Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar annem aradı ağlıyordu çok korktum ne oldu anne dedim. eşim mesaj çekmiş böle bi eşim olduğu için önce allaha şükrediyorum sonrada sizlere çook teşekkür ediyorum dünyaya getirdiğiniz bu güzellik için diye annemde duygulanmış ağlıyo

afferim kız oduncuğa maşşallahhhh Allah nazarlardan korusun

ne kadar ince bir düşünce!! ne kadar güzel,ben bile duygulandım burda hee!! annen nasıl da mutlu olmuştur,çok hoş yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
afferim kız oduncuğa maşşallahhhh Allah nazarlardan korusun

vallaha maşallah benim oduncuk beni çok şaşırttı tam bi değişim gösterdi valla. şok şok şok yani. aman hep böle olur inşallah gerçi dün bana diyo ki aşkıııım alışkanlık yapmasın ama olur mu

efsun um söle bakem dışarı çıktınız mı? yaptın mı bir süpriz..

kısaca anlatim

1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
1 adet çikolata aldım tatlı tadında geçen günlerimiz için yazdım
1 adet bebek patiği aldım üstüne ileride doğacak bebeğimiz için yazdım
hepsini kapli bi kutuya koydum üstüne nice yıllara ömrüm yazdım
eve gelince giydiği esofmanının üstüne koydum hemen gelince görsün diye

eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
yatak odasına götürdü kutuyu çıkardı teşekkür ettiiii oda hediyesini verdi
bana etek bluz pardesü almış hemde çok güzellerdi hadi giyin odaya gel dedi
giyindim gittim masanın üstünde pasta ve üstünde 1 yazıyor onu kestik yedik
sonra üstünü giyindi geldi oda hayırdır dedim dışarı gidiyoruz dedi
deniz kenarında yemek yedik gezdik 1de eve geldik işte
aaayyyyy çok güzeldi valllaaa

:)) tekrar belirtiyorum,herşey çook güzelmiişşş...ama etkisi kısa sürmesin anlaştık mı?

ayyy harika yaaa efsuncum biz bu adamları boşa mı seviyoruz yaaa
ne güzel bi akşam geçirmişsin hergünümüz böle mutlu huzurlu olur inşallah

efsun cum sana da nice yıl dönümleri inş canım..
valla güzel olmuş işte. ne güzel hem baş başa kalmışsınız hemde pasta kesmişsiniz.. ayy canım pasta istedi valla
afiyet olsun sizlere..

ahkeske valla bir yerini kaşı nazara gelmesin.. herkese de anlatma, milletin mutluluğunuzda gözü kalmasın.
kocanı burdan kocaman tebrik ediyorum. öncelikle annene msj çekmesi süper valla... bende olsam ağlardım.

ayyy harika yaaa efsuncum biz bu adamları boşa mı seviyoruz yaaa
ne güzel bi akşam geçirmişsin hergünümüz böle mutlu huzurlu olur inşallah

evet boşa sevmiyoz tabiiii amin canım inşşallahhh

sağol canım

kızlar nerelere kayboldunuz yaaa. ayy bugün iş çok sıkıcı zaman geçmek bilmiyo çok uykum var valla gözlerim kapanıyo başımı zor tutuyorum. biri hadi çıkın dese bi iyilik yapsa

çocuk olsun kamu malı oluyor ilk yıllarda ki sıkıntılar ne ki küçük kalıyor yanında..çocuğu olmayan hazır olsun bir de o evre var..

inanın anlattıklarınızı bende yaşıyorum benikilerle aramızda mesafe var biz izmirdeyiz onlar ankarada ama evimizin önüne gelince biz geldik kapıdayız derler daha evliliğimin 1. ayındaydık o zaman haber vermeseler gecelikle çıkıcaktım k.validemede eğlence çıkıcaktı.oğlunu çok kıskanıyo ve aramızda geçen her türlü ilişkiyi kıskanıyor onlar varken eşimin yanına yaklaşamıyorum geceleri odamızda bile rahat değiliz kapıyı çalmadan giriveriyo bende sinir krizine giriyorum sayelerinde panik atak oldum k.validem bende paranoya oldu eşimde annesine hiç sesini çıkarmaz üstelik annesi geldiğinde yada biz gittiğimizde benden kopar abi kardeş oluruz çok gücüme gidiyor ama çare bulamıyorum 2 senelik evliyim boşanmayı düşünmüyor değilim.

şöyle bi okudum da sorunlar hep benzer şeyler bu kaynanalar ders mi alıyor acaba...Bu aralar hepsinden nefret ediyorum beraber yaşayanlara acil dualar ediyrum inşallah ayırırlar yuvalarını Allah yardımcıları olsun çekilmez dert 1 yıl oldu evleneli kocamla hiç denecek kadar az tartışmalarıım ama onun yüzünden ağlamalarım saymakla bitmez

anaaaaaaaaa eşimle sorunum var diyene bak... maşallah allah bozmasın hep okuyorum senin dertlerinide. çok sevindim gerçekten.

ben cevapta vermiyorumki canım ya.canımı sıktığı sürece eşime yükleniyorum anca.tartışıyoruz.hemde başkaları yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…