Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ben henüz yeni evli sayılırım,1 sene olacak.eşim ile evleneceğimizde kayınvalidem ve kayınpederim beni istememişti,hatta ilk tanışmada onlar geldi ben gitmedim,eşimi tehdit bile etmişlerdi,bilirsniz evladım değilsin o halde gibilerinden,eşimde restini çektini çekmiş,neyse biz evlendik.evlendik ama kayınvalidem durmuyor ki birde oğluna resmen aşık,yeni evliyiz daha ilk haftamız pazar günleri arar ki biz yatıyoruz hala kahveye geliyoruz size diye,ama bu sürekli olmaya başladı,ilk başlarda sesimi çıkarmıyordum,insan bir sorar müsaitmisin diye,bende bunu eşime tatlılık ile anlattım bu evin hanımı benim bana sorulması gerekiyor müsaitmiyim diye dedim,eğer ki bu şekilde olmaz ise gelin gibi davranırım bilesin dedim,ki şimdi çok şükür oyle zırt pırtlar bitti sayılır,hatta ben direk konu olduğunda bu tarz konular ile ilgili tutumu gayet net söylerim,allttan aldığınızda tepenize çıkıyorlar,sessiz kalmayacaksınız ki önceden sessiz kalırdım ve sonuçları görünce tamamen tutum değiştirdim ve şimdi iyi gidiyor ha birde açık açık benimle iyi geçin bence dedim oğlunun bana karşı olan tutumunu bildiği için daha temkinli şimdi:))

arkadaşlar hepinize şimdiden iyi hafta sonları umarım güzel, huzurlu keyifli bir haftasonu geçirirsiniz. havalarda bayağı güzel gidiyor gibi....
aöf sınavına girecek arkdaşlarada şimdiden başarılar.. sevgiler.

saol turkuazcım benim hafta sonum sınavla geçecek malesef
kendine iii bak canım

slm bende kaynana maduruyum . cnm yaşın küçük büyük olmasına bakmıyo bu işler . helede benimgibi sessiz sedasız laf çeviremeyen biriysen bide üstüne üstlük birlikte yaşıyosan eşinede bişe anlatamıyosan yandın gitti . ben 28 yaşındayım ve evleneli daha 1 sene olmadı (

Yok yok bunlar hakikaten beyin yerine pamuk filan var kafalarının i.inde. Dün akşam eşimin bir akrabasına gittik kayınvalide hanımlarla beraber. Ev sahibi çok tatlı dilli bir kadındır severim yani. Kayınvalideme dediki gelin güzelleşmiş kız cocuk annesinin güzelliğini alır derler ama maşallah filan dedi. Bizimki ne dese beğenirsiniz? He ya etli butlu maşallahı var. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bir kadın işte. Oysa ben 17 kilo aldım hamileliğimde 50 gunluk bebeğim var ve 10 kilosu gitti 7 kilosunuda vermeye calısıyorum hala diyetteyim. Gerizekalı sanki kendisi 34 bedende!! Boğarım ben bunu valla billa

ben hamileyken de başlarda midem bulandığından iştahım yoktu: "bu çocuğu besleyemez küçük doğar bununki" diyordu eşime..sonra iştahım açılınca da "her şeyi yiyon ya böyle giderse doğuramazsın doğumda s..arsın" dedi terbiyesiz...

günaydın kızlar..kv siz sorunsuz bir hafta geçirmiştim ne güzel..ama bu perşembe günü var gitmek zorundayım ya sanki bana sorup gün yapıyo.neyse dr da randevum var bebiş için şans dileyin kızlar bi sorun çıkmasında bi an önce hamiş olayım..grşrz....

günaydın canım amin inşallah hayırlısıyla güzel yakılşıklı bebişlere inş

günaydın canım
boşver takma sen haftada bir güne bile razıyım valla ben
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ya gelsin artık şu bebişlerimiz

günaydın canım
boşver takma sen haftada bir güne bile razıyım valla ben
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ya gelsin artık şu bebişlerimiz

evet cnm haklısın bnde hergün ordayım o gelcek gel bu gelcek gel.temizliğe gel.ütüye gel.yemek yacm yardıma gel.bi bu hafta sakin geçti biraz tavır koydum ondan herhalde.ama senin işin daha zor tabi Allah yardımcın olsun gerçktn üzülüyorm. bu arada dr a gittm kan verdm geldim.hastane dibimde zaten.. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..2.30 da çıkcak sonuçlarım o zmn blli olcak...

hepinize günaydın arkadaşlar...
inş sınav sonuçlarınız umduğunuzdan çok çok iyi gelir....
efsun cum ne oldu niye tartıştınız ki??? bide özel değilse siz neden evinizi ayıramıyorsunuz??ne de olsa kv ve annesi var ikiside siz olmazsanız yalnız olmayacaklar. beraber geçinir giderler...

tavır koymaya ufaktan devam et o zaman neclasucum sende işe yarıyor baksana
inşallah hayırlı haber gelir yaaa ihtiyacım var zaten güzel haberler almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…