hay allahim böyle seyleri okudukcaa inanamiyorum ya... millet herseyin hesabini yapar olmus!! Erkek evlat yetistiriyorsun magdem, hazirligini tedbirini ona göre önceden al dimi ama...
hic birsey yapmiyorlar birde piskin piskin ben yaptim diyip geziolar..
valla birsey diyimmi canim ben evlendigimden beri hic bir altinini takmadim.. hepsi kasada! Evde 2 güzel zarif bileklik var teyzemden onlari arada gezmeye, dügüne giderken takiyorum. Ama o nenemden kalma altinlari asla takmadim inat degilmi!! Sanki ben gidip en pahalisini alicaktim.. hayvan degiliz ya halden anliyoruz herhalde!
Eger dügün alisverisine götürseydi tek kalin bir trabzon hasiri isteyecektim!! onu takardimda.... o yüzden bende esimden mehir olarak istedim. Ama setin orta boy bilekligi bana dügünde taki olarak takildi?! Mehir taki olarak takilirmi bilmiyorum ama sanirim takilmaz.
Dügünden 1-2 ay sonra kp demisti bana takimin devami borcumuz olsun diye... ama ne kadar ciddi söyledi bilemicem.
kp severim ama kv pek sevmem cok soguk allah biliyor ya!!
Kimseden bir beklentim yok inanirmisin... allaha havale ettim. Etme bulma dünyasi. Kat kat cekeceklerdir elbet....
günaydın arkadaşlar nasılsınız moralim çok bozuk yine offf ne yapsam bilmiyorum,2 saat bile küs durmayan adam benimle 2 gündür konuşmuyor sanki ben suçluyum,annesinin hakaretlerine sustum saygısızlık yapmadım,tek yaptığım şey konuşmamak bir çift laf bile etmedim bunun içinmi benimle konuşmuyo ben hak etmiyorum bunları çok kırgınım eşime yazıklar olsun ona.annesi sert ol erkek dediğin karısını konuşturmaz dediği için yapıyo sanırım annesine erkekliğini ispat ediyo,kafayı yemek üzereyim.dün akşam yatıyorum analı oğullu geçmişler oturma odasına birde kapıyıda kapatıyorlar,açmışlar komedi filmi kahkahalar havada uçuşuyo,nasıl yapar eşim bunu ben orda ona kırgınken suçum olmadığı halde nasıl bişey olmamış gibi davranır kahkaha atar.bu akşam iş çıkışı çocuklarımıda alıp anneme gidicem biraz kafamı toparlamam gerek o evde daha kötü oluyorum.
günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin
günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin
günaydın arkadaşlar nasılsınız moralim çok bozuk yine offf ne yapsam bilmiyorum,2 saat bile küs durmayan adam benimle 2 gündür konuşmuyor sanki ben suçluyum,annesinin hakaretlerine sustum saygısızlık yapmadım,tek yaptığım şey konuşmamak bir çift laf bile etmedim bunun içinmi benimle konuşmuyo ben hak etmiyorum bunları çok kırgınım eşime yazıklar olsun ona.annesi sert ol erkek dediğin karısını konuşturmaz dediği için yapıyo sanırım annesine erkekliğini ispat ediyo,kafayı yemek üzereyim.dün akşam yatıyorum analı oğullu geçmişler oturma odasına birde kapıyıda kapatıyorlar,açmışlar komedi filmi kahkahalar havada uçuşuyo,nasıl yapar eşim bunu ben orda ona kırgınken suçum olmadığı halde nasıl bişey olmamış gibi davranır kahkaha atar.bu akşam iş çıkışı çocuklarımıda alıp anneme gidicem biraz kafamı toparlamam gerek o evde daha kötü oluyorum.
Günaydın canlar. Gününüz aydın olsun, Cumanız mübarek olsun. Ah keşke nasılsın canım var mı bir gelişme? Aklım sende kaldı.
GÜNAYDIN CANIM. dün sizi dinledim ayrı yatakta yatmadım o bi uçta ben bi uçta uyuduk. eşim geç geldi zaten o geldiğinde uyuyodum. ve yine aynı konuşmadık bi değişiklik yok. bide görümcemlerde oturmaya gidecekmişiz öle plan yapıyo kendi kendine daha doğrusu kv ile. hiç bana soran bile yok gidelim mi diye. bende sabah arabada ben biryere gidemem dedim nie diyo gidemem niesi yok dedim. zorla kaşınıyo adama bak yaa bişey yok gibi davranıyo. mail attım birsürü laf saydım yazık dedim. kaybettin eske ben yok artık dedim. çok kırgınım yaa çok. bu davranışlarıda dahada çok sinirlendiriyo beni.
Hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ufff benimkide aynıdır bu konuda. Konuşmaz sen konuşunca da dinler asla cevap vermez, daha doğrusu veremez:))) Sıkma canını adam olacaklar ancak yontuluyorlar hayatım odunlar :) Gül gitsin kızzz:) İki de göbek at vallahi, yok say sen onu aynı yatakta daha zulüm ona dön kıçını ohhh yat aşağı, yatmadan şöyle iç gıcıklayıcı bir parfum sıkmayı unutma
kızlar benim kayınvalidemle ilgili sıkıntım şöyle benim adıma karar veriyo olması örneğin kına gecesi elbisen şurda dikilecek düğün elbisen şurda dikilecek nişan elbisemi aldığım yeri beğenmemiş kendi istediği olsun istiyor istediği olmayacak tabi :) nişanlımla aram çok iyi onun yüzünden bikaç defa kavga ettik bu böyle mi sürecek korkuyorum beni çok seviyo ve çok duygusal bi yapısı var :)
kayınvalideme tavrımı koydum şöyle ki görüşmüyorum zorunda olmadıkça.devlet sektöründe çalışmış yıllarca amirlik yapmış yani insanları yönetmiş evindekileri de tabi... beni de yönetmeye çalışıyordu taviz vermeyince kendimden aramız soğuk nişanlım üzülüyo ben onun üzülmesini de istemiyorum. Sonuçta bende kayınvalidemi anne olarak görmek onunla dertleşmek alışverişe çıkmak beraber vakit geçirmek isterdim ama olmayınca olmuyo kadın kzıyla bile görüşmüyo yani off ya bu soğukluk hep böyle mi sürecek
kızım allah ne deyim sana emi hiç gülesim yoktu valla.allah da seni güldürsün.
ya varya böle zamanlarda aileme daha da ihtiyaç duyuyorum gideceği bi kapı yok hiç...
Canım benim aynı durumdayız ne yapalım birbirimiz varız işte. Benim annemde yok babamda. Ben ne yapayım. İyi ki sizler varsınız. Kaç yaşındasın sen. Nerde oturuyorsun Ankara da? Sakıncası yoksa tabi:)
26 yaşındayım canım küşüğüm daha. etlikte oturuyorum. sen?
:)) Bak sana abla olabilirim:) 33 yaşındayım ümitköyde oturuyorum:))
Canım benim üste çıkma politikalrı bunlar kim ne derse desin bunlar annelerinde etkileniyoooorrr(( sıkma canını çık git annenlere, ev gelincede söyle bir arkadaşına arasın seni kahkahalarla konuş sende. Ayy çok sinirlendim şimdi.
Canım benim üste çıkma politikalrı bunlar kim ne derse desin bunlar annelerinde etkileniyoooorrr(( sıkma canını çık git annenlere, ev gelincede söyle bir arkadaşına arasın seni kahkahalarla konuş sende. Ayy çok sinirlendim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?