bi dahakine parasını iste sende cinse bak ya:)......bi<de ev aldık kredi ödüyoruz biraz dişimizi sıkıp 5 yıllık borcu 2.5 senede kapattık (bu hafta bitiyor inşallah) k.valide bendeyken tabak kırdı birtane dedim olsun can sağolsun para ile alınan şey ben üzülmesin diye böyle diyorum bana diyorki önce aç karnını doyurda bana öyle hava at dünya borcun var bende dedim bitiriyoruz diye bu defa birşey diyemiyor
bi dahakine parasını iste sende cinse bak ya:)......
yeni doğum yaptım 10 günlük oldu bebeğim kaynanam geldi deli ediyor beni yok 40 çıkmadan bebek yalnız bırakılmaz yok şöyle yapmayın yok böyle yapmayın offf
bu kaynana dan mıdır bilmem ama bendeki sıkıntı daha farklı
benim kayınvaldem beni çok seviyor ama oğlu olacak kişi(yani eşim) annesine bambaşka tutkun anlatamam inannın. 1 oğlumuz var onu bile görmüyor gözü. 10 yıldır annesiyle yaşıyorum. annesi pskolojik rahatsız. terapiler bile aldı ama nafile. yine de en ufak bir kavgada suçlu sadece ben oluyormuşum. beni artık sevmiyormuş. annesiyle tartıştığım için miş??????????bana yardım edin ya napıcam şimdi
canım haklısında ne yapayım de bana. gerçekten kimse durmazdı beraber ama napayım günah gidecek yeri yokki. ben göndersem kalacak bir yeri yok. ama ben yine kıymet bilinmem biliyorum ama çıkmazdayım işte
canım haklısında ne yapayım de bana. gerçekten kimse durmazdı beraber ama napayım günah gidecek yeri yokki. ben göndersem kalacak bir yeri yok. ama ben yine kıymet bilinmem biliyorum ama çıkmazdayım işte
belkide senin yüceltilmen onu kıskandırmışdırGurur duyması gerekirken böyle davranıyor birde inanın kredi haricinde borç ödemeyelim diye lüzumlu olan eşyalar dışında eşya almadım yemek odası vs yok ve yeni evliydim 1 koltuk aldım odama birde tv bir odamda boş millet yeni gelin bak eşya almamış tüm takısını bozdurup krediye yatırmış diye yüceltirken bunlardanda öyle laf işitiyorum
kızlar merhaba,
burdaki herkes tecrübeli size sorayım dedim
biz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz, evlendiğimizden beri sabah 9 gece 12 hep bende, topla yıka pişir, banyosuna kadar bizde yapıyordu, ne bir özel hayatımız kaldı ne bişey
gece geç yatınca afedersiniz sabah duşa gircez ama kaynana kapıda rezil gibi bir seneden sonra
ben görümceme mesaj attım benimde bir özel hayatım var gibilerinden belki anlarda anasıyla konuşur diye
kaynananla konuşsaydın demeyin konuşmaya çalıştım hep ya anlamıyor yada gereksiz alınganlık yapıyordu
sonra küstüler tabi bunlar bana, biz sizin için ev yaptıkta sen istemiyorsuna çevirdiler,
2 ay falan oldu ben hiçbişey yokmuş gibi davrandım misafirine çıktım hizmet ettim yemeğede çağırdım ütüsünüde yapamadığı zaman yaptım yani ıvır zıvır elimden geleni yaptım
dünde annem gelmişti biraz kaynananada uğrayım dedi, ağlamış ona ben onu kızım yerine koydum o bana neler yaptı diye
daha napayım ben ne konuşayım anlayamıyorum
birde mağdur rolü oynuyor
napayım hiçbişey yokmuş gibimi davranayım gidip yinemi konuşayım sizce
günaydın kızlar.
bu mubarek günde rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah. kandiliniz mubarek olsun. dualarınızda bizleri de unutmayın inşallah.
günaydın herkese...
hepinizin kandili mübarek olsun. bu gece dua edelim ki mucize olsun tüm kv gelinleri uğraşmayı bırakıp kendileri ile uğraşsınlar. düşsünler artık yakamızdan...
arkadaşım sen bilirsin ama kayınvalidene acırken sen acınacak durumu düşme. ben acıdım kadına, ama kadın kocamı bana düşman etti. meğer arkamdan öyle böyle diye kocayı dolduruyormuş.ben onun istediği gibi bir gelin olamamışım, kocamın istediği gibide bir eş olamamışım. Kocam bana haytta bu lafı demezdi. ama kayınvalidem işte dedirtti. deli gibi bana aşık adam gitti, tuhaf çözemediğim anlam veremediğim bir adam oluverdi.ama valla şimdi asla acımıyorum. hakediyor diyip kendi içimde acıma duygumu ona karşı köreltiyorum valla. ne yapim insanlık yaramadı onlara... artık böyle
bugun kandil malum hepinizin kandili mübarek olsun diyyorum ve başlıyorum sinirlendim çünkü eşime patlamadan önce bir sakinleşmem gerek
kayınvalidem iyidir hoştur biraz patavatsızlık huyları vardır ama genel olarak anlasır gideriz..evlerimiz yakın mesafede haftada 1 telefon ederım bazen yemeğe gideriz bu sekılde bır dıyalogumuz var evlendıgımden berı ben aramazsam oda aramaz hadi ben yine büyüğümdür diye arıyorum..
2 hafta önceside işlerim cok yogundu eve zor atıyordum kendımı düğünlerimiz vardı aklıma her aramak geldıgınde hem birşeyler oldu unuttum gitti neyse fırsat bulup aradım güzel güzel fırça yedım iş yerındeyım birde birşey demedım tabı aksam eşime anlattım
eşimin dediğide şu canım o senı kendıne yakın görüyor o yuzden sitem etmiştir dedım kı essek kadar insanım sitemle azarı ayırdedebılıyorum ben dedım neyse aman eşimle aramı bozmaya değmez dedim unuttum gitti ...tabı ondan sonra anneler gününde gittik dogum günüydü gittik falan ama o azarsan sonra ne yalan söyliyim aramak içimden gelmiyor..
bugun de kandil arayım dedım aynen telefonda ne diyeceksen de dedi kandilinizi kutlamak için aramıstım dedım tamam dedi oğluma selam söyle diyip kapattı ..darlandım iyice ya artık aramak gelmeyecek ıcımden ben ne yapayım eşimide üzmek istemıyorum ama esımde hep annesını haklı görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?