evet dün itibariyle bitti canım
kızlar annem aradı ağlıyordu çok korktum ne oldu anne dedim. eşim mesaj çekmiş böle bi eşim olduğu için önce allaha şükrediyorum sonrada sizlere çook teşekkür ediyorum dünyaya getirdiğiniz bu güzellik için diye annemde duygulanmış ağlıyo
evet dün itibariyle bitti canım
kızlar annem aradı ağlıyordu çok korktum ne oldu anne dedim. eşim mesaj çekmiş böle bi eşim olduğu için önce allaha şükrediyorum sonrada sizlere çook teşekkür ediyorum dünyaya getirdiğiniz bu güzellik için diye annemde duygulanmış ağlıyo
afferim kız oduncuğa maşşallahhhh Allah nazarlardan korusun
efsun um söle bakem dışarı çıktınız mı? yaptın mı bir süpriz..
ne çabuk geçiyo demi zaman şöle dönüp baktığında daha dün gibi. yaşarken zor ama geçmişe baktığında daha yeni gibi herşey
ne kadar ince bir düşünce!! ne kadar güzel,ben bile duygulandım burda hee!! annem nasıl da mutlu olmuştur,çok hoş yaaa
kısaca anlatim
1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
1 adet çikolata aldım tatlı tadında geçen günlerimiz için yazdım
1 adet bebek patiği aldım üstüne ileride doğacak bebeğimiz için yazdım
hepsini kapli bi kutuya koydum üstüne nice yıllara ömrüm yazdım
eve gelince giydiği esofmanının üstüne koydum hemen gelince görsün diye
eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
yatak odasına götürdü kutuyu çıkardı teşekkür ettiiii oda hediyesini verdi
bana etek bluz pardesü almış hemde çok güzellerdi hadi giyin odaya gel dedi
giyindim gittim masanın üstünde pasta ve üstünde 1 yazıyor onu kestik yedik
sonra üstünü giyindi geldi oda hayırdır dedim dışarı gidiyoruz dedi
deniz kenarında yemek yedik gezdik 1de eve geldik işte
aaayyyyy çok güzeldi valllaaa
kısaca anlatim
1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
:)) tekrar belirtiyorum,herşey çook güzelmiişşş...ama etkisi kısa sürmesin anlaştık mı?
ayyy harika yaaa efsuncum biz bu adamları boşa mı seviyoruz yaaa
ne güzel bi akşam geçirmişsin hergünümüz böle mutlu huzurlu olur inşallah
efsun cum sana da nice yıl dönümleri inş canım..
valla güzel olmuş işte. ne güzel hem baş başa kalmışsınız hemde pasta kesmişsiniz.. ayy canım pasta istedi valla
afiyet olsun sizlere..
ahkeske valla bir yerini kaşı nazara gelmesin.. herkese de anlatma, milletin mutluluğunuzda gözü kalmasın.
kocanı burdan kocaman tebrik ediyorum. öncelikle annene msj çekmesi süper valla... bende olsam ağlardım.
kısaca anlatim
canım, benim babam hem anneciydi kaç yaşına geldi hala öyledir. ben eşimin bu konuda değişeceğini sanmıyorum. değişirse ne ala..2 seneyi geçti adamda tık yok. bide bana diyorki annem çok iyi niyetli sen günahını alıyon. benim kv görsen sessiz sakin, ağzı var dili yok dersin. ama işini oğluna ağlamakla yaptırıyor. iki ağlar bir hastanelik yapar kendisini, tansiyon bayılma vs hopppp anne sözüne bakılır. kadın formülü bulmuş.
ben gerçekten üzülünce ağlasamda hiç faydası yok.... kaderim böylemiş benim diyip geçiyorum. çok daralırsam cvp veriyorum herkesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?