iş bitecek çıkış yaklaştı eve gitmek istmiyorum ama başka gidecek yerim yok. Mecburum o eve gitmeye kimseyi görmek istemiyorum ne kv ne görümce ama başka çarem yok işte. Yoruldum allahım yardım et. Ne yapacağım bilmiyorum nasıl bi akşam olacak baakalım eşimi görmek istemiyorum. Onu süründürrmek istiyorum. Ama nasıl offf offff dua edin kızlar.
iş bitecek çıkış yaklaştı eve gitmek istmiyorum ama başka gidecek yerim yok. mecburum o eve gitmeye kimseyi görmek istemiyorum ne kv ne görümce ama başka çarem yok işte. yoruldum allahım yardım et. ne yapacağım bilmiyorum nasıl bi akşam olacak baakalım eşimi görmek istemiyorum. onu süründürrmek istiyorum. ama nasıl offf offff dua edin kızlar.
canım ne yaptın nasıl geçti akşam ?
öle geçti işte. eşimle hiç konuşmadık zaten. benimde işlerim vardı onları yapıp yattım direk.
bazen böyle durumlarda o çok kızgın anlarda konuşmaktansa , bekleyip sakinleşmek iyi olur. ağızdan çıkan lafların dönüşü olmuyor çünkü. için içini yiyordur eminim, aklında bir sürü senaryo, süphe... ama duygularına yenilmeyen akıllı kadını oynarsan karlı çıkarsın. sen sakin kal, ve güçlü olduğunu ona hissettir. evliliğin başlarında adam nasıl alışırsa öyle de gider. sürünsün yalvarsın bakalım biraz. olgunluğu hiç elden bırakma canım. kocan seni kaybedeceği korkusuna kapılsın paniklesin biraz.
canım inan çok zor yaşadıkların. en kötüsüde insanın eşinin yanında olmaması. ama bu eşlerimiz böle işte analarının ağızlarına bakıyolar. sakin ol canım. eşinle konuşmaya çalış çok kırıldığını söle. sakin sakin konuşmayı dene bakalım. gerçi erkekler tamam der sonra yine aynıııııı. allah yardımcın olsun canım. daha doğrusu yardımcımız olsun...
akşam eve gitmeyi hiç istemiyorum yüzünü görünce sinirlerim tepeme çıkıyo.
akşam eve gitmeyi hiç istemiyorum yüzünü görünce sinirlerim tepeme çıkıyo.
canım inan seni çok ii anlıyorum ama ne yapmalı nasıl olur diyecek bişey bulamıyo insan
ben böyle utanmaz bir kadın görmedim öğle arası eve gittim eşiminde onunda yüzüne bakmadım.Eşim gece konuştuğu lafları duyduğumu söylemiş. aldım oğlumu balkonda oturuyorum yemeğe çağırdı yine gitmedim sonra gelmiş yanıma ne var bunda alınacak ben senin yüzünede söylerim bunları demezmi,cevap verme gereği bile duymadım kapattım balkon kapısını suratına
Hem de ne utanmazlık!!! Mutlu oluyo mu acaba böyle yaparak.bırak anneliğe insanlığa bile sıgmayan şeyler bunlar.nasıl bir ruh hali ben anlamış degilim
ay cok üzüldüm ne cıkıyosa bu erkekleren cıkıyo herşeyi onlar yapıyor aynı benimkinide bi kere yakaladım beni uyuyo zannediyolardı konuştuda konuştu kadın neymiş ben surat yapmışım sen bir ay kal elini bir işe sürme ben surat yapmayayımda ki yapsın sonra eşim geldi sen nasıl kocasın dedim oturup annenle benim cekiştiriyosun benmişim onu diyen bir hışım nasıl üstüme egildi bana bak bi daha surat yaptıgını görmeyecegim falan sen kimin evinde kimi istimiyosun falan tabi ben dururmuyum gecenin bi yarısı bagıra bagıra yeter be sendende ailendede bıktım yeter ben kimseyi cekmek zorunda degilm dedimiştim ama kadın nasıl doldurmuş nasıl resmen adamın içine şeytan girmiş aran 5 ay gecti bekliyolarki ben cagırayım onları hiç cagırırmıyım yani kocalar analarını cenesin kapatamıyorlar oyurup bi güzel dinliyolarkonuyu görünce bende sıkıntılarımı yazmak istedim,kayınvalidem ist.oturuyor bizde tokatta oturuyoruz eşimde bende çalışıyoruz 2 çocuğumuz var ve yeni ev aldık borcumuz çok ve kayınvalidem çocuklara bakmak içim 3 aydır bizde kalıyor.Çocuklarım için herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bazende bardak taşıyor dün akşam olduğu gibi.Akşam yemeğimi yedim,çocukları uyutup yattım,kayınvalidemin sesiyle uyandım bi ara odamın kapısı açık eşime benim hakkımda ağzına geleni söylüyor,
benim gibi gelin istemiyormuş,kendi kızları gibi gelin getirmek istiyormuş evine
ben imansız,terbiyesiz bir insanmışım ona anne demiyormuşum inanın nişanlıyken ist olmasına rağmen sürekli arayıp anne diye hitap ederek hatrını sorardım ama birkere olsun bana kızım dememiştir,ismimle bile hitap etmez ve bende bana karşı soğukluğundan dolayı anne demeyi kestim.kocama sert ol erkek dediğin sert olur karısını konuşturmaz karşısında diyor ve bunun gibi hakmediğim bir sürü hakaret anlatamam hepsini yani.5 yıldır kendimi sevdiremedim bu kadına ne yemek yaptırırım ne bulaşık en ufak bir iş yapmasına izin vermem. dün akşam ki konuştukları çok ağır geldi ama en ağırıda eşimin geçip karşısına onu dinlemesiydi,bu konuda 2. kez eşimi dolduruyor ve eşim bana söz vermişti ne söylerse söylesin dinlemeyeceğim onuyu kapatacağım diye ama 1 saat boyunca onun saçma sapan sözlerini dinledi gece 12 de geldi yatağa sana yazıklar olsun dedim çıktım balkona 2 saat balkonda ağladım yanıma gelşpte bir çift laf etmedi bugün öğle arasında eve gittim yine konuşmadı benimle sanki hatalı benim çok üzülüyorum işyerinde gözlerim dolu dolu oturuyorum şuanda
üstüne üstlük kendisine anne diye hitap etmediğim için bana çok kırgınmış hanımefendi,annelik kelimesini o kadına yakıştırmıyorum ve ölene kadarda ağzımdan çıkmayacak anne kelimesi.el kızı değilmi el yetişdirdi bizim istediğimiz gibi değil diyor,gülermisin ağlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?