- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Benim için yorum yapmak belki de çok erken evliliğimin 7. ayındayım
Ama nişanlıyken filan aynı bina da oturma durumları vardı ben bi ağladım bi ağladımkorkuyordum çünkü
Ne bilim aile binasında oturanları gördüğümden duyduğumdan belki de ve sakin bi hayat istediğimden sadece
Sonunda Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun borçla da olsa farklı bi semtte oturuyoruz.
Anneme de kaynanama da eşit aralıklarla misafirliğe gidiyoruz
Çalıştığım için de onlar da pek gelemiyor bize
Ve böyle mesafenin herkesin huzuru için daha iyi olacağını söylediğim için şimdi kaynanamda bana hak veriyor.
Sizin ev ne sakin ? Ben kendi öz annemin kapı çalmasından bıktım , en iyisini başardınız çocuklar der kimi zaman
cnm bnmki bana bunu 2 senedir diyo ama..ses var görüntü yok..
ohhhhh mis gibi vallla en güzelin yapmışsın tatlım
keşke bende kk nü nişanlıyken bilseydim
oofffff offfff
eşime zaten aşıktım ve dün bir kez daha, dahada çok aşık oldum.doğum günümdü benim için ne sürprizler hazırlamış ne organizasyonlar valla bayıldım herşey harikaydı. böle olunca herşeyi unutuyorum işte
günaydın kızlar nasılsınız güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
günaydın kızlar nabersiniz?
eşime zaten aşıktım ve dün bir kez daha, dahada çok aşık oldum.doğum günümdü benim için ne sürprizler hazırlamış ne organizasyonlar valla bayıldım herşey harikaydı. böle olunca herşeyi unutuyorum işte
günaydın canım
günaydın canım nasılsın
değişik bi nickin var
seni biraz daha tanıyabilirimiyiz mesela adın ne kaç yıllık evlisin çoluk çocuk var mı ???
ben efsun 1 yıllıkevliyim bebişim yok
ayyyyyy senin adına çok sevindim handem yaaaa
doğum günün kutlu olsun canım
benimde dün evlilik yıl dönümümdü
bende eşim unuttu sansım önce ama öyle değilmiş valla
günaydın kızlarrrr nasılsınız yeni günde? ben çok uykusuzumm.bu havalar beni mahvetti.
AHKESKE canım doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı yaşlara inş, yeni yaşın sana gönlünden ne geçiyorsa onu getirsin..
maşallah canım Allah muhabbetinizi daim etsin...
saol canım benim teşekkür edrim. vayy bir yıl bitti yani
ahhhhahhhh ben kocamdan annesine şöyle bir laf yapıştırmasını duymadım yaaa. ölürsem gözüm açık gidecek.. son nerfesim verecek olsam,, eşimden istediğim bu olur herhaldeee... şunu cvb verde içim rahat etsin derim
günaydın canım
günaydın canım nasılsın
değişik bi nickin var
seni biraz daha tanıyabilirimiyiz mesela adın ne kaç yıllık evlisin çoluk çocuk var mı ???
ben efsun 1 yıllıkevliyim bebişim yok
ben gökçe canım nişanlıyım evlenicem birkaç ay sonramühendis olduum için nickimi öle yaptım..
[QUOTE ben gökçe canım nişanlıyım evlenicem birkaç ay sonramühendis olduum için nickimi öle yaptım..
Günaydın gelincikler...
Ahkeske dogum günün kutlu olsun..
Bugün hepinize güzel olsun insallaaaah
benim eşimde cevap vermez hatta lafta söyletmez.haksız olduğunu bile düşünmez. hala daha annesinin lafıyla hareket eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?