Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ilginacım aslına bakarsan evliliğin ilk ayları paylaşamıyolar benim eşimin aileside öyleydi her akşam ordaydım eşim almaya gelirdi akşam, ama tavrımı koydum bzm evimiz yokmu dedim ozaman evimizde beklicem seni dedim, benim eşimde annesine düşkün beni işe bırakır sabah anasına kahvaltıya gider, sen hamilesin aslında bu durumda eşine dinlenmek istiyorum diyerek evde kalabilirsiniz, eşin muhatap olsun ona söle ne istiyosan ona yaptır, halsizim dinlenicem rahatsızda etmesin seni, ailen yanında yokmu uzaklarmı, birazda ailenin yanında olması lazım mesela yakınsalar 2 günde gelsinler seni boş bırakmasınlar, arkan olmasıda çok önemli canım,seni kimsesiz sanırlarsa üstüne gelirler, dediğim gibi görüşmek istemiyosan hamileyim evimde dinlenicem de çık işin içinden, benim durumuma ne diceksin kendi kardeşim benim evliliğime yılan oldu biliyomusun sırf kıskançlık yaptığı ve eminim ben kaynanama gitmediğim aram bozulduğu için zil takıp oynuyodur ama onuda görücem Allaha havale ediyorum herkesi...

günaydın kızlar..
artık kimse kayınvalidesiyle sorun yaşamıyo buraya da ondan girmiyo heralde tamam yaşamayın,herşey güzel gitsin,sinir,stres,sorun olmasın ama yine de girin şu topiğe yaaaaaaa

bencede yaaa gelin artık sohbet ediyorduk en azında

seninki daha kötü vallahi.kendi kardeşin olunca canı insanın daha çok yanar. ya hastayım desemde geliyor ya da çağırıyor.anlayış sıfır.ayaklarım şişiyor eve gidip uzatmak istiyorum diyorum burda uzat diyor.ailemle de aynı semtteyim ama annem çok gelip gitme taraftarı değil.hoş olmadığını düşünüyor normal olarak.anneme bu durumları anlatmadım çünkü biliyorum annem hemen düşman olur onlara.daha kötü olsun istemiyorum.ben de allaha havale ediyorum.elimden başka bişey gelmez.

bnm 9 ay olmak üzere evlendiğim.1 yıl da nişanlılık dönemi var.kendimi harap ediyorum kv nin dediklerini kafama takarak.bşka bişey değil.Allah a havale ediyorum.ama bazı konularda gerçktn iyi o konudada hakkını yiyemem...bazen diyorum acaba bnmi fazla abartıyorum diye.özellikle insan içinde sapıtma huyu vardır bnm kv nin.sonra diyolar ALLAH sabır versin ne fena bu böle diye.o zmn anlıyorm haklı olduğumu...

Son düzenleme:
ben de yazayım kaynanamı:) benim kaynanam Allah tan uzakta yoksa çok çok zorluk yaşardık arada bir geliyor kendisi çok yalancıdır ama öyle büyük şeyler olmasına gerek yok çok basit bişey bile anlatsa içine kendi düşüncelerini de o olayda olmuş gibi katar muhabbeti hiç çekilmez..mesela yağmur yağdı diyecek ama o der ki bir yağmur yağdı ortalığı sel götürdü 5 kişi sele kapıldı zor kurtardılar:) bunu o kadar gerçekçi anlatır ki inanırsınız..sonra eltime beni kötüler yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatır bana da onu kötüler:)üstüne bi de beni ona över onu bana...Allah tan eltimle aram iyi de sorun yapmıyoruz..önceden çok zorluk çekiyordum ama artık onu da öyle kabul ettim anlattıklarında ne doğru ne yanlış anlayabiliyorum..eşim izin verse beni ezmeye de çalışır o potansiyel de var ama sağolsun o konuda iyidir eşim laf söyletmez..benimki de böyle bi kaynana işte ne yapalım:)

kIZLAR MERHABA
Dün akşamdan beri kendi kendimi yiyorum kayınvalıdeye bırde kayınpeder eklendı tum akrabalarının yanında ne rencide edildiğim kaldı ne rezil olduğum kendimi çok kötü hissediyorum

hay Allah'ım nedir bu kaynanadan cektıgımız ama rabbıme yalvarıyorum benımde 2 tane erkek evladım var Allah o gunlerı gösterırse bende kayınvalıde olcam ama kendımden o kadra emınımkı asla karısmam hıcbırseylerıne cunku yasadıgım ıcın gelınlerıme yasatmam..

ah benım kv dede ıyı olsaydıda elelrını ayaklarını öpseydım sırtımda tasısaydım

ama malesef üzerıme geldıkce gelıyorlarr offffff

Ben size herseyı en bastan anlatayım
Bız 3 sene anlaşıp 2,5 senelık evlıyız toplamda 5,5 sene.Kayınvalıdemın su anda oturdugu ev kaynanası uzerıneymıs zamanında esımın tum halalarına hakkını verıp evı alıyorlar ama noter ustunde hıcbır belge olmadan babanne olunce bunlar mahkeme actı yıne hakkımızı ıstıyoruz dıye.Su an oturdugumuz ev kaynanam ustun ehalıyle yenı ev alınacagı ıcın bızım de yardım etmemız gerekıyor kırada oturmuyoruz sonucta ben her zmaan esıme 120 mılyarı asamayız 60 bız verırız 60 onlar alırız bı ev annenlere dıyordum dun akşam herkesın ortasında esımde uyuyor bu arada pıknıkten gelmıstık benı neden sınırlıyorsuın ben belkı gıdıp 150 mılyarlık ev alacagım sana mı soracagım dedı dedım anne benımde colugum cocugum olacak bende kendımı ona gore hazırlamalıyım evlenırken ben sızın sınırlarınızı zorladım mı ne aldıysanız kabulum demedım mı kı herseyı esım yaptı bu arada sonra kayınpeder vay efendım ıyı nıyetını suıstımal edıyormusum kotu nıyetlıymısım onların evını bı kez olsun benımsememısım bayram olurmus ortalıkta doncegıme annemın evıne gıdermısım kı bu arada aılem sehır dısında yılda ıkı kez gıdıyorum kurban bayramında dahıl anneler gununde bıze utum yok utu alın dedı aldık bı geldık eve kı utu zaten kendısı de almıs bende dedım kı anne ne lazımsa degıstırelım caycı dedıler bende caycı 140 lıra ve ıyı marka yoktu aldıgımız yerde daha ıyı bıse olsun demıstım vay efendım 140 lıranın agzını yapmısım en sonunda eve ne tadılat yaptıysanız odeyelım cıkın gıdın dedıler bır suru akrabanın yanında unıversıte mezunuymusum ıkı kelımeyı bır araya getıremıyormusm konusmaktan dınlemekten haberım yokmus offff daha neler neler
kendımı acız ezık bı varlık gıbı hıssettırdıler dun geceden bu yana uyku uyumadım kızlar atamıyorum kafamdan olanları soylenenlerı akşamdan berı ağlıyorum esım sen haklısın ama ıste gelınsın keske o lafları sen degılde ben soyleseydım kotu olmasaydın dıyor ama benım tek hatam mantıklı konusup yuzlerıne soylemektı

Ben size herseyı en bastan anlatayım
Bız 3 sene anlaşıp 2,5 senelık evlıyız toplamda 5,5 sene.Kayınvalıdemın su anda oturdugu ev kaynanası uzerıneymıs zamanında esımın tum halalarına hakkını verıp evı alıyorlar ama noter ustunde hıcbır belge olmadan babanne olunce bunlar mahkeme actı yıne hakkımızı ıstıyoruz dıye.Su an oturdugumuz ev kaynanam ustun ehalıyle yenı ev alınacagı ıcın bızım de yardım etmemız gerekıyor kırada oturmuyoruz sonucta ben her zmaan esıme 120 mılyarı asamayız 60 bız verırız 60 onlar alırız bı ev annenlere dıyordum dun akşam herkesın ortasında esımde uyuyor bu arada pıknıkten gelmıstık benı neden sınırlıyorsuın ben belkı gıdıp 150 mılyarlık ev alacagım sana mı soracagım dedı dedım anne benımde colugum cocugum olacak bende kendımı ona gore hazırlamalıyım evlenırken ben sızın sınırlarınızı zorladım mı ne aldıysanız kabulum demedım mı kı herseyı esım yaptı bu arada sonra kayınpeder vay efendım ıyı nıyetını suıstımal edıyormusum kotu nıyetlıymısım onların evını bı kez olsun benımsememısım bayram olurmus ortalıkta doncegıme annemın evıne gıdermısım kı bu arada aılem sehır dısında yılda ıkı kez gıdıyorum kurban bayramında dahıl anneler gununde bıze utum yok utu alın dedı aldık bı geldık eve kı utu zaten kendısı de almıs bende dedım kı anne ne lazımsa degıstırelım caycı dedıler bende caycı 140 lıra ve ıyı marka yoktu aldıgımız yerde daha ıyı bıse olsun demıstım vay efendım 140 lıranın agzını yapmısım en sonunda eve ne tadılat yaptıysanız odeyelım cıkın gıdın dedıler bır suru akrabanın yanında unıversıte mezunuymusum ıkı kelımeyı bır araya getıremıyormusm konusmaktan dınlemekten haberım yokmus offff daha neler neler
kendımı acız ezık bı varlık gıbı hıssettırdıler dun geceden bu yana uyku uyumadım kızlar atamıyorum kafamdan olanları soylenenlerı akşamdan berı ağlıyorum esım sen haklısın ama ıste gelınsın keske o lafları sen degılde ben soyleseydım kotu olmasaydın dıyor ama benım tek hatam mantıklı konusup yuzlerıne soylemektı

Ha bu arada kaynım amcamın kızıyla sırf almanyaya gıdebılmek için gızlıden herkesın karsı cıkmasına ragmen evlendı kızı da bıraktı ama resmıyette hala evlıler onda kıcımızı yırttık esımle yıne bız kotu olduk kayınvalıdem ve kayınpederım ben unv mezunuymusum yıllarca calışmısım ıyı bı karıyer yapmısım kendımı gelıstırmısım onların için koskoca bır hıcım malesef ınsan yerıne bıle konulmuyorum kaynımla konusmuyorum cunku bır cok saygısızlık yaptı bana esımde konusmuyor çunku calıştıgı aynı ısyerıne soktu onu ve kovuldu kaynım bır cok olaydan benı sorumlu tutuyorlar ya bunu soylemek ıstemıyorum ama galıba ben kayınvalıdemden de kayınpederımden de nefret edıyorummm bu cumleyı kurmak bıle benım içimı acıtıyor ama ne yapayım aılem sehır dısında burda kımsem yok bana sahıp cıkıcakları yere hep yalnzı hıssetırıyorlar

ben onun bır kez vıtrınınımı dokmus temızlemısım ya ben esımle anlaşırken yatalak annesını bena bırakıp gezmeye gıderdı hastanelerde refakatcı kendı oz yıgenlerı kardeslerı kalmazken ben kaldım ya hazmedemıyorum canım yaaa uyım bıraz dıyorum gozumun onune dun gece gelıyor kulaklarımda soyledıklerı
Onlar için gelın ortalıkta dolanan hızmet eden bırıymıs bana evını cocugunu teslım edıp gıdemıs bı kere oğlu elalemın kızlarını eve getırıp yan gelıp yatarken o eve gıdıp bulaşıgı camasırı utuyu yapan bendım ya ne dıyeyım kendımı nasıl ıfade edeyım ıcımden nasıl bu kırgınlıgı söküp atayım çaresizimmm

lanet olsun herşeye herkese lanet olsun. nefret ediyorum yaşamak istemiyorum artık bıktım yeter valla yeter.bune yaa bune kendi kendime sevgi yaşıyorum kendi başıma kaldım bu salak şehirde gitmek istiyorum yeter......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…