Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

aaayyyy hiç çaba maba sarfetme boşa canım yaaaa olurmu öyle şey töbe töbeeeee
eşin olduğun gibi beğenmiş gerisi boş canım

ayyy canım bırak boşverr yaa..sen farklı ol. seni bu psikolojiye soktukları için yazık diorum yaa onların içleri güzel deil bence

Yaa ben ki eşime ,babana bakarım da annen hastalansa bakmam derdim.onu bi kaşık suda boğmak isterdim.benim kv čok ayrımcı ve sinsidir. Ama hafızam resetlenmiş, sinirlerim alınmış gibiyim. Alt katımda oturmasına rağmen , araya öyle bir resmiyet koydum ki diş geçiremiyor. Kendimi üzdüğüm yıllara yazık

çok haklısın canım ama onunda 2 kızı var kadın bi çıkıyo evden 1 ay yok
oohhhh ne güzel ben 1 yıldır 1 kez eşimle başbaşa kalmadım evde

ah canım yaa..taze evlisiniz,bi düşünmez mi insan,bikaç gün bari gitse..arada bir yani ne varki bunda

ah canım yaa..taze evlisiniz,bi düşünmez mi insan,bikaç gün bari gitse..arada bir yani ne varki bunda

yok düşünüyor canımmmmm düşünmez olurmu ama olaya bak şimdi
annesi oğluna gidiyor kalmaya diyorki bende kızıma gidim kalim diye
aradan 3 gün geçiyor anneanne eve geliyor
bu seferde bende kızıma gitcektim anneannede hemen geldi diyor
anneside 3 günden fazla kalmaz hee gittiği yerde
yani laf var icraaat yok 2 3 kez oldu bu durum bi gidemedi görümceme kalmaya

aa canım olur mu öyle şey yaa,onlara ne bakıyosun sen..eşin beğenip almadı mı seni,eminim onun gözünde dünya güzelisin.kaldı ki güzelsindir de zaten..hiç de uğraşma bile,herkes kendine baksın

tecrübe işte..ne mutlu size o halde.....

olsun o senin iyiliğin yinede canım

e anneanne gidince hemen o da gitse ya,bilmiyo mu onun 3 günde geleceğini..3 gün boyunca sadece düşünüyo mu :) komik yaa,hani güya gidecek ama anneanneyi bahane ediyo,onun yüzünden gidemiyo gibi yapıyo,akla bak..ne dicen canım,yapacak bişey yoksa beklicen günler ne göstercek...ama diyorum ya senin benim hiçbirimizin aklına bile gelmeyen bi çözüm bulunur da herşey yoluna giriverir..Allah büyük

hastayım diye yemek bile yapamadım doğru düzgün ama burda maşallahım var :) yorulmadım konuşmaktan
kociş gelecek 5te !!!! ben burda kv çekiştiriyorum :))

ben de mesaiyi bitirdim kv yi çekiştirirken ama ii geldi çünkü bu şehirde yalnızım aileme de anlatamam yaptıklarını arkadaşım da yok saolun kızlar çok ii geldi

aynen öyle tatlım yaaaa sorma hiç
evet düşünüyo sadece uygulayamadı henüz
inşşalaaahhhhhhhhhhhh
bu arada okul tatil olunca kv bacısıyla izmire gezmeye gidecek yeğenine
ordanda ankara turu yapacakmış
güya yalnız bırakacak bizi aklınca bence
sanki benim keyfime gidiyo annesi burda sonuçta
eşim dayıma yollarız anneannemi diyo en fazla 3 bilemedin 1 hafta kalır ya sonrası????
bide bana efsunnnnn sen ramazanda gece kalkabilir misin diyor
tövbeeeeeeeeeeee
sen olmasan aç kalcam sanki ben

kayınvalidesinden çeken sevgili kader arkadaşlarım ...
evliliğin her zaman bir şans oyunu olduğunu düşünmüşümdür. işte kocan iyi çıkarsa eşinin ailesinin senin alanına gireceği mesafe sınırlı.. ama kocan hiç destek olmuyorsa tek başına kendini koruyorsan da işte o zaman Allah yardımcımız olsun diye düşünüyorum. bazılarına laf anlatmak zor, mesafe filan da bilmezler işlerine gelmez...
onlarla mücade ede ede bir bakıyosunki zaman geçmiş, sen yorulmuş, yıpranmışsın. yanarım yanarımda en güzel yıllarımı bu gereksiz insanlar ile uğraşmak ile geçiyor.. ben bu oyunu kazanamayanlardanım galiba ((

turkuazcım benim eşim şükürler olsun iyi ama kayıpederim yok diye ayrılmak istemiyor yalnız bırakmak istemiyor bide böle olanlar var
ezdirmez beni fazla ama şite elden bişe gelmiyo bazen

canım ya öle deme lütfennn..İnşallah tez zamanda kv dertlerinle baş edebilirsin..

canım anneanneyi de tembihlesinler hazır kv yokken sen de bizde kal da çocuklar biraz yalnız kalsın desinler..yok mu aklı selim biri !!
siz bi giidin de ben gece de kalkarım gerekirse yatmam de :)

canım anneanneyi de tembihlesinler hazır kv yokken sen de bizde kal da çocuklar biraz yalnız kalsın desinler..yok mu aklı selim biri !!

malesef yok o aklım selim biri
öle de diyemedim ne demek kalkarım tabi dedim
üniversitede evde kalırken annem gelip hazılamadı ya sahuru

kv bacısıyla gidince gidecek tek yer oğlu kalıyo
onlarında evi soğuk oluyormuşşşşşş

muhabbet iii eder adamı
benimde moral bozukluğum gitti
ohhh akşamada az kaldı

aman iyi ol canım yaa..eşine de şükret,seni ezdirmediği için,sahiplendiği için..
akşam oluyo,hadi bakalım,güzel bi akşam olsun sizin için..daha nice nice güzel yıllar geçirin birlikte,bu yıllar çekirdek ailenle geçsin mümkünse :)
evliliğin en zor yılı ilk yılmış.bunu atlattınız,bundan sonrası daha güzel olacak,buna inan emi canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…