Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yani canım iiii demişsin maden kız annelerine yakın oturuluyor sende kendi annene yakın aldır evi demi

amannnnn salla canım yaaaa senden önce oğulları var tatlım takma bu kadar biliyosun üzülmek yok
ben az markete geçiyorum anneanne süt istiyor muşşşş

hoşbuldum efsuncuum...
aman ne biliiim geriliyorum işte,düşün artık sen..haftasonu aramazlar zaten..kv "haftasonu aramamız yasak" dedi bi kere kendi kendine..meğer kendi kendine bi karar almış hftsonu bizi rahatsız etmek istemiyomuş,ondan aramazmış..eşim de aramayın tamam,ben de aramam,zaten hftsonu benim aklıma kimse gelmez dedi :))
aslında bu kuralı hem kendi koydu,hem de laf sokuyo,eşim de onayladı ya :)))
haftaiçi de gündüzleri eşimi çaldırırdı,o arardı..beni aramazdı hiç..ben her akşam eve geldiğinde eşimin tlfnuna bakıyodum bugün konuştular mı diye..çünkü bozuluyodum,bi de aradığında konuşur konuşur hastalığını bişeylerini anlatır,çok sonra beni sorar,eylul napıyo diye :) ama artık gündüz de çaldırmıyo,eskişehire taşındıktan sonra araya iyice soğukluk girdi

kızlaaaaaar bu kadar karamsar olmayın yavvv. onlar kötüde ondan bizim iiliğimizi göremiyolar. ama biraz akıllı oynayın yahu onları şöle parmağınızda oynatın. zaten uzaktasın ara bi ne olacak baktın sıkıyo çal kendi kendine kapıyı kapı çalıyo görüşürüz yine de kapat teli. en azından bunu allah rızası için yap sevap olur. yine sen kaznmış olursun

yaa biz buraya taşındık,ev toplamaya gelmediler hadi onu geçtim,gerek yoktu annem vardı sağolsun..ama bi sorar insan işin var mı diye...
geçirmeye gelmediler,işleri varmış..ama benim anne babam bizle eskişehire kadar geldi,babam işi için 2 gün sonra geri döndü,annem 1 hafta kaldı,evimi düzene soktu,öyle gitti,o olmasa ben napardım bilmem..
bir hafta oldu taşınalı anca aradılar,napıyosunuz diye..kv aradı beni hem de! ve dediki kayınbabam benden telefon bekliyomuş,eylul hiç aramadı diyomuş ben bi arıcakmışım onu...o zamanlar saftım tabii aradım ben de...
bunlar benim için dönüm noktası oldu diyebilirim..insanın evladı başka şehre gidiyo,yeni evli,taşınıyo yaa var mı ötesi,bu ne vurdumduymazlık..sonra da ben anneyim diye dolaş!!! kocişimin de çook zoruna gitti canım benim çok üzüldü,utandı..evlatlık benim kocam,onların çocuğu olamaz!!!
işte bu olanlardan sonra ben çok soğudum onlardan,haksız mıyım sizce

valla canım hiiiç canını sıkma sen çünkü çok şanslısın ne güzel işte uzaktasın arada soğukluk da var boşver onlar hırslarından ne yaptıklarını bilmiyolar. ondan öle laf sokup duruyolar ama boşver soksunlar. ne demişler ateş olsa cürmü kadar yer yakar....

ahkeşkem canım haklsıın,var ya sırf Allah katında iyi olan ben olayım diye yapıcam ne yapıcaksam..iyi insan olalım biz.ama rızalarını almaya çalışmıcam,çünkü mümkün değil,bulur onlar bi kulp..aramıcam demiyorum..sadece elim gitmiyo,sebep yok,elim gitmiyooooooo!!! yapamıyorum,arıcam ben güzelce neşeyle nasılsın anne dicem..o mıy mıy iyi değilim diye başlıcak,bi sürü şey söylicek,başı ağrıyo,kolu ağrıyo,bacağı ağrıyo....e ne diyim ben de hııımmmm filan diyorum :) bana sorsun diye bekliyorum siz napıyosunuz filan diye..ama yok..ben kendim diyorum araya girip biz iyiyiz diyeeeee:))

turkuazcım kocama anası yedirmiş zamanında ne yedirdiyse :)) ben hiçbişey demedim.kendi gördü annesinin ne olduğunu..benim de üzüldüğümü görünce,iyice gözünden düştü..onu öyle kabul etcez,hasta farzetcez dedi :)

ya canım ya evet haklısın belki ama bunlar ii şeyler ama yaa. ne güzel annen yanında hep eşin için bu durum onun ailesinin ilgisizliği kötü ama senin açından ii yanına gelse ne olacak arayıp sorsa ne olacak yanına gelse daha bela o telaşede bide onla ilgilen falan amaaan boşversene sen uzak olsunlar daha ii bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı.tatlı canını sıktığına değmez canım benim

güzelcim haklısın,zaten eşimde benim anne babada gördü ana babanın nasıl olacağını..tamam ama buraya kadar gelsinler,işimi yapsınlar demiyorum da,insan bi sormaz mı,naptın yerleştin mi,bişeye ihtiyacın var mı,para pul değil illa...anne babaysan soracaksın yaa..ama yok işte,ben böyle şeye alışık değildim..onlardan anne baba ilgisi beklemiyorum artık,uzak bi tanıdıklar..

Kızlar günaydın....bugün bana dua edin.kv nin gününe gitcem birazdan...annemle konuştum şimdi..neden erken gitmedin yardıma dedi.ah annecim kötülük düşünemezki...hizmeti görüyorm onu kaldırmıyorm mutfaktan çıkmıyorm zaten.bide erken gidip pasta börek yapamam.o hatayı nişanlıyken yaptm..bidaha zor bulur.

iiii düşünmüşte bunu sanki düşünememiş düşünmek zorunda kalmış gibi söylemiş cadaloz
amannnn sormasın artık boşver eskişehire isteyerek taşınmadın ya canım mecburi Allaallaaahhhh....

anneni kıskandığı için sormaz bacım sormazzzz... biliyodur o annenin sana destek olacağını yormamıştır kendini o yüzden
çok haklısın hemde benim kuzenin kocasınıda düğünde bıraktı gitti ailesi sırf dayım kızına ev verdi bize yakın diye
insan düşünür oğlum kira bari ödemeyecek evi ol der yok bıraktılar salonda gittiler damadı kız tarafıda erkek tarafıda biz olduk

sen bi telefondan duyuyorsun eylülcüm bunları ben sürekli duyuyorum valla evin içinde
ev ev değil hastane gibi

Son düzenleme:

günaydın neclasucum
kolay gele bacım sana bütün gün popişin yer göremeyecek desene sen şuna
anneler hep öle der zaten masum meleklerimiz

sen bi telefondan doyuyorsun eylülcüm bunları ben sürekli duyuyorum valla evin içinde
ev ev değil hastane gibi

sen de hemşire!!!!
amaaann işte,aklıma geliverdi sabah sabah..aklıma gelen de başıma gelir genelde,belki bugün onlar arıcaktır :)
eskişehire isteyerek taşınmadık diyemicem tam anlamıyla..eşimin hayaliydi,aileden uzak şehirde oturmak..tercih zamanı başa ankarayı yazdı benim hatrıma,ama gelmiceni bildiği yerleri yazdı :) o hep başka yerdde olalım daha mutlu oluruz diyodu..biliyomuş çocuk :) şimdi çok memnun..bunlar aklıma geldikçe ben de memnunum

dualarımız seninle canım ii yapmışsın geç gitmekle bölesi makbul çünkü onlara. gidincede rahat rahat güler yüzlü şen şakrak dur.bişey falan der laf sokarsa sakı yüzünü düşürme tatlım gül geç. sallllllaaaaa. hadi bakalım kolay gelsin sana tatlım

allah kolaylık versin kardeeeeşşş :)
benim annecim de öyle,hala bana sen yap sen git sen ara der..kötü olalım istemiyo bizim analarımız..neden ötekiler tam tersini düşünür bilmiyorum..bir oğlum olursa anlarım heralde

bi yandan da gülben i izliyorum :)
bugünün konusu gelin-kv ilişkisi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yyaaaaa ne hemşire ne hemşire
bencede en iyisini düşünmüş canım eşin
oohhh şöyle gülümse yaaawww

Kızlar trt1 de gülbende kv-gelin sorunları var.valla bi sürü kişi bağlandı.bn acaba sorunmu yapıyorm diyordum ama duygularıma tercüman oldular..izleyebilen varsa izlesin.mustafa karataş hoca var.o bile diyo.eş hanımının tarafında olmalı annesini nazik bir şekilde uyarmalı ama bnm kocamda nerdeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…