- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
kaynını da eşini de takdir ettim. en güzeli budur. çünkü kv yi şımartınca tepene çıkıolar bunu annadım
kızlar benimkide dün diyorkiiii
kv gelin değil anne kız olalım artık
aradan 1 sene nişanlılık 1 sene evlilik dönemi geçmiş
anca aklına gelmişşşşş
sen yapıştır dicem lafı ama bu sefer de göze batarsın. ben mesela biraz o konularda beceriksizimdir laf sokamam. şöle sivri dilli olamadık gitti
anca aklına gelmişşşşş
efsuncum seninki gene akıl edebilmiş. boşver geç olsun güç olmasınnn
demekle olmuyo işte ahhh aahhh ancak öle söleler gerisi yok boş laf bunlar
anca aklına gelmişşşşş
kocam da çok diyo..bişey olursa cevabını ver,boşuna üzme kendini,susma diyo..ben yanında olsam ben veririm ama ben bazen duymuyorum olanları diyo..çünkü genelde benim kv eşim ortada yokken bana farklı davranır :) ama işte ben cevap veremem,laf sokamam.beceriksizim o konuda..suratım asılır kalırım öyle...
aynen demekle olmuyor hep benden bekliyorlar bişeyleri
değiş efsun gül efsun ye efsun
onlarda tık yokkkk
gerçi 1 senede diye diye odasının kapısını örttürmeyi azda olsa başardım yani
allah için benim ki hep der kızım oda benim artık die. ama nerdeeeee geçeveksin o işleri hanım efendi kızına başka bana başka davranıpta sonra oda benim kızım demeyle olmuyo bu işler.
anca aklına gelmişşşşş
benimki kızım bile demedi hiç canım
efsun aşağı efsun yukarı valla
benimki de bir sıkıntım olduğunda filan dinlemek istiyomuş,anlatıyım istiyomuş..ve bu cümleleri söylerken arada 10 kere de BİR ANNE OLARAK dedi :) benim annem var dememek için zor tuttum....
efsuncum ben bi de şeyi yanlış buluyorum yaa,gelin değil kız olarak görmek..benimki de öyle görüyomuş öyle der de...yani gelin olmak kötü mü?? gelin olarak görsün ne var,saysın sevsin,oğlunun hatrına en azından..e tamam işte..ne olmuş yani.
benimki de bir sıkıntım olduğunda filan dinlemek istiyomuş,anlatıyım istiyomuş..ve bu cümleleri söylerken arada 10 kere de BİR ANNE OLARAK dedi :) benim annem var dememek için zor tuttum....
efsuncum ben bi de şeyi yanlış buluyorum yaa,gelin değil kız olarak görmek..benimki de öyle görüyomuş öyle der de...yani gelin olmak kötü mü?? gelin olarak görsün ne var,saysın sevsin,oğlunun hatrına en azından..e tamam işte..ne olmuş yani.
benimki kızım bile demedi hiç canım
efsun aşağı efsun yukarı valla
gelin olarak sevip saysalar amenna canım ama el kızı olarak görüyolar o zaman seni. kimse oğlumun eşi o sevmiş aman mutlu olsunlar deyip sayma derdinde değil ki. amaaaan bana bulaşmasınlar da onlardan saygı falan beklemiyorum ben gerçi.
demezse demesin
benimki kızım,bebeğim filan der,der de ne olur yaniii
gelin olarak sevip saysalar amenna canım ama el kızı olarak görüyolar o zaman seni. kimse oğlumun eşi o sevmiş aman mutlu olsunlar deyip sayma derdinde değil ki. amaaaan bana bulaşmasınlar da onlardan saygı falan beklemiyorum ben gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?