- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
tammaaaam olar valla ablacım
merhaba canım hoşgeldin tepkini göstermekle en iyisini yapmışsın. sakin canını sıkma başta nasıl alıştırırsan öle devam eder. tebrik ederim seni böle devam et sakında canını sıkma nişanlında alışır birşey olmaz en iyisi mesafe valla en doğru yoldasın...
dün akşam kahkalarını duyunca beynim uyuştu sanki nasıl yapar bunu ben orda kırgınken anlamıyorum yaa iki gecedir bana arkasını dönüpte yatıyor tabi bende ona,ama onun bu duyarsızlığı beni deli ediyor,benimle oturup hiç sohbet etmeyen saat 9 da yatan adam annesiyle gece 12 lere kadar sohbet ediyor.anlayacağınız ben yokmuşum gibi davranıyor,ama ona bensizliği öyle bir yaşatacağım ki o zaman anlayacak.şuan işteyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
:)) Çlaışıyordun değil mi? Ben öğlenciyim şimdi evdeyim. 12 gibi çıkıyorum evden.
çalışıyorum abla. resmi bi dairede muhasebedeyim. sabah sekiz akşam 5 yani ben.
Sakin ol canım görür onlar el mi yaman biz mi:)) Üüzlme sadaece buna dayanamam. Onları onların silahı ile vuracaksın. Sen neşeli görün sen kahkaha at. Ayy sen hiç hürrem izlemiyor musun. Ben arasıra Hürrem oldum ben derim arkadaşlara tabi :)) Sen DE hÜRREM OL BEN ÇOK BEĞENİYORUM ONU. Çatlat onları. Kayınvaliden hep mi senle kalıyor.
evlenirken kız verir gibi ağladı zırladı
dün bana diyor yazk çocuğumun annesi babası yok yanında
sanki benim var dedim
kendi çapında laf söylüyor çekiliyor .
yok canım allahıma şükürler olsun benimle yaşamıyor çocuklara bakmak için geldi,yeni ev aldık borcumuz çok bakıcıya ayıracak bütçemiz olmadığı için eşim getirdi.çocuklarım için herşeyine katlanıyorum bütün pasaklılıklarına dağınıklığına daha neler neler.....
canım o kadına aldırış etmiyorum daha önce neler söledi bana babam ben 10 yaşındayken vefat etti canım annem bizi tek başına büyüttü neymiş ben dul kadın beslemesiymişim (kapaksız kazanda kaynamışım) hayatımda böyle bir lafı ilk defa duydum aile terbiyesi görmemişim ve bunun gibi bir çok hakaret en ufak bir şey söylesem benden kötü kimse yok ama benim üzülmemin sebebi eşim bana bi anda ters döndü ve 2 gündür konuşmuyor benimle.
dün akşam kahkalarını duyunca beynim uyuştu sanki nasıl yapar bunu ben orda kırgınken anlamıyorum yaa iki gecedir bana arkasını dönüpte yatıyor tabi bende ona,ama onun bu duyarsızlığı beni deli ediyor,benimle oturup hiç sohbet etmeyen saat 9 da yatan adam annesiyle gece 12 lere kadar sohbet ediyor.anlayacağınız ben yokmuşum gibi davranıyor,ama ona bensizliği öyle bir yaşatacağım ki o zaman anlayacak.şuan işteyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
selammmm hatuncuklaaarrrrrr nasılsınız???
kızlar işten çıktım pazartesi günü biraz bunalımdaydım giremedim kaç gündür kusuruma bakmayın
geçmişi okumaya kallktım annnaaammmmm almış başını gitmiş vallllaaaa
Efsuncum günaydın. Nasısın merak ettim ne yaptın işi
ben eve bişey alıyorum tamam kv ile beraber oturabilirim ama insan evim deyip bişeyler almak istiyo. kadın tutup kızana beğendiysen al kızım sen götür diyo... ne yaparsınnnnnnnnnnnnn
efsuncum bu arada ben bugün regl oldum,senin de haberin olsun istedim..umudumuz bu ay da yarım kaldı........
efsun nerelerdeki :26::26::26:
canım nerelerdesin yaa meraklandırdın bizi. tahmin ettik işten çıktığını ama merak ettik işte senide. uff kimseler yoktu zaten topikte
yok yaa götürmedi kızı saçmalama anne dedi.
kızım anlat yaa nasıl oldu nasıl ayrıldın işten ne dedin
aferim görümcene
cumartesi konuştum işte işten ayrılmak istiyorum diye neden falan dedi dedim
hakkımda işte efsunun evli işe ihtiaycı var falan fıstık demişti ya onu dedim
lavaboya giderken duydum dedim kıvırma modları işte elemanları korkutmak için falan
düşün istersen 1 hafta gelme dedi ben karar verdim dedi işte ölee oldu pazarteside çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?