- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
ama biz eşimizin annesi diye sayıyoruz!! onlar da oğlumun eşi deyip sevsin,oğlumu mutlu ediyo desin.sevmese de saygı duysun
25 yıllık hayatımda kendi anne babama göstermediğim saygıyı onlara gösterdim :)
sevgi zorla olmaz ama sayarım..eşime de dedim bunu aynen..ama artık kendimi sevdirmek için çabalamıcam,ne isterlerse düşünsünler,ben görevimi yapar geçerim dedim :) hakkaten de öyle,gereğinden fazlası yok..hele son yaşadıklarımızdan sonra o kadar da strese sokmuyorum kendimi aman saygıda kusur olmasın aman şöyle aman böyle diye..zaten sık görmüyorum.gördüğümde de yüzlerine gülerim,o kadar..güzel,çok yakın bi ilişkimiz olmasına gerek yok..
bencede canım saygı duysunlar az
Bİ de lütfen kv ler kendi kızlarını oğullarını övüp durmasınlar. Zaten tanıyoz oğlunu ondan evleniyozBurdan tüm kv lere sesleniyorum çok dırdır etmeyin gelinlere
çok haklısın şekerim iii yapmışsın eşine demekle haberi olsun sonuçta
bu arada posta kutun dolmuş
ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyo muş ya ondan dedim ben
duyamazlar duysalarda göstermelik saygı sadece. çünküüü kıskanıyolar ohhhhh oğullarını aldık ellerinden çatlasınlar valla inadına eşime kızgın falanda olsam yanına sokulup duruyorum eşimde saolsun sözümden çıkmıyo oh çatlasın işte. bide benim ki gezmeye falan bayılır oh biz hep gezmeye çalışıyoruz iş güç müsait oldukça o oturuyo evde. valla bu ben olamam diyorum ama üzgünüm onlar yaptı. akıllı oynayacaksın valla sessiz sessiz sen hiçbişey yapmıyo gibi..
boşalttım
evet ama onu da doktor söylicek,risk var mı yok mu,ne durumda vs...bişeycik olmaz inşallah..
neyse dur bakalım,doğmamış çocuğa don biçemeyelimbi olsun daaaaa
e heralde gezeceksiniz.her gittiğiniz yere gelecek mi yani!!
duyamazlar duysalarda göstermelik saygı sadece. çünküüü kıskanıyolar ohhhhh oğullarını aldık ellerinden çatlasınlar valla inadına eşime kızgın falanda olsam yanına sokulup duruyorum eşimde saolsun sözümden çıkmıyo oh çatlasın işte. bide benim ki gezmeye falan bayılır oh biz hep gezmeye çalışıyoruz iş güç müsait oldukça o oturuyo evde. valla bu ben olamam diyorum ama üzgünüm onlar yaptı. akıllı oynayacaksın valla sessiz sessiz sen hiçbişey yapmıyo gibi..
canım vallla gidenler var
sakın benimki geliyo demeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok korkuyorum kv yle karşılıklı binalarda oturucaz. İnşallah dengeyi sağlayabiliriz
yokAllahtan onu yapmıyo gerçi istesede yapamaz annesi tek kalıyo ya evde kv nin o yüzden
yakınımda bi arkadaşımın ki gidiyo heryere vallaaa
bak neymiş beterin beteri varmış :)
çok kullanıyorum bu lafı ama haksız mıyım şekerim
çalışan bi bayanım mümkünse 15 güne bir görüşmek istiyorum eşim sorun çıkarmazsa
bulunmaz hint kumaşı oğulları :) e niye,çünkü onlar doğurdu
benim kv nin öyle övme huyu yoktur..hele beni filan çekiştirmez başkasına..aksine övecekse beni bana över..ben çok güzelim,çok iyiyim,saygılıyım,güzel giyinirim (ona göre) böyle şeyler söylerbu huyları da vardır :))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?