Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

hemde baş üyemiz olursun canım baksana söz yok nişan yok
Kapanmakta ne demek ya insan bunu Allah için yapıyor
kendini hazır hissedersen ve istersen yapabileceğin bişi bu
kimse karışamaz
yandın valla arkadaşımm

benim kaynana tüm ailesini parmağında oynatıyor
bir şey istediğinde kayınbabam almazsa ağlarmış
resmen kayınbabam diyor napim ağlıyor diyor
bende eşimle kafa buluyorum bak ağlarım haa diyorum
gerçi biz ağlasakta boş kaç defa ağladık değişen bişi olmadı

kızınamı karalamış yok artık benim oğlaanda babaannesini çok sever ama ben onu hiç karalamam
ayrı tutmam gönderirim yanına
iyi etmişsin kız
benimkide çoktan kovulmayı hakettide işte

dikkatli gerekirse müdahale et bu çocukta kötü etki bırakıyor başka olaylarda oldu burada yazamıyacağım şimdi ,benim kaynana hiç masum değil,anlatmaya kalksan yine ben üzüleceğim

darısı başımıza valla 19 sene katlanamam sanırım 6 senede bitirdi beni

Tahmin edebiliyorum.. Sende inadına anası varken git sarıl öp yanına otur. Aşkımlı konuş bişeyler yap yaa. Benimki şimdiden ben annemlerin yanında aşkımlı cicimli konuşamam demeye başladı bile! Bende dedim size gelicem vakit bulduğumda en kısa zamanda ve sen ailenin yanında bana aşkm btanem hayatm diceksn hangsni istersen diyebilirsin dedim Oda bi gık cık etti ama sen bilirsin o zaman bana sakın yaklaşma 1 metre uzak dur dedim tamam tamam dicez dedi bakalım dicekmii?? yaşasın kötülükkkkk
Dedim canım..

abbooo aynı apartmanda sakın ama sakın oturma sevgilinide tehdit et
anası gitsin kapalısını bulsun canım sonra söylemediniz beni uyarmadınız diye gelip ağlama

lohusa kadına yaptıklarına bak allahından bulasıcalar
bakarlar yüzüne onlarda yüz yokki canım

Aynen ya. Napıcam bilmiyorum valla kendi bilmiyomu yani zorla kapanırsam hiç bi sevabının olmucağınıda öyle diyo. Ay bide hiss evlenince kapancak demesi benim sinirimi bozuyo ya nerden biliyon bana sordunmuda yaa? O değil bide aynı apartmanda oturucaz sürekli yüz yüze bakıcaz ya kötü olcaz yada o fikrinden vazgeçicek ben kesinlikle kendi isteğimle,kendimi hazır hissetmeden kapanamamki :26:

araya mesafe koy ve mesafeyi koru
samimiyet gereksiz
bu insanlardan ne çıkar belli bile olmaz

evet kötü demek az kalır ,ama allaha havale ettim o gelsin hakkından onun ,ölürse bir gram üzülmem bir köpek ölse belki aglarım üzülürümde ona ;aslaa

canım yaa allah yardımcın olsun Allah de
allahım biliyor neler yapacağını

anası gitsin kapalısını bulsun canım sonra söylemediniz beni uyarmadınız diye gelip ağlama

eyvah aynı apartman sen baya bir çile çekeceksin, buna şimdiden hazır ol ,aşk için değer mi,zaten nişan test 'tir bilmiyorum olmazsa olmazların var mıydı?

Canım böyle bi alternatifim yokki. Bunların 4-5 tane evleri vardı farklı yerlerde. Hepsini satıp 6 katlı apartman yaptırdılar. Sevgilim istiyo diyede en üstü dublex yaptılar oraya sevgilim oturcak. Yani başka evleri yok sevgilimde diyo evim varken gidip kirayamı oturuym o dublexi benim için yaptılar dalgamı geçiyon diyo

Seni çok iyi anlıyorum durumun çok zormuş cahil adamlarla uğraşılmaz hiç bir konuda tartışmaya bile girme değmez anlamazlarki
ben çok becerikliyim elimden her iş gelir bu defada onu kıskanıyor kaynanam ehliyetim var araba sürüyorum diye
kadın 55 yaşından sonra ehliyet aldı

benim kayınbabam hanım köylü bir kılıbık bir kılıbık tüm çevreside biliyor ve dalga geçiyorlar
oğullarıda analarını baş tacı etmiş

tabii uğramazlar hizmetçilik yapacak kimse yok ya etraflarında sende el kızısın ne yersen ye
onlar sadece kendini düşünen bencil yaratıklar

kızlar kaynanamla alt üst oturuyoruz ve herdafasında ya bana ya da eşime evimde oturuyonuz ya da oturuyor diyormuş ayrı ayrıyken ikimizede ve bela okuyo nedir bu böle anlamadım?

belamı okuyor bunamış demekki canım o napacan Allaha havale et

aferin kız helal olsun ezdirmeyin kendinizi madem destekçiniz yok kendi kendinizi korumayı başarın

sevincciiimmmmmm böyle bi topigin vardi da benim neden haberim yok??

saydırın saydırın en azından karşılarında sus pus oturan sadece dinleyen birileri olmadığını bilsinler
Allah yardım etsin kızına de lafı uzatamaz hemen yutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…