benimkilerde aynı haltı yedi canım,kına gecemde ben kendi cebimden verdim kına saçı paramı,yanımda gelenler, vs.kaynanam param yok veremem dedi sen ver artık dedi,dumur oldum resmen yuttum,eşya alınacak bin trip ata ata eşya aldılar,benim kızıma böyle eşyaalr alınmadı ,şu yapılmadı bu yapılmadı,sanki çok şey yaptılar gibi,yarı eşyamı aldı yarısınıda babam aldı ,neden benim ailem demiyoda siz diyosunuz görgüsüzlük işte,3 tane bilezik taktı,onuda balayına gidiyorum diye aldı kendi evine,kızıyla her bir numara birdir,tezgah birdir,o kadar sinsilerki aklın ermez,kocamı paylaşamazlar,büyüler yaptırdıgıma kadar götürdüler işi,kocamı aşık etmek için hocalara gitmişim falan,demekki kendi bu tarz şeylerler ugraşıyo,hamileligimi bile yaşatmadılar bana halada öyle,görümcemin kızı var 5 yaşında şimdi benimde kızım olcak ,laf çıkardılar kıskandıgı için hasta oldu dayısını paylaşamaz kimseyle falan fıstık,yaaa paylaşamadıgı şey ne? bebegi yaniii daha nelerr nelerrr off içim şişti bunlardan
Hiç üzme kendini kıskanclıklarından yapıyorlar. banada eşinden ayrılan görümcem dedi benim oğlum dayısını paylaşamaz diye. Bende dedimki valla o zaman babası komple kızıma kalır ne iyi iştekalakaldı öyle
herşeyi geçtimde ben hamile oldugumu ilk ögrendigim zamanki bana yaşattıkları sıkıntılar eziyetler bini bin para,hergün işe gelir aglardım yolda eve giderken aglardım gözümün yaşı kurumazdı geceleri hep kabusla uyanırdım,ama ah ettim hamilenin duası tutarmış içim yanmıştı onlarda yansın istedim ama galiba tutmadı hepside hayatını yaşıyo yaptıkları yanlarına kaldı sanırım yada zamanı var,ben o kadın yüzünden hamileyken şiddet gördüm,allah onu öldürmesin sürünsün
Kaynanayi napmali kaynar kazana atmalı yandim gelin dedikce altına odun atmali
esim benim haklı oldugmda beni savunmaz hep annesini savunur
ya canım sen ne diyon yakında duvarlardan baslarlarsa yemeye sasırmıcam :) derdi o degil canm ya kaynana kayınpeder işde ben eşimin ikinci eşiiyim belkide ondan yapıyordur.hatta cocuklara harclık veriyoduk sabahları ekmek yok die paralarıyla ekmek aldırıyolarmıs
esimi sevdigim icin bazi seylere de katlanmak zorunda kaliyorum hersey onun icin
benim eşimde aynı hatalı olan annesi oldugunu eşek gibi bilir ama tepsiki annesine deigl bana olur,o gözyaşlarıyla acıtasyonyapar,hakkım helal degil der,bizimkide acısını benden çıkarırdı,şimdi ben resti bir çektim ortalıgı hallaç pamugu gibi dagıttım anası hastanelik oldu kendide ortada ne yapacagını şaşırmış şekilde kalakaldı,sonra gelip özür diledi anası ,kendide bidaha anasının bana bulaşmayacagına dair söz verdi,hele tekrar denesin o cadı anası bu sefer daha fena yapıcam yeter artık bana yaptıkları,bende bir annenin evladıyım,ailemde hiç bişey bilmez hissettirmemek için agladıgım zamanlarda telefonlarını açmazdım,uyuyodum duymamışım derdim
bu onuda ben cok sansliyim galiba ben yurt disindayim kaynana gorumce elti falan hic kimse yok
ne bilim medusasem kafam çok karışık bu yüzden evet benim psikolojimi bozdular zaten 10 ayda insan her gece ağlarmı ? aynaya bakıyorum şişmiş morarmış gözler bu ben değilim diyorumkii ben sohbeti muhabbeti yeni insanlarla kaynaşmayı seven biriydim 10 ayda bu özelliğim yok oldu sohbeti bırak evden çıkasım gelmio kimseye gitmek istemiyorum
dikkatli gerekirse müdahale et bu çocukta kötü etki bırakıyor başka olaylarda oldu burada yazamıyacağım şimdi ,benim kaynana hiç masum değil,anlatmaya kalksan yine ben üzüleceğim
Aynen ya. Napıcam bilmiyorum valla kendi bilmiyomu yani zorla kapanırsam hiç bi sevabının olmucağınıda öyle diyo. Ay bide hiss evlenince kapancak demesi benim sinirimi bozuyo ya nerden biliyon bana sordunmuda yaa? O değil bide aynı apartmanda oturucaz sürekli yüz yüze bakıcaz ya kötü olcaz yada o fikrinden vazgeçicek ben kesinlikle kendi isteğimle,kendimi hazır hissetmeden kapanamamki :26:
Canım böyle bi alternatifim yokki. Bunların 4-5 tane evleri vardı farklı yerlerde. Hepsini satıp 6 katlı apartman yaptırdılar. Sevgilim istiyo diyede en üstü dublex yaptılar oraya sevgilim oturcak. Yani başka evleri yok sevgilimde diyo evim varken gidip kirayamı oturuym o dublexi benim için yaptılar dalgamı geçiyon diyo
sevincciiimmmmmm böyle bi topigin vardi da benim neden haberim yok??
sevincciiimmmmmm böyle bi topigin vardi da benim neden haberim yok??
bu onuda ben cok sansliyim galiba ben yurt disindayim kaynana gorumce elti falan hic kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?