Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Al bir tane numune dahaaaaaaaaaya kızlar sızın kayınvalıdenızde sızınle aynı olmaya calışıyormu benım kayınvalıdem 47 yasında ne yaparsam yapım aynısını yapmaya calışır ben hanı su ünlü marka spor ayakkabıları varya c....... allahım bu yasta alıp onları gıyıyor takıya gıyıme cok duskunumdur gıder aynılarını benzerlerını alır takır benım kaynana sanırım bunama olduuuuuu

kayınvaliden tam zeytinyağ gibi üste çıkmış

ah ahhhhh ben de her defasında diyorum bunu kendı oğlu cahıl oldugunu soyluyor ama ne yapacaksın mecburen aynı ortama gırıyorsun ve anlamadan bır bakmıssın yenı bır cahıllık benımkısı hep kendı haklı oldugunu dusunur tum sülalenin tek bilmişi herkes de yüzüne karşı sensin sensin deyip arkasından konusuyor zaten ben oyle yapmadıgım için hatalıyım ya

kocanızla kayınbabanız bilmiyomu yalancı hileci fitneci oldunu anlamıs olmaları lazm ona göre tavır koymaları gerekir ki bu kadında huzur bozup yuvayı tamur edecek yüz bulamasın fesat seyyy

benimkinde öyle bir davranış yok ama ben ne alırsam sanki dünya borcun altına girmişim gibi konuşur,vay bu tutumlu değil siz ev olmazsınız para biriktiremezsiinz allahıma şükürler olsun 5 yıldır evliyim arabamızı aldık evimizide aldık yarı parasını verdik evimizin eşimde bende çalışıyoruz durumumuz iyi ama çok cimridir,marketten gelsem iki gün surat asar, ben hayatım boyunca bu kadar alışveriş yapmadım der o kadarda savruk parasının değerini bilmeyen bir insan değilim yerine insanına göre harcarım yerinede görede yatırımımı yaparım ama bunu anlamıyor

kocanızla kayınbabanız bilmiyomu yalancı hileci fitneci oldunu anlamıs olmaları lazm ona göre tavır koymaları gerekir ki bu kadında huzur bozup yuvayı tamur edecek yüz bulamasın fesat seyyy

kayınpederimin ne düşündüğünü bilmiyorum ama eşim anlamış olmalı ne olduğunu,dün akşam tartıştıktan sonra tamam sen ne istersen öyle olacak ben herzaman senin arkandayım sen kafana takma duymamazlıktan gel diyor ama benim kızdığım eşimim onu benim hakkımda konuşurken susturmaması senin de dediğin gibi tavır koymaması beni deli ediyor.

o sen benımkını gör ayakkabı almaya gıder karar veremez ıkı ayakkabı arasında ıkısını de alır gelır begendıgı bır sey olursa pahalıda olsa dusunmeden alır kı calışmıyor ev hanımı kayınpederın maasını yıyıp duruyo oda bısey demez ohhh bızımkı ortalıkta cirit atıyo bende calışmıyorum canım Allaha sukur bızımde durumumuz cok ıyı allah hıcbırımızınkını bozmasın kendıde cok alışverıs yaptıgı için bana bır sey dıyemıyor aşık atmakla yetiniyor sadece .En sinir olduğum huyuda ben orda kaldıgımda mesela badimi çorabımı diyelimki çantamı unuttum benım kendı öz annem ki şehir dısında yıkar utuler gıttıgımde memlekete kızım bak bunlar burda kalmıs der verır bana kaynana oylemı gıyer eskıtır bile düşüncesizliğe bak yaaa aklıma geldıkce boğasım gelıyo karıyıııııııı

gene bunada sükür ya baskaları illada annem haklı o haklı bu haklı derler karısını ezen gerizekalılar var zamanla annesinin yanındada tavrını koyar eşin iyyimiş sen rahatına bak az daha sabret dediğinde olur

ay allahım neler var ya :) ne kadar basitt seviyesizce hareketler

bi<de ev aldık kredi ödüyoruz biraz dişimizi sıkıp 5 yıllık borcu 2.5 senede kapattık (bu hafta bitiyor inşallah) k.valide bendeyken tabak kırdı birtane dedim olsun can sağolsun para ile alınan şey ben üzülmesin diye böyle diyorum bana diyorki önce aç karnını doyurda bana öyle hava at dünya borcun var bende dedim bitiriyoruz diye bu defa birşey diyemiyor

aklıma gelmişken yazayım bu kış gelmişti yazlık eşarplarımı bi kaç eşyamı küçük bi çantaya koymuştum sen al eşarplrımı bana sormadan valizine koy götür .kıyafetlerini yıkayıp katlayıp valizine koyarken gördüm ve sesimi çıkarmadım ist. gittiğimde kızının başında gördüm eşarplarımı,çocuklarımında kıyafetlerini koyar valizine bana sormadan diğer kızının çocuğuna götürür.

iyide söylesek kötüde söylesek hep yanlış anlarlar zaten karşılarındaki insanlarııda kendileri gibi artniyetli sanıyorlar

wowwww görgüsüzlükte cağ atlamıs bu

oha yaniiiiii buda başka bir tür neyse benimki bıraktıklarımla takılıyorha bu arada bıraz önce eşimle konustum kızlar aldıgımız utuyu begenmemıs hatun kablosu kısaymıs püskürtmuyomus değiştirin diye aşimin iş yerine gelmiş allahım al o ütüyü............... diyeceksin ammaaaaaaaa

anammmmmmm bu karılar ne zannedıyor kendını yahuuuuuuuu oğlumun gelinimin durumu iyi kıvanc duyacagı yerde bızımkıde ev aldırma pesınde ya araba degıstrcem seneye demeyı bılıyosunuz bana gelınce para yok dıyo ya bu kadın benı bı gün zıvanadan cıkaracak ağzıma ne geldiyse Allah ne verdiyse boşaltacam içimi rahatlayacam valla

bu kaynana dan mıdır bilmem ama bendeki sıkıntı daha farklı
benim kayınvaldem beni çok seviyor ama oğlu olacak kişi(yani eşim) annesine bambaşka tutkun anlatamam inannın. 1 oğlumuz var onu bile görmüyor gözü. 10 yıldır annesiyle yaşıyorum. annesi pskolojik rahatsız. terapiler bile aldı ama nafile. yine de en ufak bir kavgada suçlu sadece ben oluyormuşum. beni artık sevmiyormuş. annesiyle tartıştığım için miş??????????bana yardım edin ya napıcam şimdi

merhaba arkadaşlar,
yazdıklarınızı okudum ve okudukça yaşadıklarımı hatırlıyorum.her birinden kendimde bişiler buluyorum.
şuan içimden kaynanamı ve 2 kaynımı sabancının ikiz kulelerinden aşağı atmak geliyoooo napimm. (ikiz kuleler çok yüksek ya hayatta kalma şansları olmaz sanırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…