Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

slm canım haoşgeldin. ne yaptın nasıl geçti doğumgünü

hoşbılduk canım çok güzel geçti öğlen okulda kutladık akşam babaannesigildeydik
çok güzel geçti bir sorun yaşamadık oğlumda çok sevindi mutlu oldu kuzucum
sen ne yaptın eşinle yalan söylemesi konusunda

çook teşekkür ederim canım rabbim olmayanlarada versin yaşatsın bu mutluluğu

allah sendende razı olsun buyur çekiştir bakalım

ohhh maşallah annesi rabbim en kötü günü öle olur inşallah.
konuşmuyorum canım eşimle onunda konuştuğu yok bak saat kaç oldu aramadı bile. ne olacak bilmiyorum. alıştı tabi benim her sorun sonrası konuşalım mı deyip aramama onu bekliyo ama yok öle bu sefer

amin canım teşekkürler

tavrını koy canım hiç hoş değil böyle şeyler

yaa efsundan haberi olan vatmı hiç ses yok dolunayda yok hope de yok piayasada
noldu bu kızlara kaynana madurumu oldular yoksam

Peki hayatım hadi bu sefer senin istediğin gibi olsun. Bakalım işe yarayacak mı? Ama sinirler daha çok geriliyor ve gün gün insan birbirinden daha çok soğuyor

Canlarım yazacağım gerisini de öğlenciyim ben okuldayım ancak tenefüs aralarında bir de boş derslerde girebiliyorum. Ooooo daha neler var neler :)))

ya hanımlar ben kayınvalidemin bana söylediği terbiyesizce şeyleri unutamıyorum bi cvp vermediğim içinde sinir oluorum ya haliyle nişanlımı üzmek istemiyorum çünkü onun hiç bir günahı yok ama kadının söylediklerini kafamdan atamıyorum ne evine gitmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum nasıl yapsamda kafamdan atsam bunları iyi yaklaşmaya çalışıyorum hatta anneler günü için hediyede aldım sadece nişanlım üzülmesin diye kadının hiç şeyinde değil tabi kide ne aradı ne sordu ne bir özür hiç yani nasıl baş edicem bu kadınla ne yapsamda onu tam 12 den vursam öyle bişi söylesemde veya yapsamda bidaha bana bulaşmaya cesaret edemese yaaa...

konuyu görünce bende sıkıntılarımı yazmak istedim,kayınvalidem ist.oturuyor bizde tokatta oturuyoruz eşimde bende çalışıyoruz 2 çocuğumuz var ve yeni ev aldık borcumuz çok ve kayınvalidem çocuklara bakmak içim 3 aydır bizde kalıyor.Çocuklarım için herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bazende bardak taşıyor dün akşam olduğu gibi.Akşam yemeğimi yedim,çocukları uyutup yattım,kayınvalidemin sesiyle uyandım bi ara odamın kapısı açık eşime benim hakkımda ağzına geleni söylüyor,

benim gibi gelin istemiyormuş,kendi kızları gibi gelin getirmek istiyormuş evine
ben imansız,terbiyesiz bir insanmışım ona anne demiyormuşum inanın nişanlıyken ist olmasına rağmen sürekli arayıp anne diye hitap ederek hatrını sorardım ama birkere olsun bana kızım dememiştir,ismimle bile hitap etmez ve bende bana karşı soğukluğundan dolayı anne demeyi kestim.kocama sert ol erkek dediğin sert olur karısını konuşturmaz karşısında diyor ve bunun gibi hakmediğim bir sürü hakaret anlatamam hepsini yani.5 yıldır kendimi sevdiremedim bu kadına ne yemek yaptırırım ne bulaşık en ufak bir iş yapmasına izin vermem. dün akşam ki konuştukları çok ağır geldi ama en ağırıda eşimin geçip karşısına onu dinlemesiydi,bu konuda 2. kez eşimi dolduruyor ve eşim bana söz vermişti ne söylerse söylesin dinlemeyeceğim onuyu kapatacağım diye ama 1 saat boyunca onun saçma sapan sözlerini dinledi gece 12 de geldi yatağa sana yazıklar olsun dedim çıktım balkona 2 saat balkonda ağladım yanıma gelşpte bir çift laf etmedi bugün öğle arasında eve gittim yine konuşmadı benimle sanki hatalı benim çok üzülüyorum işyerinde gözlerim dolu dolu oturuyorum şuanda

canım daha nişanlıyken mi yapıyo bunları. çok yanlış düşünüyosun bence eğer öleyse. bırak nişanlın üzülsün ver cevabını eğer başta vermezsen evlenince daha kötü olur. nişanlında bir üzülür iki üzülür eğer anneci değilsede ağzının payını verir annesinin ama sakın susma lütfen. o anda ver cevabını. böle yapmazsan öle senin dediğin gibi tam 12den vursam birdaha bulaşmasa falan olmaz yani. cevabını vere vere susturacaksın.kırmadan sakinlik ve güzellikle güle güle söle laflarını. haklıyken haksız duruma düşmeden yapmalısın. başta yaptın yaptın sonra çok zor

canım inan çok zor yaşadıkların. en kötüsüde insanın eşinin yanında olmaması. ama bu eşlerimiz böle işte analarının ağızlarına bakıyolar. sakin ol canım. eşinle konuşmaya çalış çok kırıldığını söle. sakin sakin konuşmayı dene bakalım. gerçi erkekler tamam der sonra yine aynıııııı. allah yardımcın olsun canım. daha doğrusu yardımcımız olsun...

canım inan çok zor yaşadıkların. en kötüsüde insanın eşinin yanında olmaması. ama bu eşlerimiz böle işte analarının ağızlarına bakıyolar. sakin ol canım. eşinle konuşmaya çalış çok kırıldığını söle. sakin sakin konuşmayı dene bakalım. gerçi erkekler tamam der sonra yine aynıııııı. allah yardımcın olsun canım. daha doğrusu yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…