Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Bİ de lütfen kv ler kendi kızlarını oğullarını övüp durmasınlar. Zaten tanıyoz oğlunu ondan evleniyoz Burdan tüm kv lere sesleniyorum çok dırdır etmeyin gelinlere

25 yıllık hayatımda kendi anne babama göstermediğim saygıyı onlara gösterdim :)
sevgi zorla olmaz ama sayarım..eşime de dedim bunu aynen..ama artık kendimi sevdirmek için çabalamıcam,ne isterlerse düşünsünler,ben görevimi yapar geçerim dedim :) hakkaten de öyle,gereğinden fazlası yok..hele son yaşadıklarımızdan sonra o kadar da strese sokmuyorum kendimi aman saygıda kusur olmasın aman şöyle aman böyle diye..zaten sık görmüyorum.gördüğümde de yüzlerine gülerim,o kadar..güzel,çok yakın bi ilişkimiz olmasına gerek yok..

çok haklısın şekerim iii yapmışsın eşine demekle haberi olsun sonuçta
bu arada posta kutun dolmuş
ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyo muş ya ondan dedim ben

bencede canım saygı duysunlar az

duyamazlar duysalarda göstermelik saygı sadece. çünküüü kıskanıyolar ohhhhh oğullarını aldık ellerinden çatlasınlar valla inadına eşime kızgın falanda olsam yanına sokulup duruyorum eşimde saolsun sözümden çıkmıyo oh çatlasın işte. bide benim ki gezmeye falan bayılır oh biz hep gezmeye çalışıyoruz iş güç müsait oldukça o oturuyo evde. valla bu ben olamam diyorum ama üzgünüm onlar yaptı. akıllı oynayacaksın valla sessiz sessiz sen hiçbişey yapmıyo gibi..

Bİ de lütfen kv ler kendi kızlarını oğullarını övüp durmasınlar. Zaten tanıyoz oğlunu ondan evleniyoz Burdan tüm kv lere sesleniyorum çok dırdır etmeyin gelinlere

bulunmaz hint kumaşı oğulları :) e niye,çünkü onlar doğurdu
benim kv nin öyle övme huyu yoktur..hele beni filan çekiştirmez başkasına..aksine övecekse beni bana över..ben çok güzelim,çok iyiyim,saygılıyım,güzel giyinirim (ona göre) böyle şeyler söyler bu huyları da vardır :))))))))))))))))))))))))))))))))))

çok haklısın şekerim iii yapmışsın eşine demekle haberi olsun sonuçta
bu arada posta kutun dolmuş
ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyo muş ya ondan dedim ben

boşalttım
evet ama onu da doktor söylicek,risk var mı yok mu,ne durumda vs...bişeycik olmaz inşallah..
neyse dur bakalım,doğmamış çocuğa don biçemeyelim bi olsun daaaaa

kızlarına gelince duyulsun isterler ama sinir oluyorum
ooohhhhh afferim kız sana

boşalttım
evet ama onu da doktor söylicek,risk var mı yok mu,ne durumda vs...bişeycik olmaz inşallah..
neyse dur bakalım,doğmamış çocuğa don biçemeyelim bi olsun daaaaa

deme önce bi göbişe gelsinde haklısın

e heralde gezeceksiniz.her gittiğiniz yere gelecek mi yani!!

çok korkuyorum kv yle karşılıklı binalarda oturucaz. İnşallah dengeyi sağlayabiliriz

eşinin tutumu önemli arkadaşım..onlardan sorumluymuşsunuz gibi hareket etmeyin de...benim bi arkadaşım da karşılıklı binalarda,ona söylemeden bi yere gitmez filan,bence saçma..

çalışan bi bayanım mümkünse 15 güne bir görüşmek istiyorum eşim sorun çıkarmazsa

çalışıyosan iyiymiş..inşallah sorun çıkmaz da,bence şimdiden 15 gün 10 filan deme..yeri gelir 15 olur,bakarsın 20 bile olur,bazen de haftada bir olur..ama mesafe şartt

bizimkiler birtek kendilerini beyenir eşim kv görümceler hep sarışın beyaz tenliler ben kumralım tabiii onlara göre esmer herkes beni çok beğenir çok güzel kızsın derler hatta çoğu eşimden güzel olduğumu söler ama kv lere göre ayyy çok esmer maşallah kendileri süt süt. tabi bazen öle oluyo ki psikolojimi bozuyolar kendimi çirkin hissediyorum valla.
şimdi cildimin rengini açmak için formuller uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…