Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Benim çok sevdiğim canım teyzem bile gelinine karşı müthiş bir kayınvalide
Kayınvalide olunca kişilik değişiyormuş bunu teyzemde tescilledim
Geçen teyzem ve gelini oturuyoruz kızcağızın kaç yıldır çocuğu olmuyor konu açıldı ne yaptınız doktora gittiniz mi diye sordum.
Gittik ama doktor sorun yok stres yapmayın demiş
Ben de ne güzel hiç düşünme bakmışsın hemen olur dedim
Teyzem kızın ağzında lafı tıktı haahahhaaaaa diye bir kahkaha patlattı hani nerdeymiş çocuk olmuyor ki dedi gülerek
Ben şok geçirdim kız çok bozuldu
Valla iyisi yok varsa da istisnadır.

efsun sen samsundaydın sanırım neresindensin.bn çarşamba gülörene gelmiştim.müthiş bi yerdi.unutamıyorm..

günaydın neclasucum
evet canım samsundayım merkezdenim ben köyüm merkeze bağlı yani ama eşim tarafı çarşambili
valla gölünü mölünü bilmem ben sen uzak dur yeter canım

günaydın kızlar...
ayyy kaç gündür topiğe hiç bakamıyorum yaaa bir yoğunluk anlatamam ev ayrı iş ayrı tam bi felaket...

günaydın canım
çalışan kadın olmak zordur handecim

kv olunca bişey oluyor sanırım kadınlara canım
gelininiz için çok üzüldüm bencede stresten sıkıntıdan olmuyordur
çünkü sıkıntısı hastalığı olmayanın geneli böyle
sen buna şahit olmuşsun bence teyzeni uyar canım

ayyyy allah korusun:18::18: allah kısmet ederse inşallah bizde kv olunca böle mi olacağızzzz

ayyyy allah korusun:18::18: allah kısmet ederse inşallah bizde kv olunca böle mi olacağızzzz

bence karakterle alakalı. oğlunu kendin için doğruduğunu düşünüyorsan gelini benimsemen zor.
ama onunda ayrı bir hayatı olacaka mantığı gerçekten içinden geçiyorsa kabullenir saygı duyarsın. hele de oğlun evlendiği kişi ile mutluysa bence minnet duyulmalı. evladın mutluluğu kadar güzel ne olabilir ki.

evet benim teyzemde beni saskına cevirdi kaynana olunca insan kaynanalasınca canacvar mı oluyor ney gercekten evlatlar mutluysa nlarda içi rahat gençleride rahat bırakacakj sekilde yasamalılar ama nerdeee

insan kendini bildikten sonra olmaz inşallahhh canım
kendinden neler yaşadığından ders çıkarırsın
ona göre kv olursun bence

valla canım arkadaşlarım tabiki sizlere katılıyorum. herşeye biyana biz çektik sonuçta onlara nie çektirelim ki. de iş başa düşünce nasıl olacak acaba baksanıza en iyisi bile kv olunca bi şekil oluyo değişi veriyo yanim... kızlar nese allah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin de gerisini hallederiz biz yavv allahın izniyle

canım turkuazın dediği gibi olay karakterde biter demekki oğlanı evlendirince karakteri değişiyor insanın
tabi değişmemesi bizim elimizde turkuaz çok güzel anlatmış olayı

Simdi annem diye soylemiyorum normalde simdi bile annemle ufak tefek anlasmazliklar yasariz bazen isime karisir ben tepki veririm falan filan... 4 yil once abimin sevdigi fakat farkli ve hic bilmedigimiz bir kulturden bir geln geldi evimize
ne dedigim gibi farkli kultir oldugu icin yabancilasmalar yasadik ben de bizzat gordum bu farkliliklari fakat bir gun ne annem annesinin degil yuzune ardindan bile konusmadi babam babasinin karsisinda saygidan konusmuyir bile millet annemle gelinimizin iliskisine gibta ile bakiyor kisin ailem yanlarina geliyor soyle 3- 4 ay gelmezlerse sitem ediyor yolcu edecegimiz zaman benden cok o agliyor yeni evlilerken bir muddet onlarda kaldim bazen onlar yanliz kalsin doye biryerlere giderdim kalmaya bana kizardi gel eve yanimizda kal derdi ...
melek mi degil annemde melek degil kusursuz degil hatalri elbet var ama bir gun olsun birbirlerine birakin kotu soz soylemeyi bakislari bile degismedi abimle aralarinda birsey yasansa abime hakkimi helal etmemlete kdar soyler allah nazarlardan saklasin anlayis anlayis ve karsiliginda da sonsuz saygi ve sevgi bizimkilere ya da bize ne oluyor biz mi cok kati bakiyoruz diyorum bazen ya da biraz anlayisli mi olsaydim ama bir insan kendini sevdirecek helede yaslaninca buna daha cok ihtiyaci var allah sabir ve anlayis versin hem bize hem kaynanalara

canım arkadaşım benim kv sürekli sanki oğluna ona baksın diye doğurmuş gibi konuşur. ben zorlukla okuttum (sanki oxford okutmuş :)), şöyle baktım, elalemin işinde çalıştım der.bu birşey beklediğini ima ediyor, hareketleri onu gösteriyor. demekki kadın demiş oluyor ki ben bunlara böyle bakıyom, bunlarda bana bakar.. işte ama yalnış yani. annesi tabii ilgilensin baksın ama sen çomak sokmakı el kızı olarak (ben kendimi hep el gördüm hiç onların ailesinden göremedim, çünkü sıcaklık göremedim) benimde gözüme batmasın değil mi?
bence bu kv lerin kafası çalımıyor, kendilerini çok zeki zannediyorlar ama değiller..iyi olsa insan yağdırır yani, hem oğlunun mutluluğunu bozmazsın hemde hatrın olur, değer verilir. insanın içinden yapası gelir (ben şahsen öyleyimdir, iyi olandan esirgemem), ama böyle yaptıkca kaybediyorlar. şahsen benim gözümde hiç değeri yok. bazen diyom acep öbür dünyaya göçse üzülür müyüm... ama cevabını kendime bile söylemek istemiyorum.. insanlıktan çıktım yawwwww bu kv yüzüne

ailem burda değil ankarada..burda yalnızız,ikimizin de ailesi yok :) eskişehir güzel gerçekten,yaşanılası bir yer..merkezdeyiz zaten o yönden de şanslıyım,en azından çıkıp gezilecek yerler dibimizde..ama işte,tanıdık bir sima,sevdiğimiz insanlar yok,bu beni çok zorluyo,eşimse çok memnun..böyle gidiyo bakalım..alışıcam inşallah..

keşke bende şehir sışında olsaydım kvdemle oturmaktansa özel hayata hiç saygıları yok bu eşlerin ailelerinin yaa bıktımbende

cnm bnde bilecikteyim. yakınız yani.işiniz düşerse buraya beklerim.biz esk. e sürekli geliyoruz hastaneye alışverşe fln.

keşke bende şehir sışında olsaydım kvdemle oturmaktansa özel hayata hiç saygıları yok bu eşlerin ailelerinin yaa bıktımbende

aslında haklısın esracım..ben uzaklıkltan şikayetçiyim ama,orada olsaydık da daha iyi olmayacaktı,bundan da eminim..ailemi özlüyorum çok ama diğerleri de orda olduğu için iyiki burdayız diyorum..

cnm bnde bilecikteyim. yakınız yani.işiniz düşerse buraya beklerim.biz esk. e sürekli geliyoruz hastaneye alışverşe fln.

!!gerçekten çok yakınız...oraya hiç gelmedik,içinden geçtik ama..davetine teşekkür ederiiiiimm,aynı şekilde ben de beklerim madem geliyomuşsunuz,güzel olur bak..

insan kendini bildikten sonra olmaz inşallahhh canım
kendinden neler yaşadığından ders çıkarırsın
ona göre kv olursun bence

aslında haklısın esracım..ben uzaklıkltan şikayetçiyim ama,orada olsaydık da daha iyi olmayacaktı,bundan da eminim..ailemi özlüyorum çok ama diğerleri de orda olduğu için iyiki burdayız diyorum..

valla ahh kızlar ne ii kimse yok benimde tek temennim ben zaten ailemden uzaktayım eşiminde ailesinin olmadığı başka bi şehire gidebilsek keşke ne iyi olurdu. Kv kalpten gider valla

benim burda kimsem yok ama eşimin ailesi olsa ben de kafamı yerdim:)) madem benimkiler de yok,onlar da olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…