Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kaynını da eşini de takdir ettim. en güzeli budur. çünkü kv yi şımartınca tepene çıkıolar bunu annadım

sağolsun kaynım da eşim de cevap vermekte tereddüt etmezler..kaynım biraz fevridir.ama eşim bağırmadan cevap verir..ama neticede karılarını ezdirmezler..çünkü hak ediyo anneleri de,hiç kusura bakmasın..yoksa hoş değil belki de anneye öyle cevap yapıştırmak..ama gerçekten bunu istiyo..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benimkide dün diyorkiiii
kv gelin değil anne kız olalım artık
aradan 1 sene nişanlılık 1 sene evlilik dönemi geçmiş
anca aklına gelmişşşşş

sen yapıştır dicem lafı ama bu sefer de göze batarsın. ben mesela biraz o konularda beceriksizimdir laf sokamam. şöle sivri dilli olamadık gitti

kocam da çok diyo..bişey olursa cevabını ver,boşuna üzme kendini,susma diyo..ben yanında olsam ben veririm ama ben bazen duymuyorum olanları diyo..çünkü genelde benim kv eşim ortada yokken bana farklı davranır :) ama işte ben cevap veremem,laf sokamam.beceriksizim o konuda..suratım asılır kalırım öyle...

demekle olmuyo işte ahhh aahhh ancak öle söleler gerisi yok boş laf bunlar

aynen demekle olmuyor hep benden bekliyorlar bişeyleri
değiş efsun gül efsun ye efsun
onlarda tık yokkkk
gerçi 1 senede diye diye odasının kapısını örttürmeyi azda olsa başardım yani

anca aklına gelmişşşşş

allah için benim ki hep der kızım oda benim artık die. ama nerdeeeee geçeveksin o işleri hanım efendi kızına başka bana başka davranıpta sonra oda benim kızım demeyle olmuyo bu işler.

alışırsın canım alışırsın zamanla zorda olsa
başta bende diyemezdim şimdi maşallahhım var kötü benim ama olsun

aynı evde olmak o kadar zorki ben çokda takıntılıyımdır dagınıklıgı falan sevmem o kadar bıktım kı artık yanı sehır dısı benım ıcın cok ıyı olur cunku zaten aılemle aramda 2 saatlık yol war sureklı goremıyorum sıkıntı olmazdı yanı

aynen demekle olmuyor hep benden bekliyorlar bişeyleri
değiş efsun gül efsun ye efsun
onlarda tık yokkkk
gerçi 1 senede diye diye odasının kapısını örttürmeyi azda olsa başardım yani

amaaaan ömür törpüsü kızım bunlar yaaaa. bak benim annem 25 senedir babannemi çekiyo hala da çekiyo. evlatlarından hayır yok annem bakıyo ama kıymet bilen kim allah rızası için olacak işte.

allah için benim ki hep der kızım oda benim artık die. ama nerdeeeee geçeveksin o işleri hanım efendi kızına başka bana başka davranıpta sonra oda benim kızım demeyle olmuyo bu işler.

benimki kızım bile demedi hiç canım
efsun aşağı efsun yukarı valla

anca aklına gelmişşşşş

benimki de bir sıkıntım olduğunda filan dinlemek istiyomuş,anlatıyım istiyomuş..ve bu cümleleri söylerken arada 10 kere de BİR ANNE OLARAK dedi :) benim annem var dememek için zor tuttum....
efsuncum ben bi de şeyi yanlış buluyorum yaa,gelin değil kız olarak görmek..benimki de öyle görüyomuş öyle der de...yani gelin olmak kötü mü?? gelin olarak görsün ne var,saysın sevsin,oğlunun hatrına en azından..e tamam işte..ne olmuş yani.

yaaa dinleyip ne yapacakki kafa yapın farklı olduktan sonra
sanki senin annen yok gibi heeee cadaloz kadın
valla benim annem yengeme benim 2 kızım vardı sende geldin ailemize 3 kızım oldu dedi hiç gelinsin demedi
bence başta bunu yapmak lazım canım
tanıştırırken işte gelinimiz falan derler hep yanlış bence abimin eşi yada ahmetin eşi falan demeleri lazım
ama yokkkkk adı gelin onun

gelin olarak sevip saysalar amenna canım ama el kızı olarak görüyolar o zaman seni. kimse oğlumun eşi o sevmiş aman mutlu olsunlar deyip sayma derdinde değil ki. amaaaan bana bulaşmasınlar da onlardan saygı falan beklemiyorum ben gerçi.

benimki daha beni istemeye geldikleri gün (babamın beni verip vermeyeceği belli deildi) anneme mutfakta hemen yalnız kaldıklarında "ben sevgi istemem sevmek zorunda deil saygı duysun yeter demiş"
daha beni tanımıo bilmio hemen sevgi istemem saygı isterim filan çok ayıp bunlar yaaa

bencede yaaa mutlu olsun demiyorlarda

demezse demesin
benimki kızım,bebeğim filan der,der de ne olur yaniii

haklısın aslında canım ama ben şimdi 8 yıldır tanıyorum ya kv o yüzden dedimdi

ama biz eşimizin annesi diye sayıyoruz!! onlar da oğlumun eşi deyip sevsin,oğlumu mutlu ediyo desin.sevmese de saygı duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…