elleri kırılsın inşallahh bir dahada kalkamasın evet yurtdışı olunca canım 2 defa daha kötü oluyor herşey Allahım sabrını arttırsın
dayanma gücü versin onlarada hiç bişe vermesin sadece vicdan versin Allahlarından bulsunlar
Valla Allah sabır versin işi zor gelinlerin. Allahım yarabbim yüreklerine merhamet versin diyecemde bunlar insan değilki yürek vizdan merhamet sahibi olsunşar
vallahi helal olsunonu yedirip de her erkek demez... gercekten nazar degmesin
benimki de annesine destek cikmistir hep.. benim gerizekali kaynana dediki bigün yemek hazirliyoruz, iste ben seni istemiyordum aslinda da, .... yi ( bu trde kaynanamin istedigi gelin adayi) istiyordum da, kismete sen oldun, napalim kismet iste.. oglum senin eskisi ( bu da almanya da, nisanlancaklarmis, kizin abisi ailesi hepsi yaninda oldugu icin yememis ) halen bekarmis gidip onu alalim mi sana??? benim gerizekali da: olur anne... sanki önceden anlasmis gibi..
Yuh yani patlatacaksın ağzına bir tane daha neler derimde forum kuralları malum :) iyi sabırlıymışsın valla :x Ben bigün eşime şakasına bırakırım seni haa dedim kayınvalidede kalkmıs aman oğlum gidemez hicbiryere gidecek kapısımı var dedi annemle babam ayrı oldugu icin. Oysaki istemeye geldikleri zaman babama amcalarıma dedemlere ayrı ayrı kapı aşındırmıştı yüzsüz kadın. Bende sustum o anda sonra bir kere daha aynı şeyi söyleyince unuttunuz galiba kaç kapı gezdiğinizi siz ben gidicek olduktan sonra bana kapı cok siz kafanızı yormayın dedim
yuhh artık diyemedinmi herkes benmi
2 günde kaçar diye
Valla eşim sağolsun ezdirmiyor artık sonunda anladı herşeyi. Sevinç çok haklısın ama merak etme bigun kovmaktan beter ederse damat senin kayınvalideyi ağlaya zırlaya gelir. Bizimkisinde öyle olmuştu ağlaya ağlaya geldi x beni kovsa daha iyiydi diye
ben kendi ailemi araya sokup ta yüz göz olmak istemiyorum
yoksa bu olanları erkek kardeşlerim duysa varyaaa
1 sn beni burda durdurmazlar
onlarada neler yaparlar düşünmek bile istemiyorum
ohhh ağzına sağlıkniye gidecek kapın olmasın Allah o günleri göstermesinde
bir sürü kadın sığınma evi var kimse kimseye muhtaç değil
Bu olay en komigiydi benim icin..yanında hiç yaşamadığım halde neler etmediki kına gecemin 3.gunu ağzımdan burnumdan getirdi..esim bazı sebeplerden dolayı trdeki kına gecesine gelemedi...saolsunlar hiçbiri ellerini ceplerine atmadılar misafir gibi geldiler...kınadan sonra ben kaynim ve kaynanam istanbula geldik ben vize işlemlerim icin oda kanser olan kardesi icin gelmişti....ailemin yanında melek gibi davranan kadın istanbula gittigimizin ilk gunu değişmiş her defasında açığımı yakalamaya çalışıyordu sadece 1 hafta yanyana kaldık sagolsun cehenneme çevirdi.... Ornegin kaynanam bana soğuk davraninca bende yakınlık göstermedim her oturduğum odaya on kere girip çıkar herdefasinda ayağa kalkarım sadece birdefa kalkmayı unuttum ertesi gunu diğer kardesinin evindeyken ben kolktukta uykuya dalmıştım kaynanamda o eve gelince hemen kalktım diğer odaya gittim uykum geri gelmeyince yanına gittim busefer açtı ağzını yumdu gözünü yok ben saygisizmisim yok ben oğluna olmazmıştım sorun?odaya gelince ben kalkmamisim ha o odaya gelmiş ha go...m esimi arayıp tek tek soylicekmis bende dedim ben 1 yıldır oğluna oluyordum şimdimi olmuyorum icinde kalmasın al benim cebimde ara ne diyeceksen de dedim sonra alt kata inip esimi aradım annene söyle beni toplum icinde rencide etmesin benimle ne problemi varsa tatlı dille anlatsın hatam olursa ozaman sucumu bilir gider özür dilerim dedim ama bana karışmaya devam ederse çeker babamin evine giderim dedim..sonra kaynim kızmış ona ben hiçbir yanlısını görmedim onun ne varki sen neyi anlatacaksın oğluna demiş..eşimde aradı onu kaynanam hepsini inkar etti ben birşey demedim o alinganlik yapmış dedi daha sonraki günler baba melek gibi oldu kizimlar canimlar Allah'tan vizemi aldimda kurtuldum yoksa kafayı yerdim
Yuh yani patlatacaksın ağzına bir tane daha neler derimde forum kuralları malum :) iyi sabırlıymışsın valla :x Ben bigün eşime şakasına bırakırım seni haa dedim kayınvalidede kalkmıs aman oğlum gidemez hicbiryere gidecek kapısımı var dedi annemle babam ayrı oldugu icin. Oysaki istemeye geldikleri zaman babama amcalarıma dedemlere ayrı ayrı kapı aşındırmıştı yüzsüz kadın. Bende sustum o anda sonra bir kere daha aynı şeyi söyleyince unuttunuz galiba kaç kapı gezdiğinizi siz ben gidicek olduktan sonra bana kapı cok siz kafanızı yormayın dedim
regen
alma kız delimisin ne hali varsa görsün herkes
Allahından bulsun senin eline düşürmesin
İnan insan nekadar uzak olursa dişlerini birsekilde gösteriyorlar 6 yıllık evliyim hep somurduler esimi borcu olur eşimden ister araba alırlar eşimden isterler.bekarken esim çok gönderiyordu evlenince göndermeleri azaldı artık esiminde sorumlulukları var 2 evladı var hiç düşünmüyorlar esimin elinde olmayınca ben birakmiyormusum diye düşünüyorlarmış offf uzakta olsalarda huzurumuzu kaciriyorlardi kayın babam kaç kere laf soktu evde 2 tane gelinleri var hep ezilmisler köle gibi kullanıyorlar benimde ezilmemi istiyorlar onların lafları yüzünden evliliğimi bitirme noktasına getirdim artık esim vazgecirti her tlfn açtığımda onlara sen mecbursun bizi aramaya bizim gibi olmaya benim 9 tane cocugum var onlar hepsi avucumun içindeler kusluk yapsam aramasam kayınpederinden olmadık laflar isittim benim kırılmaya hakkım bile yok
Tatile gidince oraya çekindim yine sorun çıkarırlar biryerden diye düşündüm nedense tam tersi çok iyi davrandılar nedense kaynanam kaç kere karışmak istedi gibi ama elinde fırsatı yoktu
İnan insan nekadar uzak olursa dişlerini birsekilde gösteriyorlar 6 yıllık evliyim hep somurduler esimi borcu olur eşimden ister araba alırlar eşimden isterler.bekarken esim çok gönderiyordu evlenince göndermeleri azaldı artık esiminde sorumlulukları var 2 evladı var hiç düşünmüyorlar esimin elinde olmayınca ben birakmiyormusum diye düşünüyorlarmış offf uzakta olsalarda huzurumuzu kaciriyorlardi kayın babam kaç kere laf soktu evde 2 tane gelinleri var hep ezilmisler köle gibi kullanıyorlar benimde ezilmemi istiyorlar onların lafları yüzünden evliliğimi bitirme noktasına getirdim artık esim vazgecirti her tlfn açtığımda onlara sen mecbursun bizi aramaya bizim gibi olmaya benim 9 tane cocugum var onlar hepsi avucumun içindeler kusluk yapsam aramasam kayınpederinden olmadık laflar isittim benim kırılmaya hakkım bile yok
tatlim burda bi tanidik var, kadinin ailesi ynainda, kaynanasigil trdeler.. 4yilda bi ya gider ya gitmez trye.. onlarda tatil yok biliyomusun, öyle dneize felan gitmezler, e bi tek kaynanalar kaliyor onlara da bi gitmez.. tabi gitse sabah erken kalkcak yemek yapcak vs vs.. kim cekecek??? kiiiiiiii kaynanagi da halasi olur yani sen düsün... diyor ki gecen, esi bugün iste ben snein biletini hemen yarina keseyim git trye demis de, bu da demiski, aman ne isim var, sen istiyosan büyük oglanla git ben istemiyorum demis.. kaynanasi da zavalli geline bunu örnek gösteriyo bak benim kizim trye gitmiyo diyee iyi de snein kizinin bütün ailesi burda.. gidip bir de kaynanaya hizmet mi etcek??? iste böyle yapan iyi oluyor, senin gibi saygi gösterene de daha ne kadar sömürür zulüm ederiz diye düsünüyorlar...
Telefonda bile herseye müdahale etmeyi biliyorlar
ayy gitmez tabii ailesi hep ordaymış delimi gitsin
saygı gösterelim göstermeyelim demiyorum ama sömürgeye hayırrr
haksızlığa hayırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?