Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım bu değerlerin normal değerleri yanında yazıyorsa en kolay öyle bakarsın.
ben hiç hatırlamıyorum ki sonuçlarımı. ama ben sana diyim stres hormanları sapıttırıyor. ben stresli zamanla verdiğim testlerim tuhaf çıkardı. stresli zamanlarda kanamam hep çok olurdu.
neclasu cum bu arada senin koca galiba benimkine benziyo... bizimkide annem çok çekti der annesi mağdur etmez, ama iş bana gelince mağduriyetim aklına bile gelmez. annesine ev süpüren adam suyunu bile almıyordu.... ama benim düzelecek umudum kalmadı inş seninki düzelir ...

canım bu değerlerin normal değerleri yanında yazıyorsa en kolay öyle bakarsın.
ben hiç hatırlamıyorum ki sonuçlarımı. ama ben sana diyim stres hormanları sapıttırıyor. ben stresli zamanla verdiğim testlerim tuhaf çıkardı. stresli zamanlarda kanamam hep çok olurdu.
neclasu cum bu arada senin koca galiba benimkine benziyo... bizimkide annem çok çekti der annesi mağdur etmez, ama iş bana gelince mağduriyetim aklına bile gelmez. annesine ev süpüren adam suyunu bile almıyordu.... ama benim düzelecek umudum kalmadı inş seninki düzelir ...

akşama bekliyoruz neclasu

geldim kızlar....bugün dr dan sonra annemler bni pikniğe götürdüler eşim çalıştığı için gelemedi...sonra bni babam kv ye bıraktı...akşam yemektede bn tokum piknikten geliyorz dedim kv nin bi suratı asıldııı..ona sölemem lazım her gittiğim yeri...neyse bu her defasında diyodu daha önce yazmıştım.ilk torun gibisi olmaz.ona herşeyi aldık ama seninkine bişe alamayız diyodu..hatta 10 yıl önce eski eltime bebek nevresimi almış onu beğenmemiş eski eltim. onuda bana vercekmiş filan.hiç sesimi çıkarmıyodum...bu yine başladı drup dururken ...oğluşuma battaniye almıştım hiç kullanamadı sen doğurursan onun olcak diye bu arada eşim 30 yaşında o doğmadan alınmış.ilk torun bşka oluyo diye yine bu başladı bana geldiler artık..ortada doğacak bi bebek yok şimdiden düşnme bunları hem olursa kız oğlan nerden belli bn o battaniyeyi alamam kusura bkma alırsın yenisi dedim bakakaldıı... tabiki eşimin olan bişeyi hatıra olarak saklamak isterim ama her seferinde birilerinin eskilerini bana yamamaya çalıştığı için kızdım eltimin kızı 10 yaşında onun eskilerni fln bana ayırıyormş 10 senedir. ilk torunlar çok seviliyo diye ikinciler napsın ölsünlermi dedim..öle geçti işte akşam....kendi sülalesi gelmek istiyomuş bana..buyursunlar gelsinler dedim cumartesi onları alcam.perşembe yine ordayım günü var . ufak şeyler artık bunlar

oohhh piknik iii gelmiştir vallla heee ne güsel
sen eskici dükkanı mısın bacım yaaa
iii demişsin yenisini alsın yaniiii
ne çok günü var kv yaaaa

oohhh piknik iii gelmiştir vallla heee ne güsel
sen eskici dükkanı mısın bacım yaaa
iii demişsin yenisini alsın yaniiii
ne çok günü var kv yaaaa

oo dahaa neler var neler bn nişanlıyken gittim .yatak odası almıştı bnden önce gelinlik kızlık elbiselerini pantolonlarını -ki en az 34 yıllık-bana vermye kalktı o derece. kayınpederm çok iyi bi insandr. sessizce dediki kızım bu evde o kdr çok eski varki annen görmeden at hepsini dedi.eşimin abisi boşandı onun 11 yıl önceki damatlığı fln duruyor adam napsn artk onu..görmediği yerlerde attm hepsini ama sanki kadın pırtıcı fabrikası habire bi yerlerden bişeyler çıkıyo.. küçümsemiyorm yanlış anlaşılmasın ama bnm kv pazardan bile giyinmez iyi değil diye o mağaza bu mağaza öle bi insan yani ama eskiyi atamayı kadın üstelik bana yamıyo hepsini eşim küçükken kv kendine bi ayakkabı almış bana vermye kalktı onları yumurta touk olurdu ya tee öncelerden(bu arada kv 55 yaşında en az 25 senelik)bn nazik bi şekilde tarzm olmadğnı söledim.bizim düğünde torununa vermiş onları 10 yaşında o giymişti herkesin dikkatni çekmiş bana dediler neydi o kızın hali diye yerin dibine girdim ..... bu arada bnm kv nin 4 günü vardı.başta necla heryere yetişiyodu tabi ama yüz vermiyorm artk temizliğnde gitmiyorm ne yalan sölym bnden önce nasıl tutuyosa temizlkçiyi şimdide tutsun.o yüzden güvenemedi g.tüne.. afedersin...1 e düşürdü 1 tanecik kaldı günü..o da erşembe sonmuşş

ben anneme derdim 3 4 yıllık kullanmadığı eşyaları at artık diye daha neler varmış nelerrrrrr
ooyyyyy ne kadınmış neclasu bu yaaaa koptum okurken heee

ben anneme derdim 3 4 yıllık kullanmadığı eşyaları at artık diye daha neler varmış nelerrrrrr
ooyyyyy ne kadınmış neclasu bu yaaaa koptum okurken heee

36 yıllık evli çeyizlik tabakları duruyo...heryere para buluyo evinde o kdr çok tabak varki en iyisinden...at desem kabahatli olurum...o görmeden atmayı da içime sindiremiyorum günaha girerim..bakalım evlerini müteahhite vermk istiyorlar.o zmn taşınırken yardıma gitcek nasılsa necla...o zmn derim bn bk bu dolağlara bu tabaklar olurmu diye..sonra okur tabakların ruhuna EL FATİHA...annemin de vardı ama onunkiler 10 yıllık tı herhalde tabakları günlük kullanıyodu.bnm düğünümde ayırdık hepsini kına gecesi salondan geldik evin önündede bi eğlence yamşlar komşular.. biz eşimle oynarken babannem onları getirdi sirtaki yaptı hehehehe

vvaavvvv maşallah babaanneye sizede eğlence olmuştur annenin eski tabakaları

neclasu bu topikbaşı sevinç bize niye uğramıyor sence hiç hastaymış ama kk girer girmez başka topiklerde görüyorum bişey mi olduda benim habercazım yok bacım yaaawww??? sen bişe biliyo musun ????

yoo haberm yok. evet bnmde dikkatimi çekti gelmiyo buraya..başka konulara giriyo herhalde bnm kader arkdşm o kv ler kardeş sanki yoksa sevinç bizi unuttumuu

yoo haberm yok. evet bnmde dikkatimi çekti gelmiyo buraya..başka konulara giriyo herhalde bnm kader arkdşm o kv ler kardeş sanki yoksa sevinç bizi unuttumuu

tamam başka topiklerde gezsinde arada bizede uğrasın daaaa
insan merakta kalıyor böyle valllaaaa
bilemiyrum unuttu mu ?

günaydın kızlar...
ayyy kaç gündür topiğe hiç bakamıyorum yaaa bir yoğunluk anlatamam ev ayrı iş ayrı tam bi felaket...

evet turkuazcım eskişehirdeyim,sanırım sen de istanbul:)
bi de günaydıın..

herkese koskocaman GÜNAYDIN.. Gününüz aydın olsun inş... evet ben ist canım. ama eskişehiri çok severim hep orda yaşamak istemişimdir.
kşeke üni orda okusaymışım sonra yerleşirdim diye hep içimden geçirirdim. ailen eskişehirde değil galiba. sen yalnız mısın orda?

bacımmmm.. yazdıklarını okudum şimdi koptum valla burda.. seni kv aynısından benim arkdaşda var. bunların ikisini aynı yere koymak gerekli diye düşündüm. arkadaşım hamile kv si demişki yorganını ben yapcam. buda tamam demiş. sonra kv si kızının kızı içi yani en büyük torunu için yaptığı yorganı buna vermiş :)) nasıl ama??? bu arada para onlarda kum gibi yani...
ayrıca bende de tam tersi benim kv eskileri toplamayı sever yaa. ben bişi olunca ona veriyorum. ama bendeki en fazla 2 yıllık eşyadır. yani.. ama kadının dünya kadar eşyası var gözü doymuyor. bana güya evlenmeden önce mutfak eşyası verecekti.oğullarının çeyizi için almış. bende ona güvenerek pek bişi almadım günlük mutfak eşyası olarak ama vereceklerinin 1/3 ü zor geldi yani. kıyıpda veremedi yani. verdiklerini eşim istedi. anne verecektin ya filan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…