandan nefret ederim. Sakin ol ama oturup konuş sakin sakin ama. Bir çözüm yolu bulunur daha çok yenisiniz yaptığı hoş görülecek bir şey değil ama işte ateşe körükle gitmemek gerekir. Ne olur üzülme arkadaşım. Yalan da olsa bırak o kıvransın ne mutlu sana ki suçlu sen değilsin o. Bunun altında ezilsin. Dimdik dur kocalarımızı kimselere kaptırma niyetinde değiliz:)) Bu arada ben kayınvalidemi o pislik cadıyı çekiştirmeye girmiştim buraya:))) Yazını okuyunca cevap vermek istedim:)) Düzelir inşallah. Yaptığı hatayı anlar bir daha tekrarlamaz umarım.
hoşbılduk canım çok güzel geçti öğlen okulda kutladık akşam babaannesigildeydik
çok güzel geçti bir sorun yaşamadıkoğlumda çok sevindi mutlu oldu kuzucum
sen ne yaptın eşinle yalan söylemesi konusunda
Hayırlï uğurlu olsun canım.allah sağlıklı, mutlu,uzun bir ömür versin oğluna.hele bir delikanlı olduğunu gör de hayırlısıyla,o duygularını tarif etmeye kelime bulabilecekmisin bakalım? Allah sizi birbirinize bağışlasın.
ohhh maşallah annesi rabbim en kötü günü öle olur inşallah.
konuşmuyorum canım eşimle onunda konuştuğu yok bak saat kaç oldu aramadı bile. ne olacak bilmiyorum. alıştı tabi benim her sorun sonrası konuşalım mı deyip aramama onu bekliyo ama yok öle bu sefer
tavrını koy canım hiç hoş değil böyle şeyler
yaa efsundan haberi olan vatmı hiç ses yok dolunayda yok hope de yok piayasada
noldu bu kızlara kaynana madurumu oldular yoksam
kızlar kırgınlığım hayal kırıklığım o kadar büyük ki içimde aynı yatağa girmek istemiyorum. kızgın öfkeli nefret edercesine o yaatağa girmektense ayrı yatmayı tercih ederim. aslında sabaha kadarda uyuyamadım ama bu sefer böle olmalı. herzaman alttan alan herzaman fedakarlık gösteren olmayacağım bu sefer. şuna bak saaat kaç oldu aramadı bile.
ya hanımlar ben kayınvalidemin bana söylediği terbiyesizce şeyleri unutamıyorum bi cvp vermediğim içinde sinir oluorum ya haliyle nişanlımı üzmek istemiyorum çünkü onun hiç bir günahı yok ama kadının söylediklerini kafamdan atamıyorum ne evine gitmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum nasıl yapsamda kafamdan atsam bunları iyi yaklaşmaya çalışıyorum hatta anneler günü için hediyede aldım sadece nişanlım üzülmesin diye kadının hiç şeyinde değil tabi kide ne aradı ne sordu ne bir özür hiç yani nasıl baş edicem bu kadınla ne yapsamda onu tam 12 den vursam öyle bişi söylesemde veya yapsamda bidaha bana bulaşmaya cesaret edemese yaaa...
konuyu görünce bende sıkıntılarımı yazmak istedim,kayınvalidem ist.oturuyor bizde tokatta oturuyoruz eşimde bende çalışıyoruz 2 çocuğumuz var ve yeni ev aldık borcumuz çok ve kayınvalidem çocuklara bakmak içim 3 aydır bizde kalıyor.Çocuklarım için herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bazende bardak taşıyor dün akşam olduğu gibi.Akşam yemeğimi yedim,çocukları uyutup yattım,kayınvalidemin sesiyle uyandım bi ara odamın kapısı açık eşime benim hakkımda ağzına geleni söylüyor,
benim gibi gelin istemiyormuş,kendi kızları gibi gelin getirmek istiyormuş evine
ben imansız,terbiyesiz bir insanmışım ona anne demiyormuşum inanın nişanlıyken ist olmasına rağmen sürekli arayıp anne diye hitap ederek hatrını sorardım ama birkere olsun bana kızım dememiştir,ismimle bile hitap etmez ve bende bana karşı soğukluğundan dolayı anne demeyi kestim.kocama sert ol erkek dediğin sert olur karısını konuşturmaz karşısında diyor ve bunun gibi hakmediğim bir sürü hakaret anlatamam hepsini yani.5 yıldır kendimi sevdiremedim bu kadına ne yemek yaptırırım ne bulaşık en ufak bir iş yapmasına izin vermem. dün akşam ki konuştukları çok ağır geldi ama en ağırıda eşimin geçip karşısına onu dinlemesiydi,bu konuda 2. kez eşimi dolduruyor ve eşim bana söz vermişti ne söylerse söylesin dinlemeyeceğim onuyu kapatacağım diye ama 1 saat boyunca onun saçma sapan sözlerini dinledi gece 12 de geldi yatağa sana yazıklar olsun dedim çıktım balkona 2 saat balkonda ağladım yanıma gelşpte bir çift laf etmedi bugün öğle arasında eve gittim yine konuşmadı benimle sanki hatalı benim çok üzülüyorum işyerinde gözlerim dolu dolu oturuyorum şuanda
konuyu görünce bende sıkıntılarımı yazmak istedim,kayınvalidem ist.oturuyor bizde tokatta oturuyoruz eşimde bende çalışıyoruz 2 çocuğumuz var ve yeni ev aldık borcumuz çok ve kayınvalidem çocuklara bakmak içim 3 aydır bizde kalıyor.Çocuklarım için herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bazende bardak taşıyor dün akşam olduğu gibi.Akşam yemeğimi yedim,çocukları uyutup yattım,kayınvalidemin sesiyle uyandım bi ara odamın kapısı açık eşime benim hakkımda ağzına geleni söylüyor,
benim gibi gelin istemiyormuş,kendi kızları gibi gelin getirmek istiyormuş evine
ben imansız,terbiyesiz bir insanmışım ona anne demiyormuşum inanın nişanlıyken ist olmasına rağmen sürekli arayıp anne diye hitap ederek hatrını sorardım ama birkere olsun bana kızım dememiştir,ismimle bile hitap etmez ve bende bana karşı soğukluğundan dolayı anne demeyi kestim.kocama sert ol erkek dediğin sert olur karısını konuşturmaz karşısında diyor ve bunun gibi hakmediğim bir sürü hakaret anlatamam hepsini yani.5 yıldır kendimi sevdiremedim bu kadına ne yemek yaptırırım ne bulaşık en ufak bir iş yapmasına izin vermem. dün akşam ki konuştukları çok ağır geldi ama en ağırıda eşimin geçip karşısına onu dinlemesiydi,bu konuda 2. kez eşimi dolduruyor ve eşim bana söz vermişti ne söylerse söylesin dinlemeyeceğim onuyu kapatacağım diye ama 1 saat boyunca onun saçma sapan sözlerini dinledi gece 12 de geldi yatağa sana yazıklar olsun dedim çıktım balkona 2 saat balkonda ağladım yanıma gelşpte bir çift laf etmedi bugün öğle arasında eve gittim yine konuşmadı benimle sanki hatalı benim çok üzülüyorum işyerinde gözlerim dolu dolu oturuyorum şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?