- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
hepinize günaydın arkadaşlar...
inş sınav sonuçlarınız umduğunuzdan çok çok iyi gelir....
efsun cum ne oldu niye tartıştınız ki??? bide özel değilse siz neden evinizi ayıramıyorsunuz??ne de olsa kv ve annesi var ikiside siz olmazsanız yalnız olmayacaklar. beraber geçinir giderler...
hepinize günaydın arkadaşlar...
inş sınav sonuçlarınız umduğunuzdan çok çok iyi gelir....
efsun cum ne oldu niye tartıştınız ki??? bide özel değilse siz neden evinizi ayıramıyorsunuz??ne de olsa kv ve annesi var ikiside siz olmazsanız yalnız olmayacaklar. beraber geçinir giderler...
bu arada dr a gittm kan verdm geldim.hastane dibimde zaten.. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..2.30 da çıkcak sonuçlarım o zmn blli olcak...
tavır koymaya ufaktan devam et o zaman neclasucum sende işe yarıyor baksana
inşallah hayırlı haber gelir yaaa ihtiyacım var zaten güzel haberler almaya
günaydın neclasu..kan vermişsin,heyecan yaptım!! hayırlısıyla güzel haberi bekliyoruum...
bu arada bugün ayın 4 ü,adet olmam gerek ama olmasam daha iyi tabiii :)
aklıma getirmemeye çalışıyorum,etkilenince de gecikiyo gıcık!! inşallah gelmez de ben de kan veririm bikaç güne kadar..
cnm bn adetliyim zaten...hormon testi için kan verdim bn.ultrasonda bişey çıkmamıştı smear testi de yapıldı onlar temiz.o yüzden hormonlara bakılcak.hani herkes der ya İNŞALLAH bişey çıkmaz diye.hiç bi sebep yokken hamiş kalamamak daha sinir bozucu bnce.böle ilaçla fln tedavi edilcek bi sorun çıksında hemen hamiş kalayım diye bakıyorum açıkçası.çnkü 10 gğn fln süren kahverngi akıntılarm var.progestan düşüklüğünden olurmuş annemden kullanmış.o yüzden İNŞALLAH tek sebep odurda oda bi ilaçla fln geçer.öğleden snra blli olck bklm.Sendende hayırlı haberlr gelir İNŞALLAH..
kv dem her pazar sabahın köründe arar.hadee ne zmn geliosunuzz diye.biz gidemiceksek onlar gelirler sağolsun geldimide kayınpederim bile akıl eder adam çayını içip pasta çöreğini yedikten snra hanım gidelm artk demesine karşınnn aaa sen gitceksen git bn burdayım der ve gecenin körüne kdr oturur oğlunun uyuklamasına rağmen.bi pazar tavır koydum biz gitmedik .acaba bizmi gelsek yok yok rahtsz etmeyelim demesine karşı bnde siz bilirsiniz dedim diye surat asması...onlara gidincede saatin 22 00 olmasına karşı eşimin eve gidelim demesine üzerine her seferinde bıkıp usanmadan ' aaa eve gidi napcanız' demesi ..banada sinirden gülme krizi gelmesi ve kocamın annesinin sözünden çıkmaması.. tüm bunlara rağmen bide heryerde anneme dönüp sen kız çıkardıysan bnde oğlan çıkardım göremiyom oğluşumu diye yakınması...ama hiç değilse 24 00 dan snra rahatız o zmnda kocamın mışıl mışıl uyuması.olsun en azından beraber yaptğmz bişey var uyuyoruz yani oda güzel bişey..ama efsuncum tabiki tüm bunlar bile senin durumundan daha iyi.haklısın üzülmekte.bi an önce dua ediyom hastalıkları fln yokmu HAKKA yürüseler bi öncede sen de rahat etsen..tövbe tövbe günaha giriyorum.
kv dem her pazar sabahın köründe arar.hadee ne zmn geliosunuzz diye.biz gidemiceksek onlar gelirler sağolsun geldimide kayınpederim bile akıl eder adam çayını içip pasta çöreğini yedikten snra hanım gidelm artk demesine karşınnn aaa sen gitceksen git bn burdayım der ve gecenin körüne kdr oturur oğlunun uyuklamasına rağmen.bi pazar tavır koydum biz gitmedik .acaba bizmi gelsek yok yok rahtsz etmeyelim demesine karşı bnde siz bilirsiniz dedim diye surat asması...onlara gidincede saatin 22 00 olmasına karşı eşimin eve gidelim demesine üzerine her seferinde bıkıp usanmadan ' aaa eve gidi napcanız' demesi ..banada sinirden gülme krizi gelmesi ve kocamın annesinin sözünden çıkmaması.. tüm bunlara rağmen bide heryerde anneme dönüp sen kız çıkardıysan bnde oğlan çıkardım göremiyom oğluşumu diye yakınması...ama hiç değilse 24 00 dan snra rahatız o zmnda kocamın mışıl mışıl uyuması.olsun en azından beraber yaptğmz bişey var uyuyoruz yani oda güzel bişey..ama efsuncum tabiki tüm bunlar bile senin durumundan daha iyi.haklısın üzülmekte.bi an önce dua ediyom hastalıkları fln yokmu HAKKA yürüseler bi öncede sen de rahat etsen..tövbe tövbe günaha giriyorum.
canım çok güldürdün sen beni allah da seni güldürsün... Ay bu kv valla bizi dinden imandan çıkardılar yahuuuu... Canım inş kan testin ile ilgili hayırlı sonuçlar alırsın.
Bu arada bende de senin gibi ara kanamalar oluyordu. Progestron yüksek filan dediler amma onla alkası yokmuş.. çok geç anladılar yara varmış tatlım.sen işin ehli hekim bulmaya çalış.
yok kanama değildi adetten 10 gün önce afedersin böle çamurumsu koyu kahve akıntı adet görür gibi oluyorum 10 gün fln sürüyo.annem demişti bn hamileyken olmuştum progestan verdi demişti dr gelmemiş sabah hemen kan verdim.öğleden snra onuda sölicem yani.neyse ...keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkda böle toplansaydık ye iç gül eğlen ohhhh.dert mert kalmazdı vallla...
süper olurdu valla neclasucum yaaaa
günaydın kızlar..kv siz sorunsuz bir hafta geçirmiştim ne güzel..ama bu perşembe günü var gitmek zorundayım ya sanki bana sorup gün yapıyo.neyse dr da randevum var bebiş için şans dileyin kızlar bi sorun çıkmasında bi an önce hamiş olayım..grşrz....
valla bende aynı şeyi neclasu ya cvp yazarken içimden geçirdim. keşke olsaydıkkkk çok isterdim ...
bir de neclasu benim kanama dediğim şey işte aynen senin tarifine uyuyor. ben hani çok detaylı yazmak istememiştim...
şom ağızlı olacağım tuttu galiba.eşim aradı akşama kv deymişiz.tamda adetliyken ne güzel olur ama...akşama erken gelebilirsek girip gelişmeleri yazarım size kuşlarım.
yaz kız gizlimiz saklımızmı var...dr a gitmişmiydin sen ne demişti..bende birazdan gidicem ya merak sardı..
yok kanama değildi adetten 10 gün önce afedersin böle çamurumsu koyu kahve akıntı adet görür gibi oluyorum 10 gün fln sürüyo.annem demişti bn hamileyken olmuştum progestan verdi demişti dr gelmemiş sabah hemen kan verdim.öğleden snra onuda sölicem yani.neyse ...keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkda böle toplansaydık ye iç gül eğlen ohhhh.dert mert kalmazdı vallla...
ben de ben de isterdim aynı şehirde olsaydık!! siz ister miydiniz bilmem ama
zaten kimsem yok burda,ne güzel olurdu
ben isterdim valla 18eylülcüm
ben çok doktora gittim. kimi polip, kimi miyom, kimi progestron yüksek filan dedi.
meğer rahim azğı yarası varmış.yarayı yakacaklardı ama önce doğur sonra yakarız dedi doktor. yara çok kötü birşey...
ama inş sende öyle şeyler çıkmaz. ama içimden çıkmayacak kötü birşey diye geçiyor.
akşama vukuat olmasın inş. güzel şeyler anlatırsın bize... bide kocan gidelim deyince kesin gidiyor musunuz hep?
sağol efsuncumama çok uzağız malesef..öff herkese uzağım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?