Ben daha evlenmedim 4-5 sene var daha. Uzun süredir bi ilişkim var sevgilimin annesiylede tanıştım. Çok iyi bi insan ben gelicem diye bi sürü şeyler yapmış çokta iyi davrandı ama gel gelelim benim içimden bi ses çok çektircek sana diyo. Aynı apartmanda oturcaz evlenirsek. Ve sevgilime şimdiden 'Hiss' evlenince kapancak bizim burası laf eder falan demiş çok sinir oldum.Bende sevgilime buna annen değil ben karar veririm dedim. İlerde bende buranın daimi üyesi olucam gibi gözüküyo :26:
aynı kardeş aynı benimde çok sabit fikirli kolay kolay caymaz bildiğinden. Yok kardeşim bende eşimden başka anlayışlı kimseya eşim koruyo o kolluyo beni ama öyle dikdatör olmuşki kendi içinde anlayamıyo bunu kendi annesi yani anneannede var bizde ikisi çok tartışıyo herşeyden ondan da olabiir diyorum bizde çok kavga ettik 10 ayda oda söylüyo ama nafile ben söyletiyorum da sanabilir
kızınamı karalamışyok artık benim oğlaanda babaannesini çok sever ama ben onu hiç karalamam
ayrı tutmam gönderirim yanına
iyi etmişsin kız
benimkide çoktan kovulmayı hakettide işte
Vallahi 19 yıldır sabır ediyordum patladım birden gözümün ucundan bana yapılan haksız müdahaleler , sözler geldi buraya kadar mış ben kaynana o cahil gelin rolünden bıkmıştım, o an herşeyi göze aldım ,eşim isterse beni boşasın dedim ki artık kız 19 olmuş başka çocuk yok ,rahatım yani kimsede 3 çocuk doğurmasın ! Tavsiye etmiyorum ,evlilik ve kaynana zor işler
Of ya bilmiyorum gerçekten. Sevgilimin babasına demişki ben kesinlikle gelinlerime kötü davranmıcam el üstünde tutcam sonra kaçar giderler valla demiş. Ama herkesede Hiss kapancak evlenince diyomuş Bi hiss'e sor bakalım öyle bi niyeti varmı demi ama? Ben zaten sevgilime herşey diyorum ben aynı apartmanda oturmak istemiyorum,annen bana karışmasın,bak annen bana kapancan evlenince derse sende arkamda durmassan çok kötü olur falan diye. Oda ya annem öyle bi insan değil karışmaz zaten sana ama bu kapanma konusunda çok hassas sadece bunu ister kapanana kadarda söyler diyo. Çıldırcam ya.Bende dedim gitsin o zaman kapalı gelin bulsun bunuda söylicem annenin yüzüne dedim söyle aşkm arkandayım diyo kendi bi b*k demiyo !! Bu erkekler bu kadar pısırık,ana kuzusu olmak zorundamı ya.
onların eli kolu o kadar uzunki heryere yetişir merak etme
huzursuzluk çıkartacaklarsa her türlü becerirler .benim kaynanada görümcede oğlunun yanında bi farklı o gidince bi farklıoluyorlar hep ikili oynadılar bu zamana kadar onlar varya bir şeytan bana yaptıklarını bir bilseniz 7 yıllık evliliğimde neler çektim eşimde onlara uydu hayatım zindan olmuştu.doğumdan eve geldim hastaneden eşimi üstüme yolladı daha 1 günlük lohusayım beni kendi evimden kvdu vede arkasına hadi gidelim bizde oğlum oda alsın çocuğunu anası gile defolsun gitsin dedi eşimde tık yok ve ben 22 yaşındayım ozamn ve utanmadan hağla yüzüme bakabiliyorlar
hemde baş üyemiz olursun canım baksana söz yok nişan yok
Kapanmakta ne demek ya insan bunu Allah için yapıyor
kendini hazır hissedersen ve istersen yapabileceğin bişi bu
kimse karışamaz
yandın valla arkadaşımm
bende patlamaktan korkuyorum işteeşimin ablasıyla daha önceden tanışıyorduk ve aramız çok iyiydi evlenince gittiği yerde hiç arkadaşı yoktu ben destek oldum ona sonra arkadaş bulunca kendine bizim samimiyet suya düştü biraz ben nişanlandım bi kez oturmaya davet etmedi beni herkesi çağırdı beni aramadı bile kayınvalidemde aynı şimdi heryere götürmek istiyorlar görümcem 2 günde bir halimi hatrımı soruyo ama benim kalbim kırıldı bi kere...
siz bizden tecrübelisiniz sonuçta ne yapmamı tavsiye edersiniz...
evet kötü demek az kalır ,ama allaha havale ettim o gelsin hakkından onun ,ölürse bir gram üzülmem bir köpek ölse belki aglarım üzülürümde ona ;aslaa
abbooo aynı apartmanda sakın ama sakın oturma sevgilinide tehdit et
anası gitsin kapalısını bulsun canım sonra söylemediniz beni uyarmadınız diye gelip ağlama
Of ya bilmiyorum gerçekten. Sevgilimin babasına demişki ben kesinlikle gelinlerime kötü davranmıcam el üstünde tutcam sonra kaçar giderler valla demiş. Ama herkesede Hiss kapancak evlenince diyomuş Bi hiss'e sor bakalım öyle bi niyeti varmı demi ama? Ben zaten sevgilime herşey diyorum ben aynı apartmanda oturmak istemiyorum,annen bana karışmasın,bak annen bana kapancan evlenince derse sende arkamda durmassan çok kötü olur falan diye. Oda ya annem öyle bi insan değil karışmaz zaten sana ama bu kapanma konusunda çok hassas sadece bunu ister kapanana kadarda söyler diyo. Çıldırcam ya.Bende dedim gitsin o zaman kapalı gelin bulsun bunuda söylicem annenin yüzüne dedim söyle aşkm arkandayım diyo kendi bi b*k demiyo !! Bu erkekler bu kadar pısırık,ana kuzusu olmak zorundamı ya.
abbooo aynı apartmanda sakın ama sakın oturma sevgilinide tehdit et
anası gitsin kapalısını bulsun canım sonra söylemediniz beni uyarmadınız diye gelip ağlama
Merhabalar,ben de kaynana ve kayınpeder dertlisiyim.Evleneli 5 sene oldu.Altlı üstlü oturuyoruz normalde ama onlar yılın çoğu zamanını köyde geçiriyorlar.Köyden hiç gelmeseler daha iyi.Kayınvalidemin sadece okuma yazması var ve kayınpederim ilkokul mezunu..Ve benim kendi babam üniversite mezunu ve din adamı.Neticede evliliğim acayip bir kültür çatışması içinde sürüp gidiyor.KAyınvalidem bize geldiğinde herşeye karışıyor.Kayınpederim annengille sık görüşme,gelme gitme diye kızıyor.Zaten onlara göre yemek yapamayan,hiç bir iş bilmez bir insan olduğum için onların akrabalarının yanında yeterince aşağılanıyorum.Eşim deseniz, o da aynı,beni çok sevdiğini söylüyor ama her fırsatta şunu yapamıyorsun,bunu yapamıyorsun.Ben üniversite mezunuyum,çalışmak istiyorum.Atamam olmuyor,puanlarım çok yüksek,dersanede çalışmak istiyorum izin vermiyor,ücretli öğretmenlik yapayım diyorum ona da izin yok.Kısacası evde çıldırışları yaşıyorum.
kocaları pısırık lafı hafif kalıyor eğer kayınbabam kılıbık olmasaydı zaten kaynana istediği gibi davranamazdı ,erkek erkek gibi olmalı ,onun kılıbık oluşuda gençken kaynanayı ezmişte ondan yaşlanınca şimdi o kayınbabayı eziyor oğullarıda analarına söz söyletmiyor, işin iç yüzü bu
offfffff ya bende nefret edıyorum kaynanamdan kızlear ben ıtıken gelıp gıder yer ıcer işini yaptırır temızlık yemek vs...sımdı rıdklı bı hamıleyım hıc kalkmamam gerekıyo bunu duydu duyalı evıme adım atmıyolar allah onu kahretsınnnn
seninki gelin diyormuş benimki herkesin içinde bu der BUmanyak yaaa
birgün dedimki bu değil benim bir adım var dedimşok oldu
kötü olmayalım derken hayatımızdan olduğumuzun farkındamısın
kızlar kaynanamla alt üst oturuyoruz ve herdafasında ya bana ya da eşime evimde oturuyonuz ya da oturuyor diyormuş ayrı ayrıyken ikimizede ve bela okuyo nedir bu böle anlamadım?
eşime kalsaydı ben daha çok eziyetler çekerdim psikolojim bile bozulurdu ,annesi benimle kavga ettikçe bende eşime çıkıştım oda annesini korudu hep,hiç benden yana olmadı ,suçum olmadıgı halde,kıskançlık krizleri yaşadı hep,işyerimde gelip rezillikler çıkardı ,çok badireler atlattım ama degişirmi? hayır o huy onunla mezara kadar gider ,allah yardım etsin hepimize,sanada tavsiyem eşin arkadan degilse kendini ezdirme haklıysan ver lafını sustukça tepene çıkıyolar çünkü ,seni ezemiceni anlaması lazım öncelikle
Of valla sıkıldım bu insanlardan ben yaKayınvalidem geldi sinirlerimi altüst etti defoldu gitti. Ya bebeğim olacak özeniyorum onu bile kursağımda bıraktılar. Vay efendim kendi kızı beşik bile alamamış vay efendim kayınvalidesi hic ilgilenmemiş. Bende en sonunda tutamadım çenemi. Siz ne kadar ilgileniyorsunuzki gelininizle onlardan bekliyorsunuz acaba? dedim Kadın dumur oldu 9 ay gecti gitti bir kere bile telefon açıp kızım nasılsın demediler ki ailem uzakta burada hic kimsem yok. Şimdi kalkmış bana sen şanslısın demeye getiriyor kendince yok kızı çok yokluk çekmiş yok bilmemne napayim nüfusumami alayim yani şimdi. Ben sıkıntı çekerken kim vardı yanımda hiç kimse! Bu konuşmayı eşimede anlattım sadece bumu yoksa hakaret filan oldumu dedi hayır dedim sadece bunları söyledim. İyi demişsin dedi 7 yıldır sus sus sus tamam artık sabırda bir yere kadar. Kırmadan saydırıyorum arttık valla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?