Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bi dahakine parasını iste sende cinse bak ya:)......

bi dahakine parasını iste sende cinse bak ya:)......

Gurur duyması gerekirken böyle davranıyor birde inanın kredi haricinde borç ödemeyelim diye lüzumlu olan eşyalar dışında eşya almadım yemek odası vs yok ve yeni evliydim 1 koltuk aldım odama birde tv bir odamda boş millet yeni gelin bak eşya almamış tüm takısını bozdurup krediye yatırmış diye yüceltirken bunlardanda öyle laf işitiyorum

yeni doğum yaptım 10 günlük oldu bebeğim kaynanam geldi deli ediyor beni yok 40 çıkmadan bebek yalnız bırakılmaz yok şöyle yapmayın yok böyle yapmayın offf

yandın desene benimkilerde burnumdan getirmişlerdi üstelik oğlumun altını eski zaman usulü bezle sarmaya bile kalktılardı

napıcam bilmiyorum işte şimdi gelecek birkaç ay sonra ama benim içim içimi yiyor
gelmese daha iyi yada geldiğinde yüzüne bakıp ne diycem ki ben

Allah yardımcın olsun arkadaşım benimki 15günde bizi boşanmanın eşiğine getiriyor sen beraber oturuyorsun

canım haklısında ne yapayım de bana. gerçekten kimse durmazdı beraber ama napayım günah gidecek yeri yokki. ben göndersem kalacak bir yeri yok. ama ben yine kıymet bilinmem biliyorum ama çıkmazdayım işte

canım haklısında ne yapayım de bana. gerçekten kimse durmazdı beraber ama napayım günah gidecek yeri yokki. ben göndersem kalacak bir yeri yok. ama ben yine kıymet bilinmem biliyorum ama çıkmazdayım işte

arkadaşım sen bilirsin ama kayınvalidene acırken sen acınacak durumu düşme. ben acıdım kadına, ama kadın kocamı bana düşman etti. meğer arkamdan öyle böyle diye kocayı dolduruyormuş.ben onun istediği gibi bir gelin olamamışım, kocamın istediği gibide bir eş olamamışım. Kocam bana haytta bu lafı demezdi. ama kayınvalidem işte dedirtti. deli gibi bana aşık adam gitti, tuhaf çözemediğim anlam veremediğim bir adam oluverdi.ama valla şimdi asla acımıyorum. hakediyor diyip kendi içimde acıma duygumu ona karşı köreltiyorum valla. ne yapim insanlık yaramadı onlara... artık böyle

belkide senin yüceltilmen onu kıskandırmışdır

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
burdaki herkes tecrübeli size sorayım dedim
biz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz, evlendiğimizden beri sabah 9 gece 12 hep bende, topla yıka pişir, banyosuna kadar bizde yapıyordu, ne bir özel hayatımız kaldı ne bişey
gece geç yatınca afedersiniz sabah duşa gircez ama kaynana kapıda rezil gibi bir seneden sonra
ben görümceme mesaj attım benimde bir özel hayatım var gibilerinden belki anlarda anasıyla konuşur diye
kaynananla konuşsaydın demeyin konuşmaya çalıştım hep ya anlamıyor yada gereksiz alınganlık yapıyordu
sonra küstüler tabi bunlar bana, biz sizin için ev yaptıkta sen istemiyorsuna çevirdiler,
2 ay falan oldu ben hiçbişey yokmuş gibi davrandım misafirine çıktım hizmet ettim yemeğede çağırdım ütüsünüde yapamadığı zaman yaptım yani ıvır zıvır elimden geleni yaptım
dünde annem gelmişti biraz kaynananada uğrayım dedi, ağlamış ona ben onu kızım yerine koydum o bana neler yaptı diye
daha napayım ben ne konuşayım anlayamıyorum
birde mağdur rolü oynuyor
napayım hiçbişey yokmuş gibimi davranayım gidip yinemi konuşayım sizce

hiçççç konuşma derim görünen o ki senin kaynana konuşmaktan anlamıyor zaten anlayışlı bir kadın olsaydı sabahın körü yeni evlinin kapısına dikilmez

eşinle durumu konuştunmu yazmamışsın eğer hayırsa önce bunu dene , o seni anlarda hak verirse araya eşini sok annesiyle eşinin arasında terazi görevini üstlenmek eşe düşer. baktın eşinde anlamıyor o zaman iş başa düşecek canım bu arada kaynananla arana yavaş yavaş mesafe koymaya çalış bence her çağırdığında gitme o geldiğinde kahve yapıp oturma onunla işim var de bişey bul yani bir iyi davranıyorsan iki kötü ol, kötü ol derken kavga et demiyorum tabi mesafeli ol anlamında

sana ev yaptı diye seni satın almadı bu ne yaw sabah 9 gece 12 e hiç gitmesin aranızda yatsın bari, bende altlı üstlü oturuyorum yeni evliyken banada fenalık geldiği zamanlar oldu ama şimdi öyle bi denge kurdumki bişey olmadıkça kapımı çalmazlar bile vede çok mutluyuz

Sinir hastası edicek beni bu kadın ya!!! Ailem başka bir şehirde yaşıyor. Annem rahatsızlanmış gitmeye niyetlendim ama 1,5 aylık bebeğim oldugu için ailem sakın gelme çocuk hasta olur filan dediler neyse vazgectim. Kayınvalide olacak kadında eşim vasıtasıyla haberi olmuş tabii. Kalkmış bana diyorki ailen gelme demekte haklı şimdi gidersin cocuk hasta olur emanet bebek diye düşünmüşlerdir!!! ne emaneti ya dedim kendi doğurduğum cocuk ne emaneti ne konuşuyorsunuz siz? senin ne kadar torununsa onlarında torunu. Sanki bana doğru düzgün ilgilenmiş gibi gelipte bakmış gibi birde sahiplenmesi yokmu beni tüketti valla bu kadın. Birde utanmadan hala aramıyorsunuz sormuyorsunuz diyor bana! Valla merak edilmesi gereken kişi benim galiba siz hadi beni gectim bebeği bile merak edip aramıyorsunuz üstüne birde çocuk bizim diye imalarda bulunuyor. b.k sizin dedim bende en sonunda içimden lanet olsun iki dakika insan olamıyorlar ya Çok sinirliyim çoooooook.

kızlar farkettiyseniz kv sinden çeken biri olarak bnde ne zmndır yazmıyorm.kafasına saksı düştü herhalde pek iyi sevgili kv ciğim...ama bu bana fırtına öncesi sessizlik gibi geliyo.hadi hayırlısııı

günaydın kızlar.
bu mubarek günde rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah. kandiliniz mubarek olsun. dualarınızda bizleri de unutmayın inşallah.

günaydın herkese...
hepinizin kandili mübarek olsun. bu gece dua edelim ki mucize olsun tüm kv gelinleri uğraşmayı bırakıp kendileri ile uğraşsınlar. düşsünler artık yakamızdan...

bugun kandil malum hepinizin kandili mübarek olsun diyyorum ve başlıyorum sinirlendim çünkü eşime patlamadan önce bir sakinleşmem gerek

kayınvalidem iyidir hoştur biraz patavatsızlık huyları vardır ama genel olarak anlasır gideriz..evlerimiz yakın mesafede haftada 1 telefon ederım bazen yemeğe gideriz bu sekılde bır dıyalogumuz var evlendıgımden berı ben aramazsam oda aramaz hadi ben yine büyüğümdür diye arıyorum..

2 hafta önceside işlerim cok yogundu eve zor atıyordum kendımı düğünlerimiz vardı aklıma her aramak geldıgınde hem birşeyler oldu unuttum gitti neyse fırsat bulup aradım güzel güzel fırça yedım iş yerındeyım birde birşey demedım tabı aksam eşime anlattım

eşimin dediğide şu canım o senı kendıne yakın görüyor o yuzden sitem etmiştir dedım kı essek kadar insanım sitemle azarı ayırdedebılıyorum ben dedım neyse aman eşimle aramı bozmaya değmez dedim unuttum gitti ...tabı ondan sonra anneler gününde gittik dogum günüydü gittik falan ama o azarsan sonra ne yalan söyliyim aramak içimden gelmiyor..

bugun de kandil arayım dedım aynen telefonda ne diyeceksen de dedi kandilinizi kutlamak için aramıstım dedım tamam dedi oğluma selam söyle diyip kapattı ..darlandım iyice ya artık aramak gelmeyecek ıcımden ben ne yapayım eşimide üzmek istemıyorum ama esımde hep annesını haklı görüyor

günaydın kızlar.
bu mubarek günde rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah. kandiliniz mubarek olsun. dualarınızda bizleri de unutmayın inşallah.

günaydın herkese...
hepinizin kandili mübarek olsun. bu gece dua edelim ki mucize olsun tüm kv gelinleri uğraşmayı bırakıp kendileri ile uğraşsınlar. düşsünler artık yakamızdan...

canım saolun hepinizin tüm arkadaşların kandilini kutluyorum hayırlara vesile olsun inşallah

haklısın canım bazen düşünüyorum benimde oğlum var ama ben istemem inan bana bu kadar düşkün olsun diye. sevsin karısınıda çocuğunuda benide hepsinin yeri ayrı ayrı olsun

ne diyeceksen de mi dedi ?? yuhh ,, seni allaha havale ediyorum nur yüzlüm deseydin

radyologg arkadaşım.. sen üzme kendini hiç üzerine düşeni yapıp aramışsın. boşver iyiki aramışsın. aramasaydında ağzına laf vermiş olurdun :)
benim kayınvalidemi aramak görevim muamelesi yapardı hep eşim.arıyorum hep kıymeti olmuyor hemde hep suçlu oluyodum. bende bir ara tamamen kestim aramayı. anlattım eşime böyle böyle diye..aramıcam madem değeri yok dedim. sonra bana küstü filan derken valla alıştılar şimdi özel günler olmadıkça hiç aramıyorum son 3-4 aydır.
aradığımda da şimdi lafına dikkat ediyor kv..
sende yavaş yavaş ufakdan ufakdan aramalarını azaltırsın. merak etme kv kesin anlar niye aramadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…