Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

benim burda kimsem yok ama eşimin ailesi olsa ben de kafamı yerdim:)) madem benimkiler de yok,onlar da olmasın :)

18 eylül valla hayatım boyunca isteyipte yapamadığım şeyi sen yaşıyorsun. Aman Allah bozmasın.
her iki tarafada uzak olmayı çok isterdim. ama olmadı. valla kendi ailemede yakın olmayı istemiyorum. çünkü her derdine ben koşmak durumunda kalıyom. ben koşuncada kimse kendini kaldırmıyor maddi manevi. eşimin ailesine gelince VAN a gitseler gene daha uzağa gitsinler derim.... keşke bizde eşimle evlenndikten sonra başka memlekete gitseydik. belki bugün bu olumsuzlukları hiç yaşamazdık diyorum... ama inş bir gün bana da eskişehir e yerleşmek kısmet olur. sadece iş olayı beni zorluyor. orda iş bulamam diye..

kaynanamın herşeyi çok bilmesinden ve herşeyi süper yapmasından gına geldi

işteee en büyük sorunlarımından birine parmak bastın arkadaşım ya tek kv olsa ii hepsi maşallah görümce falanda herşeyi onlar bilir herşeyi onlar güzel yapar en güzel onlar adama gına getiriyolar valla bişey sölüyorum hayır öle değil die diretiyo hala ya öle işte yoook olurmu en iyisini hanım efendi biliyo çok bilgili kültürlü ya sinir şeyyyyy

şımarıklık yapmak istemem,haklısınız,size göre halim özenilecek gibi...ben de bin kere şükrediyorum,eşimin de hep hayaliydi,başka bi şehre gitmek..o bile kendi ailesinin oldğu şehirde dahi olmak istemiyodu :) ama ben zorlandım işte,biz baya bağlı bi aileyiz,sorunsuzuz,ne bilim,güzeldi işte.şimdi uzak kaldım..ama şükür yine de..
ben ömrüm boyunca kv kp yüzü görmesem,biz bunları niye görmüyoruz demem :) al sen de Van a gitseler,daha da yetmez diyosun..bu insanlar bize ne yaptılar böyle ben anlamıyorum!! bu hale nasıl getirdiler...bazen yaşadıklarıma inanamıyorum ama napıcaksın işte,beterin beteri var hesabı,şükrediyorum yine de..
eşim diyoki burası da bizim şehrimiz..biz de burdayız.herkesten ayrıyız,ne güzel işte diyo..ben de güzelliğini keşfetmeye çalışıyorum :)
eskişehire böyle istekliysen,ne diyim,allah gönlüne göre versin,umarım gerçek olur bu isteğin..insan nerde mutlu olcaksa orda olsa ne iyi olur..iş durumunu bilemem ama vardır neden olmasın sen gel yeterki :)

bi de ben sözlerle deil davranışlarla kendimi anlatırım diyip diyip kendini övmesi yok muuu. alışveriş yapmayı çok iyi becerirmiş hıh sanki çok zor bişi. bi gün noldu biliomusunuz komşusu geldi oturmaya karı koca. biz de nişanlımla hoşgeldiniz diyip az yanlarına geçtik oturmaya. dio ki komşusuna hadi Mehmet bey anlat da gülelim o anımızı. HAdi dedim anlatsınlar. Bakıorum komik bişi gelicek die. İzmire gitmiş komşusu Mehmet beyler. ozamanlar biz nişanlı deilken bi ayakkabıcıda bi kız görüp beğenmişler kız benim şnişanlıma çok yakışıcakmışmış. Kız öyle güzelmiş kiiiiiiiAdını Feriha koydumdaki Ferihadan daha güzel daha zayıfmışmış. kıza sormuşlar bi oğlumuz var tanıştıralım mı die. Kız da sevgilim var demiş. Sonrası da kahkahalar. ne alakaysa ben komik bişi göremedim sizgördünüz mü bayanlar?

valla eşin tam benim gibi düşünüyor. insanın zamanla alışamayacağı şey yoktur. kayınvalide dışında :))) ya bu kadına kanım hiç ısınmıyor. bende kocayı kandırabilsemde gitsek başka güzel bir memlekete. birde izmir e bayılıyorum.. bu arada ankara sana çok uzak değil ki. atla trene 1,5 saat filan gidersin.
ayrıca şuan huzurlusun Allah' ım bozmasın maşallah arkadaşım. bu nedenle oraya alışma olayına takılmışsın. ama huzursuz olsaydın, kocanı alıp kaçmak istersin o en sevdiğin Ankara' dan bile.. o yüzden napıyoruz hep şükür edip bardağın dolu tarafından bakıyoruz.... Anlaştık mı? üzülmek yok, birde alışacağım diye zorlama kendin, zorladıkça alışamazsın. zaman bırak bak 1 sene sonra bir bakmışsın ordan başka yerde yaşamak istemezsin..

ne kadar saçma!! çocuk gibi davranışlar..bi de buna gülüyolar öyle mi..aslında gülünecek hale kendileri düşmüş bence..fena kıskanılıyosun arkadaşım,dikkat et,fırsat vermeee!!

ne kadar saçma!! çocuk gibi davranışlar..bi de buna gülüyolar öyle mi..aslında gülünecek hale kendileri düşmüş bence..fena kıskanılıyosun arkadaşım,dikkat et,fırsat vermeee!!

ama nişanlım ne dedi biliomusun "eee daha iyi işte Mehmet amca Ferihadan daha da güzelini buldum ii ki olmamış". bu cevabı duyunca bi suratlarına kal geldi ben de güldüm bu sefer

kaynanamın herşeyi çok bilmesinden ve herşeyi süper yapmasından gına geldi

ben bişi olunca hep derdimki kv e. "sen bir bak istersen en iyi sen bilirsin" diye... bozluyorrr. bilmiş şey.insanların yanında diyodum. napim bana gına gelene kadar ona gına gelsin:)) sen de bakalım sana en iyi biliyorum diyebilecek mi??? dünyanın merkezi sanıyorlar kendilerini.

aa bi de çok hassasmış benim kv. bi görsen hemen alınıverir kendi oğlunun cevaplarına. ama kendi kırarken hiç sorun yoook.

benim de kanım hiç ısınmıyo kv ye :))napsak ne etsek bilmemki :)
ankara uzak değil tabii,trenler sağolsun,ama ha deyince gidemiyosun yine de..yaa ben bi de çalışmıyorum zaten,evdeyim genelde.o bakımdan biraz sıkılıyorum annemi özlüyorum :) yoksa bi sıkıntım yok.maşallahım var:) eşimle çok iyiyim,sağolsun o da beni mutlu etmek için çabalıyo..onun iş durumundan dolayı buraya geldiğimiz için başlarda sorumlu tuttum onu,beni ayrıdın ordan gibisinden o da napsın benle uğraştı..ama artık baya iyiyiz yani,ben evimle daha çok ilgilendikçe benimsedim burayı..bi de bebiş olsa oooh ben hiçbişey düşünmem,çekirdek ailemle yaşayıp giderim inşallaaahh....
herşey bi yana insan eşiyle iyiyse nerde olsa farketmiyomuş.evinde huzurluysan tamamdır

ama nişanlım ne dedi biliomusun "eee daha iyi işte Mehmet amca Ferihadan daha da güzelini buldum ii ki olmamış". bu cevabı duyunca bi suratlarına kal geldi ben de güldüm bu sefer

bence komik olan bir şey var arkadaşım.. oda sana güya nispet yaparken kendisine laf cuk diye söylenmiş... şahsen yazdıklarını okunya kv için içimden geçen laf "ahaaaa şiştin mi, gördün mü ferihayııı" , bu arada feriha da sankim birşeye benziyo... patavatsız işte yaaaa

bi de ben tombik bi kızım. yani üzüldüm baya bi üstüne bastırarak zayıf demelerine ama nişanlım yapıştırdı hatta daha sonra da böle basit konuşmalar mı yapıosunuz komşularınla die lafı soktu benim yanımda. ama kv ölece bakakaldı ya önemli olan eşinizin tutumudur..

aa bi de çok hassasmış benim kv. bi görsen hemen alınıverir kendi oğlunun cevaplarına. ama kendi kırarken hiç sorun yoook.

de mi,aynen...benimki de çok alıngan..bi kere onlarda yemek yiyoruz,o da balık kızartıyo,son partiyi kızartırken masaya oturduk hepimiz..o da kalanları alıp oturacak..sonra bu dediki "beni buyur etmediniz ama ben de oturayım bari" !!!!! eşim de dediki "kendi evinde davet mi bekliyosun,biz mi dicez otur diye" sonradan da demiş,çok alınmış,benden ve eşimden "otur" dememizi beklemiş,eltime anlatmış...bu sefer kaynım sağolsun yine cevap vermiş "eylul daha bu evde misafir sayılır,yeni gelin,gerekirse sen onu davet edeceksin" diyee :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

kaynını da eşini de takdir ettim. en güzeli budur. çünkü kv yi şımartınca tepene çıkıolar bunu annadım

ahhhhahhhh ben kocamdan annesine şöyle bir laf yapıştırmasını duymadım yaaa. ölürsem gözüm açık gidecek.. son nerfesim verecek olsam,, eşimden istediğim bu olur herhaldeee... şunu cvb verde içim rahat etsin derim

sen yapıştır dicem lafı ama bu sefer de göze batarsın. ben mesela biraz o konularda beceriksizimdir laf sokamam. şöle sivri dilli olamadık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…