Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sahiplenecek tabi canım 8 yıldır benimle evlenme hayali kuruyor adam
nerde o çekirdek aile hayallerim öldüler çoktaannnnnn
ayyyy inşallahhh öyledir tatlım yaaaa
gerçi ben 1 yılda olacağımı oldum zaten herkes tarafından kötüyüm nasıl olsa

turkuazcım Allah kocanın gözündeki perdeyi kaldırsın da görsün neyin ne olduğunu,bi an evvel inşallah..pes etmek yok,mutlu olmak için evlendik,zorluk da çeksen dayanacaksın,bak sonra ödülünü mutlaka alırsın,sen bırakma kendini,eşini de ama...

kv bacısıyla gidince gidecek tek yer oğlu kalıyo
onlarında evi soğuk oluyormuşşşşşş

yaz günü ne soğuğu yaaa :)) giyinsin otursun..of yaşlı yaşlı insanların günahına mı giriyoruz acaba...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama zor işler..

yaz günü ne soğuğu yaaa :)) giyinsin otursun..of yaşlı yaşlı insanların günahına mı giriyoruz acaba...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama zor işler..

bazen bizde yaşlancaz efsun öyle düşünme diyorum ama gençliğimi de yaşamadan yaşlanmak is-te-mi-yorummmm
neyse hadi dağılalım artık sende kalk yemek yap çok güldük bugün
hepinizden Allah razı olsun dostlar iiiii kiiii varsınız

yaşadıklarımızı yaşatmadığımız bir yaşlılık temenni ediyorum efsuncum !!
ben kaçıyım artık gerçekten,pilav yapacağım :)
hepiniz sağolun güzel gelinler..
kıymetimizi bilmeyenler utansın..
çok güzel muhabbetti..
görüşürüüüzzz...

amin canım inşallah bende öyle bir yaşlılık hayal ediyorum
evet bilmeyenler, bizi yanlış tanıyanlar utansın bacım
akşam yazarım yine ben sana hadi öptüm kocamannnn

Son düzenleme:
Benim için yorum yapmak belki de çok erken evliliğimin 7. ayındayım

Ama nişanlıyken filan aynı bina da oturma durumları vardı ben bi ağladım bi ağladım korkuyordum çünkü

Ne bilim aile binasında oturanları gördüğümden duyduğumdan belki de ve sakin bi hayat istediğimden sadece

Sonunda Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun borçla da olsa farklı bi semtte oturuyoruz.

Anneme de kaynanama da eşit aralıklarla misafirliğe gidiyoruz

Çalıştığım için de onlar da pek gelemiyor bize

Ve böyle mesafenin herkesin huzuru için daha iyi olacağını söylediğim için şimdi kaynanamda bana hak veriyor.

Sizin ev ne sakin ? Ben kendi öz annemin kapı çalmasından bıktım , en iyisini başardınız çocuklar der kimi zaman

canım ya öle deme lütfennn..İnşallah tez zamanda kv dertlerinle baş edebilirsin..

valla içimden geldiği gibi yazıyorum size. napim evlendiğim için pişmanlık duyuyorum sürekli. sanki adam kalmadı koskoca ist geldim bunu aldım diyorum. bu arada kısmetim çoktu ama buna sap oldum işte. ne bilim bıktım yani. sürekli didinmek didişmek kavga gürültü benlik bişi değil. en hoşlanmadığım şeydi sakinliği severim ben. geldi beni buldu. cadı kazanına mı düştüm ne

eşinle paylaşsan sıkıntılarını ne biliyim bi yol bulsanız..

eşinle paylaşsan sıkıntılarını ne biliyim bi yol bulsanız..

zaten evlendiğimiz günden beri hep içimde tutmayıp oturup konuştum. dağ gibi büyütmeyeyim diye. Bazen öfkelendim fevri davrandım. ama sonra gene konuştum. Ama olmadı. dinledi ama anlamadı yada anlamak istemedi. biraz düz mantık benimki.. ya en çok üzüldüğüm sevgiliyken %100 emin olduğum adamın şimdi gözümde bu durumda olması. ona onla ilgili düşüncelerimi açıkca söylerim beklentimi söylerim, konuş 2 gün iyi sonar abakmışsın aynı tas aynı hamam... onun beni anlaması için içimi görmesi lazım. içimi görse eminim benden çok o üzülecektir. napim bakalım artık.. nereye kadar nasıl gider zaman herşeyi gösterecek.. Ama ben yaşadım istemem ben gibi seven hiçbir insan bu hayal kırıklığını yaşamasın. Evliliğimde üzüldüğüm aslında ana nokta haketmediğim halde uğradığım haksızlardır. kendime kıszdığım noktada sinirime hakim olmayışlarım. en çok bundan kaybettim galiba off ne bilim keşke zamanı geri çevirebilsem..

ne kadar saçma!! çocuk gibi davranışlar..bi de buna gülüyolar öyle mi..aslında gülünecek hale kendileri düşmüş bence..fena kıskanılıyosun arkadaşım,dikkat et,fırsat vermeee!!

gerçekten çok saçma ya..sinir bozucu...bizimkide hangi kızı görse bu oğluşuma sulandıydı ama biz oralı olmadık diyoo..hani kız aileleri derler ya kızımı kimler kimler istedi diye..buda daha biz nişanlıyken bizim komşumuz vardı çocukluk arkadaşım bnm kv ninde tanıdığıymış..güya o kız bnm eşime sulanmış da kv istememiş daha bi sürü....sanki oğlu bulunmaz hint kumaşıydıı...

ya bu kv ler hepsimi aynı acaba...bizimkide illa yemeğe gelin diye tutturur.hadi gideriz..sofrayı berabr hazırlarız..sonra der bn yemicem..evde 3 adam bi torun var bide anane oluyo bazen.hadee o içerde yatar...necla herkese yemek doldurmktan kendi yemek yiyemz herkes gider toplarm sofrayı bu sefer gelir bn ilacımı içtm yemek yicem.yarım saat için kendi ayrı yiyo sonra duygu sömürsü yapıo.tabiki bnde o aileden oldum artk yardm edicem herşekilde ama bu her seferinde oluyo artk sinir bozucu oluyo.nasılsa herşeyi yaıom die iştn kaçmk içinmi çağırıyo acba diyede düşnmeden edemiyorum..çnkü haftada bir akşam gidiyorz.her akşam gelin diye tutturuyo...bizim için iyi bile düşünseler artık ayırt edemiyoruz acabaaa yine altından bişeymi çıkcak diye...

aynen...eşimin abisi bile beni korumaktan harab oldu ama eşimin ruhu duymuyo...abi artk bişey deme alıştım ben diyorum..yok necla sana laf söleyince sinir oluyorm sana yaptklarnı bnm karıma yapsa bi dk bile tutmam bu evde diyo...ahh ahhh azcık kardeşin de sana çekseymişti dedim ama nerdee annesini üzemezmiş çok çekmiş vede annesi her zmn haklıymış bn çok takıntılı vede alıngan biriymişim..

neclasu senle biraz benziyor durumlarımız galiba. benim kaynımda karısını hiç ezdirmez. postayı koydu annesine. ya eşimi kabullen benimse huzur bozma, yada ne sen beni nede ben seni görmeyelim dedi.
benimki elitme kuzu gibi, bana gelince kurt oluyor.
bana yaptığı şeye bak, diyoki her toplumda ben dedim bunlara hemen evlenmeyin azıcık gezin tozun ama dinlemediler diyor. hani sana ne senmi evlendirdin sanki birşey yaptıda.. insanın diyesi geliyor. bu gösteriyorki halen evlenmiş olmamızı kabul edemiyor.

evet farkettm cnm..bizimki de evlenin diye tuttrdu bi sene içinde tanışma söz nişan düğün sanki koca diye öldüydüm neyse..şimdide heryerde kaynana olmak kolay değilll diyo.kışın yeni evliydim nereye giderse sürüklüyodu bni bohça gibi çok sıcak oldumu evin içi ev sahibine diyodu...ay kapatın şu kaloriferleri zaten yeni kaynana oldum para fln klamadı bni daha fazla sıkıntıya sokmayın.ne alakaysa. herşeyi ailemle ortak aldılar ama yerine takıları istedi yani değişen bişey olmadı...

ama çocuk yapmamı istemiyor.elinden gelse oğluyla bni yatırmıcak yani o derece..eşimin abisi evleni ayrıldı çocuğu annesi almadı buna kaldı...herhalde ayrılırızda bnm çocuğumda ona kalır diyemi düşünüyo anlamadım Allah korusun..

bana taktığı 3 tane bilezikdir oda oğlunun hatrına sanki gönlünden geçti.
oğlu zora düştü de takılarımın hespini kocam aldı.
iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…