Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ahhhh ahhh içim şişti valla benimde içimde en çok kalan şey düğün gecesi nikahtı mikahtı derken uyumamız sabah 5 i buldu kayınvalidem eltilerim hepsi kahvaltı hazırlamış saat 8 de bizi çağırdılar onlarda adetmiş gelin ertesi sabah kahvaltıya çıkarmış varmı böyle bir mantık kına gecesi düğün derken canım çıkmış sabahın 8 inde kahvaltı muhabbeti hiç unutmuyorum mesela bunu aklıma geldikçede sinirim bozuluyor

işin çok ama çok zor olacakk tavrını en baştan koy ve istikrarlı olursan biraz rahat edebilirsin
işine karıştırma canım
çalışırsan çok karışamazlar en azından bütün gün evde olmazsın ne bilim
teselli verecek söz bulamadım yaw

kızz bizim topicte yazdım link bile verdim bacımm
ne yapalım burda dertleşiyoruz bıktık kaynanatörlerden

inanir misin ikinci mesajinda sanki beni anlatiyormus gibi yazmissin tek fark yanyana degil caprazdaki binada oturuyorum ben, ama burda evden eve telefon bedava, zirt pirt calar... benim en yakin arkadasimlakarsilikli oturuyor kendileri.. kiz ne zaman disari ciksa beni aramaya baslar, derdi birlikte mi cikiyoruz, taaaaa ki cevap verene kadar.. ben de acmiyorum

bak bide böyle modeller var parayı gökten yağıyor zannediyorlar

delilermi ne sabahın sekizinde kız onlar çağırdıysa sizde gittinizmi
gelip bide çimdirselerdi sizi töbe töbe

açma canım istemezsen açma
ama ben açmasam hemen kocamı arar
adamı işyerinde rahatsız eder aradım açmadı der

benimkide yanyana dairelerde oturuyoruz ya sabahın köründe gece takılan altınları saymaya gelmişti
tabii kahvaltıda hazırlamışlar onuda haber vermeye
kendi evimde kahvaltımı bile yapamadım
Allahından bulsunlar
şimdi kızı evli korkusundan evinin yakınından geçemiyor rahatsız olurlarmı diye

geldim tatlım mesajları okuyordum :26::26::26::26:
ben yazmıştım topice demekki sen görememişsin canım
hoşgeldin senide bekleriz topicimize

evet canim ben görmedim.. gelirim tabiki yaa benim de derdim bu herkesin kaynanasi bi ayri.. her birinin huyu suyu farkli.. kimisinin derdi para, kimisi oglunu kiskanir.. gercekten zor insanlara kendini kabul ettirmek.. yazmissin, herkesi her seyi birakipkocan icin büyük sehirden kücük sehire gitmek, cahil insanlarin icine düsmek... ooooffff of daha ne denirki.. insanin sahip oldugu seyler kücük olabilir evi, isi, arabasi... önemli olan beyni kücük olmasin, kocaman bi kalbi olsun, herkese yer olsun.. maalesef benim karsimdaki insanlar bu sinifa dahil degiller.. bir de yurtdisinda olmanin verdigi rahatliklari var, nasilsa aile yok, ez ezebildigin kadar... kov, göster kapiyi, bakalim gidebilecek mi gelin, gidemez ki kimi var buralarda... giderse de dönemez, yurtdisi bu, yan mahalle degil.. bunun pasaportu var, oturum izni var.. he tabi gelini kovarken pasaportuna altinlarina da el koy.. cebindeki parayi cal ki nefes almaya imkani kalmasin.. hatta döv.. kayninla kayinbaban arasina alsin bi biri vursun öteki de gelsin küfretsin.. aglamana bile izin vermesinler.. bileziklerini calsinlar.. esinin salonda yatmasi icin ellerinden geleni yapsinlar.. camasirlarini otur elinde yika, makineye attigin laf olsun.. sirf sabah kalkip bulasigi gelin yikiyor diye, kayin bey geceden kalkip bulasik cikarsin, kullanilmamis tencere koymasin.. bedava olan telefona el bile süreme.. bilgisayar zaten yasak..

aradan bi- iki yil gecsin, duydugun cümle su olsun: herkes bizi sevdi, bi sen sevemedin, biz sana ne yaptik ki???

Hee bide o var damatlar rahatsız oluırmu diye hic yanaşmazlar. Ama gelin insan evladı değil sanki. Bizimkide damatları gelir krallar gibi karşılanır yemekler pişer börekler açılır ben gittiğimde daha benden bekler pişirsede yesek diye. Ama kurban oldugum Rabbim öyle adaleti büyükki.. Damatları hic yüz vermez hep surat asarlar. Gecenlerde kalkmıs biizm kayınvalide keske butun evlatlarım erkek olsaydı gelin sorun olmuyor el oğlu hep surat asıyor dedi. Eşimde yapıştırdı '' anne her gelini benim karım her oğulu benmi sandın sen?'' valla kalktım herkesin icinde şak diye öptüm eşimi kayınvalide görümceler şok tabiiiii

Valla Allah sabır versin işi zor gelinlerin. Allahım yarabbim yüreklerine merhamet versin diyecemde bunlar insan değilki yürek vizdan merhamet sahibi olsunşar

elleri kırılsın inşallahh bir dahada kalkamasın evet yurtdışı olunca canım 2 defa daha kötü oluyor herşey Allahım sabrını arttırsın
dayanma gücü versin onlarada hiç bişe vermesin sadece vicdan versin Allahlarından bulsunlar

vallahi helal olsun onu yedirip de her erkek demez... gercekten nazar degmesin

benimki de annesine destek cikmistir hep.. benim gerizekali kaynana dediki bigün yemek hazirliyoruz, iste ben seni istemiyordum aslinda da, .... yi ( bu trde kaynanamin istedigi gelin adayi) istiyordum da, kismete sen oldun, napalim kismet iste.. oglum senin eskisi ( bu da almanya da, nisanlancaklarmis, kizin abisi ailesi hepsi yaninda oldugu icin yememis ) halen bekarmis gidip onu alalim mi sana??? benim gerizekali da: olur anne... sanki önceden anlasmis gibi..

ohhh yüce rabbimin adaleti bizim damatta suratsız hiç yüz vermez kaynanam bişide diyemiyor göbek atarım ben diye
ama herkes herşeyin farkında oda birgün patlar ama ne zaman ilahi adelet bu işte
bu arada eşini kutluyorum helal olsun iyi laf yapıştırmış

delilermi ne sabahın sekizinde kız onlar çağırdıysa sizde gittinizmi
gelip bide çimdirselerdi sizi töbe töbe

gittik canım gittik ben zaten evlilik şokundayım ne yapıcam bilmiyorum allak bullak olmuşum yorgunluk şaşkınlık herşey vardı gittik kahvaltı yaptık

yuhh artık diyemedinmi herkes benmi
2 günde kaçar diye

gittik canım gittik ben zaten evlilik şokundayım ne yapıcam bilmiyorum allak bullak olmuşum yorgunluk şaşkınlık herşey vardı gittik kahvaltı yaptık

hee bizde gittik yaptık ne kadar salakmışım ya şimdiki aklım olsa aslaa

Valla eşim sağolsun ezdirmiyor artık sonunda anladı herşeyi. Sevinç çok haklısın ama merak etme bigun kovmaktan beter ederse damat senin kayınvalideyi ağlaya zırlaya gelir. Bizimkisinde öyle olmuştu ağlaya ağlaya geldi x beni kovsa daha iyiydi diye

o günleride görürüz zaaarr
benimkide bana diyorki ne derlerse ver ağızlarının payını kendini ezdirme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…