Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ben kendi ailemi araya sokup ta yüz göz olmak istemiyorum
yoksa bu olanları erkek kardeşlerim duysa varyaaa
1 sn beni burda durdurmazlar
onlarada neler yaparlar düşünmek bile istemiyorum

allahlarindan bulsunlar sevinccim gercekten.. kaynanamin basinda bi dert olunca bana bulasmaya firsati kalmiyor.. allahtan dilegim basindan derdi eksik etmesin, ama kendinden, öbür olundan bulsun derdi.. o zaman bulasmaya firsati kalmaz.. yeni gelin geldigimde neler etti, benden baska takilacak adami yoktu tabi.. arkadaslari bile beni gördükleri yerde öldürseler gözlerine gözükmeyecekti..

belki kizacaksin canim, sen de adim atsaydin diye,.. ben coooooook adimlar attim.. ayagindaki bütün ayakkabilari ben kendi maasimla almisimdir.. bakr oglu bu aralar calisiyo, annesin ücün birini bile almamis oooohhhhhhhhhhhh canima degsin.. cok yaptim aldim sattim amaaaa hiiiccc.... bundan sonra alirim da ona bir sey, o da alir.........

Valla Allah sabır versin işi zor gelinlerin. Allahım yarabbim yüreklerine merhamet versin diyecemde bunlar insan değilki yürek vizdan merhamet sahibi olsunşar

allah merhamet vermis ama bunlarda kepce tutan kendilerinden yana... merhametleri de vicdanlari da hepsi kendileri icin.. acindirmaya gelince öyle de güzel aglar ki.. hastayim da, daha calisiyorum da bilmem ne.. ama zulüme gelince ne hastalik kalir ne vicdan ne de allah korkusu... benimkinin kizi yok, cok kolay atiyo ona buna.. allah sevdigi bi yegeninin bi kizin basina verir insallah bi yüregi sizlar...

Yuh yani patlatacaksın ağzına bir tane daha neler derimde forum kuralları malum :) iyi sabırlıymışsın valla :x Ben bigün eşime şakasına bırakırım seni haa dedim kayınvalidede kalkmıs aman oğlum gidemez hicbiryere gidecek kapısımı var dedi annemle babam ayrı oldugu icin. Oysaki istemeye geldikleri zaman babama amcalarıma dedemlere ayrı ayrı kapı aşındırmıştı yüzsüz kadın. Bende sustum o anda sonra bir kere daha aynı şeyi söyleyince unuttunuz galiba kaç kapı gezdiğinizi siz ben gidicek olduktan sonra bana kapı cok siz kafanızı yormayın dedim

ohhh ağzına sağlık niye gidecek kapın olmasın Allah o günleri göstermesinde
bir sürü kadın sığınma evi var kimse kimseye muhtaç değil

Bu olay en komigiydi benim icin..yanında hiç yaşamadığım halde neler etmediki kına gecemin 3.gunu ağzımdan burnumdan getirdi..esim bazı sebeplerden dolayı trdeki kına gecesine gelemedi...saolsunlar hiçbiri ellerini ceplerine atmadılar misafir gibi geldiler...kınadan sonra ben kaynim ve kaynanam istanbula geldik ben vize işlemlerim icin oda kanser olan kardesi icin gelmişti....ailemin yanında melek gibi davranan kadın istanbula gittigimizin ilk gunu değişmiş her defasında açığımı yakalamaya çalışıyordu sadece 1 hafta yanyana kaldık sagolsun cehenneme çevirdi.... Ornegin kaynanam bana soğuk davraninca bende yakınlık göstermedim her oturduğum odaya on kere girip çıkar herdefasinda ayağa kalkarım sadece birdefa kalkmayı unuttum ertesi gunu diğer kardesinin evindeyken ben kolktukta uykuya dalmıştım kaynanamda o eve gelince hemen kalktım diğer odaya gittim uykum geri gelmeyince yanına gittim busefer açtı ağzını yumdu gözünü yok ben saygisizmisim yok ben oğluna olmazmıştım sorun?odaya gelince ben kalkmamisim ha o odaya gelmiş ha go...m esimi arayıp tek tek soylicekmis bende dedim ben 1 yıldır oğluna oluyordum şimdimi olmuyorum icinde kalmasın al benim cebimde ara ne diyeceksen de dedim sonra alt kata inip esimi aradım annene söyle beni toplum icinde rencide etmesin benimle ne problemi varsa tatlı dille anlatsın hatam olursa ozaman sucumu bilir gider özür dilerim dedim ama bana karışmaya devam ederse çeker babamin evine giderim dedim..sonra kaynim kızmış ona ben hiçbir yanlısını görmedim onun ne varki sen neyi anlatacaksın oğluna demiş..eşimde aradı onu kaynanam hepsini inkar etti ben birşey demedim o alinganlik yapmış dedi daha sonraki günler baba melek gibi oldu kizimlar canimlar Allah'tan vizemi aldimda kurtuldum yoksa kafayı yerdim

regen

alma kız delimisin ne hali varsa görsün herkes
Allahından bulsun senin eline düşürmesin

yuhh artık diyemedinmi herkes benmi
2 günde kaçar diye

olur mu tatlim hic.. benim kötü olan, diger gelecek olan niye kacsin ki.. ccooooooooooook (!) güzel anlasirlardi..o kiz, hele de ailesi yaninda, buna koltuk yerine kazigi gösterirdi.. cok da tatli kiymetli olurdu...

ooohhh iyi olmus ona da...

ben kendi ailemi araya sokup ta yüz göz olmak istemiyorum
yoksa bu olanları erkek kardeşlerim duysa varyaaa
1 sn beni burda durdurmazlar
onlarada neler yaparlar düşünmek bile istemiyorum

benim babam da inceden tehdit etti valla, ki almanyaya gelir gider de zaten.. olur da ulasamazsam, bu isin bir de türkiyesi var, kizimin tek teline zarar gelirse, sInIrdan gectiginiz an siz düsünün artik dedi.. ama iste ben de snein dedigin gibi hic bir sey anlatmiyorum.. bilmiyorum iyi mi ediyorum kötü mü.. bilseler belki daha iyi olurdu :44:

ohhh ağzına sağlık niye gidecek kapın olmasın Allah o günleri göstermesinde
bir sürü kadın sığınma evi var kimse kimseye muhtaç değil

Aynen öyle canım ya sanıyorlarki ağaç kovuğundan cıktık. Benim ailem birçok şeyden habersiz anlatmam asla ancak bıçak kemiğe dayanıp bitirme noktasına gelirse ki inşallah olmaz öyle birşey ancak o zaman anlatırım. Tabi haberleri yok ailemin onlara karşı son derece kibar ve ılımlılar eh ama bunlarda utanacak yüz nerdeee

ohhh iyi yapmışsın sussaydın daha gerisi gelirdi susmayın kızlar ezdirmeyin kendinizi
herşey olacağını varır zaten

zaten bizim ailelerimizle ilgili bi durum oldu mu hemmmmmmen yüzüne carparlar, kesinlikle yani hic bi kacari yok... iyi demissin o kadar da degil artik valla esimin amcasinin bilmem kacinci evliligi, iste bu sonuncu kadinin eski esinden 3 cocugu var, büyük kizini evlendirdi, diger ikisi de halen yaninda adam bakiyo iyi kötü.. allah anne babalarimiza uzun ömürler versin nerde olurlarsa olsunlar yetisirler..

regen

alma kız delimisin ne hali varsa görsün herkes
Allahından bulsun senin eline düşürmesin

kiz benim vicdanimin agzina sen tükür... icim el vermiyo, sagolsun esim de iyi sömürür, demez ki bu da kalsin..

İnan insan nekadar uzak olursa dişlerini birsekilde gösteriyorlar 6 yıllık evliyim hep somurduler esimi borcu olur eşimden ister araba alırlar eşimden isterler.bekarken esim çok gönderiyordu evlenince göndermeleri azaldı artık esiminde sorumlulukları var 2 evladı var hiç düşünmüyorlar esimin elinde olmayınca ben birakmiyormusum diye düşünüyorlarmış offf uzakta olsalarda huzurumuzu kaciriyorlardi kayın babam kaç kere laf soktu evde 2 tane gelinleri var hep ezilmisler köle gibi kullanıyorlar benimde ezilmemi istiyorlar onların lafları yüzünden evliliğimi bitirme noktasına getirdim artık esim vazgecirti her tlfn açtığımda onlara sen mecbursun bizi aramaya bizim gibi olmaya benim 9 tane cocugum var onlar hepsi avucumun içindeler kusluk yapsam aramasam kayınpederinden olmadık laflar isittim benim kırılmaya hakkım bile yok

ben boşuna demiyorum mesafe hiç farketmiyor burnundan getirmeye her şekilde yetişirler
kaynana bitmiş kayınbaba başlamış bakarmısın

Tatile gidince oraya çekindim yine sorun çıkarırlar biryerden diye düşündüm nedense tam tersi çok iyi davrandılar nedense kaynanam kaç kere karışmak istedi gibi ama elinde fırsatı yoktu

tatlim burda bi tanidik var, kadinin ailesi ynainda, kaynanasigil trdeler.. 4yilda bi ya gider ya gitmez trye.. onlarda tatil yok biliyomusun, öyle dneize felan gitmezler, e bi tek kaynanalar kaliyor onlara da bi gitmez.. tabi gitse sabah erken kalkcak yemek yapcak vs vs.. kim cekecek??? kiiiiiiii kaynanagi da halasi olur yani sen düsün... diyor ki gecen, esi bugün iste ben snein biletini hemen yarina keseyim git trye demis de, bu da demiski, aman ne isim var, sen istiyosan büyük oglanla git ben istemiyorum demis.. kaynanasi da zavalli geline bunu örnek gösteriyo bak benim kizim trye gitmiyo diye e iyi de snein kizinin bütün ailesi burda.. gidip bir de kaynanaya hizmet mi etcek??? iste böyle yapan iyi oluyor, senin gibi saygi gösterene de daha ne kadar sömürür zulüm ederiz diye düsünüyorlar...

ayy gitmez tabii ailesi hep ordaymış delimi gitsin

saygı gösterelim göstermeyelim demiyorum ama sömürgeye hayırrr
haksızlığa hayırrr

ayy gitmez tabii ailesi hep ordaymış delimi gitsin

saygı gösterelim göstermeyelim demiyorum ama sömürgeye hayırrr
haksızlığa hayırrr

Sömürgeye ve haksızlığa hayır ama bizlere çektirenlere psikolojik savaşa sinir etmeye evettt!

BeNim ailemde burda Allah'tan esimin kimsesi yok burda çok tohaf ailesi var benim eltilerim sabah 6 da kalkarlardi hayvanlara giderlerdi sabah 8 oldumu kahvaltıları hazırdı 1 oldumu öğle yemekleri aksama kadar temizlik evde kalabalık malum aksama kadar oturmazlardi yinede kaynanama yaranamazlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…