Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ohhhhh mis gibi vallla en güzelin yapmışsın tatlım
keşke bende kk nü nişanlıyken bilseydim
oofffff offfff

ohhhhh mis gibi vallla en güzelin yapmışsın tatlım
keşke bende kk nü nişanlıyken bilseydim
oofffff offfff

Ben burda daha yeniyim Burdan öğrenmedin aile binalarında oturmanın zorluklarını..

Ablam öyle bi bina da oturuyor, kaynanası yok ama eltileri bile kafi

O yüzden iyice gözüm korktu ve sessiz sakin bi hayatım oldu hep

Uzakta tutmak için ısrarım bu yüzdendi evi Şükürler olsun tüm zorlukları aştık, şimdi beraber evimizin kredisini ödüyoruz eşimle..

eşime zaten aşıktım ve dün bir kez daha, dahada çok aşık oldum. doğum günümdü benim için ne sürprizler hazırlamış ne organizasyonlar valla bayıldım herşey harikaydı. böle olunca herşeyi unutuyorum işte

maşallah canım Allah muhabbetinizi daim etsin...

günaydın kızlarrrr nasılsınız yeni günde? ben çok uykusuzumm.bu havalar beni mahvetti.
AHKESKE canım doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı yaşlara inş, yeni yaşın sana gönlünden ne geçiyorsa onu getirsin..

günaydın kızlar nasılsınız güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...

günaydın canım

günaydın kızlar nabersiniz?

günaydın canım nasılsın
değişik bi nickin var
seni biraz daha tanıyabilirimiyiz mesela adın ne kaç yıllık evlisin çoluk çocuk var mı ???
ben efsun 1 yıllıkevliyim bebişim yok

ayyyyyy senin adına çok sevindim handem yaaaa
doğum günün kutlu olsun canım
benimde dün evlilik yıl dönümümdü
bende eşim unuttu sansım önce ama öyle değilmiş valla

Son düzenleme:

saol canım benim teşekkür edrim. vayy bir yıl bitti yani

saol canım amin inşallh rabbim herşeyi hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

benim eşimde cevap vermez hatta lafta söyletmez.haksız olduğunu bile düşünmez. hala daha annesinin lafıyla hareket eder.

Günaydın gelincikler...
Ahkeske dogum günün kutlu olsun..
Bugün hepinize güzel olsun insallaaaah

benim eşimde cevap vermez hatta lafta söyletmez.haksız olduğunu bile düşünmez. hala daha annesinin lafıyla hareket eder.

canım, benim babam hem anneciydi kaç yaşına geldi hala öyledir. ben eşimin bu konuda değişeceğini sanmıyorum. değişirse ne ala..2 seneyi geçti adamda tık yok. bide bana diyorki annem çok iyi niyetli sen günahını alıyon. benim kv görsen sessiz sakin, ağzı var dili yok dersin. ama işini oğluna ağlamakla yaptırıyor. iki ağlar bir hastanelik yapar kendisini, tansiyon bayılma vs hopppp anne sözüne bakılır. kadın formülü bulmuş.
ben gerçekten üzülünce ağlasamda hiç faydası yok.... kaderim böylemiş benim diyip geçiyorum. çok daralırsam cvp veriyorum herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…