- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
canım valla ii olmuş zaten bunu istiyodun. bak kurtuldun bir dertten ne güzel oldu.yeni iş aramaları var mı şimdi ne yapacaksın.
ilk 2 3 gün çok ağladım 4 yıldır orası evim olmuştu sanki
eşim çok destek oldu sağolsun....
eninde sonunda olacaktı kendim çıkmak daha iii olur diye düşündüm
iç muhasebede vardı bi iş eşim istemedi
şimdilik evdeyim ayın 14 ünü bekliyorum pek umudum olmasada...
belki bebişim gelir
canım rabbim gönlüne göre versin böle daha ii olur inşallah. hadi bakalım bebiş için güzel çalış bak
geçen ay çalıştım ama fazla değildi ondan umudum yok
14 de kırmızım gelirse artık bu ayda çalışmaya devam
sen eşinle nasılısın ben yokken biraz sıkıntılar olmuş sanırım
hadi bakalım görelim bu ay seni
canım biraz değil baya bi sorun doluyum ben bu aralar. eşimle konuşmuyorum
neden konuşmuyorsun canım yaaaaa
geçmişten az baktım ama karışık oldu bayaa girmeyince
faceden başkasına yazdı yalan söyledi mi diye
sordun mu peki ne dedi ne açıklama yaptı
canım baştan anlatayım sana. önce telinde bi msj gördüm işte nie yüzüme bakmıyosun arkadaş değilmiyiz falan filan die kayıtlı bi no değildi bende noyu aldım ve aradım tanıdığım bi iş arkadaşı çıktı şok oldum sordum yok ben çekmedim o msj başkası çekmiş falan filan dedi uzatmak istemedim tamam dedim kapattım konuyu. ertesi gün öğrendim ki face kullanıyomuş başkasından tesadüfen öğrendim şok oldum. çünkü anlaşma yapmıştık ve face kullanmak yoktu ama o kullanıyomuş meğer bana yalan sölüyomuş sadece gerçekten hala aklım almıyı bana yalan sölemesini. iki gündür konuşmuyorum. beni gerizekalı yerine koydu bana face kullanıyo diyen kişiyede yok canım kullanmıyoruz biz öle anlaşmaştık falan dedim bi baktım ama doğru rezil oldum yani
benim eşiminkide faturalı eskiden arkadaşları alır mesaj çeker başkalarını aralardı eskiden deli oluyordum
kızdım sonradan bıraktılar çok şükür
ama seninki açık ve net sanırım kendi yaptığı
ve evet söz verip neden kullanmış seni küçük düşürmüş gerçekten
ama oturup konuş önce kimseye telini vermeni istemiyorum de
faceyi neden kullandığını sor
haklı olsanda yinede bi dinle bakalım ne diyor
dinledim bi açıklaması yok ki özür dilerim şu bu diyo ancak evet hatalıyım diyo sadece o kadar. ama ben affedemiyorum ve bir müddet affetmeyi düşünmüyorum sürünsün. böle olmaz insan adım atarken eşini düşünmeli rahatsız olur mu die. öle o adımı atmalı.
özür dileyince hersey bitiyor sanıyolar zaten...
hatalar sürekli olunca artık hata sayılmaza de sende
bırak sürünsün dicem hatalı aslında suçlu ama soğumasın bu seferde
zaten kayınnoşla oturuyon özelin kısıtlı
hiç konusmuyomusun şimdi
hoşbulduk cnaım kayananama ne zaman kızsam kadın arıyor soruyro ya deli olcam
kötü kadın değilde işte ne bilim aman
ya soğuma gibi bi lüksü beyimizin. bana msj çekti yüzüne bile bakamıyorum sensiz bi hiçim ne olur yapma die ama daha da yapacağım sürünsün çünkü ben bu olayı ilk defa yaşamıyorum öncedende yaşamıştım ve ağlamıştı özür dilerim die eee ne oldu şimdi yine aynı şey.o yüzden çeksin biraz çok kırıldım efsun yaaa valla şoktayım hala gerçekten çok canım acıdı. zaten birsürü problemle uğraşıyorum. yeter yaa benimde yüzüm gülsün istiyorum artık. tek suçum sevmek deli gibi sevmek
benimki gibi desene kötü değil ama iyide anlaşıyoruz sayılmaz
bazen suçlu olsalarda zeytinyağ gibi üste çıkmayı biliyorlar ya ondan dedim di
ooooo yüzüne bile bakamıyorum heeee ooohhhhh iiii oluyor
haklısın canım kırılmakta bide önceside varmış bırak sürünsün dursun biraz
az daha sürtsün burnu bakalım
evet bacım tek suçumuz deli gibi sevmek aşık olmakkk....
benimkide kızdırdı beni yeğenimin gösterisi varmış anaokulunda oraya gideyim dedim otur evde ne işin var dedi
şimdi işte hem hastasın (idrar yollarımda yanma var dünden beri ) hemde gezmek istiyorsun diyor
kızdım bende sonra özür diliyor şimdide sen git ben seni almaya gelirim diyor
aaahh bu erkekler yokmu bacım yaaa
canım boşver git sen bu erkekler böle işte uyuzlar. idrar yolları önemli ama doktora gitmelisin mutlaka enfeksiyon vardır ve o enfeksiyon geçmeden bebiş de olmaz dikkat et yani
giDesiM falan kaçtı valla canıM yaaa
daha önceDenDe varDı benDe ilaç içtiM öncekilerDen geçti biraz
aşırı dereceDe yok sanırıM benDe Doktor sıkıntın yok DeMişti
bu ara üşüttüM sanırıM biraz onDanDır Diye DüşünüyoruM
annesi üşütme ama dikkat et önemli bi sürece gireceksin. bunlara dikkat etmelisin. eğer günlük akıntın falan çok olursa git dr ye ihmal etme.
canım git yaa nie öle hevesim kaçtı diyosun. boşver eşinde gelip alsın çık git yaaa. hep böle hevesim kaçtı diyoruz onların dedikleri oluyo boşver git işte ne güzel.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
MDK55, 18eylul+, KaRaKiZ3834, gabortoz, AHKESKE+
hoşgeldiniz kızlarrr
nasılsın 18eylülcüm
O ara çıkmıstım ksura bakma efsun..iyiyim çok şükür evimdeyim.sorunsuz güzel gidiyo hersey.sen nasılsın isten çıkmıssın hakkında hayırlısı olsun
akıttım çok çok azalDı valla bu ara yok Desem yeri var yani
sadece dün yanma başladı işte şuanda oda azaldı
3 var daha yaaa test yaptım negatif çıktı ama kırmızılar gelmedende insan ümit bağlıyor yinede işte
yeğenim sadece 1 tane şarkı söyleyecekmiş aslında ama ablamda davet etti işte nebilim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?