Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ya ben anlamıyorum ya bana da kendı evınde bal dök yala benım evımde öyle değilsin diyor ya kardesım senın evın kusura bakmada benım mıdemı kaldırıyor bulaşık makınesınden çıkardıgım herseyın ustunde yemek tabakaları yatalak annenın bezı mutfak çöpünde banyoya kendı öz oğlun gırmıyor tuvaletını eve kadar tutuyor dıyemedım işte mıdem kaldırmıyor evını temızlemeyı bıle dıyemedım bana gelmıs benım evımı benımsemıyorsun sana evımı teslım edıp cocugumu teslım edıp gıdemem mutfagını onun temıledıgı gıbı temızlemıyormusum ulan kadın senı mutfagını temızledıgım gıbı sen kendın temızlemıyorsun Allahtan kork dıyemıyorsun ıste

ayyyy inanmıyorum söyledikleri laflara yuh artık yuhhhhhhhhhhhhhh
sen doğru olanı yapmışsın canım kibarlığını bozmadan söyle içinde tutma sakın

lanet olsun herşeye herkese lanet olsun. nefret ediyorum yaşamak istemiyorum artık bıktım yeter valla yeter.bune yaa bune kendi kendime sevgi yaşıyorum kendi başıma kaldım bu salak şehirde gitmek istiyorum yeter......

canım sana ne oldu anlatsana yaaaa

canım eşinle ciddi ciddi konuş bu ne böyle daha yeni barıştınız sayılır
dost acı söyler bana kızma ama sanki eşinde bir haller var

canım yaaa sıkma kendini olan sana olur kimselere bişi olmaz ama eşine ciddi ciddi tavrını koy çalışıyormuşsun yoksa bir
süre ailenin yanına giderdin oda anlardı belki anyayı konyayı

yeni doğum yaptım 10 günlük oldu bebeğim kaynanam geldi deli ediyor beni yok 40 çıkmadan bebek yalnız bırakılmaz yok şöyle yapmayın yok böyle yapmayın offf

ayyyy inanmıyorum söyledikleri laflara yuh artık yuhhhhhhhhhhhhhh
sen doğru olanı yapmışsın canım kibarlığını bozmadan söyle içinde tutma sakın

Of Allahım bazen dayanacak gücüm kalmadı diyorum hayattan kopup kımseyle gorusmek ıstemıyorum iyiki şüürler olsun ki beni anlayan destekleyen bir eşim var
Ama malesef evlendiğinde sadece eşinle değil ailesıylede evlenıyorsun ne kadar senı savunsada eşin aılesını pofpoflamayınca oda etkılenıyor uzuluyor ve buda evliliğini etkılıyor hiçbirinin yuzunu değil sesini dahi duymak iatemıyorum ama gel gör ki eşim var arada kaldım ben bu şekilde konusurken kayınpederımde sen ne konustugunu bılmıyorsun susuyorum susuyorum artık iyice zıvanadan cıktın dıyor bana sırf onların ıstedıgını soylemıyorum mantıklı konusuyorum dıye

merablar herkese rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine istediğini her şeyi versin inşallah.
bende anlatayım azıcık benimkinin dün yaptığını

kk geldi gözler sulu bana diyorki buzdolabının üstüne tencereyle beraber pilavı senmi koydun hayır dedim.ağlıyor bide. ben niçin koyayım evinde yemek yemiyorum ki zaten tabi böyle demedim. herkesi tek tek arayacakmış. neymiş pilav yemyeşil olmuşta oraya koyulurmuymuşta. kasten kimse koymaz tezgahta yer yoktur konmuştur dedim. kim kötü niyetiyle bu plavda küflensin diye koyar ki. ay ben böyle uğraşıyorum işte her zaman.....

Al bitane daha numunelik işte herkesı arıyacakmıs amannnn benım kayınvalıdenın dunya malıyla işi yoktur hor kullanır kırar döker sonra gelıp bana evımı kendı evın gıbı gormuyosun temızlemıyorsun der ulan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım ki kayınvalıdeden hep laf işitirdik sımdı kayınpeder de eklendı kendı çamura sokar cıkarır karısını pıssın pasaklısın dagınıksın dıye banada kızar neymıs karısıymıs oooo alda başına çal karını sımdı topu topu

slm arkadaşlar nasılsınız,ben artık pes ediyorum kayınvlidenin yaptıkları dayanılmaz hal aldı çünkü,bütün söylediği sözleri inkar ediyor aramızdaki kırgınlıkları istanbuldaki kayınpederime kadar duyurdu oda beni aradı dün akşam nedir bu kırgınlıkların sebebi diye sordu bende baba olayların sana kadar yansıdığını bilmiyordum ama madem duymuşsun birde benden dinle dedim,sana senin karını kötülemek asla istemem ama sürekli benden memnun olmadığını ifade ediyor ve bunu çok çirkin birşekilde yapıyor oğlunu alıp karşısına gizli gizli konuşmalar vss vsss dedim, benim zoruma giden benden memnun olmaması değil hiçkimse dörtdörtlük değildir benimde hatalarım olabilir ama bunu benimle bir anne kız samimiyetinde alıp karşısına konuşmasını isterdim dedim.ve bana saydığı bütün çirkin kelimeleri söyledim.oda bana kızım sen onun kusuruna bakma o ara sıra patavatsızca atar sen yuvandaki huzuru bozma dedi beni çok mutlu etti çok anlayışlı davrandı.yarım saat sonra aradı kayınvalidemi ve inanın kocasına dediği şey ben asla öyle birşey demedim diyor bu kadar yalancı bir kadın görmedim. birde bana ne dese beğenirsiniz ben seni kocana kötülemiyorum asıl o bana geliyor seni kötülüyor dedi ve benim ipler koptu iyice eşimlede tartıştık baya konuşmuyorum onunla da.

pislik kadın ne olcak sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…