Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

maşallah çok güzel.benimki odundur düşünmez öyle şeyler

günaydın kızlar. nasılsınız bugün bakem. iyidir inşallah herkes. kaynanatörü canını sıkan varmıymış hemen bi komplo hazırlayalım yani varsa öle bi durum.

ben cevapta vermiyorumki canım ya.canımı sıktığı sürece eşime yükleniyorum anca.tartışıyoruz.hemde başkaları yüzünden

herkese günaydın, gününüz aydın olsun, çalışanlarada da haftamız çabuk bitsin inş...

hamdolsun canım böyle önce kendini sonra evliliğini yıpratırsın. ben cevap vermeyi iyi beceririm ama tarz olarak polimiğe girmek tarzım değildir.bu nedenle susarım.boğazıma gelince içimi kusarım ama hep eşime kustuğum için, düştüğüm durum laf sokmak oldu. valla daha 2 gün önce bana diyoki eşim laf sokuyosun. dert anlatmak paylaşmak bir süre sonra laf sokmak, abartmak, büyütmek oluyor. bu düşünceye girdimide karşındaki değiştirmek mümkün olmuyor.bende şu moda girdim, kocam istediğini düşünsün işine gelmiyor kabul etmek. bu durumda eşinle iletişimin kopuyor zamanla.sonra bi bakmışın evde edi , büdü sus pus oluyosun. zamanla buda sıkıyor, ilişkin yıpranıyor ne bilim sonra diyorumki aman koca olsa da olur olmasada olur belki olmasa daha iyi olur.. o yüzden sen sen ol, kabalaşmadan güzel güzel cvp ver verki içinde dağ gibi büyüyüp, volkan patlaması yapmasın.. öptüm seni

valla bi hafta sonu gelse dinlenmeye çok ihtiycım var. bu aralar çok kötüyüm yaa gece 1 den aşşa yatamıyorum ondada yoruldum artık saat daha on benim gözler kapanıyo bahardan mı acaba ney. eve gidincede dinlenemiyorum zaten sonuçta günüm iğrenç geçiyo

bu akşam erkenden uyu. bak yarının çok iyi geçer. zaten yarın cuma ya keyifli olursun hafta sonu diye..

günaydın canım bence eşinle konuş yaaa neden ayrılacakmışsın hemen daha 2 yıl olmuş pes eden sen olma hemen boşanmak için evlemedin ya canım

günaydın canım duaların için teşekkürler canım... zaten 3. şahıslar olmasa emin ol topikteki herkes mutlu mesut olacak ama 3. şahıslar yok mu???

anaaaaaaaaa eşimle sorunum var diyene bak... maşallah allah bozmasın hep okuyorum senin dertlerinide. çok sevindim gerçekten.

günaydın cikom
benim eşimle sıkıntım yok kız arada 3.şahıslar için tartışırız ama oda uzun sürmez canım
ben evden huzursuzum yoksam eşimle severek evlendim zaten
arada kızdırıyor ama olsun bende onu kızdırıyorum artıkım

günaydın kızlar. nasılsınız bugün bakem. iyidir inşallah herkes. kaynanatörü canını sıkan varmıymış hemen bi komplo hazırlayalım yani varsa öle bi durum.

günaydın canım valla bana da ver bi porsiyon dünden beri dolu oldum

anammmm 1 e kadar misafir var deme bana nolur yaaaa ooffff
bencede bahardan bende gözümü açamıyorum sabahları öğlene kadar bıraksalar uyurum yani

bu akşam erkenden uyu. bak yarının çok iyi geçer. zaten yarın cuma ya keyifli olursun hafta sonu diye..

ya akşam gidince eve birsürü tantana akşam gidince görümceler falan oluyo bizde geçmişten biliyosan benim hayatı erkenden yatamıyorum yani ama bugün yatmam şart gibi gözüküyo yoksa hasta olacağım valla. başım falan ağrıyo artık

ne oldu kız kim ne yapmış benim arkadaşıma döverim bak seni üzenleri
canım misafir yok 1 e kadar da benbi türlü yatamıyorum. bigün alışveriş bigün dışarıda gez öle böle derken hep bi koşturmaca hafta sonuda sınav vardı dinlenemedim onun öncesindede ders çalış falan bu aralar baya bi yoğunum da ondan yani.

kv anneanne kim olsun başka canım
dün dolu yağdı samsuna bizde kv ile pazardaydık balkondan su gelmiş
bi oda komple suydu çok yorulduk temizlerken
anneanne başımızda dikiliyo geç otur misafir odasında
kv desen herşeyi halledecek yaa eşim gelince kaldırırız diyorum
cins bunlar bacım cinsss

hmmmm gezmeden alışveriştense biraz keyfi sanırım 1de yatmalar
ne sınavın var canım hafta sonu? şimdiden başarılar tatlım

ayy canım ya baya bi yorulmuşsun yani. aaa olur mu her bo.. onlar yapacaklarya çatlarlar her şeye karışmasalar. uyuzlar valla annanede madem bi hayrın yok ayak altında ne işin var gidip otursana. amaaaan bende bi anane var sen onu gör gerçi kendi annanem ama şimdi annemlerde yazık annemim burnundan getiriyo annem kendi annem ama dayanamıyorum diyo. bide babannem var annem ikisinede bakıyo valla allah bizi korusun bu durumdan. zor.
canım geçen hafta sonu vardı ya sınav ondan bahsediyorum

yani geç otur daaa bi yere yok illa teftiş edecek
Allah annecine kolaylık versin o zmn canım
heee aöfden aaayyy bırak duymak istemiyorum ben artık

yani geç otur daaa bi yere yok illa teftiş edecek
Allah annecine kolaylık versin o zmn canım
heee aöfden aaayyy bırak duymak istemiyorum ben artık

efsuncum boşver yaaa görme yapsın teftişini. ben varya takmıyorum artık hiiiiç umrumda olmuyo bi laf sölüyo tın duymuyorum bile. amaaan bune yaaa nereye kadar en iyisi salla gitsin valla.
geçen konuşuyolar görümce kardeşine akıl veriyo sende benim gibi akıllı olda damada annemin yanından ev aldır diyo. eşimde bizde taşınınca buralara taşınalım o zaman yakın olsun dedi bende niye canııım olur mu o zaman bizde bu durumda benim annemlerin yanına taşınırız dedim eşim patlattı kahkahayı. herkes bi susutu kaldııı

Günaydın süper gelinler!!!

Kv-kp ile bayadır (geçtgmiz kandilden beri) konusmadık.eşim de ben de..arayasım gelmiyo.
Kötüyüz,unutulduk,hastayız,birileri arasa iyi olurdu filn dicekler.bu lafları istisnasız kullancaklar.2 günde bir arasak da bu degismez,yine de derler.böyle olunca da aramak gelmiyo içimden.beni geçtim ogulları aramıyo! Şimdi iyice doluyolardır.ama elim gtmiyo.resmen heyecanlanıyorum geriliyorum yahuu .

günaydın sanada canım...
amaaan boşver sen ara yaaa ne geriliyosun bizim gibi o güzel suratını hergün görüyo değilsin ya. hatta deki eşimede diyorum ara annenleri ihmal etme diye ama yoruluyo işten gelince fırsat bulamıyı işte ben arayım dedim de. sen numaradan ii ol geliiiin

kızlarrr kv tarafından bakınca ii gelin yok bacım yokkk. 18eylül bacım sen kocana ne yedirip içiriyosan söyle bende aynından yedireyim belkim faydası olur.
bence hiç arama yaww.. boşver kendi kendilerini yesinler aramıyorlar diye..
sloganım bundan sonra kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. hasta ederim seni ederim ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…