- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
efsuncum boşver yaaa görme yapsın teftişini. ben varya takmıyorum artık hiiiiç umrumda olmuyo bi laf sölüyo tın duymuyorum bile. amaaan bune yaaa nereye kadar en iyisi salla gitsin valla.
geçen konuşuyolar görümce kardeşine akıl veriyo sende benim gibi akıllı olda damada annemin yanından ev aldır diyo. eşimde bizde taşınınca buralara taşınalım o zaman yakın olsun dedi bende niye canııım olur mu o zaman bizde bu durumda benim annemlerin yanına taşınırız dedim eşim patlattı kahkahayı. herkes bi susutu kaldııı
Günaydın süper gelinler!!!
Kv-kp ile bayadır (geçtgmiz kandilden beri) konusmadık.eşim de ben de..arayasım gelmiyo.
Kötüyüz,unutulduk,hastayız,birileri arasa iyi olurdu filn dicekler.bu lafları istisnasız kullancaklar.2 günde bir arasak da bu degismez,yine de derler.böyle olunca da aramak gelmiyo içimden.beni geçtim ogulları aramıyo! Şimdi iyice doluyolardır.ama elim gtmiyo.resmen heyecanlanıyorum geriliyorum yahuu .
kızlarrr kv tarafından bakınca ii gelin yok bacım yokkk. 18eylül bacım sen kocana ne yedirip içiriyosan söyle bende aynından yedireyim belkim faydası olur.
bence hiç arama yaww.. boşver kendi kendilerini yesinler aramıyorlar diye..
sloganım bundan sonra kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. hasta ederim seni ederim ederim...
hoşbuldum efsuncuum...
aman ne biliiim geriliyorum işte,düşün artık sen..haftasonu aramazlar zaten..kv "haftasonu aramamız yasak" dedi bi kere kendi kendine..meğer kendi kendine bi karar almış hftsonu bizi rahatsız etmek istemiyomuş,ondan aramazmış..eşim de aramayın tamam,ben de aramam,zaten hftsonu benim aklıma kimse gelmez dedi :))
aslında bu kuralı hem kendi koydu,hem de laf sokuyo,eşim de onayladı ya :)))
haftaiçi de gündüzleri eşimi çaldırırdı,o arardı..beni aramazdı hiç..ben her akşam eve geldiğinde eşimin tlfnuna bakıyodumbugün konuştular mı diye..çünkü bozuluyodum,bi de aradığında konuşur konuşur hastalığını bişeylerini anlatır,çok sonra beni sorar,eylul napıyo diye :) ama artık gündüz de çaldırmıyo,eskişehire taşındıktan sonra araya iyice soğukluk girdi
kızlaaaaaar bu kadar karamsar olmayın yavvv. onlar kötüde ondan bizim iiliğimizi göremiyolar. ama biraz akıllı oynayın yahu onları şöle parmağınızda oynatın. zaten uzaktasın ara bi ne olacak baktın sıkıyo çal kendi kendine kapıyı kapı çalıyo görüşürüz yine de kapat teli. en azından bunu allah rızası için yap sevap olur. yine sen kaznmış olursun
kızlarrr kv tarafından bakınca ii gelin yok bacım yokkk. 18eylül bacım sen kocana ne yedirip içiriyosan söyle bende aynından yedireyim belkim faydası olur.
bence hiç arama yaww.. boşver kendi kendilerini yesinler aramıyorlar diye..
sloganım bundan sonra kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. hasta ederim seni ederim ederim...
yaa biz buraya taşındık,ev toplamaya gelmediler hadi onu geçtim,gerek yoktu annem vardı sağolsun..ama bi sorar insan işin var mı diye...
geçirmeye gelmediler,işleri varmış..ama benim anne babam bizle eskişehire kadar geldi,babam işi için 2 gün sonra geri döndü,annem 1 hafta kaldı,evimi düzene soktu,öyle gitti,o olmasa ben napardım bilmem..
bir hafta oldu taşınalı anca aradılar,napıyosunuz diye..kv aradı beni hem de! ve dediki kayınbabam benden telefon bekliyomuş,eylul hiç aramadı diyomuş ben bi arıcakmışım onu...o zamanlar saftım tabii aradım ben de...
bunlar benim için dönüm noktası oldu diyebilirim..insanın evladı başka şehre gidiyo,yeni evli,taşınıyo yaa var mı ötesi,bu ne vurdumduymazlık..sonra da ben anneyim diye dolaş!!! kocişimin de çook zoruna gitti canım benim çok üzüldü,utandı..evlatlık benim kocam,onların çocuğu olamaz!!!
işte bu olanlardan sonra ben çok soğudum onlardan,haksız mıyım sizce
ya canım ya evet haklısın belki ama bunlar ii şeyler ama yaa. ne güzel annen yanında hep eşin için bu durum onun ailesinin ilgisizliği kötü ama senin açından ii yanına gelse ne olacak arayıp sorsa ne olacak yanına gelse daha bela o telaşede bide onla ilgilen falan amaaan boşversene sen uzak olsunlar daha ii bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı.tatlı canını sıktığına değmez canım benim
hoşbuldum efsuncuum...
aman ne biliiim geriliyorum işte,düşün artık sen..haftasonu aramazlar zaten..kv "haftasonu aramamız yasak" dedi bi kere kendi kendine..meğer kendi kendine bi karar almış hftsonu bizi rahatsız etmek istemiyomuş,ondan aramazmış..eşim de aramayın tamam,ben de aramam,zaten hftsonu benim aklıma kimse gelmez dedi :))
aslında bu kuralı hem kendi koydu,hem de laf sokuyo,eşim de onayladı ya :)))
haftaiçi de gündüzleri eşimi çaldırırdı,o arardı..beni aramazdı hiç..ben her akşam eve geldiğinde eşimin tlfnuna bakıyodumbugün konuştular mı diye..çünkü bozuluyodum,bi de aradığında konuşur konuşur hastalığını bişeylerini anlatır,çok sonra beni sorar,eylul napıyo diye :) ama artık gündüz de çaldırmıyo,eskişehire taşındıktan sonra araya iyice soğukluk girdi
yaa biz buraya taşındık,ev toplamaya gelmediler hadi onu geçtim,gerek yoktu annem vardı sağolsun..ama bi sorar insan işin var mı diye...
geçirmeye gelmediler,işleri varmış..ama benim anne babam bizle eskişehire kadar geldi,babam işi için 2 gün sonra geri döndü,annem 1 hafta kaldı,evimi düzene soktu,öyle gitti,o olmasa ben napardım bilmem..
bir hafta oldu taşınalı anca aradılar,napıyosunuz diye..kv aradı beni hem de! ve dediki kayınbabam benden telefon bekliyomuş,eylul hiç aramadı diyomuş ben bi arıcakmışım onu...o zamanlar saftım tabii aradım ben de...
bunlar benim için dönüm noktası oldu diyebilirim..insanın evladı başka şehre gidiyo,yeni evli,taşınıyo yaa var mı ötesi,bu ne vurdumduymazlık..sonra da ben anneyim diye dolaş!!! kocişimin de çook zoruna gitti canım benim çok üzüldü,utandı..evlatlık benim kocam,onların çocuğu olamaz!!!
işte bu olanlardan sonra ben çok soğudum onlardan,haksız mıyım sizce
ahkeşkem canım haklsıın,var ya sırf Allah katında iyi olan ben olayım diye yapıcam ne yapıcaksam..iyi insan olalım biz.ama rızalarını almaya çalışmıcam,çünkü mümkün değil,bulur onlar bi kulp..aramıcam demiyorum..sadece elim gitmiyo,sebep yok,elim gitmiyooooooo!!! yapamıyorum,arıcam ben güzelce neşeyle nasılsın anne dicem..o mıy mıy iyi değilim diye başlıcak,bi sürü şey söylicek,başı ağrıyo,kolu ağrıyo,bacağı ağrıyo....e ne diyim ben de hııımmmm filan diyorum :) bana sorsun diye bekliyorum siz napıyosunuz filan diye..ama yok..ben kendim diyorum araya girip biz iyiyiz diyeeeee:))
Kızlar günaydın....bugün bana dua edin.kv nin gününe gitcem birazdan...annemle konuştum şimdi..neden erken gitmedin yardıma dedi.ah annecim kötülük düşünemezki...hizmeti görüyorm onu kaldırmıyorm mutfaktan çıkmıyorm zaten.bide erken gidip pasta börek yapamam.o hatayı nişanlıyken yaptm..bidaha zor bulur.
sen bi telefondan doyuyorsun eylülcüm bunları ben sürekli duyuyorum valla evin içinde
ev ev değil hastane gibi
Kızlar günaydın....bugün bana dua edin.kv nin gününe gitcem birazdan...annemle konuştum şimdi..neden erken gitmedin yardıma dedi.ah annecim kötülük düşünemezki...hizmeti görüyorm onu kaldırmıyorm mutfaktan çıkmıyorm zaten.bide erken gidip pasta börek yapamam.o hatayı nişanlıyken yaptm..bidaha zor bulur.
sen bi telefondan duyuyorsun eylülcüm bunları ben sürekli duyuyorum valla evin içinde
ev ev değil hastane gibi
sen de hemşire!!!!
amaaann işte,aklıma geliverdi sabah sabah..aklıma gelen de başıma gelir genelde,belki bugün onlar arıcaktır :)
eskişehire isteyerek taşınmadık diyemicem tam anlamıyla..eşimin hayaliydi,aileden uzak şehirde oturmak..tercih zamanı başa ankarayı yazdı benim hatrıma,ama gelmiceni bildiği yerleri yazdı :) o hep başka yerdde olalım daha mutlu oluruz diyodu..biliyomuş çocuk :) şimdi çok memnun..bunlar aklıma geldikçe ben de memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?