Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Efsuncum ben d gösteriye git derim degisiklik iste ne güzel..bbis konusunda da ben yazmıstım kırmızıların geldigini..burdan neclasu ile konustuk ovulasyon testi siparis ettik.benimkiler geldi.adetim bitsin baslicam kullanmaya.umudumuz devam etmekte..senden de hayırlı haber bekliyoruz.test icin erken negatif cıkması normal tabii..bikac güncük sabret bakalım..
Ahkeske durumunu takip ediyorum.bi an önce düzelin insallah..bi de ankaradaymıssın!ah memleketim!!! Ondan mı kanım ısındı acep sana
bi de efsun sen nerdesin

evet erken de 1 haftadır rüyamda hamile kadınlar bir sürü yavru köpekler görmeye başladım acaba malum mu oluyor diyorum
amannnn ayın 14 de gelecek kırmızılarım hayaller boş yine nasıl olsa düşünmemek engüzeli dimi

kocişe kızdım yaaa ne bilim yaa ablamda öle gelmesende olur gibi sadece şarkı söyleyecek falan dedi işte
kocama da şimdi gitmicem diye mesaj attım tavır yaptım şimdi nasıl ben gidiyorum diyeyim
bi daha git dese tamam gidim bari dicem ama atmadı oda

Kızlar ufak tefek sorularım sorunlarım oluyo.konu açıyım diyorum.ama bu topikteki arkadaşlar yani sizlerle paylaşmak istiyorum o yüzden başka yere gidesim yok.kendimiunutuyoum sonra sizleri okuyorum yetiyo..sizi gercek arkadaslarım gibi hissetmeye basladım.anormal miyim yoksa normal mi bilemedim simdi

ablam gel dedi çok ısrar etti gidiyorum ben vazgeçtim de canım ne olacak.

bence normal valla çünkü bende öleyim bende evde net yok direk işe gelir gelmez ayy kızlar ne yptı acaba nasıllar deyip hemen neti açıyorum. burada konuşmakm çok ii geliyo. ben gerçekten bi arkadaş gibi görüyorum sizleri valla.

bence normal valla çünkü bende öleyim bende evde net yok direk işe gelir gelmez ayy kızlar ne yptı acaba nasıllar deyip hemen neti açıyorum. burada konuşmakm çok ii geliyo. ben gerçekten bi arkadaş gibi görüyorum sizleri valla.

işten çıktım bunalımdaydım yeni kendime geldim
okudum canım hayırlısı artık... inşşallh hayırlı haberi veririm yaaaa ama pek sanmıyorum
testi ne kadara sipariş ettiniz canım tutmadıysa bu ay bende sipariş edeyim diyorum da
ben samsundanım canım yakınız ankaraya

aynen bende o yüzden konu açmadım hiç baktım herkes aynıymış
gitme şekerim tabikiiii bizi bırakma
bende öyle hissediyorum valla sanki 40 yıllık arkadaş gibi bizim topik
hepimiz anorlmal olduk kv yüzünden

ablam gel dedi çok ısrar etti gidiyorum ben vazgeçtim de canım ne olacak.

heeee işte aradığım dahihanece fikir buydu çok sağol tatlım

kendi kızıda birgün gider el kızı olursa aynı muameleti görsün. kendiside otursun seyretsin . sende ne üzülüyorsun ne varki bunda dersein

bnm bugün 3. günüm teste başlayalı.ilk geldiği gün adetimin 6.günüydü 4 saat idrarımı tuttum ve iki saat hiçbir sıvı almadım öle gerekiyormş.çok zor oldu ama neyse.yaptm ve kopkoyu iki çizgiyi gördüm.demekki adetliyken yumurtlayanlardanmışım bnde.nadirde olsa oluyomuş.hergün yapıyorum.gittikçe çizgiler silikleşiyor.bklm birkaç ay daha olmazsa dr. a gidicem tekrar anormal bişey bnce adetliyken yumurtlamak.

Ben de kaynanamın kıskançlıklarından nefret ediyorum! Geçen gün kayınpederim kaynanama sen çirkinsin dedi o anda hemen konuyu bana çevirdi düşünsene kızım sana da eşin bunları söylermiş falan diye..Ben hiç terbiyemi bozmuyorum onlar gibi değilim çok farklı kültürlerimiz

sanki baskasinin kullanilmis esyalarini kullanmak zorundayiz, ne alakaysa. Maksat para gitmesin, cok muhtactik sanki paralarina.
Taki konusundada zaten takiosa kendi serefi icin takio... millet lafini edecek sen degil ya :)

Oldukça yakınmısız test 24 liraya mal oldu.markası da laboquick..seninki tutmustur insallah.tutmadıysa da bununla denersiin.hadi bakalım hayırlısı,ben baslıcam bikaç güne

Çok enteresan,adetliyken olması..neyse sen yine de boş geçmeseydin hadi hayırlısı yaa heyecanlandımm..

Oldukça yakınmısız test 24 liraya mal oldu.markası da laboquick..seninki tutmustur insallah.tutmadıysa da bununla denersiin.hadi bakalım hayırlısı,ben baslıcam bikaç güne

günaydın canım 2 gün kaldı bakalım hayırlısı
bende alırım duruma göre

mrb kızlar şu aralar bende bunalımlar geçiriyorum kayınvalidem yüzünden Kayınvalidem kötü bir insan değil aslında ama psikolojik olarak çökmüş biri sürekli bunalımda Dublex daireyi paylaşıyoruz yani hep beraberiz ufak çocuğum var fazla dışrı çıkamıyorum ondan başka kimseyi görmüyorum doğru dürüst ama o da sürekli bunalımda sürekli söyleniyor sürekli eskiyi hatırlayıp dert yanıyo Çok çok ince fikirli biri ne desen hemen kendi üstüne alınıp seni kırıyo neden böyle dedin diye Sadece bana karşı değil herkese krşı öyle ve bu yüzden neredeyse hiç arkadaşı akrabası yok.. Çok bunalıyorum sürekli söylenmesinden herşeye alınmasından bunaldım Dışarı çıksa bi iki arkadaşıyla görüşse hemen eve gelip onların da kötü özelliklerini anlatıyo yok şöyle yaptılar yok böyle yaptılar diye.. Hiç kimseye güvenmiyor insanları sevmiyor geçmişinden dolayı ama benm suçum ne huzur istiyorum sadece huzur

ne ne ne neeee dul kadın beslemesimi kapaksız kazanmı
yazıklar olsun diyorum başkada bişe demiyorum

ANNESİ olan,
anne olan,
anne OLMAYI BEKLEYEN,
anne OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...

kız seni merak ede ede öldüm haaa

valla bende gelen giden oğlanın okulu doğum günü anneler günü derken
resmen uçuşa geçtim o yüzden fazla takılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…