efsun sen samsundaydın sanırım neresindensin.bn çarşamba gülörene gelmiştim.müthiş bi yerdi.unutamıyorm..
günaydın kızlar...
ayyy kaç gündür topiğe hiç bakamıyorum yaaa bir yoğunluk anlatamam ev ayrı iş ayrı tam bi felaket...
Benim çok sevdiğim canım teyzem bile gelinine karşı müthiş bir kayınvalide
Kayınvalide olunca kişilik değişiyormuş bunu teyzemde tescilledim
Geçen teyzem ve gelini oturuyoruz kızcağızın kaç yıldır çocuğu olmuyor konu açıldı ne yaptınız doktora gittiniz mi diye sordum.
Gittik ama doktor sorun yok stres yapmayın demiş
Ben de ne güzel hiç düşünme bakmışsın hemen olur dedim
Teyzem kızın ağzında lafı tıktı haahahhaaaaa diye bir kahkaha patlattı hani nerdeymiş çocuk olmuyor ki dedi gülerek
Ben şok geçirdim kız çok bozuldu
Valla iyisi yok varsa da istisnadır.
kv olunca bişey oluyor sanırım kadınlara canım
gelininiz için çok üzüldüm bencede stresten sıkıntıdan olmuyordur
çünkü sıkıntısı hastalığı olmayanın geneli böyle
sen buna şahit olmuşsun bence teyzeni uyar canım
ayyyy allah korusun:18::18: allah kısmet ederse inşallah bizde kv olunca böle mi olacağızzzz
ayyyy allah korusun:18::18: allah kısmet ederse inşallah bizde kv olunca böle mi olacağızzzz
insan kendini bildikten sonra olmaz inşallahhh canım
kendinden neler yaşadığından ders çıkarırsın
ona göre kv olursun bence
bence karakterle alakalı. oğlunu kendin için doğruduğunu düşünüyorsan gelini benimsemen zor.
ama onunda ayrı bir hayatı olacaka mantığı gerçekten içinden geçiyorsa kabullenir saygı duyarsın. hele de oğlun evlendiği kişi ile mutluysa bence minnet duyulmalı. evladın mutluluğu kadar güzel ne olabilir ki.
valla canım arkadaşlarım tabiki sizlere katılıyorum. herşeye biyana biz çektik sonuçta onlara nie çektirelim ki. de iş başa düşünce nasıl olacak acaba baksanıza en iyisi bile kv olunca bi şekil oluyo değişi veriyo yanim... kızlar nese allah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin de gerisini hallederiz biz yavv allahın izniyle
valla canım arkadaşlarım tabiki sizlere katılıyorum. herşeye biyana biz çektik sonuçta onlara nie çektirelim ki. de iş başa düşünce nasıl olacak acaba baksanıza en iyisi bile kv olunca bi şekil oluyo değişi veriyo yanim... kızlar nese allah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin de gerisini hallederiz biz yavv allahın izniyle
herkese koskocaman GÜNAYDIN.. Gününüz aydın olsun inş... evet ben ist canım. ama eskişehiri çok severim hep orda yaşamak istemişimdir.
kşeke üni orda okusaymışım sonra yerleşirdim diye hep içimden geçirirdim. ailen eskişehirde değil galiba. sen yalnız mısın orda?
ailem burda değil ankarada..burda yalnızız,ikimizin de ailesi yok :) eskişehir güzel gerçekten,yaşanılası bir yer..merkezdeyiz zaten o yönden de şanslıyım,en azından çıkıp gezilecek yerler dibimizde..ama işte,tanıdık bir sima,sevdiğimiz insanlar yok,bu beni çok zorluyo,eşimse çok memnun..böyle gidiyo bakalım..alışıcam inşallah..
keşke bende şehir sışında olsaydım kvdemle oturmaktansa özel hayata hiç saygıları yok bu eşlerin ailelerinin yaa bıktımbende
cnm bnde bilecikteyim. yakınız yani.işiniz düşerse buraya beklerim.biz esk. e sürekli geliyoruz hastaneye alışverşe fln.
insan kendini bildikten sonra olmaz inşallahhh canım
kendinden neler yaşadığından ders çıkarırsın
ona göre kv olursun bence
bence karakterle alakalı. Oğlunu kendin için doğruduğunu düşünüyorsan gelini benimsemen zor.
Ama onunda ayrı bir hayatı olacaka mantığı gerçekten içinden geçiyorsa kabullenir saygı duyarsın. Hele de oğlun evlendiği kişi ile mutluysa bence minnet duyulmalı. Evladın mutluluğu kadar güzel ne olabilir ki.
aslında haklısın esracım..ben uzaklıkltan şikayetçiyim ama,orada olsaydık da daha iyi olmayacaktı,bundan da eminim..ailemi özlüyorum çokama diğerleri de orda olduğu için iyiki burdayız diyorum..
valla ahh kızlar ne ii kimse yok benimde tek temennim ben zaten ailemden uzaktayım eşiminde ailesinin olmadığı başka bi şehire gidebilsek keşke ne iyi olurdu. Kv kalpten gider valla
sen hangi şehirdesin ahkeşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?