e kaynanan da aynısını yapıyor işte...başa kakmak budur canım...bunlarla yakınlaşma olmaz..şimdi benim yorumumu okuyanlar belki ne adi numaracı deyip beni ayıplamasınlar... özellkle kocanın yanında onlara çok güleryüzlü tatlı dilli ol. ama kocan yokken ne kendini ezdir, ne de çok açıl...yani uzaklaş mevzulardan...kocanın seni dinlemesi çok güzel bir şey canım sırtın yere gelmez Allahın izniyle..Tahammül edemedikleri de bu olsa gerek...:)) Ama biraz oynamalısın. kaynanan ben 150 lik ev istiyorum deyince, istersen 180 lik al, eşim bilir, canın sağ olsun de. Nasıl olsa 180 lik alamaz. Sizin bütçenize göre davranacak paşa paşa...hiç kendini üzme canım. bu devir böyle...oynamazsan oynatıyorlar, aşağılıyorlar, her dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Dediğim gibi, onlar melek de olsalar soğuk kanlı ve mesafeli olacaksın..Bazen de mevzuyu değiştir...Saf ayağına yat...Ah karnım of kardeşim, şu komşular da geçen gördüm ne kadar şişmanlamış....Falan filan...Yoksa baş olunmaz bunlarla canım...Daha yeni evlisin..Eşini baştan çıkar, onunla hep iyi ol...İçinden gelmeyecek
Çok haklısın canım gecenlerde oğluyla baskası yuzunden konusmadı ben araya gırıp duzelttım aralarını esım Allah razı olsun dıyıp gıdıp bana hedıye aldı ama kaynana kayınpederde nerde bana minnet.hep sen hep sen dıyeceksın bunlara o zaman supersın en pahalısının en havalısını alıcaksın ama bak gelınımde en ıyısını alır saolsun bır kez demezler.Kayınpederım ben ağlayarak odadan cıkarken benı sınır ettın seker hastasıyım ben dedı kı ne ılaclarını alır ne perhızını yapar baba kendıne dıkkat et dedıgındede ben hasta felan degılım der.ole deyınce cıldırdım sen seker hastasıysan bende astım hastasıyım dedım.Ya resmen oyun resmen gövde gösterisiydı dun gece olanlar.Benı su an rahatsız eden onların bırak yuzunu görmeyı sesını bıle duymak ıstemıyorum nasıl olacak gıdecegım yanlarına.eşime dedımkı annenlerle artık gayet resmı olacağım.Nasıl onlar gıbı olacagım nasıl hıcbısey olmamıs gıbı davranacagım bu benı kasıyor
Canım bir de şunu belirteyim yalnız değilsin.:)) Seninle aynı durumu yaşayan binlerce kadın var...Ben de bunlardan biriyim...
Kayınpederimin apartmanında oturmaktayız...Kaynanam eski kafa..Her gün onunla her yere gideyim,m isairlerini ağırlayayım, ne atta derse yapayım, kölesi hizmetçisi olayım istiyor....Hatta diğer gelini gibi birlik oturmamı bile istiyor...Ama ben ayrı daireye çıktım. Yine de aynı apartmandayız...Eşimin ailesinden 15 20 kişilik bir akraba tayfasını ağırlayacağım gün ikram olsun diye çiğ köfte yoğururken gelip, hiçbir mevzu açılmamışken, sen dört dörtlük olamazsın! sen şusun, anasız babasız yetişmişsin, çoğu şeyi öğrenememişsin, sana çok görmüyorum, bu fayanslar kirli bak, silinmesi lazım, şöyle yapma böyle yapma dedi dedi sonra mevzuyu benim onun yanına inmememe ve yakın olmayışıma bağladı...sen neden iki gündür benim yanıma inmiyorsun, zaten ayrı geldin, sen beni ve eltini kafana takıp huzursuz oluyorsun,ben bu evi sana açmasam sen ne yapacaktın! gibi saçma ve bilinçsizce sarfedilmiş birtakım sözler söyledi ve gitti...
1) ben iki gündür grip olmuş yatıyordum anne yoksa her gün yanına geliyorum
2) tabii ki 4 4lük olamam. sen de olamazsın, kimse olamaz canım benim,
3) haklısın fayanslar biraz kirli, müsait olduğumda silmeyi düşünüyorum zaten sağol canım.
4) ben çok huzurluyum çok şükür..annesiz babasz yetişmem bana çok şey kattı..eğitimli ve iyi bir ev hanımıyım..ikisini bir arada öğrendim. hem okudum hem becerikli hale geldim..ama sen öyle görebilirsin, bir şey diyemem.
5)anne evinizi açtınız , allah razı olsun. açmasaydınız kiraya gider bir müddet sonra ev sahibi olurduk, çok şükür eşimin durumu iyi. herkese kaynatası ev açmıyor değil mi?
6) çiğ köfte yer misin anne?:)))
görüldüğü gibi benim de moralim çok yıpranıyor zaman zaman...Ama artık bu cevapları bile vermeyi azalttım..Çünkü o kendisine karşılık vermemi sinirlenmemi istiyor...Bunu anladım..Ben mutlu olunca, rahat olunca o üzülüyor...Önceleri böyle bir insan olamaz derdim..Şİmdi şüphem kalmadı...Ne yapalım, durumlar böyle....
Ben size herseyı en bastan anlatayım
Bız 3 sene anlaşıp 2,5 senelık evlıyız toplamda 5,5 sene.Kayınvalıdemın su anda oturdugu ev kaynanası uzerıneymıs zamanında esımın tum halalarına hakkını verıp evı alıyorlar ama noter ustunde hıcbır belge olmadan babanne olunce bunlar mahkeme actı yıne hakkımızı ıstıyoruz dıye.Su an oturdugumuz ev kaynanam ustun ehalıyle yenı ev alınacagı ıcın bızım de yardım etmemız gerekıyor kırada oturmuyoruz sonucta ben her zmaan esıme 120 mılyarı asamayız 60 bız verırız 60 onlar alırız bı ev annenlere dıyordum dun akşam herkesın ortasında esımde uyuyor bu arada pıknıkten gelmıstık benı neden sınırlıyorsuın ben belkı gıdıp 150 mılyarlık ev alacagım sana mı soracagım dedı dedım anne benımde colugum cocugum olacak bende kendımı ona gore hazırlamalıyım evlenırken ben sızın sınırlarınızı zorladım mı ne aldıysanız kabulum demedım mı kı herseyı esım yaptı bu arada sonra kayınpeder vay efendım ıyı nıyetını suıstımal edıyormusum kotu nıyetlıymısım onların evını bı kez olsun benımsememısım bayram olurmus ortalıkta doncegıme annemın evıne gıdermısım kı bu arada aılem sehır dısında yılda ıkı kez gıdıyorum kurban bayramında dahıl anneler gununde bıze utum yok utu alın dedı aldık bı geldık eve kı utu zaten kendısı de almıs bende dedım kı anne ne lazımsa degıstırelım caycı dedıler bende caycı 140 lıra ve ıyı marka yoktu aldıgımız yerde daha ıyı bıse olsun demıstım vay efendım 140 lıranın agzını yapmısım en sonunda eve ne tadılat yaptıysanız odeyelım cıkın gıdın dedıler bır suru akrabanın yanında unıversıte mezunuymusum ıkı kelımeyı bır araya getıremıyormusm konusmaktan dınlemekten haberım yokmus offff daha neler neler
kendımı acız ezık bı varlık gıbı hıssettırdıler dun geceden bu yana uyku uyumadım kızlar atamıyorum kafamdan olanları soylenenlerı akşamdan berı ağlıyorum esım sen haklısın ama ıste gelınsın keske o lafları sen degılde ben soyleseydım kotu olmasaydın dıyor ama benım tek hatam mantıklı konusup yuzlerıne soylemektı
lanet olsun herşeye herkese lanet olsun. nefret ediyorum yaşamak istemiyorum artık bıktım yeter valla yeter.bune yaa bune kendi kendime sevgi yaşıyorum kendi başıma kaldım bu salak şehirde gitmek istiyorum yeter......
ailem yok burada gurbete gelin geldim ben. kv ile beraber otoyprum birsürü sıkıntım var bunlarda yetmiyo gibi artık eşimle aram berbat aylardır eve geç geliyo işleri çok yoğun yüzünü nadir görüyorum hiçbir paylaşım yok yapayalnız kaldım kimsem de yok bu salak şehirde. üstüne üstlük bu yetmez gibi eşim aramış benim akşama arkadaşlarla programım var dio. salak zaten aylardır yoksun neden benle değil program arkadaşlarla yoruldum artık yaaa gidecek ailem arkadaşımda yok ki bende oraya gitsem
eşimle konuşmak mı konuştum ama neye yarar adamın umrunda değil daha dün konuştum bak böle olmuyo ben çok yalnız kalıyorum tamam çalışıyosun işin anlıyorum ama bana da zaman ayır ben senin eşinim bu nasıl evlilik dedim ve beni aradı bugün akşam arkadaşlarla mangala gidiyorum dedi bu kadar bitti işte bu.
beyinsizler çünkü akılları basmıyo ki ben adama seni yaşamak istiyorum ütün derdim bu diyorum sonra konuşma tartışmaya dönüyo şuana çok kötüyüm valla başım falan dönüyo başım çok kötü ağrıyo başıma bişey gelir inşallah da vicdanıyla kalaır öle.sinirden çatlayacağım. sinir kırgınlık hayal kırıklığı çaresizlik ne arasan bende mevcut şuan.
ayyyy inanmıyorum söyledikleri laflara yuh artık yuhhhhhhhhhhhhhh
sen doğru olanı yapmışsın canım kibarlığını bozmadan söyleiçinde tutma sakın
günaydın kızlar
merablar herkese rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine istediğini her şeyi versin inşallah.
bende anlatayım azıcık benimkinin dün yaptığını
kk geldi gözler sulu bana diyorki buzdolabının üstüne tencereyle beraber pilavı senmi koydun hayır dedim.ağlıyor bide. ben niçin koyayım evinde yemek yemiyorum ki zaten tabi böyle demedim. herkesi tek tek arayacakmış. neymiş pilav yemyeşil olmuşta oraya koyulurmuymuşta. kasten kimse koymaz tezgahta yer yoktur konmuştur dedim. kim kötü niyetiyle bu plavda küflensin diye koyar ki. ay ben böyle uğraşıyorum işte her zaman.....
ben de geldim ama kimse yok yinee!!!!!!!!!!
slm arkadaşlar nasılsınız,ben artık pes ediyorum kayınvlidenin yaptıkları dayanılmaz hal aldı çünkü,bütün söylediği sözleri inkar ediyor aramızdaki kırgınlıkları istanbuldaki kayınpederime kadar duyurdu oda beni aradı dün akşam nedir bu kırgınlıkların sebebi diye sordu bende baba olayların sana kadar yansıdığını bilmiyordum ama madem duymuşsun birde benden dinle dedim,sana senin karını kötülemek asla istemem ama sürekli benden memnun olmadığını ifade ediyor ve bunu çok çirkin birşekilde yapıyor oğlunu alıp karşısına gizli gizli konuşmalar vss vsss dedim, benim zoruma giden benden memnun olmaması değil hiçkimse dörtdörtlük değildir benimde hatalarım olabilir ama bunu benimle bir anne kız samimiyetinde alıp karşısına konuşmasını isterdim dedim.ve bana saydığı bütün çirkin kelimeleri söyledim.oda bana kızım sen onun kusuruna bakma o ara sıra patavatsızca atar sen yuvandaki huzuru bozma dedi beni çok mutlu etti çok anlayışlı davrandı.yarım saat sonra aradı kayınvalidemi ve inanın kocasına dediği şey ben asla öyle birşey demedim diyor bu kadar yalancı bir kadın görmedim. birde bana ne dese beğenirsiniz ben seni kocana kötülemiyorum asıl o bana geliyor seni kötülüyor dedi ve benim ipler koptu iyice eşimlede tartıştık baya konuşmuyorum onunla da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?