- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
üzülme canım parmağının ucundayım
evet cnm.bizde kv nin sözü geçer evlenirken kendimiz ödicek olmamıza rağmen ev almamıza bile karıştı şimdi kira ödüyorum..eşimde asla annesini hiç bir şekilde üzemezmiş zamanında çok çekmiş filan işte.annelerimiz tabiki üzmememiz gerekiyor ama herkesin bi düşüncesi bi özel hayatı var ama bizde o yok işte.neyse gittm dra.direkt kv ye gitcektm ama bktm saat daha erken biraz evde oyalanaym hemde şu değerleri size sorayım dedim.dr hormonların normal dedi.yumurtalık takibini de bi sene dolmadan başlatmak istemiedğni söledi.bnde ısrar etmedim.zaten 3 ay kaldı bi senemin dolmasına.zamana bırrakmk lazım.eşimde gidicek çnkü bi ara öle işte.size yazaym bk değrlermi...
TSH..................2,28
Progesteron.......0,4 /bana biraz düşük geldi ısrar ettim progestan hap verdi/
FSH..................5,03
E2.....................39
LH....................5,63
PROLAKTİN.........18,29
BETA-HCG.........1,20 (BUDA BANA DÜŞÜK GELDİ )
TOTAL TESTESTERON....0,75
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR YERİ DEĞİL BUNLARI YAZMAM İÇİN AMA SİZE DANIŞMAK İSTEDİM.
evet cnm.bizde kv nin sözü geçer evlenirken kendimiz ödicek olmamıza rağmen ev almamıza bile karıştı şimdi kira ödüyorum..eşimde asla annesini hiç bir şekilde üzemezmiş zamanında çok çekmiş filan işte.annelerimiz tabiki üzmememiz gerekiyor ama herkesin bi düşüncesi bi özel hayatı var ama bizde o yok işte.neyse gittm dra.direkt kv ye gitcektm ama bktm saat daha erken biraz evde oyalanaym hemde şu değerleri size sorayım dedim.dr hormonların normal dedi.yumurtalık takibini de bi sene dolmadan başlatmak istemiedğni söledi.bnde ısrar etmedim.zaten 3 ay kaldı bi senemin dolmasına.zamana bırrakmk lazım.eşimde gidicek çnkü bi ara öle işte.size yazaym bk değrlermi...
TSH..................2,28
Progesteron.......0,4 /bana biraz düşük geldi ısrar ettim progestan hap verdi/
FSH..................5,03
E2.....................39
LH....................5,63
PROLAKTİN.........18,29
BETA-HCG.........1,20 (BUDA BANA DÜŞÜK GELDİ )
TOTAL TESTESTERON....0,75
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR YERİ DEĞİL BUNLARI YAZMAM İÇİN AMA SİZE DANIŞMAK İSTEDİM.
18eylül sen eskişehir demisin?öyle gerçekten de, bunu bilmek güzel....
18eylül sen eskişehir demisin?öyle gerçekten de, bunu bilmek güzel....
akşama bekliyoruz neclasu
neclasu kv gitmediniz mi kızzzz
geldim kızlar....bugün dr dan sonra annemler bni pikniğe götürdüler eşim çalıştığı için gelemedi...sonra bni babam kv ye bıraktı...akşam yemektede bn tokum piknikten geliyorz dedim kv nin bi suratı asıldııı..ona sölemem lazım her gittiğim yeri...neyse bu her defasında diyodu daha önce yazmıştım.ilk torun gibisi olmaz.ona herşeyi aldık ama seninkine bişe alamayız diyodu..hatta 10 yıl önce eski eltime bebek nevresimi almış onu beğenmemiş eski eltim. onuda bana vercekmiş filan.hiç sesimi çıkarmıyodum...bu yine başladı drup dururken ...oğluşuma battaniye almıştım hiç kullanamadı sen doğurursan onun olcak diye bu arada eşim 30 yaşında o doğmadan alınmış.ilk torun bşka oluyo diye yine bu başladı bana geldiler artık..ortada doğacak bi bebek yok şimdiden düşnme bunları hem olursa kız oğlan nerden belli bn o battaniyeyi alamam kusura bkma alırsın yenisi dedim bakakaldıı... tabiki eşimin olan bişeyi hatıra olarak saklamak isterim ama her seferinde birilerinin eskilerini bana yamamaya çalıştığı için kızdım eltimin kızı 10 yaşında onun eskilerni fln bana ayırıyormş 10 senedir. ilk torunlar çok seviliyo diye ikinciler napsın ölsünlermi dedim..öle geçti işte akşam....kendi sülalesi gelmek istiyomuş bana..buyursunlar gelsinler dedim cumartesi onları alcam.perşembe yine ordayım günü var . ufak şeyler artık bunlar
oohhh piknik iii gelmiştir vallla heee ne güsel
sen eskici dükkanı mısın bacım yaaa
iii demişsin yenisini alsın yaniiii
ne çok günü var kv yaaaa
oo dahaa neler var neler bn nişanlıyken gittim .yatak odası almıştı bnden önce gelinlik kızlık elbiselerini pantolonlarını -ki en az 34 yıllık-bana vermye kalktı o derece. kayınpederm çok iyi bi insandr. sessizce dediki kızım bu evde o kdr çok eski varki annen görmeden at hepsini dedi.eşimin abisi boşandı onun 11 yıl önceki damatlığı fln duruyor adam napsn artk onu..görmediği yerlerde attm hepsini ama sanki kadın pırtıcı fabrikası habire bi yerlerden bişeyler çıkıyo.. küçümsemiyorm yanlış anlaşılmasın ama bnm kv pazardan bile giyinmez iyi değil diye o mağaza bu mağaza öle bi insan yani ama eskiyi atamayı kadın üstelik bana yamıyo hepsini eşim küçükken kv kendine bi ayakkabı almış bana vermye kalktı onları yumurta touk olurdu ya tee öncelerden(bu arada kv 55 yaşında en az 25 senelik)bn nazik bi şekilde tarzm olmadğnı söledim.bizim düğünde torununa vermiş onları 10 yaşında o giymişti herkesin dikkatni çekmiş bana dediler neydi o kızın hali diye yerin dibine girdim ..... bu arada bnm kv nin 4 günü vardı.başta necla heryere yetişiyodu tabi ama yüz vermiyorm artk temizliğnde gitmiyorm ne yalan sölym bnden önce nasıl tutuyosa temizlkçiyi şimdide tutsun.o yüzden güvenemedi g.tüne.. afedersin...1 e düşürdü 1 tanecik kaldı günü..o da erşembe sonmuşş
ben anneme derdim 3 4 yıllık kullanmadığı eşyaları at artık diye daha neler varmış nelerrrrrr
ooyyyyy ne kadınmış neclasu bu yaaaa koptum okurken heee
36 yıllık evli çeyizlik tabakları duruyo...heryere para buluyo evinde o kdr çok tabak varki en iyisinden...at desem kabahatli olurum...o görmeden atmayı da içime sindiremiyorum günaha girerim..bakalım evlerini müteahhite vermk istiyorlar.o zmn taşınırken yardıma gitcek nasılsa necla...o zmn derim bn bk bu dolağlara bu tabaklar olurmu diye..sonra okur tabakların ruhuna EL FATİHA...annemin de vardı ama onunkiler 10 yıllık tı herhalde tabakları günlük kullanıyodu.bnm düğünümde ayırdık hepsini kına gecesi salondan geldik evin önündede bi eğlence yamşlar komşular.. biz eşimle oynarken babannem onları getirdi sirtaki yaptı hehehehe
yoo haberm yok. evet bnmde dikkatimi çekti gelmiyo buraya..başka konulara giriyo herhalde bnm kader arkdşm o kv ler kardeş sankiyoksa sevinç bizi unuttumuu
18eylül sen eskişehir demisin?
evet turkuazcım eskişehirdeyim,sanırım sen de istanbul:)
bi de günaydıın..
oo dahaa neler var neler bn nişanlıyken gittim .yatak odası almıştı bnden önce gelinlik kızlık elbiselerini pantolonlarını -ki en az 34 yıllık-bana vermye kalktı o derece. kayınpederm çok iyi bi insandr. sessizce dediki kızım bu evde o kdr çok eski varki annen görmeden at hepsini dedi.eşimin abisi boşandı onun 11 yıl önceki damatlığı fln duruyor adam napsn artk onu..görmediği yerlerde attm hepsini ama sanki kadın pırtıcı fabrikası habire bi yerlerden bişeyler çıkıyo.. küçümsemiyorm yanlış anlaşılmasın ama bnm kv pazardan bile giyinmez iyi değil diye o mağaza bu mağaza öle bi insan yani ama eskiyi atamayı kadın üstelik bana yamıyo hepsini eşim küçükken kv kendine bi ayakkabı almış bana vermye kalktı onları yumurta touk olurdu ya tee öncelerden(bu arada kv 55 yaşında en az 25 senelik)bn nazik bi şekilde tarzm olmadğnı söledim.bizim düğünde torununa vermiş onları 10 yaşında o giymişti herkesin dikkatni çekmiş bana dediler neydi o kızın hali diye yerin dibine girdim ..... bu arada bnm kv nin 4 günü vardı.başta necla heryere yetişiyodu tabi ama yüz vermiyorm artk temizliğnde gitmiyorm ne yalan sölym bnden önce nasıl tutuyosa temizlkçiyi şimdide tutsun.o yüzden güvenemedi g.tüne.. afedersin...1 e düşürdü 1 tanecik kaldı günü..o da erşembe sonmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?