amin inş ben kendimi psikolojik olarak hazır hıssedıyorum ama ev ortamı yuzunden ıstemıorum hayırlıysa olur.
arkadaşlar hepinize şimdiden iyi hafta sonları umarım güzel, huzurlu keyifli bir haftasonu geçirirsiniz. havalarda bayağı güzel gidiyor gibi....
aöf sınavına girecek arkdaşlarada şimdiden başarılar.. sevgiler.
Ah kiyamam sana:))
20yasinda evlenmeyi dusunmuyordum bile ben.
Kadinlarin olgunlasmasi gerekiyor bence evlenmesi icin.
Fikirleri, tavirlari, tutumlari sabit ve net olmali en basinda.
Gerci sen ne kadarda gun gormus olsanda, karsidaki fena olduktan sonra ise yaramiyor.
ben hamileyken de başlarda midem bulandığından iştahım yoktu: "bu çocuğu besleyemez küçük doğar bununki" diyordu eşime..sonra iştahım açılınca da "her şeyi yiyon ya böyle giderse doğuramazsın doğumda s..arsın" dedi terbiyesiz...
günaydın kızlar..kv siz sorunsuz bir hafta geçirmiştim ne güzel..ama bu perşembe günü var gitmek zorundayım ya sanki bana sorup gün yapıyo.neyse dr da randevum var bebiş için şans dileyin kızlar bi sorun çıkmasında bi an önce hamiş olayım..grşrz....
günaydın kızlar
hayırlı haftalar olsun inşalahhh
günaydın kızlar..kv siz sorunsuz bir hafta geçirmiştim ne güzel..ama bu perşembe günü var gitmek zorundayım ya sanki bana sorup gün yapıyo.neyse dr da randevum var bebiş için şans dileyin kızlar bi sorun çıkmasında bi an önce hamiş olayım..grşrz....
günaydııın naber efsuncum nasılsın. sende mi hs sınavdaydın
valla hiç iyi değilim ahkeşkem eşimle atıştık azcık konuşmuyoruz
evet cumartesi pazar sınavdaydım bende canım çok zor geçti
seninki nasıldı
ne oldu canım yaa nie tartıştınız. benim sınavda c. tesi biraz kötü geçti ama pazar iyiydi.
günaydın canım
boşver takma sen haftada bir güne bile razıyım valla ben
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ya gelsin artık şu bebişlerimiz
evet cnm haklısın bnde hergün ordayım o gelcek gel bu gelcek gel.temizliğe gel.ütüye gel.yemek yacm yardıma gel.bi bu hafta sakin geçti biraz tavır koydum ondan herhalde.ama senin işin daha zor tabi Allah yardımcın olsun gerçktn üzülüyorm. bu arada dr a gittm kan verdm geldim.hastane dibimde zaten.. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..2.30 da çıkcak sonuçlarım o zmn blli olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?