- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
canım kendini sıkma öle rahat ol daha bakman için çok erken.
ayrıca isterse hiç görevi olmasın yiğeninin ablan çağırmış git tabiki de benim fırsatım ols ahiç durmam valla. bence mutlaka gitmelisin efsuncum
evet erken de 1 haftadır rüyamda hamile kadınlar bir sürü yavru köpekler görmeye başladım acaba malum mu oluyor diyorum
amannnn ayın 14 de gelecek kırmızılarım hayaller boş yine nasıl olsa düşünmemek engüzeli dimi
kocişe kızdım yaaa ne bilim yaa ablamda öle gelmesende olur gibi sadece şarkı söyleyecek falan dedi işte
kocama da şimdi gitmicem diye mesaj attım tavır yaptım şimdi nasıl ben gidiyorum diyeyim
bi daha git dese tamam gidim bari dicem ama atmadı oda
Kızlar ufak tefek sorularım sorunlarım oluyo.konu açıyım diyorum.ama bu topikteki arkadaşlar yani sizlerle paylaşmak istiyorum o yüzden başka yere gidesim yok.kendimiunutuyoum sonra sizleri okuyorum yetiyo..sizi gercek arkadaslarım gibi hissetmeye basladım.anormal miyim yoksa normal mi bilemedim simdi
Kızlar ufak tefek sorularım sorunlarım oluyo.konu açıyım diyorum.ama bu topikteki arkadaşlar yani sizlerle paylaşmak istiyorum o yüzden başka yere gidesim yok.kendimiunutuyoum sonra sizleri okuyorum yetiyo..sizi gercek arkadaslarım gibi hissetmeye basladım.anormal miyim yoksa normal mi bilemedim simdi
Efsuncum ben d gösteriye git derim degisiklik iste ne güzel..bbis konusunda da ben yazmıstım kırmızıların geldigini..burdan neclasu ile konustuk ovulasyon testi siparis ettik.benimkiler geldi.adetim bitsin baslicam kullanmaya.umudumuz devam etmekte..senden de hayırlı haber bekliyoruz.test icin erken negatif cıkması normal tabii..bikac güncük sabret bakalım..
Ahkeske durumunu takip ediyorum.bi an önce düzelin insallah..bi de ankaradaymıssın!ah memleketim!!! Ondan mı kanım ısındı acep sana
bi de efsun sen nerdesin
ablam gel dedi çok ısrar etti gidiyorum ben vazgeçtim de canım ne olacak.
üstüne üstlük kendisine anne diye hitap etmediğim için bana çok kırgınmış hanımefendi,annelik kelimesini o kadına yakıştırmıyorum ve ölene kadarda ağzımdan çıkmayacak anne kelimesi.el kızı değilmi el yetişdirdi bizim istediğimiz gibi değil diyor,gülermisin ağlarmısın
Efsuncum ben d gösteriye git derim degisiklik iste ne güzel..bbis konusunda da ben yazmıstım kırmızıların geldigini..burdan neclasu ile konustuk ovulasyon testi siparis ettik.benimkiler geldi.adetim bitsin baslicam kullanmaya.umudumuz devam etmekte..senden de hayırlı haber bekliyoruz.test icin erken negatif cıkması normal tabii..bikac güncük sabret bakalım..
Ahkeske durumunu takip ediyorum.bi an önce düzelin insallah..bi de ankaradaymıssın!ah memleketim!!! Ondan mı kanım ısındı acep sana
bi de efsun sen nerdesin
aynen canım 4 yıllık evliyim hiç bir başım sıkıştığında gitmemişimdir yardım istemeye oğluda öyle. zaten en son eşim gelip anneme dediki siz babamı getirmezsem kızınızı vermezsiniz diye getirdim babamı beni kimsesiz kabul edin ben zaten böyle büyüdüm falan dedi. ama ben hala aynı kafaayım eşim hala der keşke istemeseydik bende derim sana evlenene kadar babalık yapmamış bari böle ödesin birazcık hakkını.
bizimki bide pişkin pişkin milletin yanında söylüyo bigün yılbaşı bütün akrabalar oturuyoruz nasıl açtı konuyu hatırlamıyorum. bende herkesin içinde dedim ben açmıyorum konuyu ama sen niye kurcalıyosun sonra akrabalarına dedimki sizin oralarda namus üzerine söz verilince tutulmuyomu kp im tutmuyoda dedim. öle mors oldu.
bende zaten hiç altın sevmem hepsini bozdurup bankaya koydum hemen. hatta bikereinde dükkan açacak eşimi aramış demiş duruyosa bana biraz para falan eşimde demiş o para gelininin parası ben karışmam yüzün varsa ara iste demiş. arayamadı bile uyanık bide eşimi arayıp istiyo.
gelinlik yaptırıyorum diyo nekadar sanki parasını o verecek dedim 900 ne gerek var 250 yede gelinlik var diyo. tam yüzsüz ya. bide çok gırgır adamdır aslında ama iki yüzlüdür. öle bunları konuşuruz ama yazınca kavga gibi duruyo baya sakin geçiyo bu konuşmalar ama laf sokuluyo işte sesssiiz sesssiz.
kv. de ise perde yaptırdı iki odaya bide diyoki size takı falan takamam bunu takı yerine sayın. yahu takmasan zaten laf etmem bari böle pazarlık gibi konuşmasa.
bide kızı boşandı onun eski perdeleri var bana diyo bak çok güzel al tak. yok diyorum ısrar ısrar perdeyi nasıl övüyo dayanamadım en son sen kullan çok beğendiysen dedim.
yani perde güzel olabilir ama boşanılan bir evden eşya alıp kullanınca sanki ordaki kötü enerji gelcek gibi hissettim. kadına bunu diyemiyorumda sonuçta kızı yanlış anlar.
Oldukça yakınmısızişten çıktım bunalımdaydım yeni kendime geldim
okudum canım hayırlısı artık... inşşallh hayırlı haberi veririm yaaaa ama pek sanmıyorum
testi ne kadara sipariş ettiniz canım tutmadıysa bu ay bende sipariş edeyim diyorum da
ben samsundanım canım yakınız ankaraya
bnm bugün 3. günüm teste başlayalı.ilk geldiği gün adetimin 6.günüydü 4 saat idrarımı tuttum ve iki saat hiçbir sıvı almadım öle gerekiyormş.çok zor oldu ama neyse.yaptm ve kopkoyu iki çizgiyi gördüm.demekki adetliyken yumurtlayanlardanmışım bnde.nadirde olsa oluyomuş.hergün yapıyorum.gittikçe çizgiler silikleşiyor.bklm birkaç ay daha olmazsa dr. a gidicem tekrar anormal bişey bnce adetliyken yumurtlamak.
Oldukça yakınmısıztest 24 liraya mal oldu.markası da laboquick..seninki tutmustur insallah.tutmadıysa da bununla denersiin.hadi bakalım hayırlısı,ben baslıcam bikaç güne
yok canım allahıma şükürler olsun benimle yaşamıyor çocuklara bakmak için geldi,yeni ev aldık borcumuz çok bakıcıya ayıracak bütçemiz olmadığı için eşim getirdi.çocuklarım için herşeyine katlanıyorum bütün pasaklılıklarına dağınıklığına daha neler neler.....
canım o kadına aldırış etmiyorum daha önce neler söledi bana babam ben 10 yaşındayken vefat etti canım annem bizi tek başına büyüttü neymiş ben dul kadın beslemesiymişim (kapaksız kazanda kaynamışım) hayatımda böyle bir lafı ilk defa duydum aile terbiyesi görmemişim ve bunun gibi bir çok hakaret en ufak bir şey söylesem benden kötü kimse yok ama benim üzülmemin sebebi eşim bana bi anda ters döndü ve 2 gündür konuşmuyor benimle.
Banunasya aynı durumdayız biliyormusun annesi yüzünden 2 haftadır konuşmuyoruz zoraki konuşmamız gereken şeylerde suratıma bakmadan cevap veriyor annesi gideli 3gün oldu 3 gündürde ayrı yatıyor akşam annesi aradı kahkaha atıyor telde gidip o an boğazını sıkmak istedim valla
selammmm hatuncuklaaarrrrrr nasılsınız???
kızlar işten çıktım pazartesi günü biraz bunalımdaydım giremedim kaç gündür kusuruma bakmayın
geçmişi okumaya kallktım annnaaammmmm almış başını gitmiş vallllaaaa
vallla kafam o kadar dağınıktı ki girip haber veremedim canım kusuara bakmayın
pazartesiden beri anca topladım kendimi
ama artık iyiyimevet kimse yokmuş genelde geçmişe baktımda yeni arkidişçikler katılmış aramıza hoşgelmişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?