- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
aman iyi ol canım yaa..eşine de şükret,seni ezdirmediği için,sahiplendiği için..
akşam oluyo,hadi bakalım,güzel bi akşam olsun sizin için..daha nice nice güzel yıllar geçirin birlikte,bu yıllar çekirdek ailenle geçsin mümkünse :)
evliliğin en zor yılı ilk yılmış.bunu atlattınız,bundan sonrası daha güzel olacak,buna inan emi canım arkadaşım
kayınvalidesinden çeken sevgili kader arkadaşlarım ...
evliliğin her zaman bir şans oyunu olduğunu düşünmüşümdür. işte kocan iyi çıkarsa eşinin ailesinin senin alanına gireceği mesafe sınırlı.. ama kocan hiç destek olmuyorsa tek başına kendini koruyorsan da işte o zaman Allah yardımcımız olsun diye düşünüyorum. bazılarına laf anlatmak zor, mesafe filan da bilmezler işlerine gelmez...
onlarla mücade ede ede bir bakıyosunki zaman geçmiş, sen yorulmuş, yıpranmışsın. yanarım yanarımda en güzel yıllarımı bu gereksiz insanlar ile uğraşmak ile geçiyor.. ben bu oyunu kazanamayanlardanım galiba((
kv bacısıyla gidince gidecek tek yer oğlu kalıyo
onlarında evi soğuk oluyormuşşşşşş
yaz günü ne soğuğu yaaa :)) giyinsin otursun..of yaşlı yaşlı insanların günahına mı giriyoruz acaba...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama zor işler..
yaşadıklarımızı yaşatmadığımız bir yaşlılık temenni ediyorum efsuncum !!
ben kaçıyım artık gerçekten,pilav yapacağım :)
hepiniz sağolun güzel gelinler..
kıymetimizi bilmeyenler utansın..
çok güzel muhabbetti..
görüşürüüüzzz...
canım ya öle deme lütfennn..İnşallah tez zamanda kv dertlerinle baş edebilirsin..
valla içimden geldiği gibi yazıyorum size. napim evlendiğim için pişmanlık duyuyorum sürekli. sanki adam kalmadı koskoca ist geldim bunu aldım diyorum. bu arada kısmetim çoktu ama buna sap oldum işte. ne bilim bıktım yani. sürekli didinmek didişmek kavga gürültü benlik bişi değil. en hoşlanmadığım şeydi sakinliği severim ben. geldi beni buldu. cadı kazanına mı düştüm ne
eşinle paylaşsan sıkıntılarını ne biliyim bi yol bulsanız..
ne kadar saçma!! çocuk gibi davranışlar..bi de buna gülüyolar öyle mi..aslında gülünecek hale kendileri düşmüş bence..fena kıskanılıyosun arkadaşım,dikkat et,fırsat vermeee!!
de mi,aynen...benimki de çok alıngan..bi kere onlarda yemek yiyoruz,o da balık kızartıyo,son partiyi kızartırken masaya oturduk hepimiz..o da kalanları alıp oturacak..sonra bu dediki "beni buyur etmediniz ama ben de oturayım bari" !!!!! eşim de dediki "kendi evinde davet mi bekliyosun,biz mi dicez otur diye"sonradan da demiş,çok alınmış,benden ve eşimden "otur" dememizi beklemiş,eltime anlatmış...bu sefer kaynım sağolsun yine cevap vermiş "eylul daha bu evde misafir sayılır,yeni gelin,gerekirse sen onu davet edeceksin" diyee :)))
ahhhhahhhh ben kocamdan annesine şöyle bir laf yapıştırmasını duymadım yaaa. ölürsem gözüm açık gidecek.. son nerfesim verecek olsam,, eşimden istediğim bu olur herhaldeee... şunu cvb verde içim rahat etsin derim
kızlar benimkide dün diyorkiiii
kv gelin değil anne kız olalım artık
aradan 1 sene nişanlılık 1 sene evlilik dönemi geçmiş
anca aklına gelmişşşşş
boşalttım
evet ama onu da doktor söylicek,risk var mı yok mu,ne durumda vs...bişeycik olmaz inşallah..
neyse dur bakalım,doğmamış çocuğa don biçemeyelimbi olsun daaaaa
aynen...eşimin abisi bile beni korumaktan harab oldu ama eşimin ruhu duymuyo...abi artk bişey deme alıştım ben diyorum..yok necla sana laf söleyince sinir oluyorm sana yaptklarnı bnm karıma yapsa bi dk bile tutmam bu evde diyo...ahh ahhh azcık kardeşin de sana çekseymişti dedim ama nerdee annesini üzemezmiş çok çekmiş vede annesi her zmn haklıymış bn çok takıntılı vede alıngan biriymişim..
neclasu senle biraz benziyor durumlarımız galiba. benim kaynımda karısını hiç ezdirmez. postayı koydu annesine. ya eşimi kabullen benimse huzur bozma, yada ne sen beni nede ben seni görmeyelim dedi.
benimki elitme kuzu gibi, bana gelince kurt oluyor.
bana yaptığı şeye bak, diyoki her toplumda ben dedim bunlara hemen evlenmeyin azıcık gezin tozun ama dinlemediler diyor. hani sana ne senmi evlendirdin sanki birşey yaptıda.. insanın diyesi geliyor. bu gösteriyorki halen evlenmiş olmamızı kabul edemiyor.
evet farkettm cnm..bizimki de evlenin diye tuttrdu bi sene içinde tanışma söz nişan düğünsanki koca diye öldüydüm neyse..şimdide heryerde kaynana olmak kolay değilll diyo.kışın yeni evliydim nereye giderse sürüklüyodu bni bohça gibi çok sıcak oldumu evin içi ev sahibine diyodu...ay kapatın şu kaloriferleri zaten yeni kaynana oldum para fln klamadı bni daha fazla sıkıntıya sokmayın.ne alakaysa. herşeyi ailemle ortak aldılar ama yerine takıları istedi yani değişen bişey olmadı...
cnm hamişmisin yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?