- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
eşime çok soğuduğum için ondan çocuk yapsımda gelmiyor.. beli yaşa gelince insan istiyor bebeğim olsun diye sanırım bu içgüdüsel birşey. ama eşim şu yeryüzünde en güvendiğim kişi iken, yaşatmış olduklarını hazmedemiyorum. birde hiç kabul etmez suçunu saolsun.
eşime çok soğuduğum için ondan çocuk yapsımda gelmiyor.. beli yaşa gelince insan istiyor bebeğim olsun diye sanırım bu içgüdüsel birşey. ama eşim şu yeryüzünde en güvendiğim kişi iken, yaşatmış olduklarını hazmedemiyorum. birde hiç kabul etmez suçunu saolsun.
kaç yıldır evliydin turkuaz?? neler yaşadın bilemiyorum ama sanırım eşin yanında olamadı beklediğin gibi..ailesinden çıkan sorunlar daha da büyüdü heraldekonuşabiliyo musunuz?yani seni bu kadar üzdüğünü biliyo mu?
olsun canım yaaaa öle düşünme yinede seninde canın kanın olacak nasıl olsa bebiş
efsun doğru söylüyosun ben de öyle düşünüyorum ama bi de başka boyutu var işin..eşinle soğuk olduğunu düşünsene,çocuk bile istemezsin demekki böyle bi psikoloji oluyo insanda( güzel bi ortamda büyütmek istiyo çok haklı olarak..yaa inşallah düzelir bu sıkıntılar..
ne bilem yaaa allak bullak oldum bende 18eylülcüm
inşşallllhhhhhhhhhhh
aslında ben de öylee...üzüldüm
kimse böyle şeyler yaşamak için evlenmiyo ama işte,değişiyo demekki bazı şeyler...
kaç yıldır evliydin turkuaz?? neler yaşadın bilemiyorum ama sanırım eşin yanında olamadı beklediğin gibi..ailesinden çıkan sorunlar daha da büyüdü heraldekonuşabiliyo musunuz?yani seni bu kadar üzdüğünü biliyo mu?
bu arada beni görmüşsün bulmuşsun pek bi sevindirik oldumhoşuma gitti,sanki seni tanıyomuşum gibi hissediyorum,ondan heralde....
efsun doğru söylüyosun ben de öyle düşünüyorum ama bi de başka boyutu var işin..eşinle soğuk olduğunu düşünsene,çocuk bile istemezsin demekki böyle bi psikoloji oluyo insanda( güzel bi ortamda büyütmek istiyo çok haklı olarak..yaa inşallah düzelir bu sıkıntılar..
galiba canım ama neden???
hadi bende iki dene yaşlı var mecburum
ama evi ayrı olan adamada niye karışırlar anlamam
bırak bi düzen kurmuş iki çift yaşasınlar mutlu mesut
tütsün bacaları bebişleri olsun genişlesin aile
ne isterler anlamıyorum kiiiiiii
2 Seneyi aşkın bir süre evliliğimiz. biz eşimle çevremizde herkesin imrendiği güzel bir beraberlikle evlendik. içimde onla evlenme isteği yoktu seviyodum ama huzursuzdum (demekki böyle olacakmış Rabbim içime sıkıntı sokmuş) sonra evlendik ama güvenim tam yani.. ben herkese kolay kolay güvenmem bu arada. diyorumki kendime Allah' ın en sonunda mutlu olcam herhalde(bu arada ne güzel bir genç kızlık yaşadım, ne bir çocukluk vs çünkü hem sıkıntı hep sıkıntı)kendi kendime diyorumki inş bende onu mutlu ederim. evlenince nikahın kerametinden midir sevgim güvenim ve inancım çoğaldı. ama bunlar işte hep suistimal suistimal derken bu noktaya geldim. adama boşanmak istiyorum dediğimde verdiği cvp seni bana başkarı doluruyor... başkası dediği kimsede yok bu arada çevremde, ev iş arasındayım. sayesinde bir ark yüzü göremez oldum.düşün ailesinden biri beni başka numardan arayıp konuşuyor muyum diye deniyor. koca dediğim insana bunu anlatıyorum üzerinde durmuyor. elimde kanıt olduğu halde.. zaten bu olaydan sonra koptum yani ona bağlayamadım bir daha umutlarımı, sonra hata hata derken bir baktım bende habire hatalar yapıyor kendimi tanıyamıyorum. durup duruken içimden ona nefret tiksinme hissetmeye başladım. bazen de çok acıyorum ona. yani ne biçim insanların içinde büyümüş diyorum. onunda işi çok zor. o anne o baba öyle fesat kardeşler insanın ömrünü yer. adam evlenmesin diye ne olaylar yaratıldı. keşkede evlenmeseydik. aile aile değil dallas filmi sanki.
offf çok karmaşık tuhaf olaylar ya anlattıkça böyle gidip herbirinin boğazını sıkasım geliyor ya.valla Rabbim eşim dahil evime çomak sokan herkesin ettiğini yanına koymasın diyorum.. Rabbim benim içimide görüyor onlarınkinide. Kimsenin ahı kimsede kalmaz ben buna eminim.
inş. düzeli canm evliliğin bu eşler arasındaki ve etraftan olan sorunlar için dualar var esma hüsnalar var istersen dene canım denedin mi bilmıorm ama internetten de bulablirsin güvenilir sitelerden allah yardımcın olsun :/
profiline bakıyordum ordan gördüm
yazdıklarından yüreğinin güzelliğini görmüştüm
yüzünde yüreğin gibi güzelmiş canım
ama hepp 18eylül diyorum adın ne canım senin
öyle tabii ama........insan evladının mutlu olmasını istemez mi,aksine yuva kurmuş diye kendi de mutlu olur,olmalı..biraz da eşlerde bitiyo,karıştırmamaları lazım artık hayatlarına.yeni bir aile kuruyosun sonuçta,düzenin başka,yaşayışın başka,o mesafeyi dengelemek lazım..
teşekkür ediyorum efsuncum,sağol.ben de seninle konuşmaktan büyük keyif alıyorum gerçekten..keyifli şeyler konuşamasak da bazen,yine de güzel konuşuyoruz:)
ismim ayşegül bu arada,söylicem söylicem arada unutuyorum :)
valla artık kim kimi dolduruyor kim kime inanıyor umrumda değil. ben sağlığımdan olmaya başladım. eşimede diyorum nereye ait hissediyorsan kendini oraya git diyorum. sana elimden gelen bu fazlası olamaz olmaz diyorum bu saatten sonra. valla çıkıp gitse üzüleceğim tek şey haketmediğimi inandığım düşündüğüm haksızlıklar. ben haksızlığa gelemiyorum. ne yalan konuşurum ne gizli saklı işler yaparım ne de böyle alttan alttan iş yapanlardanım. kimsenin evinde parasında asla gözüm olmadı olamaz. yani kimseye karışmam kısacası. buna rağmen kıymetli olamadık. evlenene kadar dört dönüyodu etrafımda. herkes diyorki kız almadan önce kapısından ayrılmıyodun neden şimdi elde edince kıymetimi kalmadı mı diye.. ses yok. evimize insanlar geliyor arkadaşlarım, evden çıkınca kocalarının sorduğu soru bu kız bu adamla anlaşıyor mu? adama diyorumki bak seni 2 kere gören bu kanaate varıyo demekki bir birşey. kendini düzelt diyorum, kafandaki zincirleri kır diyorum. onun yaptığı kalkıp o insanlara b...kk atmak. benim kocanın aklı dar, kafası kalın derler ya ha işte ondan..adam böyle önünü kafasını açamıyor.. o yüzden onun düzelme şansıda yok yani..
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için, beni dinlediğiniz için çok tşk ediyorum. Mevlam ne eylerse güzel eyler diyorum.. kendime sürekli. inanıyorum bir gün herkes hakettiğini yaşar.. bu arada geçen gene canımı burnuma getirdi. dedim dava açıcam ben dilekçelerimi filan hazırlattım oda gördü.... şimdi bir haller oldu illa insanı böyle mi terbiye etmek gerekiyor hayatta... o yüzden bu saatten sonra seçimi o yapacak o düşünecek artık gerisini.. herkes hakettiği değeri görünce kendine geliyor. bazıları insan gibi davranmaktan anlamıyormuş. her kavgada anasına giden adam şimdi kapıdan dışarı çıkmıyor.. valla bazılarına böyle yapmak gerekiyormuş bunuda anladım. bugün evi süpürecekmiş şok oldum valla.... normalde suyunu bile almaz. uşak tuttu sanki beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?