Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

dayısını paylaşamazmış töbe töbeeee

ağzına sağlık valla ohhhh

hiç üzülme canım bu dünyanın öbür tarafıda var onu düşünen yok
allah kimsenin yaptığını yanına koymazz

yaparlar herşey beklenir

bu onuda ben cok sansliyim galiba ben yurt disindayim kaynana gorumce elti falan hic kimse yok

canım benim yaa sıkma canını bak hamilesin bebeğini düşün salla gitsin onları salla

Sevinnc'im ben çıkıyorum iş yerindeydimde eve gidiyorum şimdi evdede net yok sen yaz ben yarın okurum artık. Sırayla cevap veriyosun sanırım bana daha çok var :) Sevgilimi çok seviyorum hiç bi sorunumuz yok ve o apartmanda oturmak ZORUNDAYIZ. Napıcam bilmiyorum hiç yaa:26:

bu onuda ben cok sansliyim galiba ben yurt disindayim kaynana gorumce elti falan hic kimse yok

canim ben de yurtdisindayim ama kaynanam tam caprazimda oturuyo esin türkiyeden mi geldi yoksa?? öyleyse valla en güzeli..

insanı hayatından bıktırıyorlar işte sen sen olmaktan çıkıyorsun
yaşama sevincin kalmıyor yaaa

dikkatli gerekirse müdahale et bu çocukta kötü etki bırakıyor başka olaylarda oldu burada yazamıyacağım şimdi ,benim kaynana hiç masum değil,anlatmaya kalksan yine ben üzüleceğim

zaten çocuk oraya gitsin gelsin sabaha kadar kabus görüyor ağlayarak uyanıyor

canım sen bi aynı apartmanda otur bu kapanma meselesi çok hafif kalır lafı bile olmaz
ona sıra gelene kadar neler neler olur hiç okumadınmı aynı binayı paylaşanları

o zaman mesafeyi korumayı bil ve kesinlikle işine burunlarını sokturma tabi becerebilirsen
işin zor arkadaşım yaşa ver gör diyorum
umarım böyle olmaz ama tecrübe konuşuyor be güzelim

Bende ilk defa esimle tatile geldim esimin ailesinin yanına trye.gittigimizin 3. Gunü alışverişe çıktık ben esim kaynanam ve büyük kaynim..onların isleri vardı bizde mağazaları dolaşalım dedik esimle kaynim annesine hadi gel anne biz gidip işlerimizi hallededelim onlarda kendi islerini diye....kaynanam demezmi yok sen git ben onlarla dolasacam diye basımdan kaynar sular döküldü ....neyse ben kendime kıyafet bakıyordum kaynanamda hemen 4 tane kızına 2 eltime kendisine esisine birşeyler aldı. Bir sok daha...biz oraya giderken evdeki kucuk cocuklara kadar herkese tek tek fazlasıyla hediyelerini almıştık ablam demişti zaten bosuna birşey alma götürsen dahi orda yine aldirtirlar diye dinlemedim ablamı neyse 3 gün sonra esimle yine dışarı çıktık kaynanama sordum birşeye ihtiyac varmi diye bu seferde demezmi gecen gün aldığımız hırkanın kısa kollusunu bir tane bana bir tane gorumceme al diye zannediyorki biz parayı sokaktan topluyoz....sagolsun kucuk eltin biz her dışarı çıktığımızda değişik değişik seyler sipariş verirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…