Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

annem çok çekmiş zamanında kaynana ve kaynatayla yaşamış yıllarca onlar yüzünden annem çok dayak yedi babamdan bunları görerek büyüdüm asla taviz vermem kendimden yaparsam bu kendime yaptığım saygısızlık olur bu dünyaya bi defa geldim

dün akşam kahkalarını duyunca beynim uyuştu sanki nasıl yapar bunu ben orda kırgınken anlamıyorum yaa iki gecedir bana arkasını dönüpte yatıyor tabi bende ona,ama onun bu duyarsızlığı beni deli ediyor,benimle oturup hiç sohbet etmeyen saat 9 da yatan adam annesiyle gece 12 lere kadar sohbet ediyor.anlayacağınız ben yokmuşum gibi davranıyor,ama ona bensizliği öyle bir yaşatacağım ki o zaman anlayacak.şuan işteyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

Sakin ol canım görür onlar el mi yaman biz mi:)) Üüzlme sadaece buna dayanamam. Onları onların silahı ile vuracaksın. Sen neşeli görün sen kahkaha at. Ayy sen hiç hürrem izlemiyor musun. Ben arasıra Hürrem oldum ben derim arkadaşlara tabi :)) Sen DE hÜRREM OL BEN ÇOK BEĞENİYORUM ONU. Çatlat onları. Kayınvaliden hep mi senle kalıyor.

evlenirken kız verir gibi ağladı zırladı
dün bana diyor yazk çocuğumun annesi babası yok yanında
sanki benim var dedim
kendi çapında laf söylüyor çekiliyor .

yok canım allahıma şükürler olsun benimle yaşamıyor çocuklara bakmak için geldi,yeni ev aldık borcumuz çok bakıcıya ayıracak bütçemiz olmadığı için eşim getirdi.çocuklarım için herşeyine katlanıyorum bütün pasaklılıklarına dağınıklığına daha neler neler.....
canım o kadına aldırış etmiyorum daha önce neler söledi bana babam ben 10 yaşındayken vefat etti canım annem bizi tek başına büyüttü neymiş ben dul kadın beslemesiymişim (kapaksız kazanda kaynamışım) hayatımda böyle bir lafı ilk defa duydum aile terbiyesi görmemişim ve bunun gibi bir çok hakaret en ufak bir şey söylesem benden kötü kimse yok ama benim üzülmemin sebebi eşim bana bi anda ters döndü ve 2 gündür konuşmuyor benimle.

evlenirken kız verir gibi ağladı zırladı
dün bana diyor yazk çocuğumun annesi babası yok yanında
sanki benim var dedim
kendi çapında laf söylüyor çekiliyor .

Biz ana kuzusu değiliz hayatım . Annemizde yok babamızda. Mantar gibi yerden bittik. Tövbe tövbe. Manyak bu kadınlar yaaa. Şeytan diyor ki:)) Ahh neler diyor neler... Kocanla çok iyi ol tüm sülale ile iyi ol çatlat onu hırsından kriz geçirsin kudursun diyor:)) EE arasıra şeytana da uymak lazım demi :))) Bizimki çatlamanın hangi aşamasında acep :))

Ücülmeeee çennnnn:))) Ama bir daha duysan bile eşine söyleme. Çekiştirdiğini mi duydun yat kulağının üzerine. Azıcık politik olun hayatım. Şimdi ne oldu kayınvalidenin ekmeğine yağ sürüldü. Zevkten dört köşe. Kayınvalidem neler neler söylüyor benim hakkımda. Hiiç söylemiyorum eşime. Duydun madem hiiç seslenme bekle fırsatını kolla. Bir gün onun yanında eşinin yani sen de çok yoruluyorsun filan de, kaynanana eşinin yanında iyi davran. O görsün onun hakkında eşine iyi şeyler söyle. Söyle ki o seni şikayet ettiğinde lafı ağzına tıkasın o seni seviyor sense bana şikayet ediyorsun desin. Kız bir dene bak gör:) O çatlayacak hırsından:))

Takıldım kaldım burada. Evi süpürmem bir de duş almam gerekiyor. Siz yazın ben ara ara okurum. Kendinize iyi bakın. Sakın ücülmeyiinnn. Onları öldürmeyeceğiz süründüreceğiz

banunasya yazılarını okuyunca valla benim sinirim bozuldu.Allahım sana sabır vermiş vallahi.ben direk valizi toplayıp anneme gidiyordum en ufak şeyde ama şimdi valizi toplamadan bi kaç kez düşünüyorum:))yıpratıyor ilişkiyi diye.beni ondan onu benden sogutuyor tartışma ve kavgalar.en kötüsüde unutulmuyor oluşu(

ben hamileligimin ilk 5 ayında gerek hormonlarım yüzünden gerekse eşimin hamile psikolojisini çok idrak edememesinden çok agladım çok üzüldüm.çok ölmek istedim.aile içindeki huzursuzluk hiç bir şeye benzemiyor.benim en agrıma giden agzından kötü bir söz çıkmıştı.haklı olduğum bi konuda surat asıyorum diye bana suratına s.....demişti .terbiyem müsade etmedi.(anladınız siz onu:))

neyse birde annesi ile ilgili bir problem yaşadık (bizde kaldıgı dönem)banunasyanın dediği gibi kayınvaldenin söylediği yaptıgı bi yerde bastırılabiliyorda,eşimde bana trip yapmıştı konuşmuyordu.sinirli sinirli yüzüme bakıyordu.başkalarıyla gülerek benle ise hiçmişim gibi konuşuyordu ya da konuşmuyordu.(inattır eşim ve geri adım atmayı bayanın gönlünü almayı çok bilmez.çok agladım ben evlendiğimden bu yana)yanlız kavgalarımız tartışmalarımız eşimi ilk zamana göre baya değiştirdi.benim istediğim gibi tam anlamıyla oldu diyemem ama en azından kendi kararlarını kendi vermeye başladı.ilk evlendiğimizde babasının ve annesinin lafını çok dinliyordu.imam nikahı yapılacak geline hediye ne vereceksin diyor imam babasına bakıyor bizimki :))ne diim diye..bana demiyor ki ne istiyorsun:)bunun gibi şeyler her neyse.

geneliniz çalışıyor bu çok güzel.ben biyoloji öğrt okudum ama atanamadım.ücretli öğrt yapıyordum ama 1 ay önce bıraktım.hamilelikten dolayı.ama bayan saglam basmalı ayaklarını cidden.

Banunasya aynı durumdayız biliyormusun annesi yüzünden 2 haftadır konuşmuyoruz zoraki konuşmamız gereken şeylerde suratıma bakmadan cevap veriyor annesi gideli 3gün oldu 3 gündürde ayrı yatıyor akşam annesi aradı kahkaha atıyor telde gidip o an boğazını sıkmak istedim valla

selammmm hatuncuklaaarrrrrr nasılsınız???
kızlar işten çıktım pazartesi günü biraz bunalımdaydım giremedim kaç gündür kusuruma bakmayın
geçmişi okumaya kallktım annnaaammmmm almış başını gitmiş vallllaaaa

canım nerelerdesin yaa meraklandırdın bizi. tahmin ettik işten çıktığını ama merak ettik işte senide. uff kimseler yoktu zaten topikte

Efsuncum günaydın. Nasısın merak ettim ne yaptın işi

işten çıktım canım evdeyim artık

ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn

en sinir olduğum şeydir bu inaşşallh kızıda alıp gitmiyordur

efsuncum bu arada ben bugün regl oldum,senin de haberin olsun istedim..umudumuz bu ay da yarım kaldı........

herşeyin hayırlısı canım bozma moralini rabbim sağlık sıhhat versin yine inaşşallh olacak bebişlerimiz...

efsun nerelerdeki :26::26::26:

işten çıktım bunalımdaydım bunalımdan çıktım geldim

canım nerelerdesin yaa meraklandırdın bizi. tahmin ettik işten çıktığını ama merak ettik işte senide. uff kimseler yoktu zaten topikte

vallla kafam o kadar dağınıktı ki girip haber veremedim canım kusuara bakmayın
pazartesiden beri anca topladım kendimi
ama artık iyiyim evet kimse yokmuş genelde geçmişe baktımda yeni arkidişçikler katılmış aramıza hoşgelmişler...

yok yaa götürmedi kızı saçmalama anne dedi.
kızım anlat yaa nasıl oldu nasıl ayrıldın işten ne dedin

aferim görümcene
cumartesi konuştum işte işten ayrılmak istiyorum diye neden falan dedi dedim
hakkımda işte efsunun evli işe ihtiaycı var falan fıstık demişti ya onu dedim
lavaboya giderken duydum dedim kıvırma modları işte elemanları korkutmak için falan
düşün istersen 1 hafta gelme dedi ben karar verdim dedi işte ölee oldu pazarteside çıktım

canım valla ii olmuş zaten bunu istiyodun. bak kurtuldun bir dertten ne güzel oldu. yeni iş aramaları var mı şimdi ne yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…